Įkraunama...
Įkraunama...

Velyvasis persileidimas

[quote=ederi,2009 06 15, 13:56]
labas merginos,

liudna... ketvirtadieni buvo lygiai 2 menesiai, kai mano sunelis gime tam, kad gryztu atgal. Neuzsibuvo pas mus. Man taip pat kilo labai daug "kodel", bet atsakymo nesuradau. As taip pat puikiai zinau, kad mano siela nurims, tik kai pastosiu dar.
Taciau radau pauikia terapija, kuri man padeda reabilituotis. Labai domiuosi nestumu, lyg vis dar tebebuciau nescia. Perku knygas, zurnalus, net keleta rubeliu nusipirkau. Man tai padeda. Gal ir keistoka is sono ziurint, bet jei nuo to lengviau, tai kodel gi neisbandzius.

Pradejau sportuot, einu i sporto kluba 5 kartus per savaite smile.gif, sveikai maitinuosi, nevartoju alkoholio, nerukau. Ruosiu idealius namucius savo vaikeliui. Net gi kaime sodyba remontuoti pradejom, kad kita vasara (as taip tikiuosi) galeciau ten atostogauti jau su dviem savo vaikais smile.gif

O aš 5kartų nesportuoju biggrin.gif , bet aktyviai dalyvauju pėščiomis thumbup.gif . Kuo daugiau vaikštau mieste,parke,prie jūros... Atgaiva ir palaima! Išgeriu alaus, kartais surūkau cigaretę balkone,kai niekas nemato... cool.gif Neužsiciklinu ties tuo. cool.gif Nes jau buvau užstrigus ties sveiku gyvenimo būdu. jaučiausi,berods,idealiai ir net netikėjau,kad MAN gali kažkas nutikti! Purkštavau,kad sirgau paskutinį kartą prieš 5 metus,o kaip atrodo sloga,net pamiršau!Kai visi gulė nuo gripo,aš tvirtai vaikščiojau ir džiaugiaus,kokia sveika nėštukė esu. O še kad nori.. Seselė ligoninėj papokštavo: "kasmet atvažiuoja gimdyt po penktą,šeštą..Iš kaimų..Tampo kibirus,išgeriančios,su kvapu... Ir nieko! Vadinas reik ir parūkyt,ir išgert! biggrin.gif " biggrin.gif Juokas juokais, bet kažkodėl toks dėsnis kiaulystės vyrauja... Taigi,atsipalaiduoju. Jau po truputį gerėja. Kasdien stiprinu save tik geromis mintimis ir šypsenomis.

Reikia su baime susidraugauti! Pritariu! Ne bėgu nuo apsikūdikavusių draugių,o kaip tik bendrauju su jomis ir čiupinėju tuos mažus padarėlius,kurie viską jaučia. Buvimas su mažyliais ne skausmą kelia, o šypseną ir gerą nuotaiką. Tikiu,kad reikia pabūti tarp mažųjų ir nėščiųjų,kad pačiai greičiau patapti nestuke.gif biggrin.gif . Linksmiau šiandien, nes praėjo vaisingos dienos (jaučiau jas labai:gimdulė jautresnė,norėjau daug sekso blush2.gif ...) ir namų darbai su MB buvo atlikti! thumbup.gif
clap_1.gif vacation1.gif friends.gif assa.gif dabar galim atsipūsti ir laukti dviejų savaičių laikotarpio,kol paaiškės kas nors. mirksiukas.gif

Ir pritariu visiems būdams,kurie tik teikia ramybę! Tik ne beatodairiškam užsidarymui namuose,į save. Reik visko,bet daugiau optimizmo ir drąsos. Daugiau saulės savy. thumbup.gif To ypatingai linkiu visoms!!! Nes turi gi kažkada ateiti pagerėjimas,taip? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=GARBANYLA,2009 06 16, 21:19]
[quote=ederi,2009 06 15, 13:56]
labas merginos,

liudna... ketvirtadieni buvo lygiai 2 menesiai, kai mano sunelis gime tam, kad gryztu atgal. Neuzsibuvo pas mus. Man taip pat kilo labai daug "kodel", bet atsakymo nesuradau. As taip pat puikiai zinau, kad mano siela nurims, tik kai pastosiu dar.
Taciau radau pauikia terapija, kuri man padeda reabilituotis. Labai domiuosi nestumu, lyg vis dar tebebuciau nescia. Perku knygas, zurnalus, net keleta rubeliu nusipirkau. Man tai padeda. Gal ir keistoka is sono ziurint, bet jei nuo to lengviau, tai kodel gi neisbandzius.

