Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

Na, va, kur buvus, kur nebuvus... Šįvakar atkeliavo mano mm. ax.gif Sutriko mano ciklas kažko... Na, bet svarbu, kad atkeliavo ir rami dūšia! wub.gif

Ech, tie NT... Negalima jais pasitikėti! doh.gif Ir "biškį" kitokias akis reikia įsidėti man, kai imu juos vertinti... lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis,Garbanyla 4u.gif ,gaila,kad sulaukei savo mmm... tikejausi,kad kartu pilvelius auginsim,bet nenukabink nosies,jie apsigyvena pas mus kada patys nori,o ne kada mes plauojam. doh.gif

lauksiu tavo foto,idomu paziureti,niekada nesu buvusi paryziuje. wub.gif

Labutis,Ederi 4u.gif Taip,pavasaris labai grazus metu laikas,visada norejau,kad leliukas gimtu pavasari arba vasara,kai toks grazus ir palankus metas augti. wub.gif Tikiuosi mazylis niekur neskubes ir isbus visa nestumo termina. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 09 30, 23:11)
super  Tik keista tas, kad šiandien pasidarius NT, man parodė rožinį I I ...  g.gif  Pigus NT nieko neparodė, o jautrusis- II.

QUOTE(GARBANYLA @ 2009 10 01, 19:42)
[color=darkviolet]Na, va, kur buvus, kur nebuvus... Šįvakar atkeliavo mano mm. 

aš manau, kad tau ne mmm jei visgi buvo II juostelės.... nes kraujavimas ir esant nėštumui pilnai įmanomas, todėl daugelis moterų ir įsivaizduoja, kad mmmm, nors jau senokai po širdele nešioja mažylį.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2009 10 02, 20:10)
aš manau, kad tau ne mmm jei visgi buvo II juostelės.... nes kraujavimas ir esant nėštumui pilnai įmanomas, todėl daugelis moterų ir įsivaizduoja, kad mmmm, nors jau senokai po širdele nešioja mažylį.... wub.gif

unsure.gif Bet mano bt buvo 36,6-36,7... Kaip tai įmanoma? Ir be to, mano mm normalios,kaip visad... Gal tiesiog užsilaikė...stresas..mintys..jaudulys.. Ir ką, jei man netikros mm, tai kaip sužinot? Negi vėl NT daryt? doh.gif ... Och...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Na, merdžinos, kur jūs? unsure.gif Kur dingo mielieji paplepesiai? Pasiilgau jau... group.gif:

Aš laikausi labai pozityviai ir rudeniškai! thumbup.gif Net keista-nenuliūdau, kad atėjo mm.. Kažkaip sulig ta mintimi atsirado DAR DIDESNIS užsispyrimas ir noras susilaukti leliučino, kurio vaizdai va, čia, ekrano šone reklamoje boluoja biggrin.gif . Kažkaip net nepergyvenu, nes žinau, kad mums pavyks. drinks_cheers.gif Ypač po gydytojos apžiūros ir patikinimo, kad esu sveika ridikė ir man lieka tik sulaukti kantriai. O Vyras mano tikras šaunuolis!!! Pats nusprendė profilaktiškai eiti pasidaryti spermogramą, dėl šventos ramybės, kad būtų dar švenčiau laukti mūsų garbaniuko. thumbup.gif Jau tokios ramiios dūšios dar nebuvo....Kaip keista..Net rudens audra pajūry nieko neišblaškė.Tik sustiprino norą ir siekį! Ateis mažiukas tada, kada jam reiks. thumbup.gif Kaip brolienė ir sakė: "Bus ypatingas, nes laukiamas ilgai ilgai...".

