Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

teisingai,Brela! thumbup.gif Jokiu skraidymu.Realumo cia reikia. Paskraidysim,kai pilvas lips ant nosies ne tik mums,bet ir kitiems.O as negimdinio nebijau. Dabar nieko nebijau.Viska perejus, turiu skyda ir karda.Jau zinau,kas tas yra...

Beje,man idomu, kodel skaiciuojas nestumas nuo paskutiniu menesiniu dienos? Juk pastojimas ivyksta minimum po 2savaiciu. Gal del to,kad tiksliai nezino niekas,kada ivyksta pastojimas ir tada lengviausia skaiciuot nuo paskutiniu menesiniu dienos?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 14:45)

Beje,man idomu, kodel skaiciuojas nestumas nuo paskutiniu menesiniu dienos? Juk pastojimas  ivyksta minimum po 2savaiciu. Gal del to,kad tiksliai nezino niekas,kada ivyksta pastojimas ir tada lengviausia skaiciuot nuo paskutiniu menesiniu dienos?..  g.gif

butent todel ir skaiciuojamas nuo paskutiniu mmm, nes ovuliacija ivyksta skirtingu laiku kiekvienai, plius dar apsivaisina ne ta pacia diena ir t.t. Taigi tam, kad nesukt galvos, KADA uzsimezge gyvybe, skaiciuojama nuo mmm. O paskui nestumo eigoj juk koreguoja ta laika, jei yra reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 14:01)
ku ku!!! biggrin.gif    na,ka gi...  ax.gif  Vyras parnese Rapipreg testuka. smile.gif ir...ka jus manot?!! AISKUS vaiduoklis II!  drinks_cheers.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  victory.gif  dar neina patiketi... na, dar tik juokiames abu su vyru... sypsena kyla..bet euforijos dar nera. viskas dar pries akis. Trys dienos velavimo.. BT-36,9-37... Na.... Laukiam ir ziurim,ka turim!  4u.gif 

Sveikutes

Oi kaip dziaugiuos uz tave thumbup.gif Svarbiausia saugok ir mylek save, viskas bus ok, tik kuo daugiau svieciu minciu
Atsakyti
Linute, kaip tu pasidarai ta liniuote,kur zymima,kiek tau savaiciu? smile.gif Ir kiek kartu esate susituoke? Pamokyk mane zalia... ax.gif

Brela , su pinigais sunku mums nera. Norim visa,ko geriausio. Tik va, "beda" ta, kad Šatkus Klaipedoje yra geras ginis, einu pas ji nuo pirmo karto (19tada buvo,berods).Ir jis yra labai zmogiskas ginekologas. Tik beda pas mane,kad uzkrenta klausimai.Kita karta reiks uzsirasyti,kas kamuoja mane. O del ejimo tikrai nezadu eit dabar! Oficialiai esu 4sav.Niekas nieko nematys.Ir taip zinau.

Del privaciu nesu geros nuomones.Jei pamoki pinigu,tai tau vaika issaugos ir geriau apziures?Satkus visad atsargiai ir nuodugniai apziuri,issiklausineja,siuncia tyrimams.Uzsiima su paciente apie 40-50min.Nepaisant,ar ji nescia,ar ne.Visada snekasi,kaip zmogus su zmogumi. O kai keleta draugiu ejo i privacias ir suplojo kruvas pinigu, sveikatos privatus ginekologai nepridejo.Tik kruvas receptu prirase ir issiunte namo. Tai koks skirtumas? Nematau skirtumo tame. Tik zinau,kad gimdyt tikrai Klaipedoj negimdysiu. Nes dauguma gimdymo namuose dirba mutave zmones,kurie nepaiso,KUR jie dirba,su KOKIOMIS moterimis dirba,ir KA priima i pasauli...

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, Mergaitės 4u.gif Kažkada rašiau į šį portaliuką, paskui pamečiau pavadinimą, o dabar vėl užklydau...Mano situacija tinkama, tai gal galiu prisijungti karts nuo kartelio į diskusijas ax.gif ...Š.m sausio gale netekau berniuko 22nėštumo savaitę...Diagnozė - infekcija...O iš kur, kaip - neradome priežąsčių, nes visi tyrimai nuliovi, viskas man buvo gerai...Tai visiems čia ginams pas mus buvo šokas, kaip taip ėmė ir numirė Leliuks, kur viskas idealu buvo...O jis jau savaitę mano pilvely plūduriavo sau...Jei nebūčiau pati šumo sukėlusi, nežinau, kuo būtų besibaigę...
Visą laikotarpį po nelaimės iki gegužės mėn. pragedėjau, praverkiau - palūžusi buvau nerealiai...Nes turim jau šešerių metų sūnų, tai šito Mažylio taaaiiip laukėm...Tiek vilčių matyt, perdaug į jį buvo sudėta...Organizmas atsigavo jau po mėnesio, nes pati išgimdžiau...Skaitau šiuolaikinę literatūrą, tad žinojau, jog nebūtina pusmetį laukti, norint vaikelio po nelaimės...Su MB pasiraitojom rankoves ir ,,kibom į darbus,, blush2.gif Ženklai iš dangaus siuntė savo palaiminimą - važiavome į Nidą ilsėtis, o kotedžiuko (nuomojome) miegamajame sau paveikslas čiut ne per visą sieną.O jame nupieštas Gandras...Tau pusę nakties ir prasimeldžiau mintyse tam Gandrui...Paskui jau namuose būnant - aplink namą kiek gandrų skraidė, nei vienais metais taip nebūdavo...Na ir gegužės vidury atėjo Stebuklas vėl į mūsų šeimą...Verkėm dvi dienas su vyru apsikabinę iš Laimės...Dabar eina 15nėštumo savaitė - širdelė jau pradeda drebėti kaip triušio, artėjant 20savaitei...
Bet...Moterys daug iškenčia šiame gyvenime dėl Tų mažų Stebuklėlių.Tikiuosi, kad šykart viskas bus gerai...O jei ne...Bandysim vėl ir vėl - nes nieko nėra nuostabiau už tą pienu kvepiantį Stebuklą...
Papildyta:
Pridėsiu dar...Angeliuką praradau Būtent lankydamasi privačiai.Už konsultaciją mokėjau po 100lt.Kai mane ištiko nelaimė - jie nusiplovė rankas ir pasiuntė mane į ligoninę...Jei ne KMUK - o esu iš žemaitijos, būčiau kojas ir tojeligoninėje pakračiusi...Tad manau, kad nei privati, nei poliklinika, nei profesoriai neišgelbės to - kam Likimas yra nulemtas...
Atsakyti
Sveikutes,

oi kokios nuostabios nuotaikos cia ir zinios bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir pati pradedu tiketi kad viskas bus gerai, nors neskubesim, palauksiu kol mazius i darza zingsniuos nebent butu netyciukas biggrin.gif
Ir toliau laikykites visos taip optimistiskai tai geriausias vaistas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O! Labas Amri! Sveika prisijungus! mirksiukas.gif dziugu,kad nutarei pasidalinti dziaugsmu!

Tik neleisk sirdelei drebeti,mieloji! Kudikelis jaucia tuos bereikalingus virpesius.. Apgaubk ji ramybe ir groziu. Ir jauskis ypatingai gerai ta 20 ir 22savaitemis! 4u.gif wub.gif

O kaip dabar tyrimai?Kaip bendra savijauta?
Norejau paklausti,o kaip psichologine busena po pastojimo antrojo buvo? Nelaimes pasimirsta iskart?.. Rodos, tai buvo seniai seniai ir toli...? Mes irgi kibom i darba iskart po persileidimo,bet,kadangi reikejo abrazijos, tai pats organizmas neleido man pastoti 5men. O dabar laukiuosi... Viliuosi sulig sekunde,kad viskas bus gerai.Tikejimas laiko galva virs vandens ir kelia sulig juosmeniu is ten islipti...
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 20:05)
O! Labas Amri! Sveika prisijungus!  mirksiukas.gif  dziugu,kad nutarei pasidalinti dziaugsmu!

Tik neleisk sirdelei drebeti,mieloji! Kudikelis jaucia tuos bereikalingus virpesius.. Apgaubk ji ramybe ir groziu. Ir jauskis ypatingai gerai ta 20 ir 22savaitemis!  4u.gif  wub.gif

O kaip dabar tyrimai?Kaip bendra savijauta?
Norejau paklausti,o kaip psichologine busena po pastojimo antrojo buvo? Nelaimes pasimirsta iskart?.. Rodos, tai buvo seniai seniai ir toli...?  Mes irgi kibom i darba iskart po persileidimo,bet,kadangi reikejo abrazijos, tai pats organizmas neleido man pastoti 5men. O dabar laukiuosi... Viliuosi sulig sekunde,kad viskas bus gerai.Tikejimas laiko galva virs vandens ir kelia sulig juosmeniu is ten islipti...

