Sveikutes,
nutariau prisijungti prie jusu, nors tiesa pasakius nekilo ranka vis dar pasakoti ir rasyti savo istorija
beto nemaniau, kad yra tokia tema cia forume, nes kaip ir daugelis is jusu maniau esanti viena tokia nevykele, nuskriausta, bet dabar mastau visai kitaip tik dar sunku tai pripazinti ir vis apsipilu asaromis
o mano istorija tokia, kad birzelio 2d. netekau savo dvynuku suneliu, kuriems jau ejo 19sav., tad dabar persekioja mintys apie pojucius pilvelyje ir vaizdas kaip po gimdymo guli du suguldyti negyvi vaikuciai
, sunku net zodziais apsakyti, dar ta pacia diena puske laidojo savo 2 metu mergyte, nuskendo ji, tad bijau ir dievuli kaltinti, kas baisiau jai po glamoniu atsisveikint su dukryte ar man, nors skaudu be galo abiem atvejais.
tai dabar ir guodziu save kad sekmingas nestumas dar ne svente, nes dievulis vieniem net neduoda pajusti motinystes jausmo, kitoms eigoje atimi, kitoms jau gimus.skaudi realybe, bet reikia gyventi savo gyvenima ir eiti pirmyn.
pas mane buvo sunkus nestumas nuo pat pradziu, kraujingas ir tepe iki galo, ko pasekoje pasisalinus hematomai vaikiukas vienas pradejo dusti tai su kitu ir isejo
skaudu tik tai kad kauno daktarai net neizvelge problemos , o klaipedos isdeste visas galimybes ir nutiko blogiausia.
dabar bandau susitvarkyti su pasekmem, dar kraujuoju, dare po gimdymo abrazija, tad leidziuosi ir vaistukus kad gimda greiciau trauktusi, geriu antibus, o ir visas organizmas juodai pasilpes, sirdele ir ta sustreikavo, tad apie planavimus bent metus laiko net minties neturiu, dziugu kad jus taip greit pradejot planuot vel
pas manes irgi problema su kakleliu yra, pirma nestuma 36sav pabirejau.tad apie siuvima nei kalbos nera, bent klp. tai niekas nesiuva, sake 100% persileidimas .
tad dabar bijau ir pagalvoti apie kita nestuma jei butu, nors norisi tai labai.