Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 14:16)
Sveikos.  Jus tikrai ne vienos.  schmoll.gif  Man tokiu atveju buvo net tris  verysad.gif
Pirmu atveju savo dukryte praradau pries beveik 4 metus, kai buvo 23nestumo savaites. Antru -pries 3 metus, irgi dukryte - kai buvo 21 sav.. Treciu - pries 2 metus, irgi dukryte - kai buvo 20 sav.  angel_sadangel.gif Visais atvejais gydytojai nerado tikros to priezasties.  doh.gif

Jetus kaip panasu i mane verysad.gif tik pas mane buvo vienas nesivystantis apie 9 sav, antras - mergyte 20 sav, trecias - berniukas 23 sav. verysad.gif po berniuko gimimo siandien 7 sav. planuoju pasivaiksciot pas ivairius ginekologus, kad suzinot kuo ivairesniu nuomoniu. Bet, kiek supratau is savo gines (o ji tikrai labai gera spece), greiciausiai, kad priezastis nelabai bus rasta...

o kaip tau viskas prasidedavo? Nes man pradeda atsidarinet kaklelis be jokio skausmo... paskutini karta uzsiuvo, bet islaike tik 9 dienas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 15:16)
Sveikos.  Jus tikrai ne vienos.  schmoll.gif  Man tokiu atveju buvo net tris  verysad.gif
Pirmu atveju savo dukryte praradau pries beveik 4 metus, kai buvo 23nestumo savaites. Antru -pries 3 metus, irgi dukryte - kai buvo 21 sav.. Treciu - pries 2 metus, irgi dukryte - kai buvo 20 sav.  angel_sadangel.gif Visais atvejais gydytojai nerado tikros to priezasties.  doh.gif

sveikos,

blink.gif blink.gif tiek netekciu blink.gif , stiprybes jums visoms mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nezinau is kur pas jus tiek stiprybes ir drasos g.gif , as tai neisivaizduoju kaip reiks teigiamai nusiteikti sekanti nestuke.gif , manau kad baime mane lydes o tai negerai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 29, 15:44)
Jetus kaip panasu i mane  verysad.gif  tik pas mane buvo vienas nesivystantis apie 9 sav, antras - mergyte 20 sav, trecias - berniukas 23 sav.  verysad.gif  po berniuko gimimo siandien 7 sav. planuoju pasivaiksciot pas ivairius ginekologus, kad suzinot kuo ivairesniu nuomoniu. Bet, kiek supratau is savo gines (o ji tikrai labai gera spece), greiciausiai, kad priezastis nelabai bus rasta...

o kaip tau viskas prasidedavo? Nes man pradeda atsidarinet kaklelis be jokio skausmo... paskutini karta uzsiuvo, bet islaike tik 9 dienas  verysad.gif

PIRMA KARTA PRADEJO PILVA SKAUDETI, IR JAU BUVO KAKLELIS ATSIDARES, ANTRA KARTA NAKTI NEI IS SIO NEI IS TO VANDENYS NUBEGO, IR TRECIA KARTA IRGI PRADEJO PILVA SKAUDETI KAI JAU BUVO KAKLELIS ATSIDARES.
O TU GAL PASKUTINI KARTA VISA LAIKA GULEJAI, AR NE? MAN IRGI REKOMENDUOJA KAI PASTOSIU, TAI APSIUTI KAKLELI. BET DABAR TAI BIJAU, KAI TU PASAKEI, KAD VISTIEK NEISLAIKE. doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 29, 14:45)
sveikos,

blink.gif  blink.gif  tiek netekciu blink.gif , stiprybes jums visoms mergaites  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nezinau is kur pas jus tiek stiprybes ir drasos g.gif , as tai neisivaizduoju kaip reiks teigiamai nusiteikti sekanti nestuke.gif , manau kad baime mane lydes o tai negerai doh.gif  verysad.gif

