Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

duphastona tau gydytoja liepe gerti? siaip stenkis kuo maziau galvoti negerai. man gydytojai sake, kad didelis procentas moteru kraujuoja, isnesioja kudykius, tai gali buti del gauto didelio kruvio arba siaip esi is moteru, kurioms nestumo metu reikia guleti visus 9 men ir tik i tualeta, ir daugiau nieko daugiau. kai kraujavau nepaklausiau gyd ir praradau savo suneli 17 sav. jei buciau gulejusi ir nejusi toliau tualeto, gal dar mano sunelis butu pilvelyje. saugok save ir maziuka kiek imanoma. gulek, skaityk tik madu zurnalus ar kitka lengvo ir net, kiek gydytoja sake, kad itemtas galvojimas, esant komplikuotam nestumui, turi itakos. as diena pries mazylio atejima i pasauli, net puodelio arbatos nenulaikiau. saugok ir dar karta saugok save nuo visko, kas yra neigiama.
Atsakyti
Sveikos merginos! Ką jūs? Kaip einasi? Kokios naujienos? Kur eilės??? Kur geros saulėtos notaikos??? bigsmile.gif 4u.gif Ku ku! assa.gif bye1.gif Koks nuostabus ruduo, tiesa? Ar ir jūsų miestuose taip čeža liepų geltoni lapai po kojomis? Kaip Avdrutei įdomu... g.gif ? Ar buvo pas ginį? Aš gyvenu puikiai! Greit atsijungsiu, nes būsiu išvykusi iš LT. yahoo.gif new_russian.gif Ir dėl to labai džiūgauju! Kvailioju! lotuliukas.gif tease.gif Jaučiu, kad šis mėnuo bus nuostabus... Jis jau nuostabus! Kasdien savo maldą susakau ir žygiuoju toliau... thumbup.gif Jaučiuos nostalgiškai aptingusi, bet laiminga, nors tu ką!Jaučiu, kad skrendu, bet lėtai.Su lėtesnėmis apsukomis... Sirpstu savo viltyse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 15 rugsėjo 2009 - 13:52
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 09 15, 15:51)
Sveikos merginos! Ką jūs? Kaip einasi? Kokios naujienos? Kur eilės??? Kur geros saulėtos notaikos???  bigsmile.gif  4u.gif  Ku ku!  assa.gif  bye1.gif  Koks nuostabus ruduo, tiesa? Ar ir jūsų miestuose taip čeža liepų geltoni lapai po kojomis? Kaip Avdrutei  įdomu...  g.gif  ? Ar buvo pas ginį?      Aš gyvenu puikiai! Greit atsijungsiu, nes būsiu išvykusi iš LT.  yahoo.gif  new_russian.gif  Ir dėl to labai džiūgauju! Kvailioju!  lotuliukas.gif  tease.gif  Jaučiu, kad šis mėnuo bus nuostabus... Jis jau nuostabus! Kasdien savo maldą susakau ir žygiuoju toliau...  thumbup.gif  Jaučiuos nostalgiškai aptingusi, bet laiminga, nors tu ką!Jaučiu, kad skrendu, bet lėtai.Su lėtesnėmis apsukomis... Sirpstu savo viltyse...   

Labutis visoms! mirksiukas.gif Garbanyla,visada labai smagu skaityti tavo zinutes,toks trykstantis optimizmas biggrin.gif ,net kitus uzkreti tuom. thumbup.gif Esi pavizdys kitoms group.gif ,o as kaip skorpionas labiau esu linkusi i pesimizma,bet stengiuosi kiek imanoma jo atsikratyti,ir tavo gerai nuteikiancios ziinutes man labai padeda ir man yra kaip pavizdys kaip reiketu dziaugtis gyvenimu. p.s. pirma karta matau toki optimistiska zmogu. biggrin.gif Taip ir toliau laikykis. thumbup.gif bye1.gif beje,labai grazus paveikslas. 4u.gif
Atsakyti
beje,norejau paklausti,gal kuri zino ar gera gydytoja Locaitiene,ar bent jau ka nors girdejusios apie ja,ji dirba Klaipedos universitetinej ligoninej,man ja rekomendavo. Eisiu pas ja antrdieni pirmai apziurai. beje,jauciuosi puikiai,jei tik nepykina. doh.gif kol kas tik du kartus begau i tualeta,negaliu pasijusti alkana tiek pradeda pykinti,kad kartais nepraeina pykinti tol kol.... doh.gif ko tik neiskenti,kad galetum tureti leiuka. wub.gif
jau ir pilvelis suapvalejes aiskiai matosi. nestuke.gif vyras lepina,saugo,kad tik viskas butu gerai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 16, 09:26)
beje,norejau paklausti,gal kuri zino ar gera gydytoja Locaitiene,ar bent jau ka nors girdejusios apie ja,ji dirba Klaipedos universitetinej ligoninej,man ja rekomendavo. Eisiu pas ja antrdieni pirmai apziurai. beje,jauciuosi puikiai,jei tik nepykina.  doh.gif  kol kas tik du kartus begau i tualeta,negaliu pasijusti alkana tiek pradeda pykinti,kad kartais nepraeina pykinti tol kol.... doh.gif  ko tik neiskenti,kad galetum tureti leiuka. wub.gif
jau ir pilvelis suapvalejes aiskiai matosi. nestuke.gif  vyras lepina,saugo,kad tik viskas butu gerai. wub.gif

sveika,

as girdejus ir viena pazystama lankosi ir dar viena lankesi, siaip nebloga gydytoja, nors kitoms nepatinka, bet manau kiekvienai skirtingai mirksiukas.gif Mano pazystamos jokiu nusiskundimu neturejo, nueisi pati paziuresi ar ji tau miela ir tinkama mirksiukas.gif
saunuole, kad taip puikiai laikaisi taip ir toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas merginos,

sorry, buvau dingusi is "eterio" smile.gif Savaitgali sirgau, o nuo pirmadienio pas mane darbe auditas (sian jau baigesi). Na, o as ir vel grizau i gyvuju pasauli biggrin.gif

Garbanyla, na tavo paveikslas.... nuostabus, puikus ir tooooks ryskus, kaip ir tu pati biggrin.gif
Aciu tau, kad ir su mumis pasidalini.

