Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(furija04 @ 2009 08 20, 12:13)
Dekui, ir gerai, kad neklausei, nereikia saves dar labiau skaudinti. As net neziurejau i savo mazyli, kad nepaluzciau, man ji kiso i rankas,bet turbut jei buciau paemus, taitaip ir butu i psichuske isveze ir taip jau isterike pasidariau.

O del kraujo tyrimu, tai man visus tyrimus darys spalio men, o as vis nensutoju  gerti nesciosios vitaminus, neturetu jie pakenkti

As irgi neziurejau, bet dekui dievui man niekas ir nebruko vaikelio. Dabar aisku pagalvoju, kad buru idomu zinot, kaip jis atrode, na bet ai, antra vertus kam save kamuot.

O kad vitaminus geri, tai ok, manau net labai ir labai gerai. Aisku spalio men labai dar toli, na bet tu ziurek, svarbu, kad neissektum, paskui dar sunkiau bus atsistatyt.
Atsakyti
Man dare isvalyma, gimdziau pati nes vienas vaikutis jau buvo istriges su sikniuku, leido ir skatinamuosius, antra irgi isgimdziau, pirmoji placenta sutrukinejo, bet ja istrauke gabalais, kita siaip ne taip au akuseres pagalba kai ji uzsigule ant pilvo daktare ikisus ranka istrauke, tada op[eracine , narkoze ir valymas, bet dar buvo like gabaliuku tai vaziavau vis pas gine ziurejo ir su kiekviena mmm po biski valesi, o taip tai butu reikeje dar vieno valymo, bet aciu dievui neprireike.Taip pat leidausi vaistuku i sikniuka, geriau antibus kad nebutu infekcijos ir atsidarinetu kaklelis bei saremiautu gimda, taip prasikankinau pora menesiuku.
Kad kraujukas atsitaisytu geriau tothema skysta gelezi, dar tabletem, gelezi, dilgeliu nuovirus, spanguoliu sultis, burokelius valgiau , tad taisosi viskas po biskuti.
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2009 08 20, 12:23)
Merginos, norejau paklausti, ar pris persileidima jautėt kokius skausmus> Man gal savaite paskauda pilvo apačią, net ne skauda, o tokį sunkumą jaučiu, tempimą. Atrodo, krūva akmenų nešiočiau, o dar tik 14 sav. Vis stebiu, ar nepasirodys išskyrų, bet jų nėr, tai ir neinu pas ginę. O gal vertėtų pasikonsultuoti.

As taip pat jauciau sunkuma, vis rides, kad vaiko rankyte ar kojyte tuoj islys. Ir buvo labai labai daug isskyru. Veliau suzinojau kad tai vaisiaus vandenys po trupuciuka nutekinejo. Pasitikrink siandien pat, nors jei infekcija, joks tyrimas to neparodys. Tik slapimo paselis, o kol bakterija uzauga 10 dienu reikia. Mano vaikelis per 2 dienas pabego nuo simptomu atsiradimo.
Atsakyti
Todel ir geriu tuos vitaminus, kad tik nenusilptu organizmas labiau negu yra nualintas.

Fasstum, tas tempimas gali buti, kad raisciai tempiasi ir jei nera kraujavimo nueik geriau pasidaryk echo. Man buvo padidejes gimdos tonusas, tai net prisiliesti prie pilvo negaledavau ir kiek suzinojau pilvo geriau neglostyk, nes tai gali sukelti aremius. Geriausia dabar butu ramybe, poilsis ir kuo maziau judeti. Bet cia is asmenines patirties, o tiksliau tau gydytojai gali pasakyti. Stenkis kuomaziau tureti blogu minciu, nes jos irgi turi labai didele itaka. Dziaukis nestumu ir mylek savo mazyli.
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2009 08 20, 13:23)
Merginos, norejau paklausti, ar pris persileidima jautėt kokius skausmus> Man gal savaite paskauda pilvo apačią, net ne skauda, o tokį sunkumą jaučiu, tempimą. Atrodo, krūva akmenų nešiočiau, o dar tik 14 sav. Vis stebiu, ar nepasirodys išskyrų, bet jų nėr, tai ir neinu pas ginę. O gal vertėtų pasikonsultuoti.

manau vertetu nueit, tai gali buti gresiancio pozymiai arba gimdos tempimosi, bet del sbventos ramybes nepamaisytu pasitarti ir dar manau reiktu gulimo rezimo pasilaikyti, rupinkis savimi ir saugok maziuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Fasstum, manau negerai tau cia lankytis. Na kam tau musu niurus sapaliojimai?

Tau dabar dziaugtis reikia, ilsetis ir galvoti apie vaikeli o ne apie persileidima.

Sakau is patirties, nieko tu nepakeisi, jei nosres gamta tai ir gims tau vaikiukas. Taip kad nestresuok ir eik geriau po miskeli ar pievute pasivaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 08 20, 13:38)

Tau dabar dziaugtis reikia, ilsetis ir galvoti apie vaikeli o ne apie persileidima.