kad sekanti nestuma bijosi, tai taip. Bet po tokiu atveju, daktarai labai atidziai stebi, lankaisi pas ginekologa kas 1-2 savaites, ypac tuo laiku, kai praejusio nestumo nelaime ivykus... unsure.gif svarbiausia paciai stengtis gerai nusiteikti 4u.gif nes niekada nezinosi, kas taves laukia rytoj mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 14:50)
PIRMA KARTA PRADEJO PILVA SKAUDETI, IR JAU BUVO KAKLELIS ATSIDARES, ANTRA KARTA NAKTI NEI IS SIO NEI IS TO VANDENYS NUBEGO, IR TRECIA KARTA IRGI PRADEJO PILVA SKAUDETI KAI JAU BUVO KAKLELIS ATSIDARES.
O TU GAL PASKUTINI KARTA VISA LAIKA GULEJAI, AR NE? MAN IRGI REKOMENDUOJA KAI PASTOSIU, TAI APSIUTI KAKLELI. BET DABAR TAI BIJAU, KAI TU PASAKEI, KAD VISTIEK NEISLAIKE. doh.gif  cry.gif

nea, antra karta as dar negulejau schmoll.gif nes tas pirmasis praradimas buvo apkaltintas "infekcija" ir mane tiesiog labiau stebejo, tepinelius eme... unsure.gif
O jau dabar kai busiu nestuke.gif (na, dar karta reikes bandyt po keliu menesiu) tai gine sake, kad gulimas rezimas ir kaklelio apsiuvimas nestumo pradzioj. Nes apsiuvimas, kai kaklelis jau pradejes atsidarinet, nera toks efektyvus daugumai. unsure.gif
Atsakyti
Papildyta:
nea, antra karta as dar negulejau schmoll.gif nes tas pirmasis praradimas buvo apkaltintas "infekcija" ir mane tiesiog labiau stebejo, tepinelius eme... unsure.gif
O jau dabar kai busiu nestuke.gif (na, dar karta reikes bandyt po keliu menesiu) tai gine sake, kad gulimas rezimas ir kaklelio apsiuvimas nestumo pradzioj. Nes apsiuvimas, kai kaklelis jau pradejes atsidarinet, nera toks efektyvus daugumai. unsure.gif
[/quote]
SIAIP TAI KAI MAN PO 20 SAV. PERSILEIDIMAI IVYKDAVO, TAI MAN SAKE, KAD KAKLELI APSIUTI REIKES KOKIU 16 SAVAICIU.
Atsakyti
QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 14:59)

SIAIP TAI KAI MAN PO 20 SAV. PERSILEIDIMAI IVYKDAVO, TAI MAN SAKE, KAD KAKLELI APSIUTI REIKES KOKIU 16 SAVAICIU.

Tai taip, bet taip daro tik kai kelis kartus is eiles ivyksta tokie pat praradimai. unsure.gif nes sakau, mano viena karta nurase "infekcijai", o jau po sio karto irgi sake, kad sekanti karta apsiutu kokioj 13 sav ar panasiai ir tada gulet ir peret namuose. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 29, 16:08)
Tai taip, bet taip daro tik kai kelis kartus is eiles ivyksta tokie pat praradimai.  unsure.gif  nes sakau, mano viena karta nurase "infekcijai", o jau po sio karto irgi sake, kad sekanti karta apsiutu kokioj 13 sav ar panasiai ir tada gulet ir peret namuose.  ax.gif

TAI TIKRIAUSIAI PIRMA KARTA VISOMS NURASO "INFEKCIJAI". MAN PO PIRMO PERSILEIDIMO IRGI SPEJO, KAD INFEKCIJA BUVO, BET KOKIA NET NEZINAU. BEJE. NEPARASIAU, KAD MUSU PIRMA DUKRYTE NORMALIAI GIME, ISGYVENO 14 VAL. MES JA PALAIDOJOM. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 15:18)
TAI TIKRIAUSIAI PIRMA KARTA VISOMS NURASO "INFEKCIJAI". MAN PO PIRMO PERSILEIDIMO IRGI SPEJO, KAD INFEKCIJA BUVO, BET KOKIA NET NEZINAU. BEJE. NEPARASIAU, KAD MUSU PIRMA DUKRYTE NORMALIAI GIME, ISGYVENO 14 VAL. MES JA PALAIDOJOM.  cray.gif

