QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 14:16)
Sveikos. Jus tikrai ne vienos. Man tokiu atveju buvo net tris
Pirmu atveju savo dukryte praradau pries beveik 4 metus, kai buvo 23nestumo savaites. Antru -pries 3 metus, irgi dukryte - kai buvo 21 sav.. Treciu - pries 2 metus, irgi dukryte - kai buvo 20 sav. Visais atvejais gydytojai nerado tikros to priezasties.
Pirmu atveju savo dukryte praradau pries beveik 4 metus, kai buvo 23nestumo savaites. Antru -pries 3 metus, irgi dukryte - kai buvo 21 sav.. Treciu - pries 2 metus, irgi dukryte - kai buvo 20 sav. Visais atvejais gydytojai nerado tikros to priezasties.
Jetus kaip panasu i mane tik pas mane buvo vienas nesivystantis apie 9 sav, antras - mergyte 20 sav, trecias - berniukas 23 sav. po berniuko gimimo siandien 7 sav. planuoju pasivaiksciot pas ivairius ginekologus, kad suzinot kuo ivairesniu nuomoniu. Bet, kiek supratau is savo gines (o ji tikrai labai gera spece), greiciausiai, kad priezastis nelabai bus rasta...
o kaip tau viskas prasidedavo? Nes man pradeda atsidarinet kaklelis be jokio skausmo... paskutini karta uzsiuvo, bet islaike tik 9 dienas