Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

Labas furija 4u.gif
as apakus nuo tokiu istoriju, tiksliau nuo tokiu daktaru blink.gif o dar kai kurie zmones bando aiskint, kad uzsieny daktarai geresni doh.gif ir kas svarbiausia as SM jau ne viena desimti istoriju apie Anglijos-Airijos daktarus prisiskaicius, ir visos panasios unsure.gif ir nesuprantu, ar jie taip ziuri tik i emigrantus, ar ir i vietinius?
as net nenoriu isivaizduot, kas per jausmas turi buti namie pagimdyt 17 sav vaikiuka verysad.gif kosmaras... laikykis friends.gif ir kita karta vaziuok i Lietuva rupintis nestumu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta,

as katik is gines skraidau padebesiais biggrin.gif , yahoo.gif, mano reikaliukai visi jau susitvarke, gimda issivale, tad galiu ramiai toliau dziaugtis gyvenimu thumbup.gif ir dar paziurejo ar kiausidese viskas tvarkoj, nera kokiu uzaugimu ar cistu, tai pasake , kad snd mano vaisingiausios dienos ir yra du grazuciai didziuliai folikulai susiformave ir jei vyras butu salia galetume tiketis vel dvyniu yahoo.gif

Aisku tai nieko daug nesako, bet kazkodel dziugu sirdyje, tikiu, kad dar bus mazyliu musu seimoje ir ne vienas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 08 17, 11:25)
Sveikos dar karta,
as katik is gines skraidau padebesiais biggrin.gif , yahoo.gif, mano reikaliukai visi jau susitvarke, gimda issivale, tad galiu ramiai toliau dziaugtis gyvenimu thumbup.gif  ir dar paziurejo ar kiausidese viskas tvarkoj, nera kokiu uzaugimu ar cistu, tai pasake , kad snd mano vaisingiausios dienos ir yra du grazuciai didziuliai folikulai susiformave ir jei vyras butu salia galetume tiketis vel dvyniu yahoo.gif

Aisku tai nieko daug nesako, bet kazkodel dziugu sirdyje, tikiu, kad dar bus mazyliu musu seimoje ir ne vienas wub.gif

bus bus tu mazyliu wub.gif pasirodo, reikia tiesiog kantrybes ir ryzto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 08 17, 13:22)
bus bus tu mazyliu  wub.gif  pasirodo, reikia tiesiog kantrybes ir ryzto  4u.gif

....ir tikejimo mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 08 13, 00:32)
Sveikos mielosios,

nepykit,kad dingau,kaip i vandeni. Norejau dingti is visu pasnekesiu apie vaikus ir kas sukasi apie juos. Dabar nutariau ilisti ir patikrinti, kas naujo. Ziuriu, visos pasigedusios.. O as...Tyliu sau ir net nelendu niekur...

Kraujas suintensyvejo ir viskas baigta. Testas pries kraujavima dar parode ryskias II, o kita diena basta. Menesiniu laikas buvo stipresnis.. Ne veltui sakoma,kad kartais moteris net nezino,kad buvo pastojusi,nes 50% pastojimu pasibaigia persileidimais,o atejus menesinems, moteris net neitaria, kad tai persileidimas... Taigi, per anksti dziugavau.Nusivyliau savimi. Jauciuos niekam tikusi. O tiek prisisvajojom!!! Verkem is dziaugsmo su vyru.. O dabar esu uzsiblokavusi. Nebenoriu nieko. nei minties apie vaikus. Negaliu pakelti daugiau minciu ir vilciu. Praejo metai,kai planuojam vaikuti.. KUR JIS??! Kiti nuo paklodes pastoja,o cia gali ant galvos atsistot... Tai ir pabegau is visu forumu. Nenorejau guostis ir laukti uzuojautos. Issitryniau tiesiog. Ir istryniau viltis. Taip lengviau.Nieko nesitiketi,nelaukti,nematuoti tu nesamoningu BT, nesekti vaisingu dienu kalendoriuje (bet jauciu jas fiziskai!), nekurstyti aistros seksui specialiai... Verciau nurimti.Taip sau pasakiau.Ir vyrui.Reik i nieka nebekreipt demesio ir leisti ivykiams plaukti sau. Jei bus-bus. Ne-ir nereik. Nenoriu taskytis ir draskytis del to... Pykstu ant saves.Ant tokios situacijos. Niekad nemaniau,kad MAN TAIP BUS,kai jauciuos visiskai sveika, kai vyras sportininkas ,kai nerukom ir saikingai alaus atsigeriam.. Matyt,Dievui kazko neitinkam.Per daug gerai gyvenam,kad viskas taip graziai ir nuosekliai it is pypkes eitu...
Taigi, nedingau niekur. Siaip, buvau pakeliauti po Lietuva,pabuti gamtoje,uzsimirsti ir liautis galvoti,griauztis,ka ne taip padariau.
Pasiskaitinesiu karts nuo karto ir busiu salia jusu!  wub.gif
Linute sveikinu labai! Apkabinu!Nuosirdziai! 4u.gif  Saugok save ir mylek save uzvis labiausiai! nestuke.gif  wub.gif