musu berniukas irgi gyveno 2.5 paros angel_sadangel.gif:
Infekcijai nuraso tuos atvejus, kuomet randa ta infekcija. Nes man su berniuku jokios infekcijos nebuvo. Nei pas mane, nei pas ji schmoll.gif tai tokios kaip priezasties net neivardino niekas unsure.gif nes visas tas dienas po uzsiuto kaklelio gavau visokiausiu antibiotiku ivairiausiom dozem, ir tyrimai jokiu infekciju nerode verysad.gif
Tai bent jau man durnai persasi mintis tik apie tai, jog kaklelis neatlaiko augancio svorio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 15:18)
TAI TIKRIAUSIAI PIRMA KARTA VISOMS NURASO "INFEKCIJAI". MAN PO PIRMO PERSILEIDIMO IRGI SPEJO, KAD INFEKCIJA BUVO, BET KOKIA NET NEZINAU. BEJE. NEPARASIAU, KAD MUSU PIRMA DUKRYTE NORMALIAI GIME, ISGYVENO 14 VAL. MES JA PALAIDOJOM.  cray.gif

Oi negasdinkit su tom infekcijom...

Mano pirmas vaikas visai normaliai gime, viskas ok, si sestadieni jau 7 metai sukako, ruosiames mokyklai smile.gif

Na, o antrasis pabego 20 sav, sake, kad infekcija. Gydytojai tyre ir placenta ir vaikeli, sake kad vaikeliui net plauciu uzdegimas buvo prasidejes...

O as, mama, nieko nejauciau, tik gimdymo diena uzkilo temp, o po keliu val nubego vandenys.

Tikiuosi, kad tai pirma ir paskutine tokia nelaime mano gyvenime ( juk reikia kazkaip save paguost)
Atsakyti
Brela o kaip ta apsiuvima daro, ar skauda, ar su narkoze?? g.gif

o mano mmm nesirodo dar verysad.gif , jau kaip ir laikas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 29, 18:58)
Brela o kaip ta apsiuvima daro, ar skauda, ar su narkoze?? g.gif

o mano mmm nesirodo dar verysad.gif , jau kaip ir laikas butu g.gif

apsiuva su narkoze. mirksiukas.gif bet ta narkoze duoda berods dvigubai silpnesne, kaip anesteziologe man pasake - tu tik uzsnausi biggrin.gif ir narkozes vaistus pradejo leist tik jau kai ginius su adata stovejo - pacia paskutine minute mirksiukas.gif taip kad narkoze nestukems buna labai jau apskaiciuota ir praktiskai nekenksminga ax.gif o paskauda "ten" po operacijos kokia pora valandu ax.gif

o man visada po smileysex.gif: sekancia diena teplioja doh.gif reikes ginei pasisakyt unsure.gif g.gif ryte jau pagalvojau, kad mmm ateina, bet per pietus viskas dingo ir tada prisiminiau, kad vakar su vyru smileysex.gif: unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms- Senbuvems ir naujai prisijungusioms.... 4u.gif
Savaitgali buvau isvykus i gamta prie ezero, tai matau - musu cia padaugejo... Stiprybes visoms 4u.gif
Liepos gale bus jau 6 men kai mano dukryte isejo... Buvo 20 savaiciu. Mano gines manymu- kaltas gimdos kaklelis, kuris nepakankamas, eme atsidarinet ne savo laiku. Man gydytoja sake - kai sekanti karta busiu nestuke.gif reiks daryt apsiuvima, bet ne veliau kaip 12-13 savaite. Veliau jau ner prasmes - neefektyvu. Nors patys ginekologai gan skeptiskai ziuri i tuos apsiuvimus - nera jokiu moksliniu irodymu, kad tai prailgina nestumo trukme ilgiau negu 2 savaitem. Ir vis gi juos daro- uzsiuna... smile.gif
Man irgi sake kad kalta infekcija- o kaip jos nebus, kada kaklas atsidaro, vaisiaus vandenu pusle isslenka i maksti... O ten tai pas mus visko yra, patikekit... Ir tas, kas buvo draugiskas, staiga tampa agresyvus... g.gif Tikrai taip... Stiprybes visoms, ir kuo daugiau teigiamu emociju... Nors as pati vis dar asaroju nesustodama, jus bukit stipresnes... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti