Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(ederi @ 2009 09 22, 17:01)
Kaip nuostabu Mamyte Linute, linkiu laimes daug daug daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kada terminas gimdyt??? Gal kova?

labai auciu 4u.gif tau taip pat. mirksiukas.gif
taip,kova iki kovo 10,bet gal dar patikslins. smile.gif tiek dziaugiuosi,kad net gimdymo nebijau,skausmas tik laikinas,o turesiu toki mylima ir taip laukiama stebukliuka. wub.gif Jau ir pykinimas slopsta,apetitas pagerejo. smile.gif O siaip svarbiausia,kad iki galo isnesiociau ir viskas butu gerai,nes sunu pagimdziau 7,5 nestumo men. bet mano mazylis buvo labai stiprus ir kabinosi igyvenima kiek imanoma. wub.gif Bet priezasties niekas nepasake,gimdziau kauno klinikose,klaipeda neapsieme tokios atsakomybes... ir is vis klaipedos akuserem ta nakti pasibaisejau,labai bjaurei elgesi... bet dabar skaiciau atsiliepimus apie klaipedos gimdymo namus,tai visos giria,na tik viena gydytoja yra labai ispeikta ir nerekomenduotina. dabar domiuosi,nes kai prisimenu su kokiom man teko susidurti,tai... bet tas nedirbancias gerai savo darba akuseres ir gydytojas as jau isirasiau i atminti,bet yra kelios kur SM rekomenduoja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 24, 14:24)
labai auciu 4u.gif  tau taip pat. mirksiukas.gif
taip,kova iki kovo 10,bet gal dar patikslins. smile.gif  tiek dziaugiuosi,kad net gimdymo nebijau,skausmas tik laikinas,o turesiu toki mylima ir taip laukiama  stebukliuka. wub.gif Jau ir pykinimas slopsta,apetitas pagerejo. smile.gif  O siaip svarbiausia,kad iki galo isnesiociau ir viskas butu gerai,nes sunu pagimdziau 7,5 nestumo men. bet mano mazylis buvo labai stiprus ir kabinosi igyvenima kiek imanoma. wub.gif Bet priezasties niekas nepasake,gimdziau kauno klinikose,klaipeda neapsieme tokios atsakomybes... ir is vis klaipedos akuserem ta nakti pasibaisejau,labai bjaurei elgesi... bet dabar skaiciau atsiliepimus apie klaipedos gimdymo namus,tai visos giria,na tik viena gydytoja yra labai ispeikta ir nerekomenduotina. dabar domiuosi,nes kai prisimenu su kokiom man teko susidurti,tai... bet tas nedirbancias gerai savo darba akuseres ir gydytojas as jau isirasiau i atminti,bet yra kelios kur SM rekomenduoja. thumbup.gif