Aciu labai. wub.gif rupinuosi savimi,stengiuosi nepervargti,ir vyras lepina,saugo... wub.gif tereikia tik Dievulio palaimos ir musu svajone issipildys... nes ne musu valioj viskas... verysad.gif O Tu nenusimink,nelaikas reiskia buvo leliukiui ateiti... kai bus laikas jokie negeri veiksniai nekliudys jam gimti. busi labai gera mamyte. wub.gif console.gif
Atsakyti
Mano mazoji irgi gime 31-33sav
[/quote]

33sav? blink.gif o mazoji gyva isliko? nesupratau siek tiek... Ar tai antras tavo nestumas,mieloji?

baisu pagalvot,prisimint,kai taip vyko.. svarbiausia neuzsiciklinti tos minties, kaip ziauru buvo.. nes baisiems vaizdiniams nereik duot ilgai laiko. Nes kenki sau... Paciai buvo panasiai-nors ir 13savaiciu,bet vaisius irgi pats iskrito su upe kraujo...o to nezinojau (aciu Dievui.. nes gydytoja gasdino,kad jie pades man isstenet! tas zodis-pastenesit ir mes jums padesim..ejo per kuna ir netilpo sveikame prote..)... Tiesog taip ivyko. Jei butu buve gerai su vaisiu,nemanau,kad gamta butu atemusi is musu vaikeli. Vadinas kazkas tikrai buvo rimto. Kol tai supratau,praraudojau ne viena vakara.. O dabar, po beveik 5menesiu as vel gyva jauciuos. Sveika, ryztinga ir drasesne nei vakar. Dar nesamoningai tikiuosi nesulaukti menesiniu,bet laikas viska parodys. Tesiu sau pazada-neplysauti dziaugsmu,kai pamatysiu II vaizda.. Nes viskas gali buti laikina...

Stiprybes tau. Ramybes namuos. Sirdy. Skirk laiko sau. Leisk paliudet ir neuzgniauzk savy visko. Bet neapleisk dziaugsmo, nes pasaulis vis delto sukasi graziai! wub.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 08 17, 16:27)
Aciu labai. wub.gif  rupinuosi savimi,stengiuosi nepervargti,ir vyras lepina,saugo...  wub.gif tereikia tik Dievulio palaimos ir musu svajone issipildys... nes ne musu valioj viskas... verysad.gif  O Tu nenusimink,nelaikas reiskia buvo leliukiui ateiti... kai bus laikas jokie negeri veiksniai nekliudys jam gimti. busi labai gera mamyte. wub.gif  console.gif

aciukas tau,Linute. 4u.gif wub.gif Tu laiminga moteris-turi bernyti jau. smile.gif Ir lauki mazojo. Idomu cia plepeti su visomis! Bus idomu isgirsti po keleto menesiu,kaip tau einasi.. kaip pilvelis auga.. Tada galbut prisijungsiu prie potyriu ir as! wink.gif wink.gif drinks_cheers.gif

nors protas liepe nesitiketi nieko dabar,taciau nuo pojuciu nepabegsi. Labai jauciau ovuliacija. Ir meiles buvo daug su vyru... wub.gif Tai ir sirdis plazda,nenori sulaukti si penktadieni menesiniu. biggrin.gif ir as ne ka maziau ju nenoriu.. ax.gif Pasunkejo krutys (jos ir taip dideles man), skiriasi skystis kazkoks (krekenos,kiek girdejau..)... Na, palauksiu tu dienu ir paziuresim. wink.gif
O tu,Linut,jau buvai pas gydytoja? Uzregistravo? 4u.gif Ar patekai netycia gal pas Šatkų?
Atsakyti
[quote=Brela,2009 08 17, 09:48]
Labas furija 4u.gif
as apakus nuo tokiu istoriju, tiksliau nuo tokiu daktaru blink.gif o dar kai kurie zmones bando aiskint, kad uzsieny daktarai geresni doh.gif ir kas svarbiausia as SM jau ne viena desimti istoriju apie Anglijos-Airijos daktarus prisiskaicius, ir visos panasios unsure.gif ir nesuprantu, ar jie taip ziuri tik i emigrantus, ar ir i vietinius?
as net nenoriu isivaizduot, kas per jausmas turi buti namie pagimdyt 17 sav vaikiuka verysad.gif kosmaras... laikykis friends.gif ir kita karta vaziuok i Lietuva rupintis nestumu
[/quote]

Neturiu Lt kur buti, kad nestuma priziuretu. Pas gydytojus, kai buvau viskas buvo tvarkoj, bet kadangi anksciau jokiu magniu niekas neliepdavo gerti ir viso kito, tai ir negeriau, tik vitaminus. Gydytojai airiai cia normalus, esme, kad cia arabu yra daug, man gulint ant lovos ir kraujuojant, jis ne rupinasi vaiku, o aiskina man kaip as turiu myleti savo vyra. doh.gif

[quote=GARBANYLA,2009 08 17, 17:50]
Mano mazoji irgi gime 31-33sav
[/quote]
33sav? blink.gif o mazoji gyva isliko? nesupratau siek tiek... Ar tai antras tavo nestumas,mieloji?

