Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(auksegyd @ 2009 06 29, 20:34)
Labas visoms- Senbuvems ir naujai prisijungusioms....  4u.gif
Savaitgali buvau isvykus i gamta prie ezero, tai matau - musu cia padaugejo... Stiprybes visoms  4u.gif
* Liepos gale bus jau 6 men kai mano dukryte isejo... Buvo 20 savaiciu. Mano gines manymu- kaltas gimdos kaklelis, kuris nepakankamas, eme atsidarinet ne savo laiku. Man gydytoja sake  - kai sekanti karta busiu  nestuke.gif  reiks daryt apsiuvima, bet ne veliau kaip 12-13 savaite. Veliau jau ner prasmes - neefektyvu. Nors patys ginekologai gan skeptiskai ziuri i tuos apsiuvimus - nera jokiu moksliniu irodymu, kad tai prailgina nestumo trukme ilgiau negu 2 savaitem. Ir vis gi juos daro- uzsiuna...  smile.gif
** Man irgi sake kad kalta infekcija- o kaip jos nebus, kada kaklas atsidaro, vaisiaus vandenu pusle isslenka i maksti... O ten tai pas mus visko yra, patikekit... Ir tas, kas buvo draugiskas, staiga tampa agresyvus...  g.gif  Tikrai taip... Stiprybes visoms, ir kuo daugiau teigiamu emociju... Nors as pati vis dar asaroju nesustodama, jus bukit stipresnes...  4u.gif    4u.gif    4u.gif

* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif del apsiuvimu, tai siais laikais ju daro daug maziau palyginus su skaicium, kiek apsiudavo pries kokia 15 metu unsure.gif del efektyvumo - kiek as supratau ir kiek skaiciau internete, tai tas vidurkis 2 sav yra kai apsiuva jau pradejusi atsidarinet g.gif o kokia 12-13 sav yra visos salygos ji apsiuti kuo auksciau, nes kai jis pradeda atsidarinet buna jau sutrumpejes ir kaip man, iskart vandenmaisis pradeda list lauk, tai apsiuvimo galimybes tokios labai jau ekstremalios unsure.gif

** as irgi manau, kad ne infekcija buna priezastis, o jau pasekme, nes aisku, kad visos zarazos prikimba, kai jau prasidares kaklas ir pusle lauk pradejus list drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 30, 09:16)
Labas rytas  4u.gif
* drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  del apsiuvimu, tai siais laikais ju daro daug maziau palyginus su skaicium, kiek apsiudavo pries kokia 15 metu  unsure.gif  del efektyvumo - kiek as supratau ir kiek skaiciau internete, tai tas vidurkis 2 sav yra kai apsiuva jau pradejusi atsidarinet  g.gif  o kokia 12-13 sav yra visos salygos ji apsiuti kuo auksciau, nes kai jis pradeda atsidarinet buna jau sutrumpejes ir kaip man, iskart vandenmaisis pradeda list lauk, tai apsiuvimo galimybes tokios labai jau ekstremalios  unsure.gif

** as irgi manau, kad ne infekcija buna priezastis, o jau pasekme, nes aisku, kad visos zarazos prikimba, kai jau prasidares kaklas ir pusle lauk pradejus list  drinks_cheers.gif

LABAS RYTAS 4u.gif
MAN KAZKAIP VISTIEK BAISU IR DEL TO APSIUVIMO, KAI NERA GARANTIJOS KAD ISLAIKYSIU IKI GALO g.gif
Atsakyti
Labas rytas likimo drauges, 4u.gif

siandien grazi diena, taip nesinori dirbti...

Sedziu darbe ir svajoju apie ezeriuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 06 30, 09:29)
Labas rytas likimo drauges,  4u.gif

siandien grazi diena, taip nesinori dirbti...

Sedziu darbe ir svajoju apie ezeriuka  mirksiukas.gif

TIKRAI NESINORI DIRBTI vacation1.gif vacation4.gif
GERAI KAD PASKUTINE SAVAITE DIRBU thumbup.gif PASKUI ATOSTOGOS thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(GELLWE @ 2009 06 30, 08:24)
LABAS RYTAS  4u.gif
MAN KAZKAIP VISTIEK BAISU IR DEL TO APSIUVIMO, KAI NERA GARANTIJOS KAD ISLAIKYSIU IKI GALO  g.gif

zinai, tenka susitaikyt, kad bet kokiu atveju nebus garantiju 4u.gif bus tik tikejimas ir atidi daktaru prieziura 4u.gif
As iki galo jau net nesitikiu isnesiot, bet bent jau iki kokiu 35 sav blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 30, 09:44)
zinai, tenka susitaikyt, kad bet kokiu atveju nebus garantiju  4u.gif  bus tik tikejimas ir atidi daktaru prieziura  4u.gif
As iki galo jau net nesitikiu isnesiot, bet bent jau iki kokiu 35 sav  blush2.gif

