Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(abigaile88 @ 2009 06 26, 14:01)
sveikos 4u.gif
galima jungtis  prie jusu 4u.gif
pirmas nestuke.gif  pries 2m baigesi 17sav persileidimu verysad.gif
o dabar pries 4 men buvo daryta A. DEL  6 sav nesivystancio...
liudna patirtis verysad.gif
daremes tyrimus ,dabar vyksim I kmuk del AFS ,tikiuosi greit sekmingai pagausim gandrus.....
rolleyes.gif  jungiuos prie jusu drinks_cheers.gif

QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 06 26, 20:14)
Sveikos moterytes.Siaubas,visa diena verkiau...mano seses dukra siandien turejo gimdyti negyva leliuka... jau buvo 7,5 menesio nestumas,nei is sio nei is to nustojo plakti leliuko sirdele....gime berniukas labai grazus,bet... uz ka taip?!... nesuprantu...  cray.gif kas cia darosi su tais nestumais?! Rusu laikais kai nebuvo tokiu aparaturu,kai nebuvo apskritai medicina tiek pazengusi,moterys normalei isnesiodavo leliukus,pagimdydavo,nu aisku buvo ir nelaimiu,bet ne tiek kiek dabar... nerandu zodziu...net nezinau kaip pas ja nuvaziuoti,ka pasakyti,kaip paguosti...pirmadieni laidotuves... cray.gif  angel_sadangel.gif isejo angeliukas taip visu lauktas ir mylimas... plysta sirdis... verysad.gif

sveikutes,

Abigaile ar galiu paklaust kas jums nutiko pries du metus?Kokios priezastys tai itakojo??

labai liudna ir skaudu, tai begalinis skausmas visam gyvenimui, laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As irgi kartais klausiu kodel taip ziauriai buna gyvenime g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 26 birželio 2009 - 20:18
aciu... nesuprantu kodel taip buna gyvenime... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte.Linute: 26 birželio 2009 - 20:25
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 26, 21:17)
sveikutes,
Abigaile ar galiu paklaust kas jums nutiko pries du metus?Kokios priezastys tai itakojo??

labai liudna ir skaudu, tai begalinis skausmas visam gyvenimui, laikykites 4u.gif  4u.gif  4u.gif

As irgi kartais klausiu kodel taip ziauriai buna gyvenime g.gif  verysad.gif

laba,del ko nestumas taip baigesi manes niekas netyre (atceit gamta taip leme ),tiesiog uzeidavo skausmai ,maudimas o as nesuprasdama vis galvodavau kad tai gimda dideja uztat ir skauda,o kai pasirode laselis kraujo tada nuvaziavus i GN pasake ,kad jau vandenys eina lauk,buvo isauktas gimdymas ir padaryta A. verysad.gif
kai ejau poto pas gyd.jokiu tyr.nedare tik pakartojo kraujo..
o jau po antro tokio karto,pakeiciau gyditoja,emiaus tyrimu jau nemazai atlikau,ir dabar vaziuosiu i kauna,gal pagaliau bus atrastaa priezastis siu mano nelaimiu verysad.gif .....
Atsakyti
laba,del ko nestumas taip baigesi manes niekas netyre (atceit gamta taip leme ),tiesiog uzeidavo skausmai ,maudimas o as nesuprasdama vis galvodavau kad tai gimda dideja uztat ir skauda,o kai pasirode laselis kraujo tada nuvaziavus i GN pasake ,kad jau vandenys eina lauk,buvo isauktas gimdymas ir padaryta A.
o jau po antro tokio karto,pakeiciau gyditoja,emiaus tyrimu jau nemazai atlikau,ir dabar vaziuosiu i kauna,gal pagaliau bus atrastaa priezastis siu mano nelaimiu .....

Uzuojauta...vargsiuke,kiek reikejo iskesti...ujujuj... stiprios mes moterys... ir ziaurus sis pasaulis... verysad.gif cry.gif

(atsiprasau,nemokejau cituoti,tai nukopinau tavo zodzius... blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte.Linute: 26 birželio 2009 - 23:20
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 06 27, 00:17)
laba,del ko nestumas taip baigesi manes niekas netyre (atceit gamta taip leme ),tiesiog uzeidavo skausmai ,maudimas o as nesuprasdama vis galvodavau kad tai gimda dideja uztat ir skauda,o kai pasirode laselis kraujo tada nuvaziavus i GN pasake ,kad jau vandenys eina lauk,buvo isauktas gimdymas ir padaryta A. 
o jau po antro tokio karto,pakeiciau gyditoja,emiaus tyrimu jau nemazai atlikau,ir dabar vaziuosiu i kauna,gal pagaliau bus atrastaa priezastis siu mano nelaimiu  .....

Uzuojauta...vargsiuke,kiek reikejo iskesti...ujujuj... stiprios mes moterys... ir ziaurus sis pasaulis... verysad.gif  cry.gif

(atsiprasau,nemokejau cituoti,tai nukopinau tavo zodzius... blush2.gif )