Žinoma, šiek tiek keistas jausmas aplankė, kai tas ilgasias dienas su užtrūkusiomis mm, ėmėm su Vyru svaigti, kad jau (neturėjom NT lotuliukas.gif ) , kad mūsų mažiuks gerai šiltai laikosi pas mane... O paskui tik bampt ir nieko.Visi požymiai dingo (jautrumas, pykinimas..) . Na, bet pasirepetavimas prieš didžiuosius tikruosius įvykius dar niekam nepakenkė! thumbup.gif

Taigi... drinks_cheers.gif Mielosios!!! Siunčiu ir jums šią nuotaiką!!! Optimizmo! Svajokliškumo!!! Tikėjimo be ribų iki bedugnės!!! Ir...užsispyrimo. drinks_cheers.gif 4u.gif Lengviausia yra pasiduoti be kovos.Nusileisti.Apsileisti.Užleisti...Reikia laimėti! Nes Moterys tam ir sukurtos! LAIMĖTI. Tai tokia priedermė!

Einu apkabinti savo Vyrą ir panerti į sapnų-svajų šalį...

Iki, brangiosios! wub.gif
Atsakyti
Merginos sakykit, kiek laiko su tais kraujavimais ir po kraujavimu gaunat biletenius? kiek laiko ligoninej gulejot?
Atsakyti
Labas rytas,

Na Garbanyla, tu kaip visada, savam stiliuj smile.gif. As tiesiog zaviuosi tavo optimizmu. Esi apdovanotas zmogus - tikrai. Tavo charizma tiesiog svyti. Tikiu, kad jus tikrai susilauksit savo Garbaniuko smile.gif

Idomu kur dingo Brela, Raja ir Furija senai jau besirode. Mergaites auuuuuuuu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2009 10 05, 09:37)
Merginos sakykit, kiek laiko su tais kraujavimais ir po kraujavimu gaunat biletenius? kiek laiko ligoninej gulejot?

As Ligoninej gulejau 4 dienas, tada ir nutruko nestumas, o biuleteni turejau 2 sav, paskui jau reikejo grizt i darba ir aiskintis, kur dingo mano pilvas sad.gif

Fui, kai prisimenu... cry.gif

PS Si savaitgali bus 6 men, kai nebera sunelio sad.gif Dabar jam jau butu vienas menuo.
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 10 05, 01:16)
Na, merdžinos, kur jūs?  unsure.gif  Kur dingo mielieji paplepesiai? Pasiilgau jau... group.gif:

Aš laikausi labai pozityviai ir rudeniškai!  thumbup.gif  Net keista-nenuliūdau, kad atėjo mm.. Kažkaip sulig ta mintimi atsirado DAR DIDESNIS užsispyrimas ir noras susilaukti leliučino, kurio vaizdai va, čia, ekrano šone reklamoje boluoja biggrin.gif . Kažkaip net nepergyvenu, nes žinau, kad mums pavyks.  drinks_cheers.gif  Ypač po gydytojos apžiūros ir patikinimo, kad esu sveika ridikė ir man lieka tik sulaukti kantriai. O Vyras mano tikras šaunuolis!!! Pats nusprendė profilaktiškai eiti pasidaryti spermogramą, dėl šventos ramybės, kad būtų dar švenčiau laukti mūsų garbaniuko.  thumbup.gif  Jau tokios ramiios dūšios dar nebuvo....Kaip keista..Net rudens audra pajūry nieko neišblaškė.Tik sustiprino norą ir siekį! Ateis mažiukas tada, kada jam reiks.  thumbup.gif  Kaip brolienė ir sakė: "Bus ypatingas, nes laukiamas ilgai ilgai...".
Žinoma, šiek tiek keistas jausmas aplankė, kai tas ilgasias dienas su užtrūkusiomis mm, ėmėm su Vyru svaigti, kad jau (neturėjom NT  lotuliukas.gif  ) , kad mūsų mažiuks gerai šiltai laikosi pas mane... O paskui tik bampt ir nieko.Visi požymiai dingo (jautrumas, pykinimas..) . Na, bet pasirepetavimas prieš didžiuosius tikruosius įvykius dar niekam nepakenkė!  thumbup.gif 

Taigi...  drinks_cheers.gif  Mielosios!!! Siunčiu ir jums šią nuotaiką!!! Optimizmo! Svajokliškumo!!! Tikėjimo be ribų iki bedugnės!!! Ir...užsispyrimo.  drinks_cheers.gif  4u.gif  Lengviausia yra pasiduoti be kovos.Nusileisti.Apsileisti.Užleisti...Reikia laimėti! Nes Moterys tam ir sukurtos!  LAIMĖTI. Tai tokia priedermė!