TAI AISKU, KAD TENKA SUSITAIKYTI verysad.gif BET VAIKELIO TAI NORISI wub.gif
Atsakyti
sveikutes,
na va man dar mm ner,testai negiami,vakar pas gine buvau ir ka sau manot,viena kiauside nefunkcionuoja,zodziu beda po bedos ,jau man visai nervai nelaiko,pokolkas vaistukais liepe gyditis 3men,o jei nepades reiks hormonais gydyt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 30, 12:32)
sveikutes,
na va man dar mm ner,testai negiami,vakar pas gine buvau ir ka sau manot,viena kiauside nefunkcionuoja,zodziu beda po bedos ,jau man visai nervai nelaiko,pokolkas vaistukais liepe gyditis 3men,o jei nepades reiks hormonais gydyt.  verysad.gif

mastau.gif tikiuosi, tu ne kokioj nors poliklinikoj lankaisi? unsure.gif kokiais vaistukais liepe gydytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 30, 13:32)
sveikutes,
na va man dar mm ner,testai negiami,vakar pas gine buvau ir ka sau manot,viena kiauside nefunkcionuoja,zodziu beda po bedos ,jau man visai nervai nelaiko,pokolkas vaistukais liepe gyditis 3men,o jei nepades reiks hormonais gydyt.  verysad.gif

oi negasdinkit manes, manosios irgi veluoja scare.gif, nors kai buvau pas gine sake kad norma abidvi yra.

tikiuosi tau greit visi reikaliukai susitvarkys 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 30 birželio 2009 - 13:08
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 28, 08:55)
sveikutes,

isivaizduoju kaip tau skaudu ir ka isgyvenai 4u.gif  4u.gif
skaudu ir tai kad , niekas nepadejo issaugot dziaugsmelio, nors daugelis sako palauk iki 12 sav ir tada bus ramiau nes tada saugus jau bus nestumas taip deja nera iki 22sav. niekas nestabdo gimdymo , jei jau prasidejus yra veikla, o ir maziuku dar negalima issaugot tokio amziaus.labai skaudu, bet belieka su tuo susitaikyti ir semtis jegu ateiciai 4u.gif

sveikos mergytes 4u.gif
stiprybems,toms mergytems kur rase cia apie savo nelaimes unsure.gif tik dabar supratau,kad as ne viena tokia,ir mano bedos nera pacios -paciausios unsure.gif ,palyginus kiek kitom cia teko iskesti,laikykites ir bukit stiprios... 4u.gif
o as va grizau is KMUK darytis tyrimu del AFS dabar reiks ats laukti iki rugpjucio..ilgas tarpas laiko doh.gif o man taip neramu darosi 4u.gif
dar daremes chromosomu tyrima abu su vyru,jis irgi uz men bus...
tiek nestukiu su nestuke.gif prisiziurejau ,kad net sirdy suspaude verysad.gif
sedi pilvukus glosto,taip grazu...
o as va tik pagalvoju kad mano ,angeliukui, jau butu buve rudeni 2 m... verysad.gif ir liudna pasidaro...
kad tik rastu ka nors,duotu gydima,gal bent tada pasisektu ir viskas eitusi gerai g.gif .
beja as ir nemanau,kad isnesiociau iki galo,nes as pvz gimiau 28sav,800g 4u.gif
bet va pasirodo gyvenu dar dabar 4u.gif (mamai buvo dvirage gimda,ir neisnesiojo iki galo )
o va brolis gime beveik laiku... rolleyes.gif
visom noriu palinket,graziu sauletu dienu,ir daugiau teigiamu emociju thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas mergaites...
Na, visos kazkur dinge- atostogaujat, prie kompo neprisedat? bigsmile.gif O gal jau visoms pavyko- apie jus gandrai ratus suko ir susuko....???? smile.gif
Jeigu taip - pasidalinkit dziaugsmu.... O siaip tai geros vasareles, daug geru emociju ir kad pavyktu pagaut ir svarbiausiai- isnesiot kudikelius.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegyd @ 2009 07 06, 20:19)
labas mergaites...
Na, visos kazkur dinge- atostogaujat, prie kompo neprisedat?  bigsmile.gif  O gal jau visoms pavyko- apie jus gandrai ratus suko ir susuko....????  smile.gif
Jeigu taip - pasidalinkit dziaugsmu.... O siaip tai geros vasareles, daug geru emociju ir kad pavyktu pagaut ir svarbiausiai- isnesiot kudikelius....  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikos,

taip geri orai kas gandrus gaudo, kas reabilituojasi saulutei sildant biggrin.gif sulaukiau pagaliau mmmm yahoo.gif, dabar idomu kada baigsis ir ar viskas bus ok g.gif
Atsakyti