Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

Yra labai sunku rasyti, kai negali paaiskinti kas tau sukelia sunkumus, nes lietuvoj yra kitokie sunkumai. Gyvenant uzriby viskas kitaip. Gal tos mano problemos ir juokingos, bet, kai jos buna tau, tai atrodo, kad negali is ju isbristi. O dar ir vyras saugosi, kad nebutu pastojimo dabar, nes bijo, kad vel nusvilsim, dukryte siunta ant musu ir yra nusivylusi, kad isvaziavo is Lt, net nezinau, kaip jai paaiskinti, kad su tevais visada geriau negu pas senelius, nors tie seneliai ir superiniai, bet uzpudrine tiek vaikui smegenis, kad vaikui atrodo, kad mama yra priesas ir tik jie vieninteliai yra jos uztarejai. Su vyru verciames per galva del jos, bet ji to nepriima.
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 10 06, 14:24)
Yra labai sunku rasyti, kai negali paaiskinti kas tau sukelia sunkumus, nes lietuvoj yra kitokie sunkumai. Gyvenant uzriby viskas kitaip. Gal tos mano problemos ir juokingos, bet, kai jos buna tau, tai atrodo, kad negali is ju isbristi. O dar ir vyras saugosi, kad nebutu pastojimo dabar, nes bijo, kad vel nusvilsim, dukryte siunta ant musu ir yra nusivylusi, kad isvaziavo is Lt, net nezinau, kaip jai paaiskinti, kad su tevais visada geriau negu pas senelius, nors tie seneliai ir superiniai, bet uzpudrine tiek vaikui smegenis, kad vaikui atrodo, kad mama yra priesas ir tik jie vieninteliai yra jos uztarejai. Su vyru verciames per galva del jos, bet ji to nepriima.

Galiu isivaizduot kaip sunku, kai viskas svetima, salta, nepazistama. O vaikai, jie niekada neivertina tevu pastangu, na nebent veliau, kai ir patys atsiduria panasioj situacijoj.

Pilnai jus suprantu del vaikelio, o dar ir pagrindo nera tvirto, viskas keiciasi, vel gyvenimas pradedamas kurti is naujo, visa bauitis, aplinka, o jei esi dar ne vienas ir nesi atsakomybe uz visa seima... Oi, tikrai sunku.

Na, bet svarbiausia pozityvus nusiteikimas, vis eiti ir eiti i prieki, tik nesustoti, nepasiduoti.

Laikykis Furija.
Atsakyti
Del to svetima, tai nieko tokio. Mes su vyru trankomes jau ne pirmi metai po uzsienius. Esam prate, zinoma-cia nauja sistema, viska reikia vel is naujo mokintis, bet sunkumai daugiau su darbo paieska, nes cia be rekomendaciju niekas nenori imti, o kaip tu gausi rekomendacija-jei niekas nepriima. Tai ir gaunasi kvailos situacijos. Be to reikia issiaiskinti kaip cia ju cv sistema veikia, nes pas juoslabai isvystyta, kad didesnes imones samdo psihologus, kurie sudaro atrankos kriterijus ir tu atsakineji i kvailiausius testus, kartais su vyru juokiames, kad dar aukstaji reikia baigti tam, kad galetum ta testa issilaikyti doh.gif Siaip cia viskas geriau isskyrus, kad truksta broliu ir ju seimu, ir tai vienas is broliu atvaziuoja sia savaite darbuotis. blush2.gif
Papildyta:
Kaip Amri ir LinuteMazyte laikosi? Kaip jusu spirgiukai? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip ten sakoma? Visur gerai, kur mūsų nėra... Ir reikia turėti geležinę valią, akis, kūną, kantrybę, kad išgyventi su šeima užsienyje. Nesvarbu kur, nors ir Estijoj! Svečias ir lieki svečiu. Vienam sunku, o dar šalia vaikas ir vyras/žmona. Linkiu, Furija , Tau stiprybės ir valios geležinės. Jei pasirinkai šį kelią, tai juo eiti gali tik stipriai ir tvirtai be jokių palūžimų. Svarbu, kad darbo būtų ir šilumos namuose. Daugiau prie visko prisitaikysite. Laikykitės išvien!
O jei galima paklausti, kas išvijo į užsienį? Ar pataikėt ant tos bangos, kai visi plūdo į airijas, anglijas..? Ar visiškai beviltiška Lietuvoje?..

