Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 19, 18:32)
As pati matau,kad is vyro puses netiki,kad as isnesiosiu,vis tokios uzuominos... bet nekreipiu demesio,nes viltis mirsta paskutine.... wub.gif O is jusu pasisemiu geru emociju ir stiprybes,aciu.
cha!ir tu dar klausai vyro gimines nuomones? nebuciau niekam sakiusi net. nes mintys materializuojasi,ypac kai toki pasauli savy turi. jis visas bangas sugeria,ka isgirsti ir sudedi sau ir mazyliui. Reik uzsimarinuoti. As jau seniai sau pazadejau,kad liezuvi i vienute uzdarysiu. NIEKAS nezinos,kad laukiames.Net mama, kuri yra it drauge man. Bet ja vienintele noriu apsaugoti nuo nerimo ir kanciu, nes jai del savo dukros skauda tiek pat.
gathering.gif  saunu cia su jumis. nes galim kasdien ateit ir bent virtualiai pabut.Juk ne kasdien su artimiausiu draugu pakalbesi apie savo dvejones ir siaip kamuojancias kancias del netekciu.. O ir vyro "gruzinti" nesinori pastoviai. Gi esam optimistai visi!Ir optimistes! vardan angeleliu-mazyliu!jie nenori niuriu akiu..tad sypsokimes zmonems! lithuania.gif  biggrin.gif  sunglasses2.gif

O as esu labai nekantri moteris. biggrin.gif visai...gerai,kad vyras nezino..Siandien pasidariau testa. biggrin.gif Poryt turi buti mm.Pamaciau vaiduokliuka..Na, sypsaus dabar.Kas bus tas.Jei menesines vel nuplaus, vadinas vaiduokliukas ir buvo vaiduokliukas.Pazadu sau pries jusu akis,kad tikrai negrausiu saves.Tikiu lemtimi sioj srity.Tik Dievas apdovanos mus savo siuntiniais.
P.S.kaip ginis sake, taip ir bus,matyt, kai liepe  ateit po pusmecio jau nesciai nestuke.gif  biggrin.gif  , tai taip ir bus.. Che che...
P.s. vyras pirma karta per tuos metus vakar pasake pridejes ranka prie sirdies, kad mane apvaisino. . smile.gif ir sypsojosi visas, nes sake,kad jo sirdis jaucia... wub.gif

Sveikutes

Neklausykit niekieno nuomoniu, svarbiausia tai ka jauciat, o jausti reikia meile ir siluma. Dziaugiuosi uz jus, kad tik Dievas isklausytu musu maldu ir kad namuose krykstautu musu nuostabus mazyliai mirksiukas.gif
O tavo vyras telepatija uzsiima bigsmile.gif

Mano mama taip nori anuko, kad jau irgi sako, jog tikisi, kad nelauksim metu ir paniestosim cool.gif
Atsakyti
Tiesa, merginos,kiek mazdaug laiko kraujavot ir kada jums mazdaug po mazyliu pabegimo prasidejo mm. Kazkaip jau dvi savaites kraujuoju, ir dar galva net gulint i sonus nesioja, uzvakar ilgiau pajudejus pasidare bloga, kai atsisedau ir uzmerkiau akis, buvo toks jausmas, kad esu linksmuose kalneliuose su visais pilvo pakutenimais, tiek galva sukosi, net atsijungiau. Visa laime, kad netoli buvo baznycia ir niekas nekreipe demesio, kad susmukusi sedejau
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 08 20, 03:00)
Tiesa, merginos,kiek mazdaug laiko kraujavot ir  kada jums mazdaug po mazyliu pabegimo prasidejo mm. Kazkaip jau dvi savaites kraujuoju, ir dar galva net gulint i sonus nesioja, uzvakar ilgiau pajudejus pasidare bloga, kai atsisedau ir uzmerkiau akis, buvo toks jausmas, kad esu linksmuose kalneliuose su visais pilvo pakutenimais, tiek galva sukosi, net atsijungiau. Visa laime, kad netoli buvo  baznycia ir niekas nekreipe demesio, kad susmukusi sedejau

as kraujavau iki sekanciu menesiniu taip po biski patepliodavo vis o mmm gausesnes buvo, tada nustojo ir kitos po 31d atejo vel tvarkingai.
gal tu pasilpus esi, mano hemoglobinas po netekties buvo 90, as ligoninej iki tuliko nenueidavau alpdavau is silpnuva ir dabar dar verdant uogiene ir maisant sukasi galva, pora menesiu peskom daugiau nei kilo nenueidavau skaudedavo visa kuna, apie svecius net minties neturejau po poros valandu pokalbiu juoda migrena prasidedavo , va dabar po biski po vaituku vartojimo atsigaunu ir jau i zmogu virstu mirksiukas.gif biggrin.gif
tad pasidaryk tyrimukus ir matysi kas ir kaip, o del kraujavimo jei jis nera pliupsninis gausus, nera ko nerimaut, viskas susitvarkyt turetu, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!

