ku ku!!! na,ka gi... Vyras parnese Rapipreg testuka. ir...ka jus manot?!! AISKUS vaiduoklis II! dar neina patiketi... na, dar tik juokiames abu su vyru... sypsena kyla..bet euforijos dar nera. viskas dar pries akis. Trys dienos velavimo.. BT-36,9-37... Na.... Laukiam ir ziurim,ka turim!
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 12:01)
ku ku!!! na,ka gi... Vyras parnese Rapipreg testuka. ir...ka jus manot?!! AISKUS vaiduoklis II! dar neina patiketi... na, dar tik juokiames abu su vyru... sypsena kyla..bet euforijos dar nera. viskas dar pries akis. Trys dienos velavimo.. BT-36,9-37... Na.... Laukiam ir ziurim,ka turim!
Sveikinu!!!!
Na jus ir saunuoliai. Kaip smagu, kad nors kam nors sekasi. Na bet jau dabar, kad ir kas beatsitiktu, net nemegink dingt is "eterio", Mes visa sirdim su tavim, atsimink tai.
Papildyta:
[quote=ederi,2009 08 24, 12:09]Sveikinu!!!!
Mamyte Linute,
o kaip tu laikaisi? Ar nepykina? Mane tai abu nestumus ziauriai pykindavo. Ziaukciojau visur: darbe (net virsininko kabinete), masinoj, parduotuvej Zmones taip keistai ziuredavo ... Bet negi aiskinsi visiems nepazystamiems, kad as nescia, del to ir pykina.
Oi kaip man prastai buvo iki kokios 13 sav beeeeeeeeee
Ederi, net nezadu dingti! Supratau, kad vienai sunkiausia istverti viska. Ir dziaugsma, ir skausma. Tad pazadu sau,kad nedingsiu ir dalinsiuosi viskuo. Matau,kad esu cia rupima... Siandien man sleikstulys kyla. Nezinau, ko uzvalgyti,kad padetu. Ir valgyt nesinori. Gal is tos laimes pradejo pykinti... Pilveli jauciu,kad jis yra. Ir sianakt pirma karta ejau 3x i wc! Ten turbut jau auga viskas... O gal skysciu prisigerus buvau... Na, visi sutapimai man cia dabar... Ar sutapimu buna? Jais netikiu... Tad laikausi nuomones,kad tai NE SUTAPIMAS. Sakes, kaip ramu sirdy dabar... Nespirgu, o kazkaip gerai jauciuosi. Nors ir nekokia savijauta, bet rami! Nes dar visko gali buti... Stengiuos negalvoti,kad ateis MM, bet tikimbe palieku. Kad lengviau butu istverti tiek laime, tiek liudesi.. O kol kas einu issiepus ir kaifuoju,kaip niekas nezinos, kad esu !
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 12:36)
Ederi, net nezadu dingti! Supratau, kad vienai sunkiausia istverti viska. Ir dziaugsma, ir skausma. Tad pazadu sau,kad nedingsiu ir dalinsiuosi viskuo. Matau,kad esu cia rupima... Siandien man sleikstulys kyla. Nezinau, ko uzvalgyti,kad padetu. Ir valgyt nesinori. Gal is tos laimes pradejo pykinti... Pilveli jauciu,kad jis yra. Ir sianakt pirma karta ejau 3x i wc! Ten turbut jau auga viskas... O gal skysciu prisigerus buvau... Na, visi sutapimai man cia dabar... Ar sutapimu buna? Jais netikiu... Tad laikausi nuomones,kad tai NE SUTAPIMAS. Sakes, kaip ramu sirdy dabar... Nespirgu, o kazkaip gerai jauciuosi. Nors ir nekokia savijauta, bet rami! Nes dar visko gali buti... Stengiuos negalvoti,kad ateis MM, bet tikimbe palieku. Kad lengviau butu istverti tiek laime, tiek liudesi.. O kol kas einu issiepus ir kaifuoju,kaip niekas nezinos, kad esu !
Na tu saunuole !!! Svarbiausia tiketi, o tada gali issipildyti net ir didziausi norai. Nesinau ar tai sutapimas, ar ne, bet esu is tu zmoniu, kurie visada turi kokia nors svajone ir jos man VISADA pidosi. Tikiu, jog mintys materealizuojasi, todel stengiuosi koncentruotis tik i pozityvius dalykus
Na o tokios naujienos kaip tavo ar mamytes linutes, mane pakrauna visai savaitei!!!