Einu apkabinti savo Vyrą ir panerti į sapnų-svajų šalį...

Iki, brangiosios!  wub.gif 

kaip visada smagu skaityti tavo zinutes. thumbup.gif
o gal istikro tau tik kraujavimas,gal dar tebesi nestuke,pasidaryk dar viena testa. g.gif
dazniausiai jei buna tokie pakraujavimai,tai buna ne vienas leiukas,o keli,kiek skaitinejausi. bigsmile.gif
beje,netycia istryniau tavo AZ su foto nuorodomis,kai turesi laiko atsiusk is naujo,nes ju nepaziurejau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Paskaitineju daznai, tiesiog yra apemusi panika ir nekyla rankos kazka rasyti. Pas mus su vyru dabar gyvenime labai dideles permainos, is vienos salies issikraustem i kita, vyras nesusiranda nuolatinio darbo, as jo visai dar neturiu, dukrytei stogas vaziuoja nuo to, kad mokykloj viskas ne lietuviskai ir t.t. Vienu zodziu, kai pagausiu stoga gal galesiu ka nors sviesiau parasyti, nes dar vis nuejus i dusa, matau islindusias sunelio kojytes. Niekaip negaliu pamirsti to vaizdo. Tikiuosi greit susirasysim ir mano mintys bus daug sviesesnes negui dabar. Auginkit pilvukus, kurios turit spirgiukus viduj. Garbanyla, maziau pergyvenk, juk maziukai ateina pas mus dazniausiai tada, kai jau nebelabai lauki bigsmile.gif . Pasistenk pasimegauti meile, o ne taip, kad i lova kaip i darba g.gif
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 10 05, 15:31)
Sveikos merginos.

Paskaitineju daznai, tiesiog yra apemusi panika ir nekyla rankos kazka rasyti. Pas mus su vyru dabar gyvenime labai dideles permainos, is vienos salies issikraustem i kita, vyras nesusiranda nuolatinio darbo, as jo visai dar neturiu, dukrytei stogas vaziuoja nuo to, kad mokykloj viskas ne lietuviskai ir t.t. Vienu zodziu, kai pagausiu stoga gal galesiu ka nors sviesiau parasyti, nes dar vis nuejus i dusa, matau islindusias sunelio kojytes. Niekaip negaliu pamirsti to vaizdo. Tikiuosi greit susirasysim ir mano mintys bus daug sviesesnes negui dabar. Auginkit pilvukus, kurios turit spirgiukus viduj. Garbanyla, maziau pergyvenk, juk maziukai ateina pas mus dazniausiai tada, kai jau nebelabai lauki bigsmile.gif  . Pasistenk pasimegauti meile, o ne taip, kad i lova kaip i darba  g.gif

Laikykis Furija - nepasiduok, jei sunku - rasyk, jei gera - rasyk. Mes visada busim cia ir visada tave palaikysim. console.gif

Sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
ne ne ne... lotuliukas.gif nesu nėštukė. Viskas. Jokių NT. gun_bandana.gif vacation4.gif Ilsiuos nuo visa to. smile.gif Būtų tie požymiai gi vis tiek. O mano BT žema, krūtinė sunormalėjo, niekas nebejautru ir jaučiuos palengvėjusi tokia! ax.gif 4u.gif Drabužiai gerai gula ko tai... biggrin.gif

Nieko,ateis į mūsų pajūrį šventė ir ošim, kai garbanius mums šypsosis bedante burnyte. thumbup.gif lotuliukas.gif Kažkaip net kitaip ir būti negali! thumbup.gif wub.gif Dabar laukia mb savaitės galo-neš spermiukus tirti. biggrin.gif Reikia 4-5dienas susilaikyt ... blush2.gif Tada ir priims tyrimams produktą. biggrin.gif Pažiūrėsim, kas bus. 4u.gif wub.gif
Atsakyti