As tepliojau po ligonines gal 3dienas. Man sake,kad savaite minimum,bet as kazkaip greit. Dvi dienas gulejau be fazes, o paskui kilau ir pradejau vaikscioti. Dar po savaites jau ejau i sokius ir isiliejau i kasdienini gyvenima. Vaistu nevartojau ne laso,kuriu ginis prirase.Nes kai paskaiciau,kokie salutiniai poveikiai, tai atsoko fantazija. Visad geriu Noni sultis (www.noni.visiems.lt. www.tni.com ) ir taip stiprinu organizma.

Siandien esu pasirengus naujiems isbandymams. Kazkodel tas jausmas neapgauna vis labiau.. Vyras juokaudamas sake: "dusia jaucia pirma karta,kad tave apseklinau.. : (mes visad pokstaujam biggrin.gif ). O as jauciuos keistai.Vel tas jausmas. Arba pries mm, arba jau nestuke.gif .Bijau cia prisijausti.Nes jauciam tai,ka norim,kai labai laukiam savo atzalu...

Tik sikart esu ramesne.Be audru. Ramiai laukiu. Klausau Mociutes zodziu: "kam vaikeli, lemta ir skirta, tas ne baloj nesudegs..".
Papildyta:
P.s. neparasiau,kada prasidejo mm - po 6savaiciu. lygiai. o paskui vel,kaip laikrodis-kas 28dienas. Jokiu KT nevartojau. Atsidaviau likimui.. O jis stai,iki kiek saugojo mane. Butu buve bergzdzia ismest pinigus i bala uz KT del apsaugos nuo nestumo, kai ir taip organizmas pats saugojosi nuo spermiuku atakos.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 08 20, 02:00)
Tiesa, merginos,kiek mazdaug laiko kraujavot ir  kada jums mazdaug po mazyliu pabegimo prasidejo mm. Kazkaip jau dvi savaites kraujuoju, ir dar galva net gulint i sonus nesioja, uzvakar ilgiau pajudejus pasidare bloga, kai atsisedau ir uzmerkiau akis, buvo toks jausmas, kad esu linksmuose kalneliuose su visais pilvo pakutenimais, tiek galva sukosi, net atsijungiau. Visa laime, kad netoli buvo  baznycia ir niekas nekreipe demesio, kad susmukusi sedejau

Na, cia kiekvienai skirtingai buvo... po mergytes netekties patepliojo gal pora dienu (nestumas 20 sav) ir mmm atejo po nepilnu 4 savaiciu, o po sio karto (nestumas 23 sav) kraujavau apie savaite ir po to dar 2 ar 3 sav tepliojo, o mmm atejo po 9 savaiciu nuo gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 08 20, 02:00)

Labas rytas,

as po pabegimo tepliojausi 6sav, paskui mm prasidejo, o po mm atsistate vel viskas kaip laikrodis, kas 28 dienas.

Atsakyti
[quote=GARBANYLA,2009 08 19, 16:32]
4u.gif niu,kas cia dabar! auksciau Ederi nosi! wink.gif 4u.gif geriau ant stogo kopti ir ziureti saulelydzio! pasiimk giros ir uzkandzio, ir..dalyvauk! thumbup.gif viskas bus tik geryn! ir blogiau nei yra nebus! pazadu! clap.gif clap_1.gif essen.gif

gathering.gif saunu cia su jumis. nes galim kasdien ateit ir bent virtualiai pabut.Juk ne kasdien su artimiausiu draugu pakalbesi apie savo dvejones ir siaip kamuojancias kancias del netekciu.. O ir vyro "gruzinti" nesinori pastoviai. Gi esam optimistai visi!Ir optimistes! vardan angeleliu-mazyliu!jie nenori niuriu akiu..tad sypsokimes zmonems! lithuania.gif biggrin.gif sunglasses2.gif

Aciu Garbanyla, pasistengsiu nepasiduot tokiai nuotaikai. Tiesa pasakius kol saulute sviecia, tai ir liudesys ne toks ima... Tik ziauriai sirdi drasko, kai pamastau, jog darbar buciau gimdzius, ech verysad.gif

