SVEIKOS MIELOSIOS MERGYTĖS!!!
Turiu džiugių žinių... Šiandien popiet pasidariau EasyCup nėštumo nestą. Ir ką gi jūs manot? Pasirodė aiški antra juostėlė- vaiduokliukas! Iki mėnesinių man dar 4-5 dienos... Bet nujaučiau tą jausmą. Nežinau, kaip, kodėl. Kažkaip viskas taip instinktyvu... Gal dėl to, kad labai laukiau, stengiausi, sekiau save, stebėjau... Vakar pasijutau labai nuvargusi. Pajutau pažįstamą nuovargį nei iš šio, nei iš to - persmelkė mintis, kad pažįstamas jausmas... Net per širdį drugiai perskrido... Pilvą šiek tiek jaučiu, kad jautrus, krūtys pasunkėjo, nežinau,ko noriu . Galvojau,gal testo negadint, nes jaučiu, kad turiu mažiuką jau... Bet darbe ėmiau ir pasidariau! Nežinau, ką galvot, ką daryt. Esu ramia dūšia kol kas. Superine nuotaika, su įvairiais norais, bet laiminga... Šįvakar vyrui skirisiu naujienų vakarą... Jaudinuosi...
Tuo pat metu bijau.. Drebu mintyse... Bet džiaugsmas užgožia baimes iškart! Viskas atslūgo.. Žinau,kad viskas bus gerai. Jaučiu. Taip, kaip instynktyviai jaučiau,kad šis mėnuo mums - lemtingas, nes tokia aistra abu su vyru degėm, kad stebuklas negalėjo neaplanyti! Laukiu...
Linkėjimai jums visoms!!!
Garbanyla nu smagu labai perskaityt dziugias zinias
o man pagaliau vakar vakare pirmos mmm parsivilko irgi savotiskas dziaugsmas
Sveikos mergaites
noriu r as papasakoti savo baisia istorija.
liepos 17 diena penktadieni nakti man nubego vaisiaus vandenys, staiga be jokio skausmo ir saremiu. skubiai nuvaziavau i ligonine, gydytojai pasake kad sansu jokiu nelieka, nes visos vandenys nubego. man tai buvo pasaulio pabaiga, jau ejo 17 savaite...
per nakti gulejau ligonineje, ryte dar karta padare echo mano vaikelis dar buvo gyvas...cia buvo baisiausia, tureti pilvelyje gyva maziuka ir zinoti kad po potos valandu as tresiu ji isgimdyti. Per peitus man su prostoglandinais issauke saremius ir as pati pagimdziau savo maziuka berniuka
Dabar tik laukiu ka pasakys gydytojai ir kokia cia buvo priezastis....
Su vyru vaiku dar neturime ir pries tai 2 metus gydemes kad jo susilaukti....
Dieve kaip sunku...
nezinau po kiek laiko dabar bus galima ir vel bandyti, nes norisi kuo greiciau, kad tas dziaugsmas viska uzgoztu....
Ir dar klausimas , kaip jus kariavote su pienu?nuo bromkriptino man labai bloga, gal zinote kokiu kitokiu vaistuku?
liepos 17 diena penktadieni nakti man nubego vaisiaus vandenys, staiga be jokio skausmo ir saremiu. skubiai nuvaziavau i ligonine, gydytojai pasake kad sansu jokiu nelieka, nes visos vandenys nubego. man tai buvo pasaulio pabaiga, jau ejo 17 savaite...
per nakti gulejau ligonineje, ryte dar karta padare echo mano vaikelis dar buvo gyvas...cia buvo baisiausia, tureti pilvelyje gyva maziuka ir zinoti kad po potos valandu as tresiu ji isgimdyti. Per peitus man su prostoglandinais issauke saremius ir as pati pagimdziau savo maziuka berniuka
Dieve kaip sunku...
nezinau po kiek laiko dabar bus galima ir vel bandyti, nes norisi kuo greiciau, kad tas dziaugsmas viska uzgoztu....
Ir dar klausimas , kaip jus kariavote su pienu?nuo bromkriptino man labai bloga, gal zinote kokiu kitokiu vaistuku?
QUOTE(FilMar @ 2009 07 21, 21:20)
Sveikos mergaites
Dieve kaip sunku...
Dieve kaip sunku...
man tokios istorijos taip pazistamos... kaip gerai zinau, ka tai reiskia... kai gydaisi, eini kryziaus kelius, kad pastotum, o paskui nutinka tokios baisybes :
buk stipri, nors velniskai sunku.
manau, bandyt galit po kokiu 3-4 men, bent jau as po vieno 20 sav persileidimo pradejau planuot-stimuliuot kazkur po 3 men. o pastojau praejus 10 men po netekties. Sikart pradesim kazkur lapkriti-gruodi, po 6 men...