Stiprybes tau. Ramybes namuos. Sirdy. Skirk laiko sau. Leisk paliudet ir neuzgniauzk savy visko. Bet neapleisk dziaugsmo, nes pasaulis vis delto sukasi graziai!
Papildyta:
aciukas tau,Linute. 4u.gif wub.gif Tu laiminga moteris-turi bernyti jau. Ir lauki mazojo. Idomu cia plepeti su visomis! Bus idomu isgirsti po keleto menesiu,kaip tau einasi.. kaip pilvelis auga.. Tada galbut prisijungsiu prie potyriu ir as! drinks_cheers.gif

nors protas liepe nesitiketi nieko dabar,taciau nuo pojuciu nepabegsi. Labai jauciau ovuliacija. Ir meiles buvo daug su vyru... wub.gif Tai ir sirdis plazda,nenori sulaukti si penktadieni menesiniu. biggrin.gif ir as ne ka maziau ju nenoriu.. ax.gif Pasunkejo krutys (jos ir taip dideles man), skiriasi skystis kazkoks (krekenos,kiek girdejau..)... Na, palauksiu tu dienu ir paziuresim. wink.gif
O tu,Linut,jau buvai pas gydytoja? Uzregistravo? 4u.gif Ar patekai netycia gal pas Šatkų?
[/quote]

Mano dukryte buvo pirmasis nestumas ir Mazajai mano jau 11 metu. O sitas mazylis jau buvo ketvirtasis nestumas ir niekaip su vyru nebeiseina sulaukt savojo princo.

Labai linkiu, kad viskas tau butu kuo geriausiai, manau po tokios netekties nusipelnom sulaukti II ir isnesioti savo aukselius.
Atsakyti
Sveika Garbanyla- gerai, kad tamsios nuotaikos taves neuzvaldo, ir nereikia pasiduot blogom minim. Islik stipri smile.gif

Sveika Furija, uzuojauta tau ir sveika suradus savo bendraminciu bureli, mes visada busim salia, kai gera ir liudna, mums labai svarbi kiekviena ir mes puikiai tave suptantam, nes visos isgyvenom TAI - savo vaikeliu netektis.

Mamyte Linute, tau linkim kuo daugiausiai laimes ir stiprybes, esi apdovanota moteris, nes ka tik perzengei ta slenksti, kurio mes visos neiveikiam...

Miela Raja, ziuriu pas tave naujienos taippat puikios!!! Man gine irgi dave zalia sviesa kibt i darbelius smile.gif Tikekimes, kad mums neteks ilgai laukt su geromis naujienomis biggrin.gif

Viskas butu gal ir neblogai, bet jau tas artejantis ruduo... O ir diena kazkokia juoda siandien, na nera nuotaikos nors tu ka. Bet reikia kazkaip rast jegu ant to stogo uzsiripst, kad grozetis pasauliu is aukstai, ar ne?
Atsakyti

Mamyte Linute, tau linkim kuo daugiausiai laimes ir stiprybes, esi apdovanota moteris, nes ka tik perzengei ta slenksti, kurio mes visos neiveikiam...

Aciu labai Jums uz palaikyma,labai geros sirdeles esate,turi jums pasisekti. wub.gif kiek gali Dievulis savo angeliukus kankinti... friends.gif wub.gif As pati matau,kad is vyro puses netiki,kad as isnesiosiu,vis tokios uzuominos... bet nekreipiu demesio,nes viltis mirsta paskutine.... wub.gif O is jusu pasisemiu geru emociju ir stiprybes,aciu. wub.gif 4u.gif
beje,pas Satku nenoriu,nes vyras,nedrasu man... blush2.gif laukiu sio menesio 20 dienos,grizta labai isgirta isrekomenduota biggrin.gif SM mamyciu,ginekologe ir akusere,dirbanti raudonojo kryziaus ligonineje is atostogu,ir pas ja prasysiuos.ji net gimdimuose dalyvauja. bandysiu pas ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte.Linute: 18 rugpjūčio 2009 - 20:08
As pati matau,kad is vyro puses netiki,kad as isnesiosiu,vis tokios uzuominos... bet nekreipiu demesio,nes viltis mirsta paskutine.... wub.gif O is jusu pasisemiu geru emociju ir stiprybes,aciu.

