Aha, ekstremale , svarbiausia saugok save ir nenukabink nosies. Manau, kad viskas jums pasiseks. O dabar bandyk ieskot priezasciu, kame reikalas.
Vietoj taves pas gyd eiciau is karto po mm. Tada geriausiai viskas matosi.
Amri, o kaip tu laikaisi? Gak jau zinai kas gims? Itariu, kad noretum mergaiciukes? ir visu tu priedu: kaspineliu, suknyciu, lakuotu batuku, ar ne? O kada gimdymo terminas tau?
As tai ziauriai noreciau mergaites, nors neglima taip sneket, bet pasvajoti neuzdrausta
Nu viskas, noriu vaiku, nebegaliu..... (Cia man gal del to jog turejau dabar gimdyt)
As nutariau pailseti. Nusiraminti. Ne kad nekreipti demesio i viska, bet nusiraminti. Siandien pradejau vartoti KT. Kad ramybe ateitu ir protas atvestu. Tada, kai pasijausiu atsigavus, pailsejusi nuo viso to balagano, tada ir parodysiu veida klinikoms. Zinau, kad aklas begimas ir uzsiciklinimas dar niekam nepadejo, o tik prailgino pastojimo termina. ZINAU, kad man viskas yra gerai. Reikia laiko ir psichinio saltumo. Per daug "uzsirovusi" esu pastebejau...
Siandien labai gera nuotaika! Daug oro plauciuose,palijus pajury. esu pilna pozityvumo ir naujos veiklos ideju!
O vaikutis.. jis palauks. Palauksiu ir as. Kai Dievas nores, tada ir as noresiu..
Siandien labai gera nuotaika! Daug oro plauciuose,palijus pajury. esu pilna pozityvumo ir naujos veiklos ideju!
O vaikutis.. jis palauks. Palauksiu ir as. Kai Dievas nores, tada ir as noresiu..
gal ir gerai, juk tik tu geriausiai pazisti savo organizma
Bet gal nepabegsi niekur, gal palaikysim vistiek rysi ir toliau?
Bet gal nepabegsi niekur, gal palaikysim vistiek rysi ir toliau?
As TIKRAI niekur nedingsiu. Visad busiu su jumis! Juk jau senokai esame drauge! : !!! Draugausim! Kas labiau supras mane, jei ne jus!? Niekas! Man reikia cia jusu!
Viskas gerai! Seku jusu nuotaikas ir dalyvauju, kur ir jus dalyvaujat!
Viskas gerai! Seku jusu nuotaikas ir dalyvauju, kur ir jus dalyvaujat!
Labuka Na ir gražūs Jūsų laiškai čia - prasmingi, ne šiaip blevyzgojimai Garbanyla, maksimalistė esi nereali, grynai mano charakterio, tik tokių ekstrymų nemėgstu, išskyrus greitį mašinike Dabar grynai Tavo pasąmonė neleidžia grimzti į pesimizmą ir siunčia smegenims daugiau adrenalino.Tavo asmenybės ,,Aš,, perdaro tai į maksimalių pasikeitimų, optimizmo krūvį.Gausi ,,perlaužti,, Mergyte save ir tikrai mylėtis su MB Nemąstant apie Lelių...Aš Tau superinę savo pastojimo šio istoriją papasakosiu - darėm juodai keturis ciklus, jau galvojau, bėgsiu nuo to savo MB, kaip užkniso kas naktį mylėtis pusantros savaitės, tykojant ovuliacijos.Kadangi jau esu čiut ne specė ant tų ginų, tyrimų, BT matavimų ir t.t - tai jau buvau išsigandusi, ko taip ilgai nesiseka.Nors...pirmą sūnų ,,vargome,, taip 3metus.Kaltas tas progesterono trūkumas many Tai va, po 4 BT ciklų matavimų nuvariau pas savo ginę, o ji išpeikė mano ciklus, tipo išviso nesąmones rodo, o gegužės mėn. ciklas išviso anovuliacinis, t.y - nebuvo net ovuliacijos Išėjau sudirgusi, įsiutusi ant viso pasaulio.Gryžau namo, viską išmečiau į šiukšlinę - ir termometrą, ir visus grafikus.Prisivalgiau, su MB vyno išgėrėm, naktį gerai pasimylėjom Ir pirmąsyk, po tiek mėnesių jaučiausi laisva ir atsipalaidavusi, ,,padėjusi ant tų savo bėdų,,Po savaitės išvarėm į Nidą poilsiauti.Žinojau, kad turi pareiti mmm - tad citrinas rijau gabalais, kad tik per atostogas nepareitų.Jos ir nebeparėjo . Tai ta ginė man į akis net bijojo pažvelgti, kai išdidi nuėjau pas jos, kad patvirtintų nėštumą.Tai va, kaip Stebuklai pasibeldžia nelauktai...
QUOTE(Amri32 @ 2009 08 27, 19:54)
nesiseka.Nors...pirmą sūnų ,,vargome,, taip 3metus.Kaltas tas progesterono trūkumas many Tai va, po 4 BT ciklų matavimų nuvariau pas savo ginę, o ji išpeikė mano ciklus, tipo išviso nesąmones rodo, o gegužės mėn. ciklas išviso
o is kur tu zinai kad truksta?ar darei kokius tyrimukus?
ar nera problemu nestumo pradzioj, tokiu kaip kraujavimas, hematomos ar panasiai???
