QUOTE(Brela @ 2009 06 22, 10:03)
eina sau kaip baisu... butinai issitirk AFS ir gal tokiu atveju verta pas genetikus nueit Foline rugstis tai kiek zinau reikalingiausia iki 12 sav.
man irgi mistika, kur rasti problema ir kaip ja radus panaikint o baisiausia, kad greiciausiai nieko konkretaus neina rasti...
man irgi mistika, kur rasti problema ir kaip ja radus panaikint o baisiausia, kad greiciausiai nieko konkretaus neina rasti...
ne pas genetikus neisiu nes su lialiais viskas ok, juk pirma turiu tik tiek kad abiem nestumais atsidalinimai vyko, tik pirma kadangi vienas vaisius buvo nezymus ir viskas susitvarke nuo gulimo rezimo,o antra 10sav. juodai kraujavau.Beto per abu nestumus krito trombocitu kiekis kraujuje, nors dariausiu tyrimus kresumo viskas ok, bet gal taip nebuvo gal man AFS ir reikia aspirina gerti, na zodziu tai noriu pirmiausia issiaiskinti, nes tai vienas is akivaizdziu pozymiu.
Bet pirma reikia savo sveikata atstatyti, beto gine grieztai uzdraude metus neplanuoti o ir pati nesijauciu tam pasiruosusi ir tikrai nenoreciau dabar kad ir prie geriausiu noru pastoti, o poto ziuresiu ka gine sakys ir kokius tyrimus skirs.
Gal dar turesiu galimybe buti , nors dabar butu tokia grazi 30m. jubiliejaus dovana buvusi