Vat kaip tik perskaičiau Tavo džiaugsmą - nusišypsojau kaip saulė, nors sudirgusi šnd esu...Aš irgi taip nerealiai džiaugiausi, tad kaip nuostabu matyti ir jausti, kaip džiaugiasi ir Kitos 4u.gif wub.gif
Savijauta tai gera - pykino tris mėnesius, bet kai tiek vargom(pastojau tik į ketvirtą ciklą, tai jau buvau išsigandusi...) - tai dabar bet ką, atrodo, iškęsiu, kad tik Stebuklėliui Ten gerai būtų...Jaučiu jau silpnus judesiukus, tyrimai o.k.Lankysiuosi KMUK privačiai pas giną, dirbantį su rizikingais nėštumais.Nes jei būčiau iš Kauno, tai galima su siuntimais nemokamai, o kai iš kitų rajonų - tai privačiai teapsiima.Na, ten ir gimdysiu...O mano vadinosi Misetas - kai 22sav.reikėjo išgimdyti...Rėkiau Klaipėdoje, kad išpjautų,nes šoke visi buvome, kad dar gimdyti reikės...Tai savaitę dar kankinausi, nes gimdos kaklelis nesidarė, ir sąrėmių nebuvo...Paskui, išsigandę, kad nenumirčiau čia jiems, kaunui perdavė...Na, ten dabar populiarūs skatinamieji tai nebe lašelinės, o tabletės Citotekas, kur kiša tiesiai į gimdos kaklelį ir padeda jam atsidaryti greičiau...Tai sukišo arklinę dozę, per porą dienų atsidarė...Bet sąrėmių skausmas, atrodė į dangų tą gimdą išplėš...O kadangi viskas gražiai išėjo, ir placenta, ir krešuliai - tai sako, sulauk pirmų mėnesinių - jei viskas gerai su tyrimais - toliau jau Dievo valioje.
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 08 24, 20:46)
Sveikos, Mergaitės 4u.gif Kažkada rašiau į šį portaliuką, paskui pamečiau pavadinimą, o dabar vėl užklydau...Mano situacija tinkama, tai gal galiu prisijungti karts nuo kartelio į diskusijas ax.gif ...Š.m sausio gale netekau berniuko 22nėštumo savaitę...Diagnozė - infekcija...O iš kur, kaip - neradome priežąsčių, nes visi tyrimai nuliovi, viskas man buvo gerai...Tai visiems čia ginams pas mus buvo šokas, kaip taip ėmė ir numirė Leliuks, kur viskas idealu buvo...O jis jau savaitę mano pilvely plūduriavo sau...Jei nebūčiau pati šumo sukėlusi, nežinau, kuo būtų besibaigę...
Visą laikotarpį po nelaimės iki gegužės mėn. pragedėjau, praverkiau - palūžusi buvau nerealiai...Nes turim jau šešerių metų sūnų, tai šito Mažylio taaaiiip laukėm...Tiek vilčių matyt, perdaug į jį buvo sudėta...Organizmas atsigavo jau po mėnesio, nes pati išgimdžiau...Skaitau šiuolaikinę literatūrą, tad žinojau, jog nebūtina pusmetį laukti, norint vaikelio po nelaimės...Su MB pasiraitojom rankoves ir ,,kibom į darbus,, blush2.gif Ženklai iš dangaus siuntė savo palaiminimą - važiavome į Nidą ilsėtis, o kotedžiuko (nuomojome) miegamajame sau paveikslas čiut ne per visą sieną.O jame nupieštas Gandras...Tau pusę nakties ir prasimeldžiau mintyse tam Gandrui...Paskui jau namuose būnant - aplink namą kiek gandrų skraidė, nei vienais metais taip nebūdavo...Na ir gegužės vidury atėjo Stebuklas vėl į mūsų šeimą...Verkėm dvi dienas su vyru apsikabinę iš Laimės...Dabar eina 15nėštumo savaitė - širdelė jau pradeda drebėti kaip triušio, artėjant 20savaitei...
Bet...Moterys daug iškenčia šiame gyvenime dėl Tų mažų Stebuklėlių.Tikiuosi, kad šykart viskas bus gerai...O jei ne...Bandysim vėl ir vėl - nes nieko nėra nuostabiau už tą pienu kvepiantį Stebuklą...
Papildyta:
Pridėsiu dar...Angeliuką praradau Būtent lankydamasi privačiai.Už konsultaciją mokėjau po 100lt.Kai mane ištiko nelaimė - jie nusiplovė rankas ir pasiuntė mane į ligoninę...Jei ne KMUK - o esu iš žemaitijos, būčiau kojas ir tojeligoninėje pakračiusi...Tad manau, kad nei privati, nei poliklinika, nei profesoriai neišgelbės to - kam Likimas yra nulemtas...

