QUOTE(Galvojanti @ 2009 05 14, 00:33)
ederi Amri32 užjaučiu, pati nesenai išgyvenau valymą tiesa nebuvo daug savaičių, nors man jau buvo daug pagal mmm 9sav. bet skaudžiausia, kad buvo dvyniukai, apie kuriuos aš taip svajojau nelemta matyt buvo, bt aišku tai neguodžia, man po valymo praėjo lygiai savaitė atrodo, kad lyg geraijaučiuosi, bet momentais palūžtu, bet negaliu įsijausti į sielvartą skausmą, nes matau, kaip mano mažytei mergytei širdelė skauda matyti mane verkiančią tad teko greitai surinkti save po gabaliuką ir atsistoti, žiūrėti į priekį ir gyventi
Aš taip pat kai paklausiau, kiek man dabar laukti pasakė 6mėn., bet aš tiek nelauksiu tikrai, jei bus lemta pastosiu greičiau, jei ne tada tik po 6 mėn žinoma, baimė išliks bet aš taip noriu mažo vaikelio
Aš taip pat kai paklausiau, kiek man dabar laukti pasakė 6mėn., bet aš tiek nelauksiu tikrai, jei bus lemta pastosiu greičiau, jei ne tada tik po 6 mėn žinoma, baimė išliks bet aš taip noriu mažo vaikelio
Užjaučiu...Visada sakau ir sakysiu, kad jei Vaikelis laukiamas, tai nesvarbu, ar savaitės ar vėlesnis išėjimas pas Angelus - didelė trauma tėvams...
Stiprybės Visoms ...