Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(Brela @ 2009 07 15, 14:13)
ederi - manau, kad reikia pradziai atsipalaiduot  4u.gif

o as vakar buvau pas kita giniu Vaisingumo Klinikoj. Labai patiko  thumbup.gif  prakalbejom apie valanda laiko. Aisku, paziurejo UG ir ant kedes. Ir ka, praktiskai turiu vienintele diagnoze - gimdos kaklelio nepakankamumas. Nes UG pamatem, kad jis trumpesnis nei turetu buti, siek tiek prasiveres. Sake, kad nieko tragisko, bet... faktas, kad problema kaklelyje.  unsure.gif  Apsvarstem, jog sekanti karta apsiusim kakleli iki 13 sav ir turetu viskas buti ok.  ax.gif
dabar kazkur iki Kaledu ilsesimes, o po to vel planuosim.  4u.gif  kazkaip nusiraminau, kad taip issamiai pasikalbejom, padiskutavom...  thumbup.gif

Na, viskas tik i gera. Zinai, net ir man ramiau, kad issiaiskinot priezasti biggrin.gif , Nes ta nezinomybe, taip uzknisa....

Jo o tasipalaiduot, nurimt man labai reikia, nes darbai, stresas, nuolatinis begimas uzkniso visai doh.gif

O tu kokioj Vaisingumo klinikoj buvai? Kaune ar Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 07 15, 14:28)
Na, viskas tik i gera. Zinai, net ir man ramiau, kad issiaiskinot priezasti  biggrin.gif , Nes ta nezinomybe, taip uzknisa....

Jo o tasipalaiduot, nurimt man labai reikia, nes darbai, stresas, nuolatinis begimas uzkniso visai  doh.gif

O tu kokioj Vaisingumo klinikoj buvai? Kaune ar Vilniuj?

na, is principo ta "diagnoze" as jau ir pati buvau sau diagnozavus biggrin.gif tai MB kaip ir nusivyle, kad ginius nieko naujo nepasake biggrin.gif bet mano atveju man ir paciai buvo tai akivaizdu, ypac pamirkus internet platybese. ax.gif bet smagu, kad ginius dar viska issamiau papasakojo, pagrinde faktais ir UG parodymais ax.gif

as buvau Kauno VK mirksiukas.gif jau manes pas paprasta ginekologa niekas nenuvarytu biggrin.gif man reikia jau profu profo, nes as ir pati daug domiuosi, o ir siaip esu toks idomesnis variantas su savo istorijom... tai ir renkuosi tas vietas, kur geriausi giniai dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 07 15, 14:13)

o as vakar buvau pas kita giniu Vaisingumo Klinikoj. Labai patiko  thumbup.gif  prakalbejom apie valanda laiko. Aisku, paziurejo UG ir ant kedes. Ir ka, praktiskai turiu vienintele diagnoze - gimdos kaklelio nepakankamumas. Nes UG pamatem, kad jis trumpesnis nei turetu buti, siek tiek prasiveres. Sake, kad nieko tragisko, bet... faktas, kad problema kaklelyje.  unsure.gif  Apsvarstem, jog sekanti karta apsiusim kakleli iki 13 sav ir turetu viskas buti ok.  ax.gif
dabar kazkur iki Kaledu ilsesimes, o po to vel planuosim.  4u.gif  kazkaip nusiraminau, kad taip issamiai pasikalbejom, padiskutavom...  thumbup.gif

Na, tai tikrai gerai, kad paaiskinta, pagrysta tau viskas buvo... Gal bus kiek ramiau... 4u.gif Vadinas, ir mano gydytoja sako taip, kaip reikes daryt- apsiut kakleli iki 13 savaites... Tai dabar ilsimes, kaupiam jegas, ir laikiam savo leliuku... bigsmile.gif O zinai - jau dabar po truputi pradekim juos kviest - nes kol susigalvos ateit - praeis laiko.... smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 07 15, 13:13)