O kai zadi gimdyt, apie epidura negalvojai? As tai baisiai sunkiai gimdau sad.gif Tai jei dar karta tektu gyvenime toks dziaugsmas, tai matyt gimdyciau tik su epidurine nejautra.
Atsakyti
kai gimdziau sunu,tai veltui ta epidura paprasiau,kad suleistu,nes seses buvo prigasdinusios kad taip skaudes,kad net lipsiu sienom,tai ir issigandau. lotuliukas.gif bet vejai,nes pati be jokiu nuskausminamuju isbuvau visa laika,o skausmai tai minimalus,ramiai gulejau lovoj,tik likus valandai iki gimdymo,aisku as to nezinojau kad tiek beliko,paprasiau,kad suleistu tik del to kad akusere sake,kad jei turiu laiko telefonu kalbeti,ir siaip ramiai guliu,reiskia didieji skausmai dar priesaky,nes sake,kad dar nesimato kad pagimdysiu greitai,gal net rytre,o tebuvo po 10 vakaro. o pasirodo,kad jau uz valandos kaklelis buvo pilnai atsidares,ir pagimdziau pati per 20-30 min. ir tie nuskausminamieji po 40 min nebeveike,nes jau jutau ir didesni skausma ir kaip mazylis leidosi gimdymo takais. labai skaudejo tik kai pusiau galvyte pasirode. labai pykau ir gailiuosi,kad ta epidura dariausi,nes jo man nereikejo,ir stubura pusantru metu po gimdimo gele. blink.gif nepatarciau epiduro nei vienai darytis,galima ir paciai skausmus iskenteti.ir siaip i raumeni kad suleistu nuskausminamus,o juokio duju geriau nemeginkit,tiek apie jas pripasakojo lotuliukas.gif ,haliucinacijos prasideda. doh.gif mano uosvene per gimdyma ju prisikvepavo,tai gimdydama apie raugintus kopustus gydytojai kalbejo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 25, 14:21)
kai gimdziau sunu,tai veltui ta epidura paprasiau,kad suleistu,nes seses buvo prigasdinusios kad taip skaudes,kad net lipsiu sienom,tai ir issigandau. lotuliukas.gif  bet vejai,nes pati be jokiu nuskausminamuju isbuvau visa laika,o skausmai tai minimalus,ramiai gulejau lovoj,tik likus valandai iki gimdymo,aisku as to nezinojau kad tiek beliko,paprasiau,kad suleistu tik del to kad akusere sake,kad jei turiu laiko telefonu kalbeti,ir siaip ramiai guliu,reiskia didieji skausmai dar priesaky,nes sake,kad dar nesimato kad pagimdysiu greitai,gal net rytre,o tebuvo po 10 vakaro. o pasirodo,kad jau uz valandos kaklelis buvo pilnai atsidares,ir pagimdziau pati per 20-30 min. ir tie nuskausminamieji po 40 min nebeveike,nes jau jutau ir didesni skausma ir kaip mazylis leidosi gimdymo takais. labai skaudejo tik kai pusiau galvyte pasirode. labai pykau ir gailiuosi,kad ta epidura dariausi,nes jo man nereikejo,ir stubura pusantru metu po gimdimo gele. blink.gif  nepatarciau epiduro nei vienai darytis,galima ir paciai skausmus iskenteti.ir siaip i raumeni kad suleistu nuskausminamus,o juokio duju geriau nemeginkit,tiek apie jas pripasakojo  lotuliukas.gif ,haliucinacijos prasideda. doh.gif  mano uosvene per gimdyma ju prisikvepavo,tai gimdydama apie raugintus kopustus gydytojai kalbejo. lotuliukas.gif

Na, manau esi laiminga moteris, kad viskas taip greitai ir pakankamai neskausmingai praejo. Matyt kiekvienai cia individualiai. Va stai as 15 val su toookiais skausmas pragulejau, vaiksciot nepajegiau, is skausmo praradinejau samone, o kai atsigaudavau lovos gelezini krasta grauziau verysad.gif
Oi nelinkeciau niekam to patirt. Ir antraji suneli kai gimdziau (nors kazkokia daktarpalaike pavadino tai persileidimu, nors buvo ir saremiai, ir stumiau ir isgimdziau, ir placenta uzgime), viskas pasikartojo, tik truko aciudie tik pora val. Oi, kai pagalvoju... as tik uz epidura!!!! smile.gif
Na, bet kaip sakiau, cia jau kiekvienai pagal savo pacios savijauta reikia ziuret.
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 09 28, 16:43)
Na, manau esi laiminga moteris, kad viskas taip greitai ir pakankamai neskausmingai praejo. Matyt kiekvienai cia individualiai. Va stai as 15 val su toookiais skausmas pragulejau, vaiksciot nepajegiau, is skausmo praradinejau samone, o kai atsigaudavau lovos gelezini krasta grauziau  verysad.gif
Oi nelinkeciau niekam to patirt. Ir antraji suneli kai gimdziau (nors kazkokia daktarpalaike pavadino tai persileidimu, nors buvo ir saremiai, ir stumiau ir isgimdziau, ir placenta uzgime), viskas pasikartojo, tik truko aciudie tik pora val. Oi, kai pagalvoju... as tik uz epidura!!!! smile.gif
Na, bet kaip sakiau, cia jau kiekvienai pagal savo pacios savijauta reikia ziuret.