Dabar jus musu gerosios energijos generatoriai
Dziugu girdeti, kad yra tokiu pozityvu!!! As VISADA tikiu svajonemis ir stebiu,kaip jos pildosi... Kasdien po truputi! Nes mes, zmones, esam galingi padarai. Reikia buti atsargiems su mintimis,palinkejimais... Mano ginis palinkejo ateit pas ji rudeni.. Tai jo mintys materializavosi! Del to anksciau ir nepastojau,nes dar,matyt,ne viskas buvo sugije-tiek kune,tiek prote. O dabar jauciu,kaip esu issilaisvinusi ir be savigrauzos del netekties. Tai buvo.Esu DABAR ir gyvenu del RYTOJAUS. O svajones pildosi,kai ju troksti ir kasdien tiki,nepasiduodi tikejimui. Verta nepasiduoti. Del visko,kas sirdi malonina ir siela dziugina! Kai brolienei verkslendavau,kad va,nepastoju pusmeti.. Kad kiti nuo paklodes tik psss ir yra, o mums... O ji ir sako: "tai tu kitu vaikai ir buna tokie tik pssss ir viskas, o jusu bus ypatingi! Pamatysi!" . Hmm, ir tikiu tuo! Nes toks dalykas,kaip vaikutis, yra kazkas nepaprasto, ypatingo,stebuklingo... As laikau kumscius uz kita savaite,Ederi! Pamatysi,anskciau ar veliau viskas bus taip,kaip nori!
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 13:17)
Dziugu girdeti, kad yra tokiu pozityvu!!! As VISADA tikiu svajonemis ir stebiu,kaip jos pildosi... Kasdien po truputi! Nes mes, zmones, esam galingi padarai. Reikia buti atsargiems su mintimis,palinkejimais... Mano ginis palinkejo ateit pas ji rudeni.. Tai jo mintys materializavosi! Del to anksciau ir nepastojau,nes dar,matyt,ne viskas buvo sugije-tiek kune,tiek prote. O dabar jauciu,kaip esu issilaisvinusi ir be savigrauzos del netekties. Tai buvo.Esu DABAR ir gyvenu del RYTOJAUS. O svajones pildosi,kai ju troksti ir kasdien tiki,nepasiduodi tikejimui. Verta nepasiduoti. Del visko,kas sirdi malonina ir siela dziugina! Kai brolienei verkslendavau,kad va,nepastoju pusmeti.. Kad kiti nuo paklodes tik psss ir yra, o mums... O ji ir sako: "tai tu kitu vaikai ir buna tokie tik pssss ir viskas, o jusu bus ypatingi! Pamatysi!" . Hmm, ir tikiu tuo! Nes toks dalykas,kaip vaikutis, yra kazkas nepaprasto, ypatingo,stebuklingo... As laikau kumscius uz kita savaite,Ederi! Pamatysi,anskciau ar veliau viskas bus taip,kaip nori!
oi, aciu Garbanyla
O del vaiku tai visiskai sutinku!!! Manau, kad musiskiai tikrai bus ypatingi, taip ilgai kviesti ir jau myleti pries atsiradima
Tai kada pas savo giniu ruosies dabar eit?
oi,net nezinau , kada tiksliai nueti. Anyta sakydavo,kad pas gini reik nueit,kai nesulauki antru menesiniu. Tada jau gali pasakyti tiksliai,kad esi nestuke . As gal nueisiu po 2sav pasirodyti,kai tikrai nebus mm. O kol kas dar virs zemes pavirsiaus esu. Dar neaisku,kas bus. Zinoma,TIKIU tuo,kad bus viskas puiku ir gims per vestuviu metines mums garbanius! (mano vyras ir as garbanoti ) stai taip!
o kada tiksliai geriausia eiti pasirdoyti pas gini,kad pamatytu nestuma ir gal koki echo padarytu?
o kada tiksliai geriausia eiti pasirdoyti pas gini,kad pamatytu nestuma ir gal koki echo padarytu?
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 13:30)
oi,net nezinau , kada tiksliai nueti. Anyta sakydavo,kad pas gini reik nueit,kai nesulauki antru menesiniu. Tada jau gali pasakyti tiksliai,kad esi nestuke . As gal nueisiu po 2sav pasirodyti,kai tikrai nebus mm. O kol kas dar virs zemes pavirsiaus esu. Dar neaisku,kas bus. Zinoma,TIKIU tuo,kad bus viskas puiku ir gims per vestuviu metines mums garbanius! (mano vyras ir as garbanoti ) stai taip!
Siaip tai geriausia nueiti apie kokia 6-8 sav. Literatura raso, kad iki 12 sav, bet as ejau anksciau, labai bijojau, kad nebutu koks negimdinis nestumas, nes tuomet kyla pavojus kiausintakiui, zirniukas augdamas ne ten gali ji suplesyti, taip kad manau ne anksciau 6 sav, nes echoskopas nelabai dar ka parodo. O ir labai delst nera ko, juk manau ir paciai bus ramiau, kai jau ginius paziures koks tas tavo zirniukas, ar jau plaka sirduke
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 13:30)
o kada tiksliai geriausia eiti pasirdoyti pas gini,kad pamatytu nestuma ir gal koki echo padarytu?[/b][/color]
as manau, kad pirma karta eit 7-8 sav. Nes jau tada tiksliai matyus sirdute. o teoriskai ir 5 sav gali matyt taskiuka, bet juk norisi pamatyt sirdute o jei bijai negimdinio, tai jo tikrai su jokiu echoskopu nepamatys. o vaisiaus gali nematyt ir normaliam nestume iki kokiu 5 sav, nes ne pas visus labai geri aparatai, kitu moteru nestumas pradzioj atsilieka ir panasiai... negimdinis ir taip pats pasireiskia stipriais skausmais, kraujavimu... kiek zinau tikrai jei buvna negimdinis tai maximum gal iki kokiu 7 sav gali prabut... taip kad nebandai apie jokius negimdinius mastyt
xi xi xi
Na tu Brela kaip visada taikliai pasakai Esi labai blaivaus mastymo mergiote
Jo, Garbanyla, klausyk Brelos ir nebandyk apie jooookias nesamones galvot
Vo! O kas sake,kad GALVOJU? man ne minties nebuvo apie negimdini! O cia jau pasejot sekla.. Ne, ne, as galvoju tik apie gera ir tik gera. Mama sake,kad negimdiniui nestumui budingas pakraujavimas menesiniu metu ir skauda.. Net neitari,sake,kad esi pastojusi. Mano mamai taip buvo. Taigi, apie tai negalvoju, bet velgi-tikimybei visada palieku vietos!
Gerai,atsizymiu,kad po menesio bus galima nueiti. Ir issireikalauti echo.Nes ana karta,kai paklausiau,kada darys echo,man ginis sako-ligoniu kasos apmoka ir leidzia nuo 18sav. Tipo tik du kartus per nestuma galim ziuret echo.O kitus reiks moketi. Kaip pasiutau! As ir pati galiu susimoket,jeigu tik reikia!Tik pasako.Kodel viska tempti reik uz uso? Lauksiu as tu 18savaiciu.. O jei kas negerai?Kaip jis zinos? Kai sinervino tuomet... Dabar esu uzsigrudinusi ir reikalausiu visko! Visu paaiskinimu...
Gerai,atsizymiu,kad po menesio bus galima nueiti. Ir issireikalauti echo.Nes ana karta,kai paklausiau,kada darys echo,man ginis sako-ligoniu kasos apmoka ir leidzia nuo 18sav. Tipo tik du kartus per nestuma galim ziuret echo.O kitus reiks moketi. Kaip pasiutau! As ir pati galiu susimoket,jeigu tik reikia!Tik pasako.Kodel viska tempti reik uz uso? Lauksiu as tu 18savaiciu.. O jei kas negerai?Kaip jis zinos? Kai sinervino tuomet... Dabar esu uzsigrudinusi ir reikalausiu visko! Visu paaiskinimu...
QUOTE(ederi @ 2009 08 24, 14:13)
xi xi xi
nu jo, as nemegstu garsiai pezeti pasipezu sau mintyse, bet siaip neleidziu per daug i emocijas listi. Man patinka faktai ir realybe, o ne skraidymas padebesiais man taip lengviau
Papildyta:
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 24, 14:23)
o tai kiek tau dabar savaiteliu? 4-5 ?
ir tu ruosiesi eit i poliklinika??? ten tikrai nemanau, kad darys echo... na, nebent tavo gine kazkokia labai gera... as tavo vietoj i valdiska istaiga tikrai neiciau. Vien tam, kad privacioj tu gausi tikrai kitokio lygio konsultacija. Aisku, eiline privati klinika uz kampo nereiskia, kad ji geresne, nei poliklinika. Pasiskaitinek SM, kur vaiksto privaciai merginos, tikrai manau, kad tau eilines poliklinikos apziuros nera geras sprendimas nebent jums labai sunku su pinigeliais...