Na o tu Garbanyla, matau esi laaaaaaabai nekantri nono.gif , bet as galiu tave puikiai suprasti, juk kai toooooks dziaugsmas (kad ir numanomas) aplanko, taip norisi su visais pasidalinti gathering.gif
As ir pati tiesa pasakius sia savaite dariausi NT, nesakiau niekam net ir savo vyreliui. Kol kas nieko, tik vienisas bruksniukas. Gal kita menesi pasiseks? Noreciau. Tuomet gimdiciau birzeli, kaip ir savo vyresneli. Tai samgumelis, tiek gimtadieniu ta pati menesi (mano MB irgi birzelinis) clap_1.gif ax.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif

O jus savo vaikelius isgimdet kaip ir normalu gimdyma? Pirma mazyliai po to placenta? Ar dare kokius nors valymus? Kiek pasiskaitau merginoms po persileidimu daro abrazija, o man niekas jokiu valymu nedare, tiesiog pagimdziau ir viskas.

O as jau del galvos svaigimo buvau issigandusi. MB pries sav, netycia paliko savo galavastikus viduj, issigandau nezmoniskai, nes dar tik sav buvo praejusi po mazylio pabegimo. Bet neturetu buti turbut ten dar niekas subrende per tiek laiko, kad apsivaisinti?

Laikau uz jus kimstukus, kad pamatytumet II ir jau nebesulauktumet mm.
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 08 20, 10:43)
Dekui merginos 4u.gif

O jus savo vaikelius isgimdet kaip ir normalu gimdyma? Pirma mazyliai po to placenta? Ar dare kokius nors valymus? Kiek pasiskaitau merginoms po persileidimu daro abrazija, o man niekas jokiu valymu nedare, tiesiog pagimdziau ir viskas.

man su mergyte skatino gimdyma, bet atsoko placenta, pradejau klaikiai kraujuot, tai gavau narkoze ir "valyma" padare.
o si karta pavyko paciai pagimdyt.
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2009 08 20, 10:43)
Dekui merginos 4u.gif

O as jau del galvos svaigimo buvau issigandusi. MB pries sav, netycia paliko savo galavastikus viduj, issigandau nezmoniskai, nes dar tik sav buvo praejusi po mazylio pabegimo. Bet neturetu buti turbut ten dar niekas subrende per tiek laiko, kad apsivaisinti?

Laikau uz jus kimstukus, kad pamatytumet II ir jau nebesulauktumet mm.

Miela Furija,

man baisiai del taves neramu g.gif

Na tie galvos svaigimai, alpimai vidury gatves... Cia man labai panasu i mazakraujyste. Itariu, kad busi netekusi labai labai daug kraujo. schmoll.gif

Tavim deta stai ka padaryciau: pasiskambinciau i artimiauskai klinika, kur daro krujo tyrimus ir pasidaryciau bendra kraujo tyrima, vat ten viskas ir matosi, ar yra ta mazakrujyste, ar ne. Ir siaip profilaktiskai toki tyrimeli reiketu bent jau karta per metus pasidaryt. Aisku kainuos manau koki 50-60 lt, bet bent jau zinosi, ar verta nerimaut ar ne. Jei jau tas nelemtas kraujas suprastejes, tiesiog nuipirk gelezies preparatu, pagerk, ir vel busi kaip "nauja" smile.gif

O del vaikelio, tai as taip pat pagimdziau kaip normaliai: nubego vandenys, mb mane pristate i KMUK per 5 min, tada gimdykla ir baigta... Placenta irgi atsidalino normaliai gal po kokiu 2-5 min po vaikelio uzgimimo. Atvirai pasakius net ir nezinau ar sunutis dar buvo gyvas ar jau mires gime. Bijojau klausti.

Saugok save.
Atsakyti
Dekui, ir gerai, kad neklausei, nereikia saves dar labiau skaudinti. As net neziurejau i savo mazyli, kad nepaluzciau, man ji kiso i rankas,bet turbut jei buciau paemus, taitaip ir butu i psichuske isveze ir taip jau isterike pasidariau.

O del kraujo tyrimu, tai man visus tyrimus darys spalio men, o as vis nensutoju gerti nesciosios vitaminus, neturetu jie pakenkti
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti, ar pris persileidima jautėt kokius skausmus> Man gal savaite paskauda pilvo apačią, net ne skauda, o tokį sunkumą jaučiu, tempimą. Atrodo, krūva akmenų nešiočiau, o dar tik 14 sav. Vis stebiu, ar nepasirodys išskyrų, bet jų nėr, tai ir neinu pas ginę. O gal vertėtų pasikonsultuoti.
Atsakyti