Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(ederi @ 2009 08 31, 15:18)
Sveikute,

bet gi jusu sunutis dar mazuliukas, dar gi suspesit wink.gif Nors antra vertus motinystes instinktas kai isiliepsnoja, joks loginis mastymas jo neuzgesins smile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Sunelis tai mazas, bet mama nebe pirmos jaunystes blush2.gif
Jau po biski blesta tas inkstintas, pradzioj tai sienom lipau is noro, dabar daugiau tikiu lemtimi, tad spalvotu svajoniu nebekuriu blush2.gif
Dabar noriu daugiau meiles skirti sunui, nes dar vis dvynukams sirdis atiduota ir jauciu saltuma vaikui, tad turiu susiimti ir pasitaisyti, dziaugtis jo pasiekimais ir sypsena, noriu buti gera mama nors jam vienam ax.gif
Atsakyti
Ka reiskia NEBE PIRMOS JAUNYSTES? biggrin.gif Negi tau 50? biggrin.gif Kai antra jaunyste prasideda? biggrin.gif

Man - 24 ir kaip tu,Raja,sakai - lipu sienom, kaip pabudes tas instinktas! lotuliukas.gif Tai naturalu, manau. Nuteikinet norejau save, kad nenoriu vaiku, kad laisvas gyvenimas man labiau patinka (nevarzomos dienos ir naktys!)... Bet, ta mintis, kai galesi paimt savo vaika i rankas, veza labiau uz ramiai ismiegamas naktis! thumbup.gif Stai taip! wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 09 01, 14:08)
Ka reiskia NEBE PIRMOS JAUNYSTES? biggrin.gif Negi tau 50? biggrin.gif Kai antra jaunyste prasideda?  biggrin.gif 

Man - 24 ir kaip tu,Raja,sakai - lipu sienom, kaip pabudes tas instinktas!  lotuliukas.gif  Tai naturalu, manau. Nuteikinet norejau save, kad nenoriu vaiku, kad laisvas gyvenimas man labiau patinka (nevarzomos dienos ir naktys!)... Bet, ta mintis, kai galesi paimt savo vaika i rankas, veza labiau uz ramiai ismiegamas naktis!  thumbup.gif  Stai taip!  wub.gif  drinks_cheers.gif

na man siek tiek daugiau nei tau biggrin.gif , jau 30 ant nosies lipa lotuliukas.gif
Reikia moteriai tai patirti , reikia, dar turi daug smagaus laiko, tad per daug neipareigok saves mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif SU RUGSĖJO PIRMĄJA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šnd sūnų jau į darželio paskutinę, priešmokyklinę grupę išlydėjau rolleyes.gif Tai nunešėm auklėtojoms gėlių, saldainių ir išvarėm tipo ,,tūsintis,, biggrin.gif Į maximą, motulę mūsų, žaislų gi biggrin.gif Mat šnd 40proc. nuolaida thumbup.gif Paskui gerai papietavome, dar saldainių užsipirkome - tai gryžom nusikalę.Nusipirkau porą rūbelių platesnių.Taip, Garbanyla, man jau 16sav nestuke.gif ax.gif Tik ne iš Klaipėdos esu, netoli jos. Įskaitoje tai esu vietiniam šeimos centre, o visas kelias nestuke.gif tai KMUk - pas giną Biržietį tokį lankysiuosi. O žinai, juk aš prieš savo nėštumą irgi ryškias dvi juosteles susapnavau doh.gif Ir po kokia dvejų sav. sužinojau.Tai žeriu saują Virusiukų - kad sapnas išsipildytų wub.gif
Atsakyti

O Amri!!! Kad tik tavo virusiukai man kuo zaibisku greiciu! thumbup.gif yahoo.gif To ir laukiu, nes ZINAU,kad bus.O kada tiksliai-parodys laikrodis! drinks_cheers.gif

Rugsejis... I paskaitas! Valio! yahoo.gif Rudens spalvos, lietus, ilgi vakarai prie zidinio, vasaros nuotykiu prisiminimu vartymas... mmm...!!! Nuostabu! Ruduo-mylimiausias mano draugas! Jo visad laukiu! Su ta meile isivaizduoju, kaip galbut kita rudeni po nulyta parka veziosiu savo garbaniuka... assa.gif Ir Meiles bus visur!

