Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

Laba diena,
Dėkui merginos uš paguoda 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vyras tikrai mane palaiko ir tikrai nelaimės mus vis labiau suartina wub.gif .
O dėl bažnyčios tai nežinau.... negaliu tenai nu eiti, per mažai gal laiko praėjo.... bet tikrai esu pikta ant p.D... ir negaliu aš atleisti kodėl taip su mumis pasielgė ir jau nebe pirmą kartą verysad.gif
Atsakyti
Daugumai merginu ne viena karta buvo skaudi netektis, bet pyktis praeis. Reikia tik laiko, kurio kiekvienam skirtingai turi praeiti. Svarbiausia, kad neprarastum vilties ir meiles. Viska kitkas susitvarkys. Kantrybes ir dar karta kantrybes.
Atsakyti
unsure.gif o kelintą kartą jau įvyksta nelaimė?... Ar gydytojai ką paaiškina? Paaiškino?... Vis tiek....Toks vėlyvas nėštumas ir bampt... Parašyk, jei gali, ar atsakymai yra kokie nors, kas dėl to "kaltas"... friends.gif
Atsakyti
Labulia, Mergaitės 4u.gif wub.gif Tikrai nedingsiu aš iš čia thumbup.gif Tik...kažkokie nekalbadieniai buvo ax.gif Daug laksčiau su tyrimais, buvo visokios paranojos užplaukusios, o ir tos savaitės kritinės...Žiemą kaip tik ir išėjo tada mano mažylis į Angelus, būtent šiomis savaitėmis...Tai norėjosi tik užsitraukti pledą ir pakaukti kaip šuniui...O ir MB kažkoks prislėgtas, su darbais ten pas jų neaišku - tai man nieko perdaug nepasakoja, bet jaučiu tą krizės šmėklą slankiojant...Lapkričio pirmą jau išeinu iš darbelio, nes atostogų 3sav priklausi ir jau dekretas 11.23 wub.gif Tai laukiu nesulaukiu - tada dažniau čia apsireikšiu 4u.gif
Na, o mano Gyventojas kad spiria kad spurda... wub.gif Jau kasdien jaučiu aiškius judesėlius, jo reakcijas į mano emocijas...O lyties ir nesirodo doh.gif Čia, matyt, mano smalsumo kantrybę bando biggrin.gif
Garbanyla, nu širdis atsigavo Tavo parodėlę apie rudenį peržvelgus...Šaunuole, Mergyt, jauti gamtos spalvas, nuotaikas, ir sugebi jas pateikti.
Furija04 - ale vistiek gerai, kad nesėdite rankų sudėję lietuvoje ir dejuojat...Jūs turite tikslą ir jo siekiate 4u.gif O dėl dukrytės - tai pasiūlyčiau mažytį patarimuką - pasinaudok ,,čia ir dabar,, principu. ,,...Kad seneliai liko lietuvoje, kad esi ČIA ir DABAR su Tėveliais.Kad Jūs visi turite pareigų ir jos, būtent, pareiga, yra mokykla ir išmokti jaustis gerai ir smagiai toje mokykloje...,,
Daugelis mūsų darome klaidas gailėdami savęs, artimųjų, ką padarėme ir ko nepadarėme...Bet tai yra Praeitis.Tai - praeita akimirka.Ir jei Dabartyje neišmoksime nusišypsoti - ateities akimirką galime sutikti nelaimingi.
Tad Egliuske, nusišluostom ašaras...Tu Jau iškentėjai fizinį skausmą, jau turi ką prisiminti širdelėje...Tad nusišypsok Dabarčiai - ir rytojus nebeatrodys toks nykus...
Balionėliai Ederi, Rajai28 ir visoms kitoms, kurių gal nepaminėjau... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Miela Amri , kodėl verki, kai jau turi angelėlį pas save? nestuke.gif Kam prisiminti tai, kas buvo praeity? Maniau, kad graudulys nebekyla dėl netekties, kai jau spurda pumpuriukas pas Tave... Kaip yra išties?

