Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

Aha, ekstremale smile.gif, svarbiausia saugok save ir nenukabink nosies. Manau, kad viskas jums pasiseks. O dabar bandyk ieskot priezasciu, kame reikalas.

Vietoj taves pas gyd eiciau is karto po mm. Tada geriausiai viskas matosi.

Amri, o kaip tu laikaisi? Gak jau zinai kas gims? Itariu, kad noretum mergaiciukes? ir visu tu priedu: kaspineliu, suknyciu, lakuotu batuku, ar ne? O kada gimdymo terminas tau?
As tai ziauriai noreciau mergaites, nors neglima taip sneket, bet pasvajoti neuzdrausta ax.gif thumbup.gif

Nu viskas, noriu vaiku, nebegaliu..... (Cia man gal del to jog turejau dabar gimdyt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ederi: 26 rugpjūčio 2009 - 13:55
As nutariau pailseti. Nusiraminti. Ne kad nekreipti demesio i viska, bet nusiraminti. Siandien pradejau vartoti KT. Kad ramybe ateitu ir protas atvestu. Tada, kai pasijausiu atsigavus, pailsejusi nuo viso to balagano, tada ir parodysiu veida klinikoms. Zinau, kad aklas begimas ir uzsiciklinimas dar niekam nepadejo, o tik prailgino pastojimo termina. ZINAU, kad man viskas yra gerai. Reikia laiko ir psichinio saltumo. Per daug "uzsirovusi" esu pastebejau...
Siandien labai gera nuotaika! Daug oro plauciuose,palijus pajury. esu pilna pozityvumo ir naujos veiklos ideju!
O vaikutis.. jis palauks. Palauksiu ir as. Kai Dievas nores, tada ir as noresiu.. 4u.gif
Atsakyti
gal ir gerai, juk tik tu geriausiai pazisti savo organizma smile.gif

Bet gal nepabegsi niekur, gal palaikysim vistiek rysi ir toliau?
Atsakyti
As TIKRAI niekur nedingsiu. smile.gif Visad busiu su jumis! Juk jau senokai esame drauge! group.gif: !!! blush2.gif Draugausim! Kas labiau supras mane, jei ne jus!? Niekas! Man reikia cia jusu! thumbup.gif friends.gif friends.gif friends.gif

Viskas gerai! Seku jusu nuotaikas ir dalyvauju, kur ir jus dalyvaujat! wink.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu. Kartais kazkas nusprendzia uz mus.

Bet kazkur lyg skaiciau, ar girdejau kad kai ivyksta persileidimas, ar yra gresme jam ivykti, daugeliu atveju vaisius gali buti su tam tikrais sveikatos pakitimais. Na, gali gimti nesveikas leliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 27 rugpjūčio 2009 - 18:53
Labuka 4u.gif Na ir gražūs Jūsų laiškai čia - prasmingi, ne šiaip blevyzgojimai 4u.gif Garbanyla, maksimalistė esi nereali, grynai mano charakterio, tik tokių ekstrymų nemėgstu, išskyrus greitį mašinike ax.gif Dabar grynai Tavo pasąmonė neleidžia grimzti į pesimizmą ir siunčia smegenims daugiau adrenalino.Tavo asmenybės ,,Aš,, perdaro tai į maksimalių pasikeitimų, optimizmo krūvį.Gausi ,,perlaužti,, Mergyte save ir tikrai mylėtis su MB Nemąstant apie Lelių...Aš Tau superinę savo pastojimo šio istoriją papasakosiu - darėm juodai keturis ciklus, jau galvojau, bėgsiu nuo to savo MB, kaip užkniso kas naktį mylėtis pusantros savaitės, tykojant ovuliacijos.Kadangi jau esu čiut ne specė ant tų ginų, tyrimų, BT matavimų ir t.t - tai jau buvau išsigandusi, ko taip ilgai nesiseka.Nors...pirmą sūnų ,,vargome,, taip 3metus.Kaltas tas progesterono trūkumas many unsure.gif Tai va, po 4 BT ciklų matavimų nuvariau pas savo ginę, o ji išpeikė mano ciklus, tipo išviso nesąmones rodo, o gegužės mėn. ciklas išviso anovuliacinis, t.y - nebuvo net ovuliacijos doh.gif Išėjau sudirgusi, įsiutusi ant viso pasaulio.Gryžau namo, viską išmečiau į šiukšlinę - ir termometrą, ir visus grafikus.Prisivalgiau, su MB vyno išgėrėm, naktį gerai pasimylėjom blush2.gif Ir pirmąsyk, po tiek mėnesių jaučiausi laisva ir atsipalaidavusi, ,,padėjusi ant tų savo bėdų,,Po savaitės išvarėm į Nidą poilsiauti.Žinojau, kad turi pareiti mmm - tad citrinas rijau gabalais, kad tik per atostogas nepareitų.Jos ir nebeparėjo bigsmile.gif. Tai ta ginė man į akis net bijojo pažvelgti, kai išdidi nuėjau pas jos, kad patvirtintų nėštumą.Tai va, kaip Stebuklai pasibeldžia nelauktai...
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 08 27, 19:54)
nesiseka.Nors...pirmą sūnų ,,vargome,, taip 3metus.Kaltas tas progesterono trūkumas many unsure.gif Tai va, po 4 BT ciklų matavimų nuvariau pas savo ginę, o ji išpeikė mano ciklus, tipo išviso nesąmones rodo, o gegužės mėn. ciklas išviso

o is kur tu zinai kad truksta?ar darei kokius tyrimukus?
ar nera problemu nestumo pradzioj, tokiu kaip kraujavimas, hematomos ar panasiai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 08 27, 19:48)
Labai uzjauciu. Kartais kazkas nusprendzia uz mus.

Bet kazkur lyg skaiciau, ar girdejau kad kai ivyksta persileidimas, ar yra gresme jam ivykti, daugeliu atveju vaisius gali buti su tam tikrais sveikatos pakitimais. Na, gali gimti nesveikas leliukas.

Visiškai pritariu ax.gif Man pasakojo, kad užsieny taip neisterikuoja ir nelaiko Lialių iki trejų mėn. jei kraujuoja ar dar kas... ax.gif Ten labai tikima, kad jei vaisius ,,eina,, lauk - tai prievarta sulaikymas nieko gero neatneša...Na...čia ypatingai diskutuotinas klausimas...
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2009 08 27, 19:58)
o is kur tu zinai kad truksta?ar darei kokius tyrimukus?
ar nera problemu nestumo pradzioj, tokiu kaip kraujavimas, hematomos ar panasiai??? g.gif

Tai man nustatė Klaipėdos vaisingumo klinikoje.Du metus sekėme mano BT, ilgiausi grafikai buvo.Tai kai tempa per O nerodo 36.8 o ir daugiau turėtų rodyti - tai reiškia, kad būtent Progesteronas neleidžia gerai išvešėti gleivinei, ir vaisius ,,sušąla,, ir iškrenta.Taip įvyksta net pirmos pastojimo savaitės bėgy, kur net persileidimu nefiksuojama.Tada siunčiausi iš Rusijos gryną progesteroną kapsulėse - leisdavo į užpakalį prieš pastojimą ir pastojus 3mėn.Dabar yra padgamintas pakaitalas sintetinis Duphastonas
Papildyta:
Nu ir dar pasisakysiu blush2.gif Nebuvo nei kraujavimų, viskas visada buvo super...Nei skydliaukė padidėjusi, kraujas išvis stiprus, jokių nukrypimų šlapime...Tai kai jau Leliuks mano buvo miręs mano pilvelį savaitė laiko, tai tyrimai dar viską o.k rodė...Ginai vėliau sakė Kaune, kad Leliukas būtų ir sudžiūvęs, net sepsis neužpuolė unsure.gif Tai kaukiau kaip šuo...Kad viskas o.k - o kažkokia š...sloga nužudė mano Vaikelį verysad.gif verysad.gif Dabar irgi jau bijau kasdien...Tyrimai vėl viskas o.k - o kaip baigsis...neaišku...Sapnavau mergytę ir rožinius megztus betukus su kaspinyčiais...
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 08 27, 20:14)

Nu ir dar pasisakysiu blush2.gif Nebuvo nei kraujavimų, viskas visada buvo super...Nei skydliaukė padidėjusi, kraujas išvis stiprus, jokių nukrypimų šlapime...Tai kai jau Leliuks mano buvo miręs mano pilvelį savaitė laiko, tai tyrimai dar viską o.k rodė...Ginai vėliau sakė Kaune, kad Leliukas būtų ir sudžiūvęs, net sepsis neužpuolė unsure.gif Tai kaukiau kaip šuo...Kad viskas o.k - o kažkokia š...sloga nužudė mano Vaikelį verysad.gif  verysad.gif Dabar irgi jau  bijau kasdien...Tyrimai vėl viskas o.k - o kaip baigsis...neaišku...Sapnavau mergytę ir rožinius megztus betukus su kaspinyčiais...

aisku, dekui uz info 4u.gif
reik tiketis geriausio, kas belieka, neuzguik saves blogom mintim, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu bet Garbanyla, plaukus net nusikirpai unsure.gif ?Aš tai turiu ilgas juodas garbanas - kur gyvenime nesikirpčiau rolleyes.gif
Atsakyti
O as nusikirpau ir esu su skiautere,kai noriu. na,ji tokia stilinga banguota.. nesu pankas.. biggrin.gif jauciuos ypatingai su tokia sukuosena! O kas svarbiausia-visi apake ir taip pat zavisi pokyciais! issilaisvinau. esu drasi. ne kiek nebijau eksperimentu! wink.gif schmoll.gif bigsmile.gif Zaviuosi pasauliu ir zaviu pasauli pati! cool.gif
Papildyta:
Raja , man labai patinka tavo foto display'uje. thumbup.gif tokia rudeniska..romantiska... jega... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 27, 21:48)
O as nusikirpau ir esu su skiautere,kai noriu. na,ji tokia stilinga banguota.. nesu pankas.. biggrin.gif jauciuos ypatingai su tokia sukuosena! O kas svarbiausia-visi apake ir taip pat zavisi pokyciais! issilaisvinau. esu drasi. ne kiek nebijau eksperimentu! wink.gif  schmoll.gif  bigsmile.gif  Zaviuosi pasauliu ir zaviu pasauli pati!  cool.gif
Papildyta:
Raja , man labai patinka tavo foto display'uje.  thumbup.gif  tokia rudeniska..romantiska... jega...  4u.gif

man irgi patinka biggrin.gif , zaviuosi tokiom foto, jos tarsi su mintimi ax.gif
Atsakyti