Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(Amri32 @ 2009 09 10, 13:20)
Nuostabuuuu... cray.gif ...Sorry, susigraudinau...
Visada, kai skaitau poeziją, tuo pačiu mintyse naršau po savo išgyvenimus ir pritaikau savo patyrimams...Šie du eilėraštukai įgnybė su savo žodžiais man į išgyventus jausmus.Ypač antras eilėraštis tarsi šviesa man plyktelėjo apie tai, kaip aš jaučiausi po savo Angelėlio praradimo...Taikliai parinkti žodžiai...
Ačiū, Raja 4u.gif ...

oi nenorejau as sugraudint console.gif, cia jau kalta ta poezija blush2.gif
na kad butu biski linksmiau dar viena mirksiukas.gif :

Vadinasi ""Ausra""
"
Is gyvenimo vis troskau vieno
Sekmes ir laimes nors mazos
Ir jau dabar galiu as drasiai tart
Kad laimes kudikis esu.

Ir nemanau, kad reikia tam
Kokios nors isskirtines prigimties
Tik paprasciausiai buki savimi,
Myleki kita, nes jis toks pat kaip tu yra.

Nors kartais buna ir valandu liudnu
Ir noris saukti, rekti, kad tave girdetu
Taciau paslepki tai savyje,
Nusisypsoki ir tu pajusi jega,
Kuri nusines su savimi
ta nesekme ne viena!

....ir busim vel laimingos mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ederi @ 2009 09 10, 13:29)
oiiiiiiii, kaip miela.

Is tikruju tai puiki mintis, juk visos ne tik skausmu galime dalytis....

Aciu Raja, tu nuostabi  clap.gif  clap.gif

nera uz ka ax.gif
tik mes zinome viena kitos sirdies skausma ir galime suprasti tai group.gif
Atsakyti
Ak! clap_1.gif sleep.gif swoon.gif Kaip gilu... Ta prasme, kad šis skyrelis mūsų ypatingas...Abejoju, ar dar kur rasime šitaip susibičiuliavusias dalyves, kurios išvien eina ir giliai kalba, o ne šiaip vapa... group.gif: Įdomu, ar dar yra forume TAIP žavingai diskutuojančiąsias?... g.gif Kyla abejonių...

Šaunu, kad patekau čia...Žinoma, būtų geriau, kad nebūtų tokių dalykų, bet kadangi gyvenimas yra gyvenimas ,kuriame visko daug būna, tai esu laiminga, kad atradau čia jus! Nepaisant virtualybės, mes visiškai suprantame viena kitą.Daugiau mažiau...

Apkabinu visas! friends.gif pioneers.gif ploja.gif didis.gif
Atsakyti
Parodyčiau ir aš kai ką, ką nutapiau tėčiui gimimo dienos proga... ax.gif Tik kas pasakys, kaip čia įkelti nuotrauką? lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, va, suradau, kaip įkelti nuotrauką. ax.gif Dedu nuorodą, kur galima pažiūrėti, kokiomis akimis matau rudenį... Kokį nutapiau savo tėčiui... (Drobės išmatavimai-70x90) wub.gif

spauskit čia-->> http://img136.yfrog....i/dscf4995.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 11 rugsėjo 2009 - 17:53
Sveikos 4u.gif Kažkoks nekalbadienis užėjo, bet privalau bent porą žodelių tarti - juk negalima nereaguoti, kai šitaip nuostabiai atveriate Širdis čia...
Raja28, paskutinis eilėraštukas, kaip saulės spindulėlis - toks lengvas ir skaidrus.Taip ir norisi nusišypsoti, įkvėpti šių žodžių , skleidžiančių optimizmą, gaivos 4u.gif Rytą paskaičius tokias eiles, taip ir išvaryčiau su šypsena į darbą thumbup.gif
O Garbanylos paveikslas man ryškių spalvų suteikė wub.gif Toks rudeniškas, man tai grynai, asmeniškai, skorpioniškas ruduo smile.gif Dangus ūkanotas, ryškios spalvos, kur ne kur žmonių šešėliai.Tiesiog puikiai sužaidei spalvomis.O tu esi dailę gal baigusi?
Na, ir balionėliai 4u.gif 4u.gif wub.gif Kitoms mergynoms.Brela kur dingusi g.gif ?Ederi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 09 11, 18:52)
Na, va, suradau, kaip įkelti nuotrauką.  ax.gif  Dedu nuorodą, kur galima pažiūrėti, kokiomis akimis matau rudenį... Kokį nutapiau savo tėčiui... (Drobės išmatavimai-70x90) wub.gif