Brela, o tai viso ko priezastis trumpumas kaklelio, ar tai, kad jis prasiveres truputi?
Pas mane buvo labai sunkus nestumas, bet tfu tfu tfu pavyko issaugoti maziuke.. Du sykius buvo prasidejes persileidimas, siaip smarkiai kraujavai 5 menesius, paskutinias 3 savaites jau be vandenu vaiksciojau, o maze po cz gime 31 savaite. Vis ieskau priezasciu, kodel taip man atsitiko unsure.gif Bijau, kad vel viskas gali kartotis..
Bet va kiekviena kart kai budavau pas gine, akcentuodavo labai maza ir trumpa kakleli, nors sake, kad tai nieko tokio ir itakos tai gali tureti nebent pastojimui.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 07 16, 15:44)
Brela, o tai viso ko priezastis trumpumas kaklelio, ar tai, kad jis prasiveres truputi?
Pas mane buvo labai sunkus nestumas, bet tfu tfu tfu pavyko issaugoti maziuke.. Du sykius buvo prasidejes persileidimas, siaip smarkiai kraujavai 5 menesius, paskutinias 3 savaites jau be vandenu vaiksciojau, o maze po cz gime 31 savaite. Vis ieskau priezasciu, kodel taip man atsitiko unsure.gif  Bijau, kad vel viskas gali kartotis..
Bet va kiekviena kart kai budavau pas gine, akcentuodavo labai maza ir trumpa kakleli, nors sake, kad tai nieko tokio ir itakos tai gali tureti nebent pastojimui.. unsure.gif

sveikos,

o kodel jis pas taves trumpas?operuotas yra ar erozija?????tikrai sunku turejo but tau nesiot mazyte taip sunkiai, bet gerai kad nors tiek istempet 4u.gif

brela dziugu kad ledai pajudejo thumbup.gif

na o as buvau pas gine tik ne savo nes atostogose, baigesi mano mmm, gan padorios buvo, tik vat dar likuciu yra gimdoje tai reik ziuret kaip bus po sekanciu mmm, jei ne gali reikt isvalyma daryt antra karta doh.gif verysad.gif , labai bijau uzdegimu, o dar prasidejo nugaros skausmai , net nezinau nuo ko man, taip pat buvo ir pries si nestuma dvi savaites nugara maude doh.gif
tad planuot tikrai negaliu, beto dar sake labai kraujagysles issipletusios gimdos tai skyre vaistuku, zodziu reabilitacija dar tesiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 07 16, 14:44)
Pas mane buvo labai sunkus nestumas, bet tfu tfu tfu pavyko issaugoti maziuke.. Du sykius buvo prasidejes persileidimas, siaip smarkiai kraujavai 5 menesius, paskutinias 3 savaites jau be vandenu vaiksciojau, o maze po cz gime 31 savaite. Vis ieskau priezasciu, kodel taip man atsitiko unsure.gif  Bijau, kad vel viskas gali kartotis..

sveika 4u.gif
priezastis yra ta, kad augant nestumui, gimdai ir svoriui, tas kaklelis nebeatlaiko. Nes pas mane gaunasi grynai mechaninis "veiksmas" pas mane. unsure.gif nes man per pora dienu pradeda atsidarinet kaklelis ir kartu iskart vandenmaisis lenda laukan. unsure.gif tai priezastis ir yra silpnas kaklelis, o silpnumas ir yra, kad jis ir trumpesnis, ir siek tiek prasiveres unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 07 16, 14:02)
sveikos,
o kodel jis pas taves trumpas?operuotas yra ar erozija?????tikrai sunku turejo but tau nesiot mazyte taip sunkiai, bet gerai kad nors tiek istempet 4u.gif

Turbut anatomija tokia, nes siaip niekad neturejau jokiu operaciju, net ir ligu (ten kaip pienlige ir t..t ) jokiu ten neturejau. Ir siaip dar pries pastojant kai buvau pas gine, sake tau vaikeli tik gimdyt ir gimdyt.. O va kaip isejo unsure.gif
Tikiuosi kad greit pasveiksi, ir galesi planuoti vaikiuka wub.gif as ir jau vel labai nekantrauju buti nestuke.gif .. tik aisku reikia dar palaukti, atsigauti ir pilnai atsistatyti..

QUOTE(Brela @ 2009 07 16, 14:06)
sveika  4u.gif
priezastis yra ta, kad augant nestumui, gimdai ir svoriui, tas kaklelis nebeatlaiko. Nes pas mane gaunasi grynai mechaninis "veiksmas" pas mane.  unsure.gif  nes man per pora dienu pradeda atsidarinet kaklelis ir kartu iskart vandenmaisis lenda laukan.  unsure.gif tai priezastis ir yra silpnas kaklelis, o silpnumas ir yra, kad jis ir trumpesnis, ir siek tiek prasiveres  unsure.gif

Tai tikiu, kad sikart tikrai pasiseks 4u.gif , mano drauges pazistama turejo 7 persileidimus kol gydytojai uzsiuvo kakleli ir 8 karta isnesiojo berniuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 07 16, 15:15)
*Turbut anatomija tokia, nes siaip niekad neturejau jokiu operaciju, net ir ligu  (ten kaip pienlige ir t..t ) jokiu ten neturejau. Ir siaip dar pries pastojant kai buvau pas gine, sake tau vaikeli tik gimdyt ir gimdyt.. O va kaip isejo unsure.gif 
Tikiuosi kad greit pasveiksi, ir galesi planuoti vaikiuka wub.gif  as ir jau vel labai nekantrauju buti  nestuke.gif .. tik aisku reikia dar palaukti, atsigauti ir pilnai atsistatyti..
** Tai tikiu, kad sikart tikrai pasiseks 4u.gif , mano drauges pazistama turejo 7 persileidimus kol gydytojai uzsiuvo kakleli ir 8 karta isnesiojo berniuka thumbup.gif

* na, man irgi sake, kad priezasciu nelabai galima issiaiskint, bet greiciausiai tai genetika arba, kaip tu sakai, anatomija ir tiek... ax.gif

** unsure.gif blink.gif o tai tie 7 persileidimai dideliam nestume ar pradzioj? g.gif nes man tos pasakos "mano drauges draugei buvo..." tai dazniausiai buna, viena papasakojo, kita suprato pagal save, o realybe dar kitokia buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 07 16, 17:48)

**  unsure.gif  blink.gif  o tai tie 7 persileidimai dideliam nestume ar pradzioj?  g.gif  nes man tos pasakos "mano drauges draugei buvo..." tai dazniausiai buna, viena papasakojo, kita suprato pagal save, o realybe dar kitokia buvo  blush2.gif

pradzioje visi buvo, 16 savaite veliausias buvo. Moteris buvo jau ir vilti praradusi susilaukti vaikelio, bet su paskutiniu nestumu nuo pat pradziu kai suzinojo iki pat galo gulejo ligonineje. Ir nuo kazkelintos savaites jai uzsiuvo kakleli - zinau tik, kad neiskart, o po kazkiek laiko g.gif Labai tiksliai nezinau, bet galeciau pasiklaust dar syk jei idomu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas sokiai.gif

QUOTE(brukniukas @ 2009 07 16, 19:00)
pradzioje visi buvo, 16 savaite veliausias buvo. Moteris buvo jau ir vilti praradusi susilaukti vaikelio, bet su paskutiniu nestumu nuo pat pradziu kai suzinojo iki pat galo gulejo ligonineje. Ir nuo kazkelintos savaites jai uzsiuvo kakleli - zinau tik, kad neiskart, o po kazkiek laiko g.gif  Labai tiksliai nezinau, bet galeciau pasiklaust dar syk jei idomu 4u.gif

na nea, gali neklaust, nes kiekvienas atvejis buna skirtingas ir daznai nereikia kazkieno kito diagnoziu prisitaikyt sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu pasiklausti: ar tos, kurioms diagnozuotas sutrumpejes kaklelis, jautete astrius kaklelio ar gimdos apacios skausmus nestumo metu ar pries persileidziant? Ar buvo kaklelio tempimo, spaudimo jausmas? Man taip yra nuo 7 sav, bet kai dare echo, gydytojas labai skubejo ir atreze, kad kakleliu dar per anksti rupintis (buvo12 sav.).
Per pirma nestuke.gif buvo panasiai, tik ne taip stipriai. Pabaigoje nesiojausi pilva rankose, nes vos tik paleisdavau, gimda nusileisdavo, vos ne i lauka islysdavo ir toks skausmas ir tempimas doh.gif Kai ruose Cezariui, akusere pasake, kad jau seniai 2.gif galejo savaime iskristi.
Atsakyti
QUOTE(tornadas @ 2009 07 20, 01:51)
Sveikutes,

Noriu pasiklausti: ar tos, kurioms diagnozuotas sutrumpejes kaklelis, jautete astrius kaklelio ar gimdos apacios skausmus nestumo metu ar pries persileidziant? Ar buvo kaklelio tempimo, spaudimo jausmas? Man taip yra nuo 7 sav, bet kai dare echo, gydytojas labai skubejo ir atreze, kad kakleliu dar per anksti rupintis (buvo12 sav.).
Per pirma  nestuke.gif buvo panasiai, tik ne taip stipriai. Pabaigoje nesiojausi pilva rankose, nes vos tik paleisdavau, gimda nusileisdavo, vos ne i lauka islysdavo ir toks skausmas ir tempimas  doh.gif Kai ruose Cezariui, akusere pasake, kad jau seniai 2.gif galejo savaime iskristi.

laba... as kazkokiu ypatingu skausmu tikrai nejauciau schmoll.gif na, bent jau manau, kad ivarus skauzmeliai budingi daugiau maziau kiekvienai nestuke.gif juo labiau nestumo pradzioj tikrai negali skaudet kaklelio (mano nuomone), nes jo juk dar niekas nespaudzia g.gif
Atsakyti