cha!ir tu dar klausai vyro gimines nuomones? nebuciau niekam sakiusi net. nes mintys materializuojasi,ypac kai toki pasauli savy turi. jis visas bangas sugeria,ka isgirsti ir sudedi sau ir mazyliui. Reik uzsimarinuoti. As jau seniai sau pazadejau,kad liezuvi i vienute uzdarysiu. NIEKAS nezinos,kad laukiames.Net mama, kuri yra it drauge man. Bet ja vienintele noriu apsaugoti nuo nerimo ir kanciu, nes jai del savo dukros skauda tiek pat.

Tad buk tvirtesne ir ryztingesne! Vardan pasaulio,kuri saugai, nekreipk demesio ir kuo maziau (tai patarimas) pasakok. Visiems bus sveikiau. wink.gif
Papildyta:

Viskas butu gal ir neblogai, bet jau tas artejantis ruduo... O ir diena kazkokia juoda siandien, na nera nuotaikos nors tu ka. Bet reikia kazkaip rast jegu ant to stogo uzsiripst, kad grozetis pasauliu is aukstai, ar ne?
[/quote]

4u.gif niu,kas cia dabar! auksciau Ederi nosi! wink.gif 4u.gif geriau ant stogo kopti ir ziureti saulelydzio! pasiimk giros ir uzkandzio, ir..dalyvauk! thumbup.gif viskas bus tik geryn! ir blogiau nei yra nebus! pazadu! clap.gif clap_1.gif essen.gif

gathering.gif saunu cia su jumis. nes galim kasdien ateit ir bent virtualiai pabut.Juk ne kasdien su artimiausiu draugu pakalbesi apie savo dvejones ir siaip kamuojancias kancias del netekciu.. O ir vyro "gruzinti" nesinori pastoviai. Gi esam optimistai visi!Ir optimistes! vardan angeleliu-mazyliu!jie nenori niuriu akiu..tad sypsokimes zmonems! lithuania.gif biggrin.gif sunglasses2.gif

O as esu labai nekantri moteris. biggrin.gif visai...gerai,kad vyras nezino..Siandien pasidariau testa. biggrin.gif Poryt turi buti mm.Pamaciau vaiduokliuka..Na, sypsaus dabar.Kas bus tas.Jei menesines vel nuplaus, vadinas vaiduokliukas ir buvo vaiduokliukas.Pazadu sau pries jusu akis,kad tikrai negrausiu saves.Tikiu lemtimi sioj srity.Tik Dievas apdovanos mus savo siuntiniais.
P.S.kaip ginis sake, taip ir bus,matyt, kai liepe ateit po pusmecio jau nesciai nestuke.gif biggrin.gif , tai taip ir bus.. Che che...
P.s. vyras pirma karta per tuos metus vakar pasake pridejes ranka prie sirdies, kad mane apvaisino. . smile.gif ir sypsojosi visas, nes sake,kad jo sirdis jaucia... wub.gif
Atsakyti
Garbanyla - noriu tiketi, kad sis vaiduokliukas krykstaus jusu namuose pavasari wub.gif smagu matyti, kad zmones bent pastot lengvai gali thumbup.gif bet pazadek, kad busi santuri ir nereksi apie savo laime per anksti kitiems mirksiukas.gif nes as tikiu, kad yra zmoniu, kurie nesamoningai savo pavydu atima laime... taip kad... bent pirmus menesius svytek nepasakodama, KODEL. o i klausimus ar nesi nestuke.gif atsakinek, kad ne ju reikalas, jei klaus ne patys artimiausi zmones 4u.gif
Atsakyti
PAŽADU!!! niekam ne zodzio net nezadu sakyti... 4u.gif tik vyrui mylimiausiam zemeje! wub.gif kita savaite... nekrykstauju net dabar. Tik sypsaus. Nes gali buti taip,kad menesines vel "nuskalaus" ta kibuti... rolleyes.gif

As sakau sau ir kitoms patariu kuo maziau pasakot apie nestuke.gif pradzia nestumo.Nes kaip kad Tu sakei,Brela, yra tokiu zmoniu,kurie nuvalgo nukalbedami laime. Tai ypatinga.Tai jautru.Tai intymu. Niekas o niekas nezinos! Tik va, jus visos,kurios tik dziaugiasi ir palaiko viena kita. drinks_cheers.gif 4u.gif

kantriai su nekantrumu biggrin.gif laukiu sekmadienio arba pirmadienio,kai GAL veluos mm.. blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
beje, o gal ir krykstaus garbanotas pumpurelis! biggrin.gif butu saunu...tada gimtu per musu antrasias vestuviu metines.. geguzes 17! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti