Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

QUOTE(Brela @ 2009 06 18, 18:12)
o tau jau sakei 38 CD?  g.gif pasidarai testa, jei neigiamas - nekreipi demesio i skausma ir toliau ziuri, kas vyksta (maza ko ten gali skaudet irnesakyk.gif man va pilvo apacia daznokai nemaloniai skauda, net pilva itraukt sunku, bet nieko ten nera  mirksiukas.gif ) O jei NT teigiamas  mirksiukas.gif tai bandai eiti pas daktare. Nes jei tas skausmas tikrai siaubingas, gali buti koks negimdinis nestumas (bet neprisigalvok apie ji anksciau laiko  mirksiukas.gif ).
Cia eiles tvarka, ka as daryciau, o tu pati nuspresk...  cool.gif

taip, as irgi ta pati pagalvojau g.gif
Atsakyti
Labas visoms
Mano nestumas nutruko 20 savaite, ir gydytoja patare palaukt puse metu, o tik tada vel uzsiimt darbais... Liepos menesi jau bus tas pusmetis... verysad.gif Mmm po persileidimo pasirode po 28 dienu, iki nestumo sirgdavau kas 30-35 dienas. Tik pasikeite ju gausa- pirma diena taip plustu, kad jokios higienos priemones neatlaiko... rolleyes.gif Dabar jos buna kas 30 dieneliu, ir laaabai jau gausios... Planuot rimtus darbus manom nuo rugpjucio men,- bus 7 menesiai po netekties.
Papildyta:
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 18, 14:08)
bet nesuprantu,sirgti nesergu,bet kazko siaubingai skauda desni sona,ir bijau daryt testa ir reiketu,o jei vet nieko

As kaip medike patarciau tau padaryt testa, ypac jei yra skausmai. Skaudet pastojus normaliai neturetu. Ir dar- reiketu kreiptis i savo ginekologe,- kad negimdinio netumo neuzleistum.... Niekuo negasdinu, bet pasitirt reikia.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksegyd @ 2009 06 18, 19:22)
Labas visoms
* Mano nestumas nutruko 20 savaite, ir gydytoja patare palaukt puse metu, o tik tada vel uzsiimt darbais... Liepos menesi jau bus tas pusmetis... verysad.gif  Mmm po persileidimo pasirode po 28 dienu, iki nestumo sirgdavau kas 30-35 dienas. Tik pasikeite ju gausa- pirma diena taip plustu, kad jokios higienos priemones neatlaiko... rolleyes.gif  Dabar jos buna kas 30 dieneliu, ir laaabai jau gausios... Planuot rimtus darbus manom nuo rugpjucio men,- bus 7 menesiai po netekties.
Papildyta:
** As kaip medike patarciau tau padaryt testa, ypac jei yra skausmai. Skaudet pastojus normaliai neturetu. Ir dar- reiketu kreiptis i savo ginekologe,- kad negimdinio netumo neuzleistum.... Niekuo negasdinu, bet pasitirt reikia....  4u.gif

* g.gif man po to 20 sav persileidimo mmm atejo kazkur po 25 dienu ir pirmus menesius irgi buvo ganetinai reguliariai kas 28-30 dienu, o po to pradejom stimuliuotis, tai irgi reguliarios buvo. O va dabar beveik 5 sav biski tepliojo... tai ne neisivaizduoju, kada laukti mmm. g.gif Bet ai irnesakyk.gif vis tiek ateis kazkada, tai nestresuoju labai blush2.gif

** man tai visu nestumu pradzioj pilva skaudedavo kaip per kokias 5 skausmingas mmm kartu sudejus doh.gif ir butinai tas skausmas tik vakarais uzeidavo. Tai paskutini karta iskart pradejau magni gert, tai ar magnis padejo, ar kas, bet tie skausmeliai gerokai silpnesni buvo. blush2.gif
Atsakyti
Nu sendien eisiu pirkt NT,jatau kaip bijau,ziuresim ka rodys
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 19, 12:51)
Nu sendien eisiu pirkt NT,jatau kaip bijau,ziuresim ka rodys

jau cia bijok nebijojus - niekur nepabegsi biggrin.gif sekmes bet kokiu atveju su tuo NT 4u.gif

ir visoms gero penktadienio sokiai.gif

Atsakyti
Deja,ir vel nepavyko,vel tik I pagaliukas,man turbut niekad nebepavyks
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 20, 08:03)

Labai pazistamos mintys, baimes... Ta pati isgyvenu ir as tik kad dar ne labai stengiames dirbti is petis, tai gal kiek maziau jaudinuosi... blush2.gif O pilva turbut skaudejo is... nerimo, nes pati ne kart rasei, kad birzelis tau laabai sunkus... Nervu sistema krecia keistus pokstus. Zinau, kad lengva patarinet, bet reikia nusiramint, kazkaip rast savy jegu pailset, ir tada... Labai sunku igyvendint, zinau, bet... verysad.gif Tokia vadinas musu dalia... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nutariau prisijungti prie jusu, nors tiesa pasakius nekilo ranka vis dar pasakoti ir rasyti savo istorija verysad.gif
beto nemaniau, kad yra tokia tema cia forume, nes kaip ir daugelis is jusu maniau esanti viena tokia nevykele, nuskriausta, bet dabar mastau visai kitaip tik dar sunku tai pripazinti ir vis apsipilu asaromis cray.gif

o mano istorija tokia, kad birzelio 2d. netekau savo dvynuku suneliu, kuriems jau ejo 19sav., tad dabar persekioja mintys apie pojucius pilvelyje ir vaizdas kaip po gimdymo guli du suguldyti negyvi vaikuciai cray.gif, sunku net zodziais apsakyti, dar ta pacia diena puske laidojo savo 2 metu mergyte, nuskendo ji, tad bijau ir dievuli kaltinti, kas baisiau jai po glamoniu atsisveikint su dukryte ar man, nors skaudu be galo abiem atvejais.
tai dabar ir guodziu save kad sekmingas nestumas dar ne svente, nes dievulis vieniem net neduoda pajusti motinystes jausmo, kitoms eigoje atimi, kitoms jau gimus.skaudi realybe, bet reikia gyventi savo gyvenima ir eiti pirmyn.

pas mane buvo sunkus nestumas nuo pat pradziu, kraujingas ir tepe iki galo, ko pasekoje pasisalinus hematomai vaikiukas vienas pradejo dusti tai su kitu ir isejo verysad.gif skaudu tik tai kad kauno daktarai net neizvelge problemos , o klaipedos isdeste visas galimybes ir nutiko blogiausia.

dabar bandau susitvarkyti su pasekmem, dar kraujuoju, dare po gimdymo abrazija, tad leidziuosi ir vaistukus kad gimda greiciau trauktusi, geriu antibus, o ir visas organizmas juodai pasilpes, sirdele ir ta sustreikavo, tad apie planavimus bent metus laiko net minties neturiu, dziugu kad jus taip greit pradejot planuot vel 4u.gif

pas manes irgi problema su kakleliu yra, pirma nestuma 36sav pabirejau.tad apie siuvima nei kalbos nera, bent klp. tai niekas nesiuva, sake 100% persileidimas .

tad dabar bijau ir pagalvoti apie kita nestuma jei butu, nors norisi tai labai.

Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 21, 12:50)
Sveikutes,
nutariau prisijungti prie jusu, nors tiesa pasakius nekilo ranka vis dar pasakoti ir rasyti savo istorija verysad.gif
beto nemaniau, kad yra tokia tema cia forume, nes kaip ir daugelis is jusu maniau esanti viena tokia nevykele, nuskriausta, bet dabar mastau visai kitaip tik dar sunku tai pripazinti ir vis apsipilu asaromis cray.gif

o mano istorija tokia, kad birzelio 2d. netekau savo dvynuku suneliu, kuriems jau ejo 19sav., tad dabar persekioja mintys apie pojucius pilvelyje ir vaizdas kaip po gimdymo guli du suguldyti negyvi vaikuciai cray.gif, sunku net zodziais apsakyti, dar ta pacia diena puske laidojo savo 2 metu mergyte, nuskendo ji, tad bijau ir dievuli kaltinti, kas baisiau jai po glamoniu atsisveikint su dukryte ar man, nors skaudu be galo abiem atvejais.
tai dabar ir guodziu save kad sekmingas nestumas dar ne svente, nes dievulis vieniem net neduoda pajusti motinystes jausmo, kitoms eigoje atimi, kitoms jau gimus.skaudi realybe, bet reikia gyventi savo gyvenima ir eiti pirmyn.

pas mane buvo sunkus nestumas nuo pat pradziu, kraujingas ir tepe iki galo, ko pasekoje pasisalinus hematomai vaikiukas vienas pradejo dusti tai su kitu ir isejo verysad.gif skaudu tik tai kad kauno daktarai net neizvelge problemos , o klaipedos isdeste visas galimybes ir nutiko blogiausia.

dabar bandau susitvarkyti su pasekmem, dar kraujuoju, dare po gimdymo abrazija, tad leidziuosi ir vaistukus kad gimda greiciau trauktusi, geriu antibus, o ir visas organizmas juodai pasilpes, sirdele ir ta sustreikavo, tad apie planavimus bent metus laiko net minties neturiu, dziugu kad jus taip greit pradejot planuot vel 4u.gif

pas manes irgi problema su kakleliu yra, pirma nestuma 36sav pabirejau.tad apie siuvima nei kalbos nera, bent klp. tai niekas nesiuva, sake 100% persileidimas .

tad dabar bijau ir pagalvoti apie kita nestuma jei butu, nors norisi tai labai.

Sveika...
Nors geriau jau nereikeje butu tau cia prisijungt... verysad.gif Uzjauciu ir palaikau- tau viskas dar taip neseniai... Dabar reikia tik laiko, jis nugludins skaudulius. Ne viska, oi ne viska jis isdildys, bet kazkiek pades. O susitelkt tau patarciau i savo seima- suneli ir vyra. Tu turi viena vaikiuka, o daugelis cis liko visai tusciom rankom... Stiprybes tau ir sveika cia prisijungus... 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(ramatukas @ 2009 06 20, 08:03)

na, nenukabink nosies... friends.gif manau, kad maziausiai reikia bijoti to, kad nepastosi. siais laikais, ypac kai jau buvai pastojus, pastot tikrai pastosi mirksiukas.gif labiausiai riekia galvoti jau pasotjus, kaip isnesioti... o pastot tai pastosi 4u.gif aisku, norisi greiciau, bet niekur nepriskubesi, niekas neklausia kartais, ko mes norim ax.gif

QUOTE(Raja28 @ 2009 06 21, 12:50)
Sveikutes,

sveika prisijungus 4u.gif tikrai lengviau isgyvent, zinant, kad esi ne viena... nors tai menka paguoda, bet vis sis tas... friends.gif
o tu netekai maziuku del hematomos? g.gif nesupratau siek tiek priezasties... blush2.gif bet kokiu atveju, kaip baisiu ir liudna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 21, 21:25)
sveikos  4u.gif
na, nenukabink nosies... friends.gif manau, kad maziausiai reikia bijoti to, kad nepastosi. siais laikais, ypac kai jau buvai pastojus, pastot tikrai pastosi  mirksiukas.gif  labiausiai riekia galvoti jau pasotjus, kaip isnesioti... o pastot tai pastosi  4u.gif  aisku, norisi greiciau, bet niekur nepriskubesi, niekas neklausia kartais, ko mes norim  ax.gif
sveika  prisijungus 4u.gif tikrai lengviau isgyvent, zinant, kad esi ne viena... nors tai menka paguoda, bet vis sis tas... friends.gif
o tu netekai maziuku del hematomos?  g.gif  nesupratau siek tiek priezasties...  blush2.gif  bet kokiu atveju, kaip baisiu ir liudna...  verysad.gif

Laba,

taip, nes viena is dvieju buvo prilipusi prie placentos ir jai atsidalinus sutriko vaikiukam kraujotaka gavosi infekcija ir viskas.... verysad.gif
dabar lieka issiaiskinti kodel atsidalinimai placentos ankstyvam nestume susidaro pas manes ar organizmas atmeta svetimkuni"vaikiuka", tai yra nepriima vyro baltymo AFS sindromas, ar tiesiog truksta daugiau folines ar dar kas? verysad.gif
tai vat.
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 22, 08:47)
Laba,

taip, nes viena is dvieju buvo prilipusi prie placentos ir jai atsidalinus sutriko vaikiukam kraujotaka gavosi infekcija ir viskas.... verysad.gif
dabar lieka issiaiskinti kodel atsidalinimai placentos ankstyvam nestume susidaro pas manes ar organizmas atmeta svetimkuni"vaikiuka", tai yra nepriima vyro baltymo AFS sindromas, ar tiesiog truksta daugiau folines ar dar kas? verysad.gif
tai vat.

eina sau kaip baisu... verysad.gif butinai issitirk AFS ir gal tokiu atveju verta pas genetikus nueit g.gif Foline rugstis tai kiek zinau reikalingiausia iki 12 sav. unsure.gif

man irgi mistika, kur rasti problema ir kaip ja radus panaikint unsure.gif o baisiausia, kad greiciausiai nieko konkretaus neina rasti... doh.gif
Atsakyti