O aš laikausi neblogai! Vis dar šypsaus lotuliukas.gif . Buvau penktadienį pas ginį clap.gif . Nuramino galutinai - liepė ramybės prote ir dūšioje. Liepė nesidraskyti ir nurimti skubėjus, nes čia nepriskubėsi... gimdulė sveika, graži, o kiaušidės aktyvios. Be pakitimų. clap_1.gif Klausiau,ar reiktų man tyrimus kokius darytis dėl vaisingumo užtikrinimo. Patikino, kad dar tikrai ne. Dar anksti kažką spręsti praėjus vos pusmečiui nuo persileidimo. vacation4.gif Žodžiu, atsipalaiduoju ir atsiduodu! thumbup.gif Vyras atsakymų laukia rytoj. good.gif Spermograma parodys visą tiesą, koks yra mano vyras. lotuliukas.gif

Lapkričio pirmą-jo didysis 30metis.. Ech...Svajojau svajojau jau nuo anų metų rudens, kad taukšt ir padovanosiu jam teigiamą II nestuke.gif drinks_cheers.gif .. Praėjo metai nuo svajonių.. Kas žino, gal šįkart jos išsipildys? Tik šįkart neskubu. Jei atplauks žinia netikėta-tikėta, tai atplauks, bus ir dovana Vyrui, jei ne, tai galvoti teks kažką kitą! thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif

Keista, kad jaučiuos tokia užtikrinta ir rami. Gal pavargau? Arba įgavau ramybės rudeniškos?

Et, koks auksinis ruduo pas mus pajūry... Noriu su jumis pasidalinti savo akių vaizdais! Sekite šia nuoroda ir pamatysite! mirksiukas.gif http://www.facebook....mp;l=12801a35f8

Šiandien lyja... Pliauškėjau per balas, sušalau šiek tiek ir grįžau namo prie namų darbų... wub.gif

Jaukaus šeimyniško sekmadienio, mano mielos ponios! wub.gif
Atsakyti
Mums su vyru absoliuciai beviltiska buvo jau Lt. Gaudavom nemazas pajamas, bet paskola, islaikyti musu ir jo buvusia seima, o dar masina ir norisi gyventi-ne tik sedeti namie, tai ir islekem. Uzsienis mums abiems ne naujiena, abu jau senai trankomes po pasauli. Sunku, kai neturi darbo ir negali gyventi laisviau. O cia dar du maziukus praradom, tai viskas ir susideda i viena. Sunkumas ne paciam uzsieni-sunkumas kitose smulkmenose, is kuriu susideda gyvenimas. Siaip siandien buvau jau pirma diena darbe, tai gal ir eis geryn-ziuresim, vis geriau negu nieko.
Atsakyti
Beje!!! Pirmadienį sulaukėm žinių dėl spermogramos... doh.gif ax.gif VISKAS GERAI. thumbup.gif Pas jį viskas vidutiniška. Nėra nei labai aukšam lygyje, nei žemai. Sakė taip, kaip turi būti statistiniam normaliam sveikam jaunam vyrui! Svarbiausia, kad sulipimo spermotozoidų nėra, ir kad aktyvūs. 4u.gif Et! Beliko SULAUKTI... Atsipūsti galiausiai ir sulaukti... 4u.gif vacation4.gif Kur dingo merginos mūsų??? g.gif Negi rudens vėjai nuplovė?...
Papildyta:
AMRI , kaip tu??? Kaip Tavo bambučino? Spurda juda kruta??? smile.gif 4u.gif Pasiilgau Tavo džiugių sakinių! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu gavus geru ziniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Dabar atsipalaiduokit ir galvokit apie svelnuma ir meile vienas kitam rolleyes.gif
O Mazylis su laiku atbegs pas jus mirksiukas.gif