Pradejau sportuot, einu i sporto kluba 5 kartus per savaite smile.gif, sveikai maitinuosi, nevartoju alkoholio, nerukau. Ruosiu idealius namucius savo vaikeliui. Net gi kaime sodyba remontuoti pradejom, kad kita vasara (as taip tikiuosi) galeciau ten atostogauti jau su dviem savo vaikais smile.gif

O aš 5kartų nesportuoju biggrin.gif , bet aktyviai dalyvauju pėščiomis thumbup.gif . Kuo daugiau vaikštau mieste,parke,prie jūros... Atgaiva ir palaima! Išgeriu alaus, kartais surūkau cigaretę balkone,kai niekas nemato... cool.gif Neužsiciklinu ties tuo. cool.gif Nes jau buvau užstrigus ties sveiku gyvenimo būdu. jaučiausi,berods,idealiai ir net netikėjau,kad MAN gali kažkas nutikti! Purkštavau,kad sirgau paskutinį kartą prieš 5 metus,o kaip atrodo sloga,net pamiršau!Kai visi gulė nuo gripo,aš tvirtai vaikščiojau ir džiaugiaus,kokia sveika nėštukė esu. O še kad nori.. Seselė ligoninėj papokštavo: "kasmet atvažiuoja gimdyt po penktą,šeštą..Iš kaimų..Tampo kibirus,išgeriančios,su kvapu... Ir nieko! Vadinas reik ir parūkyt,ir išgert! biggrin.gif " biggrin.gif Juokas juokais, bet kažkodėl toks dėsnis kiaulystės vyrauja... Taigi,atsipalaiduoju. Jau po truputį gerėja. Kasdien stiprinu save tik geromis mintimis ir šypsenomis.

Reikia su baime susidraugauti! Pritariu! Ne bėgu nuo apsikūdikavusių draugių,o kaip tik bendrauju su jomis ir čiupinėju tuos mažus padarėlius,kurie viską jaučia. Buvimas su mažyliais ne skausmą kelia, o šypseną ir gerą nuotaiką. Tikiu,kad reikia pabūti tarp mažųjų ir nėščiųjų,kad pačiai greičiau patapti nestuke.gif biggrin.gif . Linksmiau šiandien, nes praėjo vaisingos dienos (jaučiau jas labai:gimdulė jautresnė,norėjau daug sekso blush2.gif ...) ir namų darbai su MB buvo atlikti! thumbup.gif
clap_1.gif vacation1.gif friends.gif assa.gif dabar galim atsipūsti ir laukti dviejų savaičių laikotarpio,kol paaiškės kas nors. mirksiukas.gif

Ir pritariu visiems būdams,kurie tik teikia ramybę! Tik ne beatodairiškam užsidarymui namuose,į save. Reik visko,bet daugiau optimizmo ir drąsos. Daugiau saulės savy. thumbup.gif To ypatingai linkiu visoms!!! Nes turi gi kažkada ateiti pagerėjimas,taip? wub.gif 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Skaitau supermamoje apie nėštumo savaites nuo A iki Z. Vis neina suvokti, kokį stebuklą gamta daro. Kaip viskas vystosi, auga, keičiasi. Jau tryliktoje savaitėje dantukai vaisiaus ruošiasi dygti... Skaitau,laukiu,kupinomis vilties akimis ir širdimi tikiuosi, kad šį mėnesį neprireiks tų žaliųjų...su sparneliais... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir bus, kaip nustebinti iš JAV grįžusį MB... Kažkodėl tikiu,kad viskas bus gerai. Rodos,aną savaitę jaučiaus prastai, o šią-geriau nei gerai! Štai, ką reiškia nusiteikimas, savęs padrąsinimas, šypsena, spalvoti rūbai ir linksmi aksesuarai, tikėjimas tik geru ir ėjimas tik į gerą. Kažkodėl tikiu,kad visoms čia,kurios atėjo į forumą pasiguosti dėl netekčių, viskas bus gerai, ir jūs išnešiosit sveikus vaikučius. Ir tada užsuksim čia tik pasilabinti, norėdamos pereiti į kitą forumo temą. nestuke.gif drinks_cheers.gif clap.gif group.gif gi mes komanda! Siunčiu visoms jums, mergytės, šilčiausių šypsenų, gerų nuotaikų, saulės ir didžiausios pasaulyje vilties! Nes viskas bus gerai!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif assa.gif assa.gif assa.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(GARBANYLA @ 2009 06 17, 13:43)
Skaitau supermamoje apie nėštumo savaites nuo A iki Z. Vis neina suvokti, kokį stebuklą gamta daro. Kaip viskas vystosi, auga, keičiasi. Jau tryliktoje savaitėje dantukai vaisiaus ruošiasi dygti... Skaitau,laukiu,kupinomis vilties akimis ir širdimi tikiuosi, kad šį mėnesį neprireiks tų žaliųjų...su sparneliais...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir bus, kaip nustebinti iš JAV grįžusį MB... Kažkodėl tikiu,kad viskas bus gerai. Rodos,aną savaitę jaučiaus prastai, o šią-geriau nei gerai! Štai, ką reiškia nusiteikimas, savęs padrąsinimas, šypsena, spalvoti rūbai ir linksmi aksesuarai, tikėjimas tik geru ir ėjimas tik į gerą. Kažkodėl tikiu,kad visoms čia,kurios atėjo į forumą pasiguosti dėl netekčių, viskas bus gerai, ir jūs išnešiosit sveikus vaikučius. Ir tada užsuksim čia tik pasilabinti, norėdamos pereiti į kitą forumo temą.  nestuke.gif  drinks_cheers.gif  clap.gif  group.gif gi mes komanda! Siunčiu visoms jums, mergytės, šilčiausių šypsenų, gerų nuotaikų, saulės ir didžiausios pasaulyje vilties! Nes viskas bus gerai!!!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif    assa.gif  assa.gif  assa.gif  victory.gif

oi, aciu thumbup.gif

Tik siandien perskaiciau sia zinute. Nuotaika is karto pakilo biggrin.gif

As taip pat tikiuosi, kad visoms norincioms bus padovanota tai, ko mes taip trokstam nestuke.gif tongue.gif
Ir mintis apie komanda suparine, mas is ties viena kitai labai daug padedam, palaikom, patariam. Dziaugiuosi, kad jus turiu ir TOKIAS nuosirdzias 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
smagu, kad nuotaikos kyla thumbup.gif thumbup.gif man irgi gereja nuotaikos, nes pagaliau baigesi visi tepliojimai, truke 5 savaites doh.gif
tai dabar skaitineju internete ir darausi sarasiuka tyrimu, kuriuos turesiu pasidaryt... ax.gif
ir norejau paklaust, kada ruosiates planuot nestuke.gif ? Cia labiau klausiu tu, kurios prarado maziukus apie 20 sav ir veliau... nes man praeita karta leido planuot kazkur po 2-3 men, o jau sikarta sako, kad puse metu palaukt reiketu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 06 18, 08:39)
labas rytelis  4u.gif
smagu, kad nuotaikos kyla  thumbup.gif  thumbup.gif man irgi gereja nuotaikos, nes pagaliau baigesi visi tepliojimai, truke 5 savaites  doh.gif
tai dabar skaitineju internete ir darausi sarasiuka tyrimu, kuriuos turesiu pasidaryt...  ax.gif
ir norejau paklaust, kada ruosiates planuot  nestuke.gif ? Cia labiau klausiu tu, kurios prarado maziukus apie 20 sav ir veliau... nes man praeita karta leido planuot kazkur po 2-3 men, o jau sikarta sako, kad puse metu palaukt reiketu...  unsure.gif

O man is karto sake, kad be puses metu net negalvociau apie nestuke.gif .
Nestumas buvo lygiai 20 sav ir gyd sake, kad reikia gimdai leisti susitraukti ir vel sutvirteti, neis jei paskubesim yra nemaza tikimybe, kad gimda dar bus per silpna isnesioti vaikeli iki galo ir galimas prieslaikinis gimdymas verysad.gif