QUOTE(Brela @ 2009 07 21, 16:36)
Garbanyla nu smagu labai perskaityt dziugias zinias
Tai irgi sveikinimai! dabar galesit su MB kibti i ND ir ziureti,kas iseis is to.. Mes su MB pasinaudojom patarimu,kad aistra "rauti" reikia kas antra diena ir sansai apstoti padideja. Nieko neskaiciavom, tiesiog kai vasara, kai jura silta (esam is Klp), kai iskylu daug, kelioniu, tai ir meile paastreja! Primink, Brela, savo istorija. Po kiek laiko atejo menesines,kai ivyko nelaime?
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 07 22, 10:51)
Tai irgi sveikinimai! dabar galesit su MB kibti i ND ir ziureti,kas iseis is to.. Mes su MB pasinaudojom patarimu,kad aistra "rauti" reikia kas antra diena ir sansai apstoti padideja. Nieko neskaiciavom, tiesiog kai vasara, kai jura silta (esam is Klp), kai iskylu daug, kelioniu, tai ir meile paastreja! Primink, Brela, savo istorija. Po kiek laiko atejo menesines,kai ivyko nelaime?
oi nea, mes dar neplanuosim iki velyvo rudens mmm atejo po 10 savaiciu po nelaimes. tai mes sikart saziningai palauksim pusmeti. Na, saugotis nesiruosiam, bet kai mums pastot greitai ir netycia sansu minimaliai, tai del apsaugos nesuku galvos
QUOTE(Brela @ 2009 07 22, 12:04)
oi nea, mes dar neplanuosim iki velyvo rudens mmm atejo po 10 savaiciu po nelaimes. tai mes sikart saziningai palauksim pusmeti. Na, saugotis nesiruosiam, bet kai mums pastot greitai ir netycia sansu minimaliai, tai del apsaugos nesuku galvos
svarbu,kad nuotaikos pozityvios! reikia tiketi, nes be tikejimo sunku per daug...
Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2009 07 22, 12:04)
aha! o jeigu bus taip,kad nesuksi galvos del apsaugos, tai imsi ir sast patapsi ... butu nuostabu..
Papildyta:
beje, Brela, jei galima paklausti, koks tavo amzius? man, pvz., 24 be keliu savaiciu.
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 07 22, 14:25)
* svarbu,kad nuotaikos pozityvios! reikia tiketi, nes be tikejimo sunku per daug...
Papildyta:
** aha! o jeigu bus taip,kad nesuksi galvos del apsaugos, tai imsi ir sast patapsi ... butu nuostabu..
Papildyta:
*** beje, Brela, jei galima paklausti, koks tavo amzius? man, pvz., 24 be keliu savaiciu.
Papildyta:
** aha! o jeigu bus taip,kad nesuksi galvos del apsaugos, tai imsi ir sast patapsi ... butu nuostabu..
Papildyta:
*** beje, Brela, jei galima paklausti, koks tavo amzius? man, pvz., 24 be keliu savaiciu.
* taip, tiket reikia, bo kitaip neverta net galvot apie jokius nestumus
** na... nebutu bedos jei taip atsitiktu tik tiek, kad "oficialiai" neplanuojam
*** man 27 su kapeikom mano planuose pirmas vaikas turejo buti kazkur 24 metu...
Tai dar jauna visai... Ir Dievas negailina... Zmogus planuoja planuoja, o Dievas juokiasi! Ir tai supratus, isisavinau, kad nereikia sumaterialinti tokio stebuklo, kaip vaikucio gimimas. Man juoka ir gailesti sukelia tos moterys, merginos, kurios apsipila snekomis apie karjera, namus, daktares laipsni, pasizymejima visuomeneje...O tik po VISO TO vaikelis,o paskui ne visoms iseina... Kodel jis taip nustumiamas i sali? Supaprastinamas! Kodel atrodo,kad jis visa ko baisumas? Inkaras? Nesuprantu,nesuprasiu. Arba, man turi vaikas gimti ne po avino zenklu, o skorpiono, ne ziurkes, o zalcio metais... Juokai! Viskas nustelbsta, kai suvoki, kad ne zmogus cia dalyvauja, o kazkas auksciau.
Vakar drauge sako, kad jei pastosiu dabar, pagimdysiu avino horoskopa (nesakiau,kad jau laukiuosi), tai prigrase, kad jokiu budu ne avina planuociau! Sako bjaurus zmones... as nusijuokiau ir pasakiau-man nesvarbu,kas: zalcio ar kirmeles metais, avinas ar zuvele...svarbu,kad butu ir busiu dekinga Auksciausiajam! Nes man nesvarbu! Svarbu, kad laimingai isnesiociau , kad be komplikaciju, kad nebijociau...