Dar karta visas apgaubiu spalvota nuotaika ir drasos iputimu i jusu sirdis! friends.gif Mes kartu! group.gif: Super! Jega! yahoo.gif
Atsakyti
Ku ku! smile.gif Kaip merguces laikosi? smile.gif group.gif: Kokiomis nuotaikomis gyvena? Ar rudens vejai kuriai nors netycia pakele sijoneli? biggrin.gif Man tai pajury kilnoja ji kasdien... lotuliukas.gif Nuotaika puiki! wub.gif 4u.gif Visa sita siunciu ir jums visoms! Po ypatinga svajone musu busimoms mamytems!!! friends.gif ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš ir kaifuoju nuo rudens wub.gif Esu skorpionė - tai man ir audros, ir niūrūs vėjai, o ir bobų vasara - kažkas tai nuostabaus wub.gif Kažkaip nurimstu, apima tarsi lengvos formos įsimylėjimo nostalgija smile.gif O koks kaifas automobiliu riedėti per spalvotus rudens lapus...Turiu nuostabią raudoną lakuotą rankinę, tai kaip smagu raudoni lakuoti rudeniniai batai būtų ax.gif Ieškau išsižiojusi biggrin.gif Šnd turgely nusipirkau krūvą kriaušių, obuolių - MB rėkia, kas šitiek suvalgys, supus eilinį kartą ir išmesim cool.gif Aš ir nebesiginčyju su juo - tik nusišypsau sau į ūsą - kad kepsiu obuolių pyragą, kvepiantį cinamonu rolleyes.gif O jei jis nevalgys, man dzin - išmokau nebereaguoti į tuos vyriškus bumbėjimus.Aš tai įvardyju kaip vyriškas mmm biggrin.gif
Sėkmės Mergyčkos 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Amri32 @ 2009 09 03, 21:34)
Sveikos 4u.gif Aš ir kaifuoju nuo rudens wub.gif Esu skorpionė - tai man ir audros, ir niūrūs vėjai, o ir bobų vasara - kažkas tai nuostabaus wub.gif Kažkaip nurimstu, apima tarsi lengvos formos įsimylėjimo nostalgija smile.gif O koks kaifas automobiliu riedėti per spalvotus rudens lapus...Turiu nuostabią raudoną lakuotą rankinę, tai kaip smagu raudoni lakuoti rudeniniai batai būtų ax.gif Ieškau išsižiojusi biggrin.gif Šnd turgely nusipirkau krūvą kriaušių, obuolių - MB rėkia, kas šitiek suvalgys, supus eilinį kartą ir išmesim cool.gif Aš ir nebesiginčyju su juo - tik nusišypsau sau į ūsą - kad kepsiu obuolių pyragą, kvepiantį cinamonu rolleyes.gif O jei jis nevalgys, man dzin - išmokau nebereaguoti į tuos vyriškus bumbėjimus.Aš tai įvardyju kaip vyriškas mmm biggrin.gif
Sėkmės Mergyčkos 4u.gif

labutis,as taip pat skorpione,tai ruduo taip pat labai patinka,kunui atgaiva. rolleyes.gif vaizdas rudeni nuostabus wub.gif ,nebijau nei saltesniu oru,nei lietaus...dar ansciau kai gyvenom pas mano tevus Gargzduose,tai rudens grozi matydavau kasdien pro antro auksto langa,nes tevai gyvena ant kalniuko priesais Minijos sleni.tai visas vaizdas kaip ant delno...Tos medziu lapu spalvos... smile.gif o dar kai ryte visa slenio apacia dengia rukas,o rukas ne baltas,o nuo tekancios saules nusidazes oranzine spalva,tai vaizdas kaip is paveikslelio... wub.gif graziausi vaizdai rudeni ir ziema... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte.Linute: 04 rugsėjo 2009 - 09:05
QUOTE(Amri32 @ 2009 09 01, 16:27)
Sveikutės 4u.gif SU RUGSĖJO PIRMĄJA 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Šnd sūnų jau į darželio paskutinę, priešmokyklinę grupę išlydėjau rolleyes.gif Tai nunešėm auklėtojoms gėlių, saldainių ir išvarėm tipo ,,tūsintis,, biggrin.gif Į maximą, motulę mūsų, žaislų gi biggrin.gif Mat šnd 40proc. nuolaida thumbup.gif Paskui gerai papietavome, dar saldainių užsipirkome - tai gryžom nusikalę.Nusipirkau porą rūbelių platesnių.Taip, Garbanyla, man jau 16sav nestuke.gif  ax.gif Tik ne iš Klaipėdos esu, netoli jos. Įskaitoje tai esu vietiniam šeimos centre, o visas kelias nestuke.gif  tai KMUk -  pas giną Biržietį tokį lankysiuosi. O žinai, juk aš prieš savo nėštumą irgi ryškias dvi juosteles susapnavau doh.gif Ir po kokia dvejų sav. sužinojau.Tai žeriu saują Virusiukų - kad sapnas išsipildytų wub.gif

Sveika Amri,

as pas gyd Birzieti buvau pakliuvus, kai mano angelelis zuvo sad.gif Tuomet mums bevaziuojant i Klaipeda, kaip tik pro Kauna vaziavom, staiga man nubego vandenys ir vyras mane kosminiu greiciu nuskraidino i KMUK. Tada pagimdziau savo angeleli, jam tebuvo tik 20 savaiteliu. Taip jau sutapo kad mano palatos gydytojas buvo gyd. Birzietis. Na, tai tikrai puikus zmogus ir gydytojas is didziosios raides. Nedaviau jam nei cento i kisene, o rupinosi manim, lyg kokia prezidentiene biggrin.gif Nors aplinkybes tuomet buvo tragiskos, bet miniu ji paciu graziausiu zodziu, net ir dabar.

O as rudens nemegstu schmoll.gif

As Oziaragis, skorpionu draugas lotuliukas.gif , bet man patinka vasara, karstis, saule, mazai drabuziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 04 rugsėjo 2009 - 09:07
QUOTE(ederi @ 2009 09 04, 10:04)
Sveika Amri,

as pas gyd Birzieti buvau pakliuvus, kai mano angelelis zuvo sad.gif Tuomet mums bevaziuojant i Klaipeda, kaip tik pro Kauna vaziavom, staiga man nubego vandenys ir vyras mane kosminiu greiciu nuskraidino i KMUK. Tada pagimdziau savo angeleli, jam tebuvo tik 20 savaiteliu. Taip jau sutapo kad mano palatos gydytojas buvo gyd. Birzietis. Na, tai tikrai puikus zmogus ir gydytojas is didziosios raides. Nedaviau jam nei cento i kisene, o rupinosi manim, lyg kokia prezidentiene  biggrin.gif Nors aplinkybes tuomet buvo tragiskos, bet miniu ji paciu graziausiu zodziu, net ir dabar.
O as rudens nemegstu  schmoll.gif

As Oziaragis, skorpionu draugas  lotuliukas.gif , bet man patinka vasara, karstis, saule, mazai drabuziu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveika 4u.gif Nuraminai ir pradžiuginai dėl Biržiečio 4u.gif Kaip tik šnd dar patikslinom susitikimą, bus po naktinio budėjimo, bet vistiek pirmad ryte priims rolleyes.gif Nu, ir gyvenu tuo laukimu...
Joo, mano kolegė ožiaragis - tai nerealiai prispaudžia man uodegą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, mielosios ir brangiosios!!!

4u.gif lietus jau cia! nuostabu... Rudeni dievinu lietu ir klevo spalvotus lapus.. Visad darau puokstes roziu is ju ir dovanoju visiems...

o as ka tik is ligonines grizau. unsure.gif Su nuotykiais as ir vel! lotuliukas.gif Pradejo skaudet popiet gimdos sona. Duriantis skausmas. Maniau,kad kazkas negerai,nes nepraejo. Nuvykau i ligonine. Apziurejo nuo A iki Z maloni gydytoja.Ir echo padare.Sake dabar ovuliacija ir greiciausiai plyso folikulas,del to ir skaudejo. O siaip sake gimda grazi,kiausineliai grazus biggrin.gif ir viskas gerai.Jokiu cistu,vandens palaido. Ir nustojo tas skausmas po pusvalandzio. Svelnios ir geros gydytojos rankos nueme ta skausma.. wub.gif Liepe guleti lovoje ir kad vyras lepintu ir priziuretu... wub.gif

Lyja...O as ruosiuos nusnausti... smile.gif

Kaip jus, mielosios, leidziat savaitgali? Ar viskas gerai? 4u.gif friends.gif group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 05 rugsėjo 2009 - 15:43
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 09 05, 16:37)
Sveikutes, mielosios ir brangiosios!!!

4u.gif  lietus  jau cia! nuostabu... Rudeni dievinu lietu ir klevo spalvotus lapus.. Visad darau puokstes roziu is ju ir dovanoju visiems...
o as ka tik is ligonines grizau.  unsure.gif  Su nuotykiais as ir vel!  lotuliukas.gif  Pradejo skaudet popiet gimdos sona. Duriantis skausmas. Maniau,kad kazkas negerai,nes nepraejo. Nuvykau i ligonine. Apziurejo nuo A iki Z maloni gydytoja.Ir echo padare.Sake dabar ovuliacija ir greiciausiai plyso folikulas,del to ir skaudejo. O siaip sake gimda grazi,kiausineliai grazus biggrin.gif ir viskas gerai.Jokiu cistu,vandens palaido. Ir nustojo tas skausmas po pusvalandzio. Svelnios ir geros gydytojos rankos nueme ta skausma.. wub.gif  Liepe guleti lovoje ir kad vyras lepintu ir priziuretu...  wub.gif 

Lyja...O as ruosiuos nusnausti... smile.gif

Kaip jus, mielosios, leidziat savaitgali? Ar viskas gerai?  4u.gif  friends.gif group.gif

4u.gif už tai, kad viskas gerai wub.gif Bet manyčiau, reikėjo tau kuo greičiau MB į lovytę versti mirksiukas.gif - juk čia ohoho - Šūvis Ovuliacijos. Tai jei yra galimybė - ryte ir vakare keletą dienikių padirbėkite ax.gif
Aš tai irgi kaifuoju namie. Už lango dargana, Mb jaukiai kuičiasi virtuvėje - kepa vištienos marinuotus sparnelius su bulvytėmi9s ir obuoliais ax.gif Reiktų eiti savo garbanas išplauti - tipo, kaune kad graži būčiau prieš tą giną biggrin.gif Labai nemėgstu tų išbalusių nuvargusių nesidažiusių nėščiųjų - manau, kad Moteris bet kokiom sąlygom turi būti bent kiek susitvarkiusi, pasitempusi.Juk tam Mes Moterys, kad skleistume grožį ir gėrį aplinkiniams mūsų avinams(vyrams biggrin.gif )Va tokie mano pamąstymai. Ką kitos veikiat mirksiukas.gif
Atsakyti