Tiesa mano vienos pazistamos pussesere pagimde vaikeli 25 sav, svere 800 gr ir pavyko ji isgelbeti. Dabar tam kudikeliuo jau 7 men. Kol kas tik tiek ziniu turiu, kaip suzinosiu, parasysiu daugiau, kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 06 18, 08:45)
O man is karto sake, kad be puses metu net negalvociau apie  nestuke.gif .
Nestumas buvo lygiai 20 sav ir gyd sake, kad reikia gimdai leisti susitraukti ir vel sutvirteti, neis jei paskubesim yra nemaza tikimybe, kad gimda dar bus per silpna isnesioti vaikeli iki galo ir galimas prieslaikinis gimdymas  verysad.gif

Tiesa mano vienos pazistamos pussesere pagimde vaikeli 25 sav, svere 800 gr ir pavyko ji isgelbeti. Dabar tam kudikeliuo jau 7 men. Kol kas tik tiek ziniu turiu, kaip suzinosiu, parasysiu daugiau, kas ir kaip.

na, as irgi manau, kad puse metu palauksiu (liko 4.5 men tongue.gif ), kaip tik per ta laika pasidarysiu tyrimus ax.gif

na, taip 25 sav jau yra tas laikas, kai yra realus sansai isgyventi. rolleyes.gif o musiskis buvo biski virs 23 sav, tai tikrai buvo laaabai laaabai minimalus sansai. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,
na as jau ne planuoju,o jau pradejau namu darbus. Man taip pat nelaime atsitiko 20sav. tai sake 3men. palaukt. tai va jau praejo 3,jau ketvirtas eina,va kaip tik ryt dienos laukiu ,nes kazko man viskas veluoja,ir seip nereguliariai sirgdavau,o db kazskaip nuo pirmos menesiniu dienos praejo jau 38 dienos ir dar nieko, g.gif ,jatau,kad tik butu pavyke,bet dar nedrystu darytis testo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramatukas: 18 birželio 2009 - 12:59
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 18, 12:58)
sveikutes,
na as jau ne planuoju,o jau pradejau namu darbus. Man taip pat nelaime atsitiko 20sav. tai sake 3men. palaukt. tai va jau praejo 3,jau ketvirtas eina,va kaip tik ryt dienos laukiu ,nes kazko man viskas veluoja,ir seip nereguliariai sirgdavau,o db kazskaip nuo pirmos menesiniu dienos praejo jau 38 dienos ir dar nieko, g.gif ,jatau,kad tik butu pavyke,bet dar nedrystu darytis testo blush2.gif

tai laikom kumscius uz tave thumbup.gif

o as ir noreciau greiciau pradet, ir biski baisu, nes ir taip per pusantru metu 2 nestumai buvo g.gif Bet is kitos puses tai nesisaugom rolleyes.gif nes mano praktika tokia, kad vis tiek patiems naturaliai labai mazai sansu pastot cool.gif O dabar idomu, kada mmm ateis g.gif tai kol mmm ateis, bus jau kokie 3 menesiai praejo... taip ir praeis tie 6 menesiai nepastebeti... irnesakyk.gif nes man po tokiu ivykiu pirmi menesiai praeina nepastebetai, ne tiek greitai, kiek as nejauciu to laiko unsure.gif
Atsakyti
bet nesuprantu,sirgti nesergu,bet kazko siaubingai skauda desni sona,ir bijau daryt testa ir reiketu,o jei vet nieko
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 18, 14:08)
bet nesuprantu,sirgti nesergu,bet kazko siaubingai skauda desni sona,ir bijau daryt testa ir reiketu,o jei vet nieko

o gal pasidaryk NT, kad tik kas bloga nebutu, skaudet juk neturetu. Gal pas gine nueik...

Sorry, gal as paranojiska, bet geriau apsidrausk g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 18, 14:08)

o tau jau sakei 38 CD? g.gif pasidarai testa, jei neigiamas - nekreipi demesio i skausma ir toliau ziuri, kas vyksta (maza ko ten gali skaudet irnesakyk.gif man va pilvo apacia daznokai nemaloniai skauda, net pilva itraukt sunku, bet nieko ten nera mirksiukas.gif ) O jei NT teigiamas mirksiukas.gif tai bandai eiti pas daktare. Nes jei tas skausmas tikrai siaubingas, gali buti koks negimdinis nestumas (bet neprisigalvok apie ji anksciau laiko mirksiukas.gif ).
Cia eiles tvarka, ka as daryciau, o tu pati nuspresk... cool.gif
Atsakyti