Sveika 4u.gif Na, aš ir manau kaip Tu, nes pirmą sūnų taip 15valandų lipau sienomis, net morfijų leido į raumenis - nieks nepadėjo.Buvau ant ribos, kai ir be tų linksminamųjų dujų jau su anuo pasaukiu pradėjau kalbėti, o po gimdymo dar porą mėnesių pražliumbiau nuo to siaubo...Ačiū Dievui, sūnui viskas o.k buvo...Angelėlį kai gimdžiau tai irgi, panašiai porą valandų, bet sąrėmiai nuo stiprių skatinamųjų dozės buvo vėlgi nerealūs...Atrodė gimdą iš pilvo išplėš į padanges...Rėkiau epidūro, bet nebespėjo - išgimdžiau savo Angelėlį, paleidau į dangų... cry.gif Dabar jau susitariau su ginu, kad pirmoje vietoje man epidūrą, o jei labai kentėsiu - tai ir cezarį.Nors, giliai pamąsčiusi - gimdyčiau kad ir bažnyčioje, be nieko, kad tik Lelius ateitų į šį pasaulį...Viską iškesiu...
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 09 29, 12:40)
Sveika 4u.gif Na, aš ir manau kaip Tu, nes pirmą sūnų taip 15valandų lipau sienomis, net morfijų leido į raumenis - nieks nepadėjo.Buvau ant ribos, kai ir be tų linksminamųjų dujų jau su anuo pasaukiu pradėjau kalbėti, o po gimdymo dar porą mėnesių pražliumbiau nuo to siaubo...Ačiū Dievui, sūnui viskas o.k buvo...Angelėlį kai gimdžiau tai irgi, panašiai porą valandų, bet sąrėmiai nuo stiprių skatinamųjų dozės buvo vėlgi nerealūs...Atrodė gimdą iš pilvo išplėš į padanges...Rėkiau epidūro, bet nebespėjo - išgimdžiau savo Angelėlį, paleidau į dangų... cry.gif Dabar jau susitariau su ginu, kad pirmoje vietoje man epidūrą, o jei labai kentėsiu - tai ir cezarį.Nors, giliai pamąsčiusi - gimdyčiau kad ir bažnyčioje, be nieko, kad tik Lelius ateitų į šį pasaulį...Viską iškesiu...

Oi, sventa teisybe thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites, 4u.gif

kur dingot? Liudna man kazkaip pasidare smile.gif

Ar pasineret visos i kuryba? Atmeskit ir mums nors gabaleli savo pasaulio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 30 rugsėjo 2009 - 10:51
QUOTE(ederi @ 2009 09 30, 12:50)
Labas mergaites,  4u.gif

kur dingot? Liudna man kazkaip pasidare smile.gif

Ar pasineret visos i kuryba? Atmeskit ir mums nors gabaleli savo pasaulio  mirksiukas.gif

Aha,visos prapuole,likom tik kelios gathering.gif As tai lopsiniu klausausi,ieskau nauju graziu savo didziajam ir mazajam leliukiui biggrin.gif wub.gif . viena labai grazia radau 'Ingos Jankauskaites-Laseliai'. wub.gif gal jus zinote kokiu nors graziu lopsiniu?
Papildyta:
QUOTE(ederi @ 2009 09 28, 17:43)
Na, manau esi laiminga moteris, kad viskas taip greitai ir pakankamai neskausmingai praejo. Matyt kiekvienai cia individualiai. Va stai as 15 val su toookiais skausmas pragulejau, vaiksciot nepajegiau, is skausmo praradinejau samone, o kai atsigaudavau lovos gelezini krasta grauziau  verysad.gif

na,jei bus tokie skausmai kaip tavo nepakeliami,tai manau ir as prasysiu epiduro,bet siaip jo labai nenoreciau schmoll.gif ,kentesiu iki paskutinio... nes man tiek gimda po gimdymo neskaudejo,kiek stuburas. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte.Linute: 30 rugsėjo 2009 - 12:41
beje,apsirikau parasydama,kad kova gimdymo trerminas doh.gif ,gimdymo terminas iki balandzio 10 d,o ne kovo 10. doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, mieliausiosios!!! 4u.gif group.gif: Aš jau grįžau!!!

PARYŽIUS-beprotiškai fantastiškas!!! Kai į tinklą sukelsiu foto, duosiu nuorodą jums pasižiūrėt, kokių kadrų prigaudžiau... mirksiukas.gif

Užsukom ir į Prahą, ir į Amsterdamą, bet niekas nepaliko tokio įspūdžio, kaip PARYŽIUS...

Taigi, o kokios dar naujienos? A, vos nepamiršau...Man 10 dienų vėluoja mm! thumbup.gif Tik keista tas, kad šiandien pasidarius NT, man parodė rožinį I I ... g.gif Pigus NT nieko neparodė, o jautrusis- II.

Visą kelionę pykino...Rodės vemsiu čia ir dabar.. doh.gif Krūtys sunkios ir tokios pat jautrios,kaip aną kartą, kai buvau nestuke.gif ... Netelpa į seną liemenėlę normaliai... doh.gif Ryt iš pat ryto keliauju pas ginį! sokiai.gif Gal pasakys ką nors, kodėl NT toks blankus... O gal žirniukas slepiasi, o gal sau prisišnekėjau ir psichologiškai nėra mm... Na, nesuprantu. Ryt viską sužinosiu, jei sužinosiu... wub.gif

O gal jūs kuri žinot,ar gali taip būti, kad nėštumas yra, o testas neigiamas?

Matau per tas dienas niekas nieko naujo per labiausiai neįvyko...Žadu įpūsti naujų vėjų! drinks_cheers.gif Neprarandu optimizmo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 09 30, 22:11)
Sveikos gyvos, mieliausiosios!!!  4u.gif  group.gif: Aš jau grįžau!!!

PARYŽIUS-beprotiškai fantastiškas!!!  Kai į tinklą sukelsiu foto, duosiu nuorodą jums pasižiūrėt, kokių kadrų prigaudžiau...  mirksiukas.gif 

Užsukom ir į Prahą, ir į Amsterdamą, bet niekas nepaliko tokio įspūdžio, kaip PARYŽIUS...

Taigi, o kokios dar naujienos? A, vos nepamiršau...Man 10 dienų vėluoja mm!  thumbup.gif  Tik keista tas, kad šiandien pasidarius NT, man parodė rožinį I I ...  g.gif  Pigus NT nieko neparodė, o jautrusis- II.
Visą kelionę pykino...Rodės vemsiu čia ir dabar..  doh.gif  Krūtys sunkios ir tokios pat jautrios,kaip aną kartą, kai buvau  nestuke.gif  ... Netelpa į seną liemenėlę normaliai...  doh.gif  Ryt iš pat ryto keliauju pas ginį!  sokiai.gif  Gal pasakys ką nors, kodėl NT toks blankus... O gal žirniukas slepiasi, o gal sau prisišnekėjau ir psichologiškai nėra mm... Na, nesuprantu. Ryt viską sužinosiu, jei sužinosiu...  wub.gif

O gal jūs kuri žinot,ar gali taip būti, kad nėštumas yra, o testas neigiamas?

Matau per tas dienas niekas nieko naujo per labiausiai neįvyko...Žadu įpūsti naujų vėjų!  drinks_cheers.gif  Neprarandu optimizmo...  4u.gif

Oi Garbanyla, labas!!! 4u.gif

Man taves labai truko biggrin.gif Gerai, kad grizai ir dar su TOKIOM naujienom. Tikiu, kad viskas bus gerai si syki. 4u.gif

Laukiu nuotrauku, labai labai noriu pamatyt, greiciau kisk viska i ta interneta lotuliukas.gif

O as niekad neu buvus Paryziuj, net ir Prancuzioj dorai nesu buvus, tik kalnuose prancuzijoj slidinejom, tokios gerules placios trasos, smagu prisiminti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 30, 14:57)
beje,apsirikau parasydama,kad kova gimdymo trerminas  doh.gif ,gimdymo terminas iki balandzio 10 d,o ne kovo 10. doh.gif

Oi koks geras menuo, pavasariniai vaikuciai apskritai labai gerai.

Jau ir nebesalta bus ir dar ne karsta, vasara ugtelsit ir ziema sutiksit visai dickiai. Veliau ir i darzeli ir i mokykla eist visiskai suauge ir nebeziopliukai smile.gif

Kaip smagu, echhh ...

Linkiu daug daug sekmes ir tik geru emociju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos gyvos dar kartą. friends.gif

Ginis nieko nepasakė. Dar "anksti". Dar nėra dviejų savaičių, kad būtų galim su echo žiūrėt. BT 36,5 buvo šįryt. Tad manau reik laukt mm, nes nieko nebus. Čia, matyt, stresas dėl kelionės ir šiaip visokių minčių. Arba...šiaip pokštai visokie. Eisiu pas ginį po savaitės, jei nebus mm. Kol kas tiek naujienų. Bet tie NT negi grybauja? Rodo, ką nori rodyti?.. doh.gif Arba..aš noriu matyt, ką noriu? lotuliukas.gif Na, nebūčiau aš..tokia nekantruolė... Aistruolė..Neramuolė.. ax.gif

Na, apsišarvuoju kantrybe ir keliauju toliau! mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 01 spalio 2009 - 16:04