Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

Prisijungiu sad.gif
Mano oda jau seniai keldavo problemu - raudonuoja, i saule labai skaudziai reaguoja, labai sausa. Pas kosmetologe kiekviena menesi vaiskciojau 3 metus ir va, pries menesi gavau DOVANA - Dermatita. sad.gif As is Klaipedos, lankiausi jau pas du gydytojus, nes vieno gydymas visai nepadejo. Kas man yra keisciausia - man nedaro is viso jokiu tyrimu. As net nezinau, ar man erkute - bet jie teigia kad tipo nesvarbu - gydymas vienas. Nepadeda man tas gydymas kad jy kur, turiu "grazu" smakra, vis lipa aukstyn, jau nosies galiuka pasieke ir aplink akis isberta. Niezti... Skaitau jusu pasisakymus tai zliumbti norisi, as nenoriu metu metus taip atrodyti
cry.gif cry.gif
Gal yra klaipedieciu, kurios zino kokia zolininke bobute? Nepadeda man tie antibiotikai nei tepalai. Ir atsakykit kas zinot - kaip su tom pagalvem? Tai cia ka, tas pats reikalas - veido erkute ir patalynes erkute???? g.gif Gal man reikia mest lauk visas savo pagalves??? HELP!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 02 kovo 2008 - 21:33
Kiek suprantu, tai gydimas nuo dermatito tikrai negydo erkutės g.gif . Nuo dermatito tepalai su hormonais ir t.t., o nuo erkutės su antibiotikais.Nes kai man viena privat.gyditoja veidą gydė nuo dermatito, tai po savaitės nebegalėjau net naktimis miegoti, visas degė, kasėsi, perštėjo. Kai kita gyd. padarė tyrimus ir pradėjo gydimą nuo erkutės iškarto pagerėjo.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 03 02, 22:32)
Prisijungiu sad.gif
Gal yra klaipedieciu, kurios zino kokia zolininke bobute? Nepadeda man tie antibiotikai nei tepalai. Ir atsakykit kas zinot - kaip su tom pagalvem? Tai cia ka, tas pats reikalas - veido erkute ir patalynes erkute????  g.gif  Gal man reikia mest lauk visas savo pagalves??? HELP!!!!! 4u.gif

Man gydytoja sakė, kad jei pagalvė plunksninė ar pukinė, reikia keisti į sintetinę.
Atsakyti
Sveikos. Mano smakras ir kakta išberti mažais pūlinūkais. Dauguma jų matosi tik patempus veido odą. Jie lyg ir balsvi. Bet laikas nuo laiko tai vieni, tai kiti išauga, paraudonuoja - tenka išspausti(beje, gana nesunkiai pasišalina tas turinys...).
Sakykit, kaip atpažinti tą veido erkutę? Planuoju vizitą pas dematologą.. g.gif

Atsakyti
Jeigu tyrimais nustatyta erkute, pabandykit paieskoti tokio gaminamo tepaliuko "Baltushka". Pries kelis metus jo budavo Odos dispanserio vaistinej (Visoriuose ar kaip ten vadinasi, kur prie Moletu plento). Dar galetu buti Universiteto vaistinej. As issigydziau, tiksliau jaug daug daug metu neislenda (tfu, tfu, tfu) 4u.gif Ir krema naudoju tik Barbados, Anos Lotan gamybos.
Kol sia tepaliuka radau (viena sena gydytoja patare), gal 10 gydytoju/kosmetologu aplankau. Ir kruva vaistu sugeriau/sutepiau unsure.gif
Atsakyti
Ar ta erke yra uzkreciama? Galima uzkresti kitus?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 05 29, 23:09)

Tikrai neuzkreciama , pas mano mama apie 8 metus si liga , ir tikrai nieko neuzkrete. Pas ja tai praeina ( aprimsta ) tai vel pasirodo dazniausai nerviniu pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 05 29, 22:09)

Neuzkreciama. Ja visi turi, bet ne visiems "islenda" unsure.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali parašyti atsiliepimų apie demodexsolutions.com produktus. Demodex - kaip suprantu reiškia tą veido erkutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendrelė: 29 liepos 2008 - 10:27
4u.gif
Atsakyti
oi, dermatitas man pazistama iki skausmo...pasakysiu tik tiek, kad pradzioj gydziausi antibiotikais ir tepaliuku nehormoniniu, o naturaliu. Buvo pranyke, bet po kiek laiko atsinaujno. Oda turejau susitvakryti greitai ir tobulai...Todel, rinkau informacija, isklausiau dermatologes ir issigydziau visiskai.
Pirmiausia, tai dermatitas atsiranda tada kai vartojame nesveiko maisto. Ypac turinciom jautria oda venkit maisto su kvapiosiom medziagom ar sintetika. Zodziu be visokiu priedu. Susitvarkykit mityba, nes cia pirmiausias kelias issigydyt sia liga. Kasdiena gerkit po 2 l vandens, zalios ar kitokiu zoleliu arbatu. Taip pat pagrindinis dermatito ir apskritai daugumos alergiju sukelejes yra maiste naudojamas glutenas. Jo randama ypatingai bandelese ir miltiniuose produktuose. Taip pat tuose sultiniuose kaip "knorr" ir pan. Visada paskaitykit maisto sudeti. Geriausia maitinkites ekologisku maistu. As pati stengiuos valgyt sveika maista: koses, daug darzoviu ir vaisiu, varske. Kas diena, ryte ir vakare, isgeriu po sauksta linu seklu aliejaus - jis is vidaus slopina ir mazina alergijas, taip pat nuo jo grazeja ir gija greiciau veido oda. Galit pabandyt patept jo ir ant veido, man padeda. Nenaudokit hormoniniu tepalu, nes oda pripras ir paskui isvis nebeissigydisite...Nevartokit jokios kosmetikos dekoratyvines. Prauskit veida su naturalia kosmetika: prausiklis, tonikas ir drekinamas kremas kiekviena ryta ir vakara. Jokiu kosmetiniu sveitikliu! Nelieskit veido rankom ir jo nespaudinekit.
Ir pagrindinis dalykas, net kai oda yra riebi...drekinkit bent du kartus per diena! Butinai. Zodziu laikykites higienos itin krupsciai. O sausesniai ir jautresnei odai naudokit ir maitinama krema ir drekinama kokius 3-4 k. per diena, nes atopinis dermatitas dazniausiai puola sausa oda mirksiukas.gif sie kremai turi buti kuo naturalesni (skaitykit ingredientus). Beje, soliariumas sausina oda, todel geriau neikit i ji bent kuri laika, kol neissigydist odos. O su sauna ar pirtim, pasakysiu taip - kol gydziaus intensyvai ten nejau, dabar galiu laisvai eiti, man tas nekenkia.

Gal kam pades, sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,as tai pat turiu sita erkute doh.gif
galman galite duoti sitos geros daktares tel,nes nezinau ir ka daryti baigiu isproteti doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(reginauzkuraityte @ 2009 04 28, 08:46)
sveikutes,as tai pat turiu sita erkute doh.gif
galman galite duoti sitos geros daktares tel,nes nezinau ir ka daryti baigiu isproteti doh.gif  doh.gif  doh.gif

mano el.uzkuraityte@gmail.com padekit prasau
Atsakyti