Sveikutes,
aga labai idomu kaip garbanylai sekasi?
tikiuosi i nevilti nepuole, o gal testukai vis delto neapvyle
na o nas sulaukiau pagaliau antruju mmm, biski nerimaut buvau pradejus nes uzvelavo siek tiek , tikiuosi siuo kartu viskas issivalys ir susitvarkys , o tada bus galima ir atsipusti , nes kraujukas jau taisosi, viskas gereja, dar tik karts nuo karto asara nubraukiu prisiminus, na bet tikiuosi ateiti sulauksiu dar dziaugsmo
Suprantu tave, man jau 4 men po nelaimes praejo, o as vis dar asarele nubraukiu.
Si menesi turejo gimti mano berniukas
Na bet antravertus laikas eina, zaizdos gyja, jau pradedam kalbet apie kita vaikeli. Sekancia savaite einu pas gine, o tada jei viskas ok, tai ir nd darysim Oi kaip laukiu, kad tik viskas gerai butu, kad tik greiciau.
Mano visos drauges tokius grazucius leliukus gimdo, viena po kitos, o man taip sirdi spaucia
Ir vyresnelis vis klausia, kada gi pas mus vaikelis pagaliau bus ...
Si menesi turejo gimti mano berniukas
Na bet antravertus laikas eina, zaizdos gyja, jau pradedam kalbet apie kita vaikeli. Sekancia savaite einu pas gine, o tada jei viskas ok, tai ir nd darysim Oi kaip laukiu, kad tik viskas gerai butu, kad tik greiciau.
Mano visos drauges tokius grazucius leliukus gimdo, viena po kitos, o man taip sirdi spaucia
Ir vyresnelis vis klausia, kada gi pas mus vaikelis pagaliau bus ...
aha tikrai, greitai laikas eina... kita savaite bus 3 menesiukai mums... mes kol kas planuojam paluket pagal daktaro rekomendacijas iki 6 men. nors ir dabar nesisaugom, bet zinant musu istorija, tai neuzkibs ir be apsaugos
QUOTE(Brela @ 2009 08 04, 12:47)
aha tikrai, greitai laikas eina... kita savaite bus 3 menesiukai mums... mes kol kas planuojam paluket pagal daktaro rekomendacijas iki 6 men. nors ir dabar nesisaugom, bet zinant musu istorija, tai neuzkibs ir be apsaugos
o kada tau Brela numatytas gimdymo terminas buvo paskutini karta?
As su skausmu laukiu savojo - rugpjucio 29-osios.
QUOTE(ederi @ 2009 08 04, 13:07)
o kada tau Brela numatytas gimdymo terminas buvo paskutini karta?
maniskio data buvo rugsejo 5 d. Bet kazkaip butent TOS dienos as nelabai bijau, nes jau 2 kartus gana sekmingai pragyvenau numatomasias gimimo dienas...
QUOTE(Brela @ 2009 08 04, 13:16)
maniskio data buvo rugsejo 5 d. Bet kazkaip butent TOS dienos as nelabai bijau, nes jau 2 kartus gana sekmingai pragyvenau numatomasias gimimo dienas...
na taip, tu "uzsigrudinus"
o man jau kaip ir nieko buvo, bet kuo arciau tos datos, tuo labiau dusele spaudzia...
sveikos. as uzvakar pasidariau nestumo testa,ir parode dvi juosteles. ir dziaugiames ir bijom... niekam nesakysim,kol neprades matytis pilvukas,apsidrausim nuo nemaloniu sneku,jeigu kas blogo atsitiktu... labai bijau,bet meldziu dievo,kad padovanotu mums kudikeli,kuri myletumem be galo be krasto... penktadieni einu pas gydytoja,ir prasysiuos pas privatu gydytoja siuntimo,paskui reikes pas ji ir pasilikti...nepasitikiu paprastais daktariuksciais...
taip apsidziaugiau Garbanylos naujiena,o se tau teplioti pradejo... kazin kaip jai...?
taip apsidziaugiau Garbanylos naujiena,o se tau teplioti pradejo... kazin kaip jai...?
Labas rytas
Mamyte Linute - jei nori eiti pas privatu ginekologa, tai jokio siuntimo nereikia prasyt tiesiog pasiskambini i ta klinika, kur nori eit ir uzsiregistruoji
o siaip tai labai sveikinu su II
Mamyte Linute - jei nori eiti pas privatu ginekologa, tai jokio siuntimo nereikia prasyt tiesiog pasiskambini i ta klinika, kur nori eit ir uzsiregistruoji
QUOTE(Brela @ 2009 08 07, 09:45)
Labas rytas
zinau,kad nereikia siuntimo,kad galetum eiti pas privatu ginekologa,tik kam moketi pinigus uz apsilankima,kai su siuntimu apziura nemokama. o po apziuros ir prisirasysiu. tai va,man pinigai nesimeto.
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 08 07, 13:53)
zinau,kad nereikia siuntimo,kad galetum eiti pas privatu ginekologa,tik kam moketi pinigus uz apsilankima,kai su siuntimu apziura nemokama. o po apziuros ir prisirasysiu. tai va,man pinigai nesimeto.
nu as kazkaio negirdejus, kad su siuntimu privatus gydytojas nemokamai priima su siuntimu... nu bet gal, nesiginciju, nes nebandziau pati...
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 08 06, 20:51)
sveikos. as uzvakar pasidariau nestumo testa,ir parode dvi juosteles. ir dziaugiames ir bijom... niekam nesakysim,kol neprades matytis pilvukas,apsidrausim nuo nemaloniu sneku,jeigu kas blogo atsitiktu... labai bijau,bet meldziu dievo,kad padovanotu mums kudikeli,kuri myletumem be galo be krasto... penktadieni einu pas gydytoja,ir prasysiuos pas privatu gydytoja siuntimo,paskui reikes pas ji ir pasilikti...nepasitikiu paprastais daktariuksciais...
Mamyte Linute- sveikinu tave, sveikinu ir be galo dziaugiuos
Labai linkiu ir tikiuosi, kad gims nuostabus kudikelis.
Kaip pati jauties? Kiek mazdaug savaiteliu gali buti? Is kokio miesto esi?
Papildyta:
man baisiai neramu del Garbanylos.
Dingus ji kazkusr. Kazin ar viskas gerai??? Gal kas turit ziniu?
QUOTE(ederi @ 2009 08 07, 17:31)
Mamyte Linute- sveikinu tave, sveikinu ir be galo dziaugiuos
Papildyta:
Papildyta:
labai aciu uz palaikyma. As is klaipedos. nestumas 5 savaiciu ,bet kai eisiu pas gydytoja tikslei pasakys,ir as jums parasysiu.
jauciuosi kol kas gerai,tik pilvo oda tempia...tai gal daugiau laiko nestumui yra. o gal dvynukai bus. pastojau trecia menesi po persileidimo.taip ir buvau skaiciusi,kad po tiek laiko dazniausiai organizmas atsigauna. labai tikimes su vyru,kad si karta viskas bus gerai ir dievulis padovanos mums nuostabu leliuka. labai to noretumem...
saugausi kiek galiu,stengiuosi nepervargti...bet kaip bus lemta taip...
linkiu ir jums visoms kuo greiciau susitvarkyti sveikatos problemeles ir susilaukti stebukliuko.