4u.gif
istikro tai tikrai nemazai iskentejau 4u.gif
o beto juk ir judesius jauciau ir t,t
pilvukas nemazas buvo jau verysad.gif o dar pries tai as buvau echo ir parode man vaikeli,t.t stuburiuka....
o po sav as jau lig.gulejau verysad.gif kazkiek manau ir gyd.klaida buvo,juk ji mate kad man gimda spasmuoja galejo guldyt i lig ar kaip,o dabar tik magni liepe gerti g.gif
man pasake jei sav anskciau butumem kreipesis dar gal butu padeja,bet....
o ir isgimdyt dar buvo anskti nes plauciai nesusiformave buvo.... unsure.gif
bet mes su MB naiviai tikimes kad 3ias kartas nemeluos ir mes sulauksime savo angeliko,kuris bus begalo mylimas ir savo dziaugsmeliu mums atpirks visa patirta skausma..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 06 27, 15:35)
4u.gif
istikro tai tikrai nemazai iskentejau 4u.gif
o beto juk ir judesius jauciau ir t,t
pilvukas nemazas buvo jau verysad.gif  o dar pries tai as buvau echo ir parode man vaikeli,t.t stuburiuka....
o po sav as jau lig.gulejau verysad.gif  kazkiek manau ir gyd.klaida buvo,juk ji mate kad man gimda spasmuoja galejo guldyt i lig ar kaip,o dabar tik magni liepe gerti g.gif
man pasake jei sav anskciau butumem kreipesis dar gal butu padeja,bet....
o ir isgimdyt dar buvo anskti nes plauciai nesusiformave buvo.... unsure.gif
bet mes su MB naiviai tikimes kad 3ias kartas nemeluos ir mes sulauksime savo angeliko,kuris bus begalo mylimas ir savo dziaugsmeliu mums atpirks visa patirta skausma..... wub.gif

sveikutes,

isivaizduoju kaip tau skaudu ir ka isgyvenai 4u.gif 4u.gif
skaudu ir tai kad , niekas nepadejo issaugot dziaugsmelio, nors daugelis sako palauk iki 12 sav ir tada bus ramiau nes tada saugus jau bus nestumas taip deja nera iki 22sav. niekas nestabdo gimdymo , jei jau prasidejus yra veikla, o ir maziuku dar negalima issaugot tokio amziaus.labai skaudu, bet belieka su tuo susitaikyti ir semtis jegu ateiciai 4u.gif

Atsakyti
Labukas 4u.gif
Naujoms mergaitems - sveikos prisijunge... 4u.gif Jei gyvenimas privercia pereit pragara Zemej, reikia ji pereit cool.gif kartu lengviau isgyvent friends.gif
Atsakyti
Labukas,

sveikos "naujos" mergaites, sveikos "senosios" smile.gif

Na, ka gi, pagaliau atejo vasarele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gal ir musu nuotaikas ji kiek prablaskys. Mes su MB jau ruosiames atostogom, na o po ju, tai jau kibsim i darbus!!!! Labai tikiuosi, kad pavyks ax.gif

Kaip sulaukti to rugsejo... Kalendoriuj braukau dieneles, taip noriu greciau kibt i darbus, greiciau sulaukti savo nestuke.gif

Et... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(ederi @ 2009 06 29, 12:26)
Labukas,

sveikos "naujos" mergaites, sveikos "senosios" smile.gif

Na, ka gi, pagaliau atejo vasarele  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal ir musu nuotaikas ji kiek prablaskys. Mes su MB jau ruosiames atostogom, na o po ju, tai jau kibsim i darbus!!!! Labai tikiuosi, kad pavyks  ax.gif

Kaip sulaukti to rugsejo... Kalendoriuj braukau dieneles, taip noriu greciau kibt i darbus, greiciau sulaukti savo  nestuke.gif

Et...  blush2.gif

Beje, mano drauge praejusi penktadieni pagimde nuostabia dukryte smile.gif Tarp musu nestumu buvo 7 savaiciu skirtumas.

Jei viskas pagal plana butu vyke, tai turejom kartu ir auginti, as - sunuti, ji - dukrele...
Atsakyti
as tai planuoju jau kitai savaitei i VK registruotis, jei mmm neuzklups iki tol, nes tada po mmm iskart eiciau. ax.gif Ziuresim, ka sakys... Galbut net nieko nerasim ir teks apsisprest, ar dar karta bandyt tiesiog tikintis, kad viskas bus gerai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 05 11, 14:27)
Aciu merginos uz palaikyma.

Gaila, kad kol kas neatsiranda likimo draugiu. Matau, kad mano atvejas pakankamai retas, o ir literaturos apie tai visai nera, (na, bent jau as neradau).

QUOTE(skande @ 2009 05 11, 14:32)
tu tikrai ne viena,kuriai taip atsitiko.Man buvo 23 savaiteles ,kai as praradau savo dukryte verysad.gif

Sveikos. Jus tikrai ne vienos. schmoll.gif Man tokiu atveju buvo net tris verysad.gif
Pirmu atveju savo dukryte praradau pries beveik 4 metus, kai buvo 23nestumo savaites. Antru -pries 3 metus, irgi dukryte - kai buvo 21 sav.. Treciu - pries 2 metus, irgi dukryte - kai buvo 20 sav. angel_sadangel.gif Visais atvejais gydytojai nerado tikros to priezasties. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GELLWE @ 2009 06 29, 14:16)
Sveikos.  Jus tikrai ne vienos.  schmoll.gif  Man tokiu atveju buvo net tris  verysad.gif
Pirmu atveju savo dukryte praradau pries beveik 4 metus, kai buvo 23nestumo savaites. Antru -pries 3 metus, irgi dukryte - kai buvo 21 sav.. Treciu - pries 2 metus, irgi dukryte - kai buvo 20 sav.  angel_sadangel.gif Visais atvejais gydytojai nerado tikros to priezasties.  doh.gif

Sveika,

uzuojauta. Tiesa pasakius net negaliu isivaisduoti, kiek skausmo gali atlaikyti motinos sirdis !!!

Stiprybes
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 06 29, 15:26)
Sveika,

uzuojauta. Tiesa pasakius net negaliu isivaisduoti, kiek skausmo gali atlaikyti motinos sirdis !!!

Stiprybes

DIEVAS DUODA TOKIUS ISBANDYMUS TIEMS, KURIE GALI TAI PAKELTI, TIK KARTAIS ATRODO, KAD KAD TO SKAUSMO JAU PER DAUG.......
Atsakyti