Tu daugiau šypsokis ir tada Tavo mažasis šypsosis! 4u.gif biggrin.gif Aš labai džiaugiuos, labai labai, kai įsivaizduoju jį,Tave, jus... blush2.gif wub.gif Nežinau, bet apima tokia šiluma visoms nėštukėms, kurios su pilveliais, kurios laukia...Stebuklai kažkokie nerealūs... Mėgaukis dabartimi, Amri! Negalvok, kas kada išėjo, kai jau turi atėjusįjį! Net nebebandyk lįsti po antklode ir verkti...!!! Kam? Kiek čia beliko - tuoj laikysi savo angelų angelą pas save! thumbup.gif Ak! Jau matau tą kūdikėlį...Mažą ir švelnų, kurį galima įsidėti į širdį... wub.gif

O aš...Aš tapau akvarele šiąnakt. Piešiau eskizus su kūdikiais...Nupiešiau tėtį, ant kelių laikantį savo mažąjį...Ir švelniai glaudžiantį lūpas prie jo skruosto.. Šone užrašiau: "Tėtis.2010." Ir įdaviau savo Vyrui... Tai paėmęs į rankas, jis garsiai nusišypsojo.Jaučiau tai!Girdėjau,kaip sąla Jo širdis..Girdėjau Jo žodžius,kuriuos vakar ištarė: "Kai eisim miegoti,vidury gulės mažas kleckiukas su minkštomis pėdutėmis,kurias aš kasdien bučiuosiu...". Jis - mano sielos Draugas. thumbup.gif VIZUALIZACIJA!!! Laikausi to kasdien vis stipriau! Tai padeda siekti karščiau savo tikslo, o ne tik pagalvoti, prisiminti, ar šiaip "tik tarp kitko". Ne! Tai ypatinga!!! Fantastiškai ypatinga! 4u.gif Širdis niekad nebuvo tokia rami..Iš tos ramybės nepajutau, kaip praėjo laikas...Mėnesinės...Ovuliacija... Poovuliacinis periodas... Nepastebėjau!!! doh.gif Kaip beviltiškai lekia laikas... Laukiu šio sekmadienio... ax.gif Dūšioje - spalvotas ruduo ir laisvė! Dar niekad nebuvau savęs taip paleidusi.. Užvakar prisiminiau terminą, kada turėjo gimti mano angelas. Bet...Nusišypsojau ir tą akimirką paleidau viską - skausmą, neviltis, prisiminimus slogius, juodumą, neapykantą, pyktį kažkam, dėl ko kaltinau prisidėjus prie netekties. Viskas! Aš laisva sulaukti naujos žinios! Tad tikrai laukiu.Rami siela laukia ir tiki, kad tuoj tuoj sulauks... Net širdis nedreba - kokia rami jaučiuos.Rodos, užtikrinta galutinai! wub.gif Jaučiu, bet dar nesakysiu garsiai visoms, ką jaučiu. Pranešiu su vėjeliu, kai Dievas atneš man žinojimą, kad mano TIKRAS NORAS įgavo prasmę ir materializavosi... mirksiukas.gif
Jaučiuos YPATINGA šiomis valandomis. Kiekvieną minutę, kiekvieną sekundę... Taip tykiai venomis teka karštas kraujas...

Labanakt! Saldžių vilčių pilnaties!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 19 spalio 2009 - 23:37
stiprybės...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif wub.gif Nu, žinai, Garbanyla, jau maniau, kad aš moku superiniai mintis ir jausmus dėstyti, Bet...Tu pranoksti milijoną kartų drinks_cheers.gif Nu parašai nerealiai - tiesiog skaitau ir panirstu į jausmus, išgyvenimus...Super, Garbanyla, kaip džiaugiuosi, kad leidi ir mums tuos gražius jausmingus išgyvenimus pajusti...
Tikrai greit aplankys Jus Gandrai, žeriu Virusiukų ir Tau, ir Kas planuojate... wub.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 10 19, 18:31)
Daugumai merginu ne viena karta buvo skaudi netektis, bet pyktis praeis. Reikia tik laiko, kurio kiekvienam skirtingai turi praeiti. Svarbiausia, kad neprarastum vilties ir meiles. Viska kitkas susitvarkys. Kantrybes ir dar karta kantrybes.

Vienintelis dalykas tai yra VILTIS, kuris man neleidžia palūžti, beveik kiekvieną dieną su vyru pasvajojame kaip po naujų metų vėl bandysime wub.gif ,

QUOTE(GARBANYLA @ 2009 10 19, 19:25)
unsure.gif  o kelintą kartą jau įvyksta nelaimė?... Ar gydytojai ką paaiškina? Paaiškino?...  Vis tiek....Toks vėlyvas nėštumas ir bampt... Parašyk, jei gali, ar atsakymai yra kokie nors, kas dėl to "kaltas"... friends.gif

Mūsų šeima ne iš tų kur susilaukia labai greitai, vis dėl to leliuką planuojame 6 metus, bet intensyviai su daktarų pagalba beveik 3 metus, per visus tuos metus turėjau 4 nėštumus visi baigdavosi labai anksti du ankstyvi persileidimai, vienas nesivystantis, ir paskutinis vėlyvasis verysad.gif , kadangi prieš tai turėjau nesivystantį tai įtarė AFS, tai per paskutinį nėštumą leidausi vaistukus į pilvą. Klausiau daktarų kodėl taip nutiko, tai atasakymas buvo vienas kaklelio nepakankamumas, sekantį kartą sakė užsius kaklelį ir lieps gulėti visą nėštumą, kad taip nepasikartotų. Dar pas mane yra gimdoje pertvara (didelė) kuri taippat galėjo sukelti persileidimą... žodžiu priežaščių galėjo būti keleta. Tik man vienas dalykas neduoda ramybės, tą pačia dieną buvau pas gine darė echoskopa, ir nematė jokio pavojaus, o po 3 val. aš jau atsidūriau ligoninėje su prasivėrusiu kakleliu ir išlindusiu vandenmaišiu doh.gif
Atsakyti
happy.gif et, Amri, kai labai labai nori, kai sąla širdis pagalvojus, kai kas minutę galvoji apie stebuklą, kurį siūbuosi savo delnuose, tai ir kyla tokie giluminiai sielos kuždesiai. Aš labai labai noriu. Tą norą suvokiau visai neseniai. Tą natūralų norą, ne kerštą susigrąžinti, ką iš manęs atėmė, bet nuogą norą turėti savo kūdikį, savo gyvenimo prasmės kūną. Sako: "nurimk,atsipalaiduok,nepajusi, kaip ateis toji žinia..." . Tik šiandien galiu pasakyti, kokia esu rami. Dūšioje gera. Net pagalvojus apie nesėkmę, neapima neviltis. Tik dar didesnis troškimas siekti. Iš dalies pasakymas ir teisus: kai nurimsti, tai ir stebuklai aplanko, kai mažiausi tikiesi. Aš kaip tik mažiausiai tikiuosi. Bet TIKIUOSI. Niekad nebus to, kad nesitikėsiu. Nesuprantu, kaip galima NESITIKĖTI, kai širdis tokia? Neapgausi savęs įtikinėdama negatyvais - liepti širdžiai elgtis priešiškai, kai ji tuo tarpu šilumos ir žinios geidžia? Neeee..To nebus. Tiesiog, elgiuosi kitaip.Sau kitaip. Vidumi. Mintimis. Be paranojos ir išprotėjimo jausmo. Į tokį kūną neateis joks stebuklas, joks gyventojas, nes bijos apsistoti. Natūralu! Kol tai supratau, praėjo pusė metų...

Ir vakar naktį kalbėdama su Vyru, pripažinau, kad mano noras susilaukti Jo kūdikio, yra kitoks. Jau kitoks. Ir visiškai kitoks, nei prieš metus. Nemoku apsakyti KOKS tai jausmas.Žinau, kad gilesnis, platesnis, su bagažu žinių, patirtimi, domėjimusi, nuoširdumu ir atvirumu.Nebuvau atvira, nesuvokiau tuomet, kai laukiausi, kad aš LAUKIUOSI.Išties!Nesupratau.Tiesiog žinojau žinią, faktą ir tiek.O principas neleido pasiduoti emocijoms. Dabar to nėra. Nei graužaties, nei smerkimo savęs "kokia aš nesveika/nepilnavertė..", nei skubėjimo. Tai ateina su laiku. Ir tai linkiu patirti visoms, kurios nuoširdžiai laukia ir eina link stebuklo lauko...

Kažkur skaičiau gydytojo papeikimą toms moterims, kurios nekantriai stebi vaikučio gamybos procesą (BT, NT, OT ir t.t. ir pan.), teigdamas, kad taip tos moterys tik gasdina būsimus leliukus savo perdėtu dėmesiu, o jis negali natūraliai ateiti kaip paslaptis netikėta, nes perdėtai stebimas. Aš visiškai nesutinku!!! Tai labai unikalu ir pagirtina, kai darai viską, kad tik mažasis ateitų į tavo pasaulį - nenumoji ranka ir nesakai "ai, kas bus, tas bus." Talentas yra vos 10%, o darbas visi 90! Tad reikia įdirbio! Šaunu, kai kažkam iškart užkimba leliučino..Bet niekas to vargo tiek nesupras, niekam tas kūdikis nebus tiek svarbus, kaip tai šeimai, toms sieloms, kurios beatodairiškai dirba ir daro viską, kad tik stebuklas išsipildytų, kurioms sunkiau sekasi jį pagauti... Tokia mano nuomonė.

Et, išsiplėčiau per daug.... ax.gif Norėjau išsakyti savo mintis. Sulig kiekviena diena tikiu ir pasitikiu savimi.Tikiu, kad esu sėkminga, ir viskas bus taip, kaip noriu aš ir mano Vyras. drinks_cheers.gif

Skanios ryto kavos! 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos,

o man dabar kazkoks letargo miegas uzejo. Matyt organizmas ruosiasi ziemai. Taip noreciau dabar kokioj kaimo trobelej iki pavasario pratunot, su knygom, internetu ir gera pirtim smile.gif

Garbanyla, tu musu forumo pozityvas. Aciu tau.

4u.gif

Raja, aciu tau uz balioneli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 21 spalio 2009 - 13:33
4u.gif Sveikos, mielosios pražuvėlės,

kaip laikotės? Ar romantiškai? Ar stipriai? Ar gėlėtai? bigsmile.gif

O aš nekantriai sulaukiau savo sekmadienio... ax.gif Tokio šeimyniško ir gražaus...

Ilgai netempsiu, bet pasakysiu,ką atnešė mano sekmadienis: svajonės ėmė pildytis...(!!!) Testukas beregint antrą laukelį nudažė II spalva! thumbup.gif Blankiai, bet tikrai įžiūrimai... Esu dar sutrikusi ir žinau, kad nieko nežinau... Neina patikėti, nors jaučiau tai ir be vizualinio įsitikinimo... Širdis labai rami... Paskubėjau pasakyti jums, o savajam pranešiu lygiai po savaitės, kai išauš jo jubiliejaus rytas... drinks_cheers.gif

Gaivališko vakaro, mielosios...
Kol kas neturiu ką čia daugiau bepripilsyti biggrin.gif ,tad einu ilsėtis ir dar labiau nurimti... group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 25 spalio 2009 - 20:47
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 10 25, 22:46)
4u.gif  Sveikos, mielosios pražuvėlės,

kaip laikotės? Ar romantiškai? Ar stipriai? Ar gėlėtai?  bigsmile.gif 

O aš nekantriai sulaukiau savo sekmadienio...  ax.gif  Tokio šeimyniško ir gražaus...

Ilgai netempsiu, bet pasakysiu,ką atnešė mano sekmadienis:  svajonės ėmė pildytis...(!!!) Testukas beregint antrą laukelį nudažė II spalva!  thumbup.gif  Blankiai, bet tikrai įžiūrimai... Esu dar sutrikusi ir žinau, kad nieko nežinau... Neina patikėti, nors jaučiau tai ir be vizualinio įsitikinimo... Širdis labai rami... Paskubėjau pasakyti jums, o savajam pranešiu lygiai po savaitės, kai išauš jo jubiliejaus rytas...  drinks_cheers.gif 

Gaivališko vakaro, mielosios...
Kol kas neturiu ką čia daugiau bepripilsyti  biggrin.gif  ,tad einu ilsėtis ir dar labiau nurimti...  group.gif

Didziausi sveikinimai pagaliau sulaukus teigiamo testuko!!! thumbup.gif nestuke.gif
kaip smagu,kad nestuke.gif musu gretos dideja. wub.gif nestuke.gif
o ka sirdele nujaucia ka pilvelyje nesiojii,berniuka ar mergyte? wub.gif
Mano akys vis krypsta ties rozine spalva,net sapnavau,kad pagimdziau mergyte... wub.gif
Ir siaip nuojauta kuzda,kad panelyte turesiu. wub.gif
Atsakyti