QUOTE(nep @ 2009 08 27, 19:48)
Labai uzjauciu. Kartais kazkas nusprendzia uz mus.
Bet kazkur lyg skaiciau, ar girdejau kad kai ivyksta persileidimas, ar yra gresme jam ivykti, daugeliu atveju vaisius gali buti su tam tikrais sveikatos pakitimais. Na, gali gimti nesveikas leliukas.
Bet kazkur lyg skaiciau, ar girdejau kad kai ivyksta persileidimas, ar yra gresme jam ivykti, daugeliu atveju vaisius gali buti su tam tikrais sveikatos pakitimais. Na, gali gimti nesveikas leliukas.
Visiškai pritariu Man pasakojo, kad užsieny taip neisterikuoja ir nelaiko Lialių iki trejų mėn. jei kraujuoja ar dar kas... Ten labai tikima, kad jei vaisius ,,eina,, lauk - tai prievarta sulaikymas nieko gero neatneša...Na...čia ypatingai diskutuotinas klausimas...
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2009 08 27, 19:58)
o is kur tu zinai kad truksta?ar darei kokius tyrimukus?
ar nera problemu nestumo pradzioj, tokiu kaip kraujavimas, hematomos ar panasiai???
Tai man nustatė Klaipėdos vaisingumo klinikoje.Du metus sekėme mano BT, ilgiausi grafikai buvo.Tai kai tempa per O nerodo 36.8 o ir daugiau turėtų rodyti - tai reiškia, kad būtent Progesteronas neleidžia gerai išvešėti gleivinei, ir vaisius ,,sušąla,, ir iškrenta.Taip įvyksta net pirmos pastojimo savaitės bėgy, kur net persileidimu nefiksuojama.Tada siunčiausi iš Rusijos gryną progesteroną kapsulėse - leisdavo į užpakalį prieš pastojimą ir pastojus 3mėn.Dabar yra padgamintas pakaitalas sintetinis Duphastonas
Papildyta:
Nu ir dar pasisakysiu Nebuvo nei kraujavimų, viskas visada buvo super...Nei skydliaukė padidėjusi, kraujas išvis stiprus, jokių nukrypimų šlapime...Tai kai jau Leliuks mano buvo miręs mano pilvelį savaitė laiko, tai tyrimai dar viską o.k rodė...Ginai vėliau sakė Kaune, kad Leliukas būtų ir sudžiūvęs, net sepsis neužpuolė Tai kaukiau kaip šuo...Kad viskas o.k - o kažkokia š...sloga nužudė mano Vaikelį Dabar irgi jau bijau kasdien...Tyrimai vėl viskas o.k - o kaip baigsis...neaišku...Sapnavau mergytę ir rožinius megztus betukus su kaspinyčiais...
QUOTE(Amri32 @ 2009 08 27, 20:14)
Nu ir dar pasisakysiu Nebuvo nei kraujavimų, viskas visada buvo super...Nei skydliaukė padidėjusi, kraujas išvis stiprus, jokių nukrypimų šlapime...Tai kai jau Leliuks mano buvo miręs mano pilvelį savaitė laiko, tai tyrimai dar viską o.k rodė...Ginai vėliau sakė Kaune, kad Leliukas būtų ir sudžiūvęs, net sepsis neužpuolė Tai kaukiau kaip šuo...Kad viskas o.k - o kažkokia š...sloga nužudė mano Vaikelį Dabar irgi jau bijau kasdien...Tyrimai vėl viskas o.k - o kaip baigsis...neaišku...Sapnavau mergytę ir rožinius megztus betukus su kaspinyčiais...
aisku, dekui uz info
reik tiketis geriausio, kas belieka, neuzguik saves blogom mintim, viskas bus gerai
Nu bet Garbanyla, plaukus net nusikirpai ?Aš tai turiu ilgas juodas garbanas - kur gyvenime nesikirpčiau
O as nusikirpau ir esu su skiautere,kai noriu. na,ji tokia stilinga banguota.. nesu pankas.. jauciuos ypatingai su tokia sukuosena! O kas svarbiausia-visi apake ir taip pat zavisi pokyciais! issilaisvinau. esu drasi. ne kiek nebijau eksperimentu! Zaviuosi pasauliu ir zaviu pasauli pati!
Papildyta:
Raja , man labai patinka tavo foto display'uje. tokia rudeniska..romantiska... jega...
Papildyta:
Raja , man labai patinka tavo foto display'uje. tokia rudeniska..romantiska... jega...
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 27, 21:48)
O as nusikirpau ir esu su skiautere,kai noriu. na,ji tokia stilinga banguota.. nesu pankas.. jauciuos ypatingai su tokia sukuosena! O kas svarbiausia-visi apake ir taip pat zavisi pokyciais! issilaisvinau. esu drasi. ne kiek nebijau eksperimentu! Zaviuosi pasauliu ir zaviu pasauli pati!
Papildyta:
Papildyta:
man irgi patinka , zaviuosi tokiom foto, jos tarsi su mintimi