Kaip musu nestuke.gif seksi?
Kaip spirgiukai gyvena?
Atsakyti
Jau kelinta dienele uzeinu, o su manim niekas nekalba g.gif
Suprantu, kad dauguma jusu pasineret kas i vaikelio laukima, kas i jo kvietima. Tiek to. Geru jums gandru gaudymo ir sekmingai bei saugiai isnesioti savo spirgiukus.
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif

Kad ir kaip be būtų gaila, bet ar priimsite į savo būrį?
Esu jūsų likimo draugė su labai skaudžia patirtimi, 20 sav. prasivėrė kaklelis ir mano sūnelio nebėra angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif , nors praėjo jau beveik du mėnesiai, bet širdį skauda taippat... atrodo buvau stipri... bet šiandiena man labai sunku.... norisi kaukti nesavo balsu... ašaros krenta pačios... bandau nukreipti mintis kitur bet neišeina... žodžiu man šiandiena labai sunku
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2009 10 16, 20:22)
Labas vakaras merginos  4u.gif

Esu jūsų likimo draugė su labai skaudžia patirtimi, 20 sav. prasivėrė kaklelis ir mano sūnelio nebėra  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif , nors praėjo jau beveik du mėnesiai, bet širdį skauda taippat... atrodo buvau stipri... bet šiandiena man labai sunku.... norisi kaukti nesavo balsu... ašaros krenta pačios... bandau nukreipti mintis kitur bet neišeina... žodžiu man šiandiena labai sunku
cray.gif

sveikutes,

Laikykis, brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif , zinau kaip tau sunku, dar viskas taip sviezia ir skaudu, b et yra jau kaip yra, laikykis, su laiku biski palengves, bet prisiminimai liks.
Dar bus sviesiu dienu, nepasiduok nevilciai, kad ir kaip sunku butu console.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2009 10 16, 21:22)
Labas vakaras merginos  4u.gif

Esu jūsų likimo draugė su labai skaudžia patirtimi, 20 sav. prasivėrė kaklelis ir mano sūnelio nebėra  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif , nors praėjo jau beveik du mėnesiai, bet širdį skauda taippat... atrodo buvau stipri... bet šiandiena man labai sunku.... norisi kaukti nesavo balsu... ašaros krenta pačios... bandau nukreipti mintis kitur bet neišeina... žodžiu man šiandiena labai sunku
cray.gif

console.gif Issiverk, gal truputi palengves, man irgi tik pries du men sunelis pabego verysad.gif Pabandykit su vyru gerai issikalbeti vienas kitam savo jausmus, man tai tai labai padejo. Kiekviena menesi uzdegam zvakute baznycioj uz savo angeliuka, jei nenueinu, sirdy ja uzdegu. Svarbiausia mylek ji ir leisk jam iseiti ten kur jis yra, bei savo meile kalbink ji sugrizti atgal. Jis saugos jus is virsaus, o kai pamatys, kad jau gali sugrizti-butinai sugris. Svarbiausia nustok verkti(kad ir kaip sunku to nedaryti) ir perzvelk savo gyvenimo ivykius paskutiniu metu, gal jam siuo momentu buvo ir nereikejo ateit i pasauli, kad jus su vyru apsaugotu nuo kazkokiu sunkumu ir leistu ivykti permainoms jusu gyvenime. Juk ir operacijos yra skaudzios, kankinancios, bet jos reikalingos tam, kad butu geriau. Zinau, kad mano zodziai pasirodys gal kiek per salti, bet tik taip gali vel atsistoti i gyvenima ir eit toliau su viltim, kad tavo Mazylis pas tave parbegs issketes rankytes. mirksiukas.gif Svarbiausia neleisk sau paluzti ir stenkis kiekviename blogyje izvelgt kazka sviesaus.
Atsakyti
Egliuzkei didelis palaikymas. . . Visapusiškas... Laikas - gydytojas ir jokie patarimai kiti nepadės. Turi tvarkytis su savimi, būti susikibus su savo artima siela ir Draugu - t.y.savo Vyru. Palaikymas didelis Tau... 4u.gif wub.gif

Kažko niekas nebendrauja... g.gif Toks jausmas, kad užpuolė depresytė rudens... Drąsiau! Linksmiau!!! Pasiilgau jūsų visų!!! wub.gif
Atsakyti