Nesu garantuota, kad vel nepersileisiu nei is sio,nei is to. guodzia tas,kad balandzio pradzioj persileidau vos 12sav. Kad priezasties nerado ir "nurase" infekcijai arba chromosomu trukumui... Na, viliuos liepos darbai su vyru ikurdino angeleliui jaukius,siltus, pilnus namelius! Ir kad nebus jokiu staigmenu...
Vakar drauge sako, kad jei pastosiu dabar, pagimdysiu avino horoskopa (nesakiau,kad jau laukiuosi), tai prigrase, kad jokiu budu ne avina planuociau! Sako bjaurus zmones... as nusijuokiau ir pasakiau-man nesvarbu,kas: zalcio ar kirmeles metais, avinas ar zuvele...svarbu,kad butu ir busiu dekinga Auksciausiajam! Nes man nesvarbu! Svarbu, kad laimingai isnesiociau , kad be komplikaciju, kad nebijociau...
Nesu garantuota, kad vel nepersileisiu nei is sio,nei is to. guodzia tas,kad balandzio pradzioj persileidau vos 12sav. Kad priezasties nerado ir "nurase" infekcijai arba chromosomu trukumui... Na, viliuos liepos darbai su vyru ikurdino angeleliui jaukius,siltus, pilnus namelius! Ir kad nebus jokiu staigmenu...
Mano patirtis irgi ne kokia - keturi persileidimai (neskaitant tokiu, kur tebuvo apie 5 sav), is kuriu vienas - 14 sav. Ir taip - 10 metu Aiskeja, kad tai genetine problema, taciau viska dar komplikuoja endometrioze.
Sikart jau pavyko istempti 16 sav., taciau ginai ir genetikai kol kas sekminga pabaiga netiki.
Vis galvoju: kodel toms, kurios nenori savo vaiku ir pagimdziusios juos pameta, pastoti ir pagimdyti sveika sekasi lengvai, o toms, kurios labai to troksta, - tenka didelio skausmo nasta?
Sikart jau pavyko istempti 16 sav., taciau ginai ir genetikai kol kas sekminga pabaiga netiki.
Vis galvoju: kodel toms, kurios nenori savo vaiku ir pagimdziusios juos pameta, pastoti ir pagimdyti sveika sekasi lengvai, o toms, kurios labai to troksta, - tenka didelio skausmo nasta?
Sveikutes
jauna tai jauna, bet kazkaip labai greitai laikas eina tik tiek gerai, kad apsidairau ir pamatau, jog dauguma mano draugiu, kolegiu vis dar senmergiauja ir nesuka galvos apie vaikus bo jei butu taip, jog dauguma augina vaikus, tai depresuociau labiau
o kaip suprast ta "aiskeja, kad tai genetine problema"? buvot pas genetikus? ka nustate? ar dabar, budama buvai pas genetikus? kodel daktarai netiki, kad pavyks isnesiot? nes jie tuos savo tikejimus/netikejimus turetu paaiskint, kodel taip mano...
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 07 22, 17:20)
Tai dar jauna visai... Ir Dievas negailina... Zmogus planuoja planuoja, o Dievas juokiasi!
jauna tai jauna, bet kazkaip labai greitai laikas eina tik tiek gerai, kad apsidairau ir pamatau, jog dauguma mano draugiu, kolegiu vis dar senmergiauja ir nesuka galvos apie vaikus bo jei butu taip, jog dauguma augina vaikus, tai depresuociau labiau
QUOTE(tornadas @ 2009 07 23, 00:40)
Mano patirtis irgi ne kokia - keturi persileidimai (neskaitant tokiu, kur tebuvo apie 5 sav), is kuriu vienas - 14 sav. Ir taip - 10 metu Aiskeja, kad tai genetine problema, taciau viska dar komplikuoja endometrioze.
o kaip suprast ta "aiskeja, kad tai genetine problema"? buvot pas genetikus? ka nustate? ar dabar, budama buvai pas genetikus? kodel daktarai netiki, kad pavyks isnesiot? nes jie tuos savo tikejimus/netikejimus turetu paaiskint, kodel taip mano...
sveikos,
filmar uzuojauta
garbanyla sveikintinas poziuris , tiesa sakant as siek tiek planavau savo maziukus, bet matau, kad tiems planams nelemta buvo issipildyti, tad tikrai neverta planuot tokiu dalyku, o tik dziaugtis reikia tokiu stebuklu
tornadas o kokios itakos turi endometrioze?????
filmar uzuojauta
garbanyla sveikintinas poziuris , tiesa sakant as siek tiek planavau savo maziukus, bet matau, kad tiems planams nelemta buvo issipildyti, tad tikrai neverta planuot tokiu dalyku, o tik dziaugtis reikia tokiu stebuklu
tornadas o kokios itakos turi endometrioze?????