spauskit čia-->> http://img136.yfrog....i/dscf4995.jpg/

Laaaabai grazu bigsmile.gif thumbup.gif O kodel pasirinkai butent toki motyva?
Cia ant drobes gal?
Atsakyti
[COLOR=red][I]Sveikutes.man jau beveik 14 savaiciu.pirmadieni gryzau is ligonines,gulejau del kraujavimo,gresiancio persileidimo,bet jau buvo viskas gerai.siandien 5 diena kaip bega tamsiai rudos isskyros,beveik juodos,ir ju nemazai.labai bijau ir nezinau ka daryt,pas daktare tik antradieni,turiu biuleteni,tai stengiuos kuo daugiau guleti,nesitampau,nesinervuoju,geriu dufastona du kartus per diena.kaip manot gal neverta laukti antradienio ir vaziuot dabar pas daktara?skausmo nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(avdrute @ 2009 09 13, 13:44)
[COLOR=red][I]Sveikutes.man jau beveik 14 savaiciu.pirmadieni gryzau is ligonines,gulejau del kraujavimo,gresiancio persileidimo,bet jau buvo viskas gerai.siandien 5 diena kaip bega tamsiai rudos isskyros,beveik juodos,ir ju nemazai.labai bijau ir nezinau ka daryt,pas daktare tik antradieni,turiu biuleteni,tai stengiuos kuo daugiau guleti,nesitampau,nesinervuoju,geriu dufastona du kartus per diena.kaip manot gal neverta laukti antradienio ir vaziuot dabar pas daktara?skausmo nejauciu.

as tai jau seniai buciau nulekus i ligonine, kad patikrintu. unsure.gif skausmo nebuvimas ne rodiklis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(avdrute @ 2009 09 13, 14:44)

tamsus kraujas dar nera blogai, nes nuo pirminio kraujavimo gal senas kraujas valosi, bet turi guleti, aisku butu gerai jei pasirodytum anksciau ginei, bet is kitos puses jei nejauti skausmo lieps ligoninej paguleti, dar bandyk pabut namie iki atradienio ir matysi jei jau blogai jausies labai stipriai kraujuosi, skaudes lek i priimamaji.Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tfuuu, aš ir maniau, kada kas pratęs mūsų kalbas? Visos tyli... g.gif Dabar linksmiau..

Amri , aš studijuoju dailę IIIkurse. Čia tapiau ant drobės. ax.gif Aliejiniai dažai. Mano stichija...

Kaip savaitgalis praėjo??? Koks gražus laikas buvo! thumbup.gif Gamtoj buvau! K.Kerbedžio koncerte Klaipėdos Martini klube! Kaip vyras dainavo... assa.gif aciuks.gif sokiai.gif ploja.gif Kaip šokom su MB... sokiai.gif yu.gif Net šiurpas ėjo, kaip Kastytis GYVAI traukė "Dėl tavęs galiuuuuu.." http://www.youtube.c...h?v=qBu3BvMj8-s thumbup.gif NEREALIAI!!!

O šiandien visą dieną gamtoje...Pas draugus kaime... Pirtelė...Basomis per žolę...Prūdas...Saulė...Ruduo...Obuoliai...Pomidorai... vacation4.gif group.gif Meilė... Seilė... lotuliukas.gif thumbup.gif

O kaip jūs laikotės, brangiosios? Kokiom viltim gyvenat? Amri , kaip Tavo bambučino gyventojas? bigsmile.gif Kaip jautiesi? 4u.gif

Ederi , aūūū!!! bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 13 rugsėjo 2009 - 22:52
Avdrute , viskas turėtų būti gerai, jei jau paleido. O šiaip turėjo perspėt, kad bus to kraujo, kuris gi turi išsivalyti. Ir dėl šventos ramybės nueik ryt pas gini. Kam laukti kažko, ko nežinai?

Ar tai pirmas Tavo nėštumas? Kiek Tau metų? rolleyes.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 13 rugsėjo 2009 - 23:12
Man 23 metai,dabar jau antras nestumas,bet turejau prieskaikini gimdyma pries tris metus,vaikelis neisgyveno unsure.gif siaip labai laukiu savo mazyliuko... namie beveik nieko nedirbu,stengiuos kuo daugiau gulet,beto ir dufastona nuo vakar pradejau gert po tris tabletes.blogiausia tai kad mano gine atostogauja,ryt grys i darba,o pas kitas nelabai noriu vaiksciot... jauciu palauksiu rytojaus...
g.gif user posted image
Atsakyti