Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(cutie @ 2007 12 19, 19:42)
o ar man veido erkute, jei ant kaktos labai smulkiu iskilimu yra, na kaip ir spuogeliai bet jau daugiau nei menesi jie pupso ir nei nesiruosia isnykt, kaip mazi mazi spuogeliai bet is isores nepulingi ir neparaude...tiesiog nelygumai, paspaudus stipriau iseina sviesus siulas... g.gif

Neaišku, gal reikia veido valymą pasidaryti...
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2007 12 19, 00:53)
Is pat pradziu kai tik pradejau Rozex naudoti dar geriau antibiotikus, tai ir visas gydymas, koki man paskyre gydytoja. Zodziu oda nusilupo jau tris kartus, kas bus toliau???? Nerijura, o kokius vaistus gerei? Ir koki kremuka naudoji? Kremu as dar negaliu jokiu naudoti, kol kas dar visi griauzia. Neuzilgo nusimato vakarelis, tai apie makiaza net bijau pagalvoti.  verysad.gif

Panaršiau savo vaistų dėžutę, gėriau Supplin 500 mg. Tik neradau lapiuko kur buvau užsirašius kaip ten juos gerti. Bet jei atmintis nepaveda, tai 7 d. geri, 7 d. darai pertrauką, vėl 7 d. geri, vėl 7 d. pertrauka ir vėl 7 d. geri.
Nematau iš kokio miesto esi, nes jei iš Kauno, tai siūlyčiau nueiti į Medidermą, pas gyd. Vasilavičienę. Ji tai tikrai paskirs gydymą, seks ar sveiksti ir bent kuriam laikui tai tikrai atsikratysi tos bėdos. Mane pas ją nukreipė kosmetologė, sakė kelios jos klientės pas ją sėkmingai išsigydė. Registratūros tel. 377265.
Nes kai prieš kiek tai metų aš ėjau į paprastą polikliniką, tai man irgi tik tepaliuko išrašė, dar gaminamos plaktinės ir viskas. Toks gydymas nepadėjo.
Ach, dėl vakarėlio užuojauta, kažkaip teks maskuotis..., nes greito pagerėjimo tikrai nebus, reik daug, daug kantrybės. Neprarask vilties, bet ir nesėdėk sudėjusi rankų apgailestaudama. Veik!!! O aš linkiu sėkmės ir kantrybės.
Atsakyti
Nerijura abai aciu uz info, as buvau Kaune Kildos klinikoj, bet daugiau ten neisiu, nes rezultatu nera. O kur yra Mediderma? Ir kiek gydytojos konsultacija kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2007 12 20, 21:45)
Nerijura abai aciu uz info, as buvau Kaune Kildos klinikoj, bet daugiau ten neisiu, nes rezultatu nera. O kur yra Mediderma? Ir kiek gydytojos konsultacija kainuoja?

Medidermas yra Šilainiuose Viduklės 12-6. O už konsultaciją mokėjau apie 30 lt. , Tiksliai pasakyti negaliu, nes buvo dar mokestis už tyrimus apie 10 Lt ir 1 procedūros kaina apie 12 lt.
Atsakyti
Mergaitės, kažkur temos pradžioj buvau įmetusi vaistinėj gaminamo tepalo receptuką ir kokius vaistus (ospamox'as+ trichopolis) reikia gert. Mano erkė sėkmingai užmogdyta jau keletą metų thumbup.gif Tfu tfu tfu unsure.gif Pabandykit, gal ir jums pasiseks.
Ir kuo mažiau veidui vandens, ypač karšto ar šilto- kasvakar valykit specialiais valikliais. Ne pieneliais tik, o skysčiais, nes pienelį, kaip aiškino mano gydytoja, vis tik nepakankamai nuvalom, lieka likučių, o tai palanki terpė erkutėms gyvuoti. Aš kelis kartus per savaitę vakarais dar nuvau degtine ax.gif Tik po to būtinai reikia drėkinamojo kremo, kad oda neišsausėtų.
Taip pat tausokit save, nepervarkit, stiprinkit imunitetą- tai irgi viena erkutės išorinio pasireiškimo priežasčių.
Ir būkit per šventes gražios mirksiukas.gif O erkes atiduokit žiurkėms smile.gif
Atsakyti
Oi kaip noreciau, kad tas erkes ziurkes suestu tongue.gif , nes jau atsibodo nerealiai. Visoms graziu svenciu! newyear.gif ir gero 000054.gif
Atsakyti
Sveikos visos mergaitės, merginos, moterys. Dalyvauju pirmą kartą. Aš skaičiau daugybę žinučių apie veido odos erkutę,dabar pati noriu pašnekėti apie šią problemą, - gydausi jau 3 metus ( kažkokia nesąmonė ); Manau ,kad erkutę
iššaukė 2 operacijos ir avarija; Kada gydžiausi po avarijos sanatorijoje Palangoje,
pastebėjau, kad ant veido pasirodė išbėrimai, - galvojau, kad tai nuo vaistų ar nuo baseino vandens, nekreipiau į tai dėmesio. Po kiek laiko šašiukai pasidarė
stambesni, skaudėjo,- kaip būna peršalus, galvojau praeis, bet kai tai užsitęsė
keletą mėnesių, kreipiausi į odos gydytujus. Atsiprašant, kiek man kainavo ner
vų, kad jūs žinotumėte ,- erkutę nustatė tik iš 4 -o karto ! Man ėmė mėginukus
iš veido odos, vaikščiojau išdraskytais šašais. Gydžausi elektroprocedūrom ( pavadinimo neprisimenu ), naudojant ichtiolo tepalą, po procedūrų nuvalant veidą
salicilo spiritu, veidą bjauriai nuo to griauždavo, veidas palikdavo raudonas, žodžiu
atrodžiau "gerai";Veidą tepdavau pagamintu skysčiu , man atrodo, jo sudėtyje buvo sieros ,ichtiolo ,- bet nesakyčiau, kad man padėjo; Lankiausi privačiai, - naudojau ROZEX tepalą, gydžiausi šalto azoto ( minus 300 laipsnių ) procedūrom,- vieną kartą kosmetologė taip pagydė, kad ant veido pūslės iššoko; Gėriau metroni
dazolį juo tepdavau veidą.Visa tai atlieku treti metai, ir, po galais, vis tiek po kaž
kiek laiko vėl viskas atsinaujina.... Pasiguodžiau! Aš pati iš Klaipėdos. Padėkite, gal kam nors padėjo kokie nors vaistai ar kokią močiutę žinote,kuri gamina gydomus tepalus - kažkas sakė, kad išsigydė per