Sakau is patirties, nieko tu nepakeisi, jei nosres gamta tai ir gims tau vaikiukas. Taip kad nestresuok ir eik geriau po miskeli ar pievute pasivaikscioti.

drinks_cheers.gif arba lovytei pagulinek ar ant pievutes mirksiukas.gif , magnio diasporalio pagerk, gal pades biski ir nuims spazmiukus kol iki gines nueisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(fasstum @ 2009 08 20, 12:23)

na, 14 sav tas nemalonus tempimas dazniausiai buna raisciai. Bet jei tau neramu, visada privalai eit pas daktare. Tikrai niekas neturi teises priekaistaut, kad per daznai eini pas daktare, nes nestuke.gif yra ypatingos ir atsakingos uz mazylius. Taip kad drasiai nueik, jei tave neramina. Patikrins, pasakys, kad viskas gerai ir paciai bus ramu mirksiukas.gif

QUOTE(ederi @ 2009 08 20, 12:28)
As irgi neziurejau, bet dekui dievui man niekas ir nebruko vaikelio. Dabar aisku pagalvoju, kad buru idomu zinot, kaip jis atrode, na bet ai, antra vertus kam save kamuot.

o man kaip tik daug geriau buvo si karta, nes maciau maziuka, lankiau ji 2 dienas, kol jis gyvas buvo. Man daug geriau zinot, kaip jis atrode... wub.gif nes mergytes nemaciau, kadangi man su narkoze ja iseme ir ji, aisku, negyva buvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 08 20, 13:50)
na, 14 sav tas nemalonus tempimas dazniausiai buna raisciai. Bet jei tau neramu, visada privalai eit pas daktare. Tikrai niekas neturi teises priekaistaut, kad per daznai eini pas daktare, nes  nestuke.gif  yra ypatingos ir atsakingos uz mazylius. Taip kad drasiai nueik, jei tave neramina. Patikrins, pasakys, kad viskas gerai ir paciai bus ramu  mirksiukas.gif
o man kaip tik daug geriau buvo si karta, nes maciau maziuka, lankiau ji 2 dienas, kol jis gyvas buvo. Man daug geriau zinot, kaip jis atrode...  wub.gif  nes mergytes nemaciau, kadangi man su narkoze ja iseme ir ji, aisku, negyva buvo...  verysad.gif

as irgi maciau sunelius nes trauke ir salia gulde tik poto uzklojo, as dar pati pasikeliau paziuret, man labai norejosi, kad juos atiduotu pasilaidot, bet deja iki 22sav. pagimdytus neatiduoda, bent taip man pasake verysad.gif
Atsakyti
Vaiiii, na visai jau liudna pasidare... sad.gif

Na ir stiprios jus mamaytes. O as tai net dziaugiausi, kad man neatidave pasilaidot, maniskis 20 sav buvo. Man labiausiai skaudu buvo, kad as daktarei sakau prielaikinis gimdymas - o ji man -ne, cia persileidimas, prieslaikinis gimdymas tik nuo 23 savaiciu skaitosi.

Sakykit man, o jau jei persileidimas tai ka, mes maziau vaikelius mylim, ar maziau mum del ju skaudu? Koks cia persileidimas, jei vandenys nubega, saremiai prasideda, as gimdau, stumiu, vaikelis uzgimsta, paskiau ir placenta? Tai ka, jau tos 2 dvi savaites kazka keicia motinos ir jos mirusio vaikelio santykiuose?

Uj negaliu, pikta man ant tos doktarsos po siai dienai. As ir pati tuos medicininius terminus zinau, o jei ir nezinociau, negi po vaikelio praradimo ligoninej gulinciai moteriai reikia juos pradet aiskint?

Buciau as jai tada paaiskinus kas ir prie ko, bet tooooks gniuzulas gerklej stojo, tai nutilau.

Sorry, truputi issiliejau.
Atsakyti
Idomiai, kaip gali neatiduoti. Musu suneliui buvo 17 sav, bet bande iprasyti, kad patys pasilaidotume. Tik viena beda, esam ne Lt, cia neturim tokios vietos , kur galetumem kapeli supilti, be to neziani ar ilgai cia busi, tai ir perleidom ligoninei laidotuves ir pagulde musu maziu i bendras kudykiu kapinaites. Mes tik zvakute baznycioj uzdegem, nes daugiau neturim galimybiu nieko padaryti.
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 08 20, 12:34)

Fasstum, tas tempimas gali buti, kad raisciai tempiasi ir jei nera kraujavimo nueik geriau pasidaryk echo. Man buvo padidejes gimdos tonusas, tai net prisiliesti prie pilvo negaledavau ir kiek suzinojau pilvo geriau neglostyk, nes tai gali sukelti aremius. Geriausia dabar butu ramybe, poilsis ir kuo maziau judeti. Bet cia is asmenines patirties, o tiksliau tau gydytojai gali pasakyti. Stenkis kuomaziau tureti blogu minciu, nes jos irgi turi labai didele itaka. Dziaukis nestumu ir mylek savo mazyli.

Ne cia ne raisciai. Raisciau zinau, skauda daugiau iš šonų, arba tik iš vienos pusės. O čia tik toks sunkumas. Atrodo paimsi pilvą į rankas ir neši, nes kitaip sunku. Ir stiprėja kai ilgiau pavaikštau. Tda net atrodo makštį tą tempimą jaučiu ir išangėj.

QUOTE(ederi @ 2009 08 20, 12:38)

Ačiū labai už supratimą ir patarimus. Tikiu, kad nuo minčių daug kas priklauso 4u.gif
Aš tiesą sakant ir neskaitau jūsų ax.gif Tik pirmą ir paskutinį puslapius. Labai norejosi pasitarti, ar tas tempimas gali būti pavojingas. O kas gi daugiau patars, jei ne tos, kurios tai patyrė. Užjaučiu jus visas dėl netekčių ir dėkoju už užuojautą ir supratimą 4u.gif Tikrai, kaip kažkuri rašė, nerikia bijoti dažniau pas gyd. nueiti, nes esi atsakinga už savo ir vaikelio gyvybes. O aš kartais nepatogiai jaučiuosi - ką čia varginsiu gine, gal be reikalo, gal nepagrįstos baimės. Bet juk niekas negali garantuoti, kad jei 4 nėštumai buvo lengvi ir 5 tas bus toks pats. Juo labiau kad as jau mama amziuje ax.gif O vaikiuką savo tikrai labai myliu ir juo dziaugiuos wub.gif
Atsakyti