Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

biggrin.gif Šiuo metu jaučiu, kad esu dažnai alkana (visad noriu valgyti!!! lotuliukas.gif ), kad skauda žiaaaauriai krūtis doh.gif , lyg kas temptų jas į žemę... Jaučiu keistus maisto norus, bet dėl jausmo, ar bernytis, ar mergytė, dar nejaučiu. biggrin.gif Įtariu (gal dėl to, kad galvoju visada apie tai g.gif ), kad garbaniukas bus. Ne garbaniukė. ax.gif 4u.gif Ir dar jaučiu, kad viskas bus gerai. Labai gerai ir gražiai!!! Labai gražiai ir sėkmingai!!! Štai taip va!!! Svajos pildosi...Svarbu užsibrėžti datą (nesvarbu kelių mėnesių paklaida!Svarbu ją vizualizuoti akyse!) Mylimasis bus laimingiausias būsimas tėtė, kai sužinos naujieną... ax.gif vacation1.gif Esu rami rami... Ir paslaptingai išsišiepusi... nestuke.gif ax.gif
Papildyta:
Linute , o kaip tavo pumpuriukas??? bigsmile.gif 4u.gif Kaip jautiesi? Kuom kvėpuoji ir kaip gyveni? Ar geros nuotaikos lanko?? nestuke.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip begyvuojat?? bigsmile.gif
Matu, kad viskas einasi gerai, vienos planuoja, kitos jau pilviukus augina, smagu, saunuoles 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

As su tokiu klausimuku pas jus verysad.gif ?

Kaip jusu mmm ar susireguliavo po visko pilnai???
mano tai subludo visai, praeina po keliu dienu vel prasideda poto po menesio vel pora kartu buna, jauciu vel pas gine reiks keliauti, o taip nenoriu verysad.gif
Atsakyti
Labas Raja!

pasiilgau Tavęs jau!!! 4u.gif wub.gif

Po persileidimo mm atėjo lygiai po šešių savaičių.O paskui it užsuktas laikrodukas aš buvau: kas 28-29d. Tik praeitą mėnesį užvėlavo dešimtį dienų dėl emocijų ir įvykių gyvenime. biggrin.gif O dabar viskas gerai - viliuos nebepirkti jokių įklotų artimus devynis mėnesius!!!

O kaip Tu begyvuoji??? Kuom kvėpuoji? Ar galvoji apie leliučino?... 4u.gif ax.gif wub.gif

Papildyta:
Beje, norėk pas ginę! biggrin.gif O kodėl nenori? Papasakos, ar viskas gerai. Turbūt viskas gerai. Tik dar organizmas tvarkosi su Tavimi. Vis tiek... Dar stresas taip lengvai nepasinaikins... wub.gif 4u.gif friends.gif Palaikau Tave visom keturiom!
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 10 26, 21:45)
[color=darkviolet]Labas Raja!

pasiilgau Tavęs jau!!!  4u.gif  wub.gif

pasiilgau ir as jusu, tik kazkaip norisi su gerom ziniom cia beuzsukti blush2.gif ax.gif

na viska dedu ir as i stresa, nes hormonai siaucia nerealiai, arteja Velines sirdis plysta vel is skausmo nerealiai cry.gif
kur dingsiu reiks eit pasitikrinti, juk noriu dar leliuko ateity ax.gif gerai kad savo gine turiu labai gera ir malonia tai nors biski itampos atkris, nes dar esu jautri visokioms abziuroms doh.gif

tikiuosi, kad prades ir tavo laikrodukas tikseti 9 menesius biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
labai to tikiuosi ir linkiu to visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif
Tikiuosi gerai mano pumpuriukas,nes pasigavau kazkoki virusa,sloguoju,ir siaip ne kaip jauciuosi.... jauciu gripas,ir mano mazylis susirgo sloga,temperatura jau kyla. tikriausei kai buvom akropoly. daugiau vengsiu vietu kur daug zmoniu,juolab,kad suzinojau,jog gripas jau siaucia... verysad.gif
bet gerai nors tiek,kad jau apie 2 savaiteles jauciu svelnius savo leliuko judesiukus. wub.gif labai ramina. wub.gif laukiu kada prades stipriau judeti pilvelyje,kad ir tetukas pajaustu. wub.gif
beje uzsirasiau echoskopijai lapkricio 6 diena,eisim su MB pasimatyti su leiuku.labai laukiam. wub.gif
beje,jau visimato mano suapvalejusi pilveli nestuke.gif ,bet pati kg nepriaugau,o net nukrito 2,5 kg. gydytoja sake,kad taip daugumai buna,kad pradzioj nukrenta,o paskui sugrizta i vieta.
na,parasysiu po echoskopijos savo ispudzius,nors dabar labai bijau,kad viskas butu gerai. kazkodel labai jaudinuosi pries visas echoskopijas. doh.gif
Atsakyti
o tu nebijok, Linut, tų echoskopų!!! Tikėk,kad viskas bus gerai! Nes jau yra gerai!!! thumbup.gif Viskas puiku!!! Jau jauti savo mažąjį spurduką,ar spurdaliukę ir džiaukis! 4u.gif Mesk šalin blogas mintis. Jas jaučia mažiukas... Niu niu! nono.gif nestuke.gif Saugok ir mylėk! Linkiu visa ko geriausio! Ir laukiu žinoma įspūdžių!

O mano NT ryškėja ryškėja....didžioji diena artėja artėja... Jaučiuos smagiai pakvaišusi ir rami dėl savo stebuklėlio.... nestuke.gif Jie ateina tada, kai mažiausiai to tikiesi...
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 10 28, 23:08)
o tu nebijok, Linut, tų echoskopų!!! Tikėk,kad viskas bus gerai! Nes jau yra gerai!!!  thumbup.gif  Viskas puiku!!! Jau jauti savo mažąjį spurduką,ar spurdaliukę ir džiaukis!  4u.gif  Mesk šalin blogas mintis. Jas jaučia mažiukas... Niu niu!  nono.gif  nestuke.gif  Saugok ir mylėk! Linkiu visa ko geriausio! Ir laukiu žinoma įspūdžių!

O mano NT ryškėja ryškėja....didžioji diena artėja artėja... Jaučiuos smagiai pakvaišusi ir rami dėl savo stebuklėlio.... nestuke.gif  Jie ateina  tada, kai mažiausiai to tikiesi...

Stengsiuos. doh.gif nestuke.gif
O tavo vyras gaus tokia nuostabia dovana wub.gif ,sauniai gavosi cia Jums. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

matau neblogai gyvenate smile.gif ir naujienos tooookios ohoho lotuliukas.gif

Mamyte Linute, as irgi labai jaudindavausi pries kiekviena echo, ne kiek del baimiu, kiek malonus jaudulys pries susitikima su labai laukiamu ir mylimu zmogum... Cia tarsi koks pasimatymas thumbup.gif

Na, o tu Garbanyla, matau nepasikeisi niekad biggrin.gif Amzina optimiste, ryski, spalvota ir pozityvi. Net nuostabu, kad mintys taaaaip meterealizuojasi. Gal ir uz mane gali pasvajot? Nes mano svajones kol kas tik ir lieka svajonemis blush2.gif

Sekmes visoms mamytems esamoms ir busimoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielosioms visoms moterims akių vaizdas sieloms... user posted image
Papildyta:
Miela, Ederi , džiugu, kad tu čia!!! 4u.gif

Sakai ir už tave... Deja, čia taip neįmanoma! biggrin.gif Svajok ir mintyse projektuok, kaip viskas vyksta ir viskuo mėgaujiesi... mirksiukas.gif

Aš esu giliai didžiai nustebusi, kaip pildosi svajos. Ir visai paprastai - neseniai pradėjau lankyti vienus mokymus apie asmenybės tobulėjimą. Viena iš užduočių buvo pasidaryti vizualinį plakatą, kur suklijavau savo viltis, svajas, geismus, troškimus, svajas.. Viską! Plėšėm iš žurnalų,laikraščių vaizdus, žodžius - visus atitikmenis, kurie atspindėtų mane. Dėjau viską greit ir efektyviai... Per savaitę!!! Išsipildė min.keturi norai... Žinia apie kūdikėlį... Tango šokiai... Draugystė su artima drauge... Stiliaus pakoregavmas... Paroda, kurioje pasiūlė sudalyvaut(!!!). Viskas čia ir dabar-stebuklinga! O kiek dar laukia išsipildymo... 4u.gif Tai veikia! Kuo daugiau vizualizacijos ir tikėjimo!!! Jaučiuos atsigavusi visapusiškai!

akys žiba... nerimstu... Bet kantrybė vyrui dar nesakyti ugdoma! nestuke.gif drinks_cheers.gif Tuoj...Sekmadienis nebe toli... wub.gif

Tikėjimo visoms!!! Be išmičių!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 29 spalio 2009 - 19:19
Sveikutes,

man mm veluoja !!!!!!!!!! Jau keturias dienas, dar niekad taip ilgai neuztrukdavo ax.gif

Tiesa pasakius tuos planus apie vaikeli buvau atidejus iki pavasario. Na paziuresim kas cia gausis mirksiukas.gif

Siandien pat pirksiu kruva NT.

Po savaitgalio parasysiu savo rezultatus. Oiiiiiiii, kaip nekantraujuuuuuuuu blush2.gif

PS Garbanyla, ten tavo menas nuotraukose - ziauriai grazu wink.gif
Atsakyti
[quote=ederi,2009 10 30, 18:29]
Sveikutes,
man mm veluoja !!!!!!!!!! Jau keturias dienas, dar niekad taip ilgai neuztrukdavo ax.gif

Tiesa pasakius tuos planus apie vaikeli buvau atidejus iki pavasario. Na paziuresim kas cia gausis mirksiukas.gif

Siandien pat pirksiu kruva NT.

Po savaitgalio parasysiu savo rezultatus. Oiiiiiiii, kaip nekantraujuuuuuuuu

Ederi,gal jau suzinojai ir gali pasakyti naujiena? thumbup.gif nestuke.gif Mes visi planuojam leliukus,o jie ateina kada jiems reikia,patvirinta tiesa. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte.Linute: 01 lapkričio 2009 - 22:25
Oooooo!!!! clap.gif clap.gif clap.gif Ederi!!! Sukamės drauge!!! 4u.gif Jėga!!! thumbup.gif

Laukiu atsakymų dėl NT rezultatų...

O sakei atkėlusi esi į pavasarį... Tai vadinasi nesisaugojat su MB, jei jau įtarimai kyla? ax.gif na na... Ar tik ne į liepinukes pereisi? M? wink.gif Pasakok viską kuo greičiau!!! 4u.gif
Atsakyti