Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(Brela @ 2009 06 22, 10:03)
eina sau kaip baisu...  verysad.gif  butinai issitirk AFS ir gal tokiu atveju verta pas genetikus nueit  g.gif Foline rugstis tai kiek zinau reikalingiausia iki 12 sav.  unsure.gif

man irgi mistika, kur rasti problema ir kaip ja radus panaikint  unsure.gif  o baisiausia, kad greiciausiai nieko konkretaus neina rasti...  doh.gif

ne pas genetikus neisiu nes su lialiais viskas ok, juk pirma turiu tik tiek kad abiem nestumais atsidalinimai vyko, tik pirma kadangi vienas vaisius buvo nezymus ir viskas susitvarke nuo gulimo rezimo,o antra 10sav. juodai kraujavau.Beto per abu nestumus krito trombocitu kiekis kraujuje, nors dariausiu tyrimus kresumo viskas ok, bet gal taip nebuvo gal man AFS ir reikia aspirina gerti, na zodziu tai noriu pirmiausia issiaiskinti, nes tai vienas is akivaizdziu pozymiu.

Bet pirma reikia savo sveikata atstatyti, beto gine grieztai uzdraude metus neplanuoti o ir pati nesijauciu tam pasiruosusi ir tikrai nenoreciau dabar kad ir prie geriausiu noru pastoti, o poto ziuresiu ka gine sakys ir kokius tyrimus skirs.
Gal dar turesiu galimybe buti nestuke.gif , nors dabar butu tokia grazi 30m. jubiliejaus dovana buvusi wub.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 22, 09:38)
ne pas genetikus neisiu nes su lialiais viskas ok, juk pirma turiu tik tiek kad abiem nestumais atsidalinimai vyko, tik pirma kadangi vienas vaisius buvo nezymus ir viskas susitvarke nuo gulimo rezimo,o antra 10sav. juodai kraujavau.Beto per abu nestumus krito trombocitu kiekis kraujuje, nors dariausiu tyrimus kresumo viskas ok, bet gal taip nebuvo gal man AFS ir reikia aspirina gerti, na zodziu tai noriu pirmiausia issiaiskinti, nes tai vienas is akivaizdziu pozymiu.

Bet pirma reikia savo sveikata atstatyti, beto gine grieztai uzdraude metus neplanuoti o ir pati nesijauciu tam pasiruosusi ir tikrai nenoreciau dabar kad ir prie geriausiu noru pastoti, o poto ziuresiu ka gine sakys ir kokius tyrimus skirs.
Gal dar turesiu galimybe buti  nestuke.gif , nors dabar butu tokia grazi 30m. jubiliejaus dovana buvusi wub.gif  verysad.gif

o gine nesako, kodel gali atsidalinti? g.gif nes mano AFS buvo neigiamas, bet po sios netekties, gine vis tiek mno, kad kita karta gal reiketu aspirina pagert g.gif Butinai pasiskaitinek internete apie tuos atsidalinimus, pakalbek su gine... friends.gif

O kodel tau metus pertauka siulo daryt? g.gif man tik apie pusmeti kalbejo unsure.gif nors zinant, kaip "lengvai" pastoju, tai turbut ir metai praeis, kol pastosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 22, 11:24)
o gine nesako, kodel gali atsidalinti?  g.gif nes mano AFS buvo neigiamas, bet po sios netekties, gine vis tiek mno, kad kita karta gal reiketu aspirina pagert  g.gif  Butinai pasiskaitinek internete apie tuos atsidalinimus, pakalbek su gine... friends.gif

O kodel tau metus pertauka siulo daryt?  g.gif  man tik apie pusmeti kalbejo  unsure.gif  nors zinant, kaip "lengvai" pastoju, tai turbut ir metai praeis, kol pastosiu  ax.gif

po pirmo man siule du metus daryti, dabar tik metus biggrin.gif manau cia minimumas po daugiavaisio nestumo ir po abraziju, manau reikia kad bent keli ciklai praeitu, kad viskas normaliai i vezes grystu, kad organizmas pilnai atsigautu ir pailsetu, nes as pirmaji dar maitinau virs metu, tai poilsis butinas manyciau g.gif

dar nekalbejom apie tai su gine , nes man dabar ir taip dar sunku, vien apie apziuras pagalvojus kunas eina pagaugais, dar nenoriu ......bet internete pati info ieskausi, skaitau apie viska kur tik uzsikabinti galiu.Priezastis radau tris del atsidalinimo , folines trukumas, fiz. kruvis ir vyro baltimas, tad bus matyt ka gine dar pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 22, 10:40)
po pirmo man siule du metus daryti, dabar tik metus biggrin.gif  manau cia minimumas po daugiavaisio nestumo ir po abraziju, manau reikia kad bent keli ciklai praeitu, kad viskas normaliai i vezes grystu, kad organizmas pilnai atsigautu ir pailsetu, nes as pirmaji dar maitinau virs metu, tai poilsis butinas manyciau g.gif

dar nekalbejom apie  tai su gine , nes man dabar ir taip dar sunku, vien apie apziuras pagalvojus kunas eina pagaugais, dar nenoriu ......bet internete pati info ieskausi, skaitau apie viska kur tik uzsikabinti galiu.Priezastis radau tris del atsidalinimo , folines trukumas, fiz. kruvis ir vyro baltimas, tad bus matyt ka gine dar pasakys g.gif

na, nezinau, ar tau paguoda, bet tavo sunelis dar maziukas, turi kuo rupintis, apie ka sokinet... 4u.gif turi, kur uzsimirst siek tiek. Nors skausmas, didziulis, zinau...

va, svarbiausia, kad pradziai turi tas tris esmines priezastis... O vyro baltymas tai cia istirt kazkaip galima ir po to "pataisyt" ar jau cia nieko nepades? g.gif

as dar mastau, kada man mmm laukt. Jau siandien 6 savaites po gimdymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 22, 12:19)
na, nezinau, ar tau paguoda, bet tavo sunelis dar maziukas, turi kuo rupintis, apie ka sokinet...  4u.gif turi, kur uzsimirst siek tiek. Nors skausmas, didziulis, zinau...

va, svarbiausia, kad pradziai turi tas tris esmines priezastis... O vyro baltymas tai cia istirt kazkaip galima ir po to "pataisyt" ar jau cia nieko nepades? g.gif

as dar mastau, kada man mmm laukt. Jau siandien 6 savaites po gimdymo  unsure.gif

taip jau rupestelio turiu, todel ir nesinori labai liudet tad slepiu jausmus, kad tik sunelis laimingesnis butu ax.gif

taisyt nera ko tik va jei AFS tyrimas parodys teigiamas tai teks aspirino pagerti, kad neatsisluoksniuotu placenta ir kad hematomu nesusidarytu, nes pastojimui tai itakos neturi.

na dar palauk biskuti o poto gali buti kad reiks vaistuku pagerti kad issaukti mmm jei nenores rodytis, bet tikiuosi viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, moterys, panelės, 4u.gif mirksiukas.gif

senokai buvau pažiūrėti, kas čia vyksta naujo. smile.gif Matau, kol kas viskas juda tik geryn ir su geresnėmis nuotaikomis. Buvau Vilniuj ir už Vilniaus keturias dienas. Kvėpavau miško oru, gėriau ryto kavą su broliene pavėsinėje, ilsėjausi,ilgai miegojau, šiek tiek šokau, daug vaikščiojau, žiūrinėjau malonias smmulkmenas, pasidariau asmeninę erotinę (ir ne tik) fotosesiją studijoj pas profesionalią fotografę (MB dovana blush2.gif )...Sakau,kol esu jauna, graži, 'netekėjus", tai reikia įsiamžinti amžiams.. biggrin.gif Sako, kad jei pora neturi vaikų, tai neva jie "nevedę", tai pokštauju! hihihi.gif sunglasses2.gif Žodžiu-vasara 4u.gif

Matuoju BT visada. Šį penktadienį turėtų būti MM. Krūtys labai jautrios.Kol kas temperatūra aukšta, kaip ir priklauso, jei pradės kristi, vadinas MM artėja.. doh.gif Bet jaučiu, kad jos neturėtų ateiti. Bet NT dar neskubu darytis (esu nuo NT priklausoma! biggrin.gif Kiek esu išmetus pinigų į balą! doh.gif Kai manydavau, kad JAU... blink.gif )...Sako įsitikinimas irgi padeda. Tvirtai esu įsidėjus į galvą, kad viskas bus gerai. Jei ne šįkart, tai kitą kartą, o jei ir ne kitą kartą, aš neleisiu sau nusiminti ir toliau nuoširdžiai lauksiu savo Angelo. Pas mus,merginos, jie bus ypatingi. Patys ypatingiausi! Ilgai laukti, mylėti iš tolo, žavūs, kupini meilės mūsų širdžių... Na, neslinksiu į lankas ir pievas... thumbup.gif cool.gif

Papasakokit, kaip jūs praleidot savaitgalį, kokių naujų minčių prisigaudėt, ką paskatinamo patyrėt, ką sapnavot... wub.gif Apkabinu visas! flirt.gif victory.gif tease.gif friends.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GARBANYLA: 24 birželio 2009 - 13:10
Labas rytas flirt.gif

KAip Jonines atsventet? cool.gif MB tetis Jonas, tai 2 dienas sventem ax.gif tik as vakar dirbt turejau, tai pas MB tevus kompa isijungus vis laksciau tikrint pasta ax.gif bet nieko, man cia iprasta tongue.gif

Savaitgali laukia dar seses gimtadienis, tai visai linksma... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 18, 08:39)
tai dabar skaitineju internete ir darausi sarasiuka tyrimu, kuriuos turesiu pasidaryt...  ax.gif

Brela, gal galėtum pasidalinti savo sąrašiuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 06 25, 12:06)
Brela, gal galėtum pasidalinti savo sąrašiuku  blush2.gif

galiu, aisku 4u.gif as ruosiuosi darytis:
citomegala
ureaplasma
toksoplazmoze
onkocitologini (cia gal jis su pastojimu/isnesiojimu nieko bendro, bet siaip reikia pasitikrint)

jau seniau buvau pasidarius:
AFS (antifosfolipidinis sindromas)
laparaskopija (kitoms daro gimdos nuotrauka) - abi proceduros tam, kad apziuret kiausintakiu praeinamuma, endometrioze ir panasiai
Atsakyti
sveikos 4u.gif
galima jungtis prie jusu 4u.gif
pirmas nestuke.gif pries 2m baigesi 17sav persileidimu verysad.gif
o dabar pries 4 men buvo daryta A. DEL 6 sav nesivystancio...
liudna patirtis verysad.gif
daremes tyrimus ,dabar vyksim I kmuk del AFS ,tikiuosi greit sekmingai pagausim gandrus.....
rolleyes.gif jungiuos prie jusu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 06 26, 13:01)
sveikos 4u.gif
galima jungtis  prie jusu 4u.gif
pirmas nestuke.gif  pries 2m baigesi 17sav persileidimu verysad.gif
o dabar pries 4 men buvo daryta A. DEL  6 sav nesivystancio...
liudna patirtis verysad.gif
daremes tyrimus ,dabar vyksim I kmuk del AFS ,tikiuosi greit sekmingai pagausim gandrus.....
rolleyes.gif  jungiuos prie jusu drinks_cheers.gif

labas
sveika prisijungus... Nors geriau jau nebutu reikeje cia prisijungt... Suprantam palaikom- pacios ta pati isgyvenam... 4u.gif Tikiuosi- greit ir sekmingai pagausit gandrus... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos moterytes.Siaubas,visa diena verkiau...mano seses dukra siandien turejo gimdyti negyva leliuka... jau buvo 7,5 menesio nestumas,nei is sio nei is to nustojo plakti leliuko sirdele....gime berniukas labai grazus,bet... uz ka taip?!... nesuprantu... cray.gif kas cia darosi su tais nestumais?! Rusu laikais kai nebuvo tokiu aparaturu,kai nebuvo apskritai medicina tiek pazengusi,moterys normalei isnesiodavo leliukus,pagimdydavo,nu aisku buvo ir nelaimiu,bet ne tiek kiek dabar... nerandu zodziu...net nezinau kaip pas ja nuvaziuoti,ka pasakyti,kaip paguosti...pirmadieni laidotuves... cray.gif angel_sadangel.gif isejo angeliukas taip visu lauktas ir mylimas... plysta sirdis... verysad.gif
Atsakyti