Oi kaip smagu tokios naujienos, gal po truputi visos greit busim nestuke.gif

drinks_cheers.gif Jei mazyliui bus lemta pasirodyti, tai nepriklausomai nuo gydytoju, na nekalbu tik jei yra kaklelio problemos
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

oi kiek jus cia priraset... Amri wub.gif Viskas bus gerai 4u.gif

o del privaciu daktaru ir polikliniku... na, nesakau, kaip yra poliklinikose geru giniu, taip pat yra ir nekokiu privaciuose kabinetuose. As juk ir kalbejau, kad privaciai reikia eiti tik pas geriausius - VK, ar kitus, kurie turi savo vardus. Be to, geri giniai kiek pastebiu irgi skirtingai priziuri pacientus. Nes juk zmones yra skirtingi, negali atspeti, kaip kiekvienam itikti. Tarkim as nemazai gulejau KMUK, tai tokiu nestuke.gif prisiziurejau doh.gif neduok Dieve ! daktaras negali ispest informacijos is vienos, kita guli su nubegusiais vandenim ir pyksta ant daktaru, kad jos neisleidzia i lauka pasivaiksciot doh.gif nu vienu zodziu...

o as pati turiu pora giniu, kuriais pasitikiu ir kurie dirba tiek privaciai, tiek KMUK, bet lankausi pas juos as tik privaciai. Man taip ir patogiau, nes galiu eiti po darbo, ir neskauda galvos, kaip man atsiskaityti... ax.gif
Atsakyti
Sveika Amri,

nepatikesi, bet as vakar kazkodel uzsimaniau perskaityti musu pasnekesius nuo pat pradziu, ir beskaitydama pagalvojau, kad senokai nerasei. Buvau nusprendusi tau siandien parasyt i AZ. Matot, merginos, mintys MATEREALIZUOJASI!!!!! clap.gif Mes gi dar vakar apie tai plepejom.

As be galo dziaugiuosi toooookiomis geromis naujienomis!!!!!!! Ar tik nereiks mums pervadinti sito forumo, ka? Jau turim tris nestuke.gif . Nerealu!!!

Kaip as dziaugiuosi, oi negaliu thumbup.gif . Siandien is ryto kazkodel labai noriu sampano (jo niekad negeriu). Si vakara tikrai nusipirksiu buteli ir uz jus visas isgersiu taure vacation4.gif

assa.gif
Papildyta:
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 18:39)
[color=darkviolet]Linute, kaip tu pasidarai ta liniuote,kur zymima,kiek tau savaiciu? smile.gif Ir kiek kartu esate susituoke? Pamokyk mane zalia...  ax.gif

Garbanyla, nueik i supermama.lt pagrindini puslapi, o ten susirask skyreli - liniuotes. O jau ten kokiu tik nori liniuciu, ir viskas labai aiskiai aprasyta kas, kur, kaip ir prie ko. Patikek, as kompiuteriste ne kokia, bet susigaudziau puikiai smile.gif

Tik nesuprantu, kodel man tas liniuotes vienur rodo, kitur ne g.gif
Atsakyti
Kaip dziugu,kai cia vis dziugesniu nuotaiku matau!!! bigsmile.gif clap.gif friends.gif friends.gif friends.gif Net diena dziugesne tiek pozityviu dalyviu pamacius! O smulkmes tokios svarbios! Is mazu dalyku ir gyvenimas susideda-laimes ir nelaimes,dziugesiai ir ne tik! Valio draugai! valio! friends.gif ! 4u.gif

Norejau pasiteirauti prityrusiu moteru ir merginu cia, ar gali nestumo metu svyruoti BT? SM skaiciau,kad kiekvienai individualiai buna.Kad skaiciai ne esme,o svyravimai.Kad vienai gali buti BT virs 37 nestumo metu,kitai 36,6/7/8 ir t.t. Kai tobulai nematuoju,o tik preliminariai, tai gal ir panikuoju be reikalo. Kodel klausiu...Man pastaras dienas BT budavo 36,7-36,9. Nepakildavo iki 37 (karta pakilo,bet velai atsikeliau,tai nesiskaito). O siryt buvo 36,6. g.gif

Gal kuri zino,kaip buna? Vyras dar vakar pasake:"baik matuoti ta BT.Jau viskas.Kam cia save kamuoti..?" .Jauciu,koks jis teisus..Tas sekimas,tai tik laikinumo nujautimas.. unsure.gif

Siek tiek neramu, nors jauciuos gerai, kaip priklausytu nestuke.gif - sleikstulys griebia kartais ir jau vel nakti ejau i wc! thumbup.gif koks pazistamas jausmas.... wub.gif Koks geras ir nepakartojamas jausmas keltis nakti i wc ir nesulaukti ryto! Nemoku to dziaugsmo paaiskinti... angel.gif sokiai.gif

Papildyta:
SM gine vienai dalyvei atsake,kad atskiri pakritimai BT nieko nereiskia. Svarbu,kad nebutu kraujo.. O man tfu tfu tfu kol kas MM nepasirode. Pati save jau raminu! jau nuraminau!!! Kartoju Mociutes zodzius - KAS KAM LEMTA, TAS IR BALOJ NESUDEGS! Stai taip!
Atsakyti