QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 25, 10:06)
Norejau pasiteirauti prityrusiu moteru ir merginu cia, ar gali nestumo metu svyruoti BT? SM skaiciau,kad kiekvienai individualiai buna.Kad skaiciai ne esme,o svyravimai.Kad vienai gali buti BT virs 37 nestumo metu,kitai 36,6/7/8 ir t.t. Kai tobulai nematuoju,o tik preliminariai, tai gal ir panikuoju be reikalo. Kodel klausiu...Man pastaras dienas BT budavo 36,7-36,9. Nepakildavo iki 37 (karta pakilo,bet velai atsikeliau,tai nesiskaito). O siryt buvo 36,6.
Gal kuri zino,kaip buna? Vyras dar vakar pasake:"baik matuoti ta BT.Jau viskas.Kam cia save kamuoti..?" .Jauciu,koks jis teisus..Tas sekimas,tai tik laikinumo nujautimas..
Gal kuri zino,kaip buna? Vyras dar vakar pasake:"baik matuoti ta BT.Jau viskas.Kam cia save kamuoti..?" .Jauciu,koks jis teisus..Tas sekimas,tai tik laikinumo nujautimas..
del BT... na, as ir pati kartais megst ja pamatuoti, nepaisau grafikeliu, bet tiesiog paseku. Ir... visus kartus, kai buvau man BT ryskiai laikesi apie 37, svyravimo ribos buvo 36.9 - 37.1. Nesekmingaisiais ciklais BT pakrisdavo iskart pries mmm, ar mmm diena. Jei ovuliacija nevykdavo, BT net nepakildavo... na, bent jau mano organizmui tikrai galima taikyti BT, nes ji buna tikrai informtyvi, nors as jos labai scyriai nematuoju.
Teoriskai BT svyravimai gali buti del miego trukumo, del to, kad matuoji skirtingom valandom (as pvz kartaios prabudus nakti idomumo delei pamatuoju ir BT buna 2-3 dalelem zemesne, nei ryte). Taip kad ta BT nera labai jau patikimas dalykas, nors as, turedama teigiama NT susinervinciau pamacius 36.6... Dieve duok, kad tai tiesiog blogas pamatavimas, bet is kitos puses, bet kokiu paros laiku BT buna aukstoka.
Taigi jei nenori saves nervint, mesk matuot BT, o jei nori sekt situacija, tai matuok. Bet tada pasigooglink informacijos apie BT, net ir SM yra skyreliu apie BT Nestumo planavime.