Ir is viso, kokios jus kuribingos, tik siuskit ir siuskit savo visus sedevrus!!! Nezinau kaip kitoms, bet man tai kaip koks energetinis uztaisas smile.gif

Atsakyti
Labas, Ederi!!! thumbup.gif Sveika sugrįžusi! friends.gif Čia visos slepiasi rudenėlyje, berods, ir dėl to nieka nerašo.. ax.gif Nežinia, kaip einasi visoms... 4u.gif ax.gif

Tikimės naujų žinių ir gaivališkų nuotaikų!!! thumbup.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Tai gerai, kad visoms puikiai sekasi 4u.gif Užbėgau pasisveikinti, nes eisiu jau miegučio.Pavargusi esu - daug vaikščiojome nuostabioje rudeninėje gamtoje, paskui skaniai cepelinų kavinėje prisikirtome ax.gif
Mamyte.Linute - užjaučiu dėl pykinimų.Mane tampė tris su puse mėnesio ištisą parą, tai jau gyvenimo džiaugsmą beveik buvau praradusi.Gelbėjausi kietais džiuvėsėliais. žaliąja arbata ir imbieru.Šie trys komponentai padeda sumažinti tą blogumą.nu viskas, esu jau lavonėlis, šliaužiu miegučio.Labanakt ir Ikiuks 4u.gif
Atsakyti
Atėjau pasilabinti su jumis, mielosios!

Linkiu gerų nuotaikų, geriausių minčių, kvapniausių arbatų rytais, skaniausių gardėsių, šilčiausių akių, mylimiausių apkabinimų ir skaniausios muzikos! Šiuo metu štai ką klausau, rašydama ir iškeisdama gimtinę į Meilės Miestą Prancūzijoje... ---> http://www.youtube.c...Q...185&index=6 Siunčiu lūpinės armonikėlės skambesius!

Sėkmės visoms!!! thumbup.gif group.gif
Atsakyti
Labukas,

kazkoks stilis pas mus, itariu kalta bobu vasara smile.gif Ar jau buvot kas grybaut? As jau si savaitgali zadejau vaziuot, bet sunutis apsirgo sad.gif Tai tokias grazias dienas leidom namie.

Na bet gal sekanti savaitgali pavyks... Idomu kokie bus orai, kad tik nesubjurtu, uzmarinuociau saslykelio ir i gamta. Oi kaip noooooriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 09 21, 08:21)
Atėjau pasilabinti su jumis, mielosios!

Linkiu gerų nuotaikų, geriausių minčių, kvapniausių arbatų rytais, skaniausių gardėsių, šilčiausių akių, mylimiausių apkabinimų ir skaniausios muzikos! Šiuo metu štai ką klausau, rašydama ir iškeisdama gimtinę į Meilės Miestą Prancūzijoje... --->  http://www.youtube.c...Q...185&index=6  Siunčiu lūpinės armonikėlės skambesius!

Sėkmės visoms!!!  thumbup.gif  group.gif

Aciu Garbanyla, na tu kaip visada, moki maloniai nustebint.

Cia tau 4u.gif

O cia jums visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. 4u.gif noriu pasidalinti savo dziaugsmeliu... blush2.gif mirksiukas.gif siandien su suneliu ir MB buvom pas mano gydytoja,ir stebejom savo nauja seimos nari-e,koks nuostabus jausmas,skraidau lyg ant debesu. thumbup.gif nestuke.gif matem mazytes kojytes,rankytes,beje pirstuka buvo isikises-usi i burnyte. biggrin.gif sake nestumas lygiai 12 savaiciu. taip dziaugiuosi,norisi visam pasauliui issakyti,kad esu begalo laiminga,nes turesiu dar viena vaikeli,stebukleli. clap.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte.Linute: 22 rugsėjo 2009 - 14:55
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 22, 14:50)
sveikutes. 4u.gif  noriu pasidalinti savo dziaugsmeliu... blush2.gif mirksiukas.gif   siandien su suneliu ir MB buvom pas mano gydytoja,ir stebejom savo nauja seimos nari-e,koks nuostabus jausmas,skraidau lyg ant debesu.  thumbup.gif  nestuke.gif  matem mazytes kojytes,rankytes,beje pirstuka buvo isikises-usi i burnyte. biggrin.gif sake nestumas lygiai 12 savaiciu. taip dziaugiuosi,norisi visam pasauliui issakyti,kad esu begalo laiminga,nes turesiu dar viena vaikeli,stebukleli. clap.gif  2.gif

Kaip nuostabu Mamyte Linute, linkiu laimes daug daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai kada terminas gimdyt??? Gal kova?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 22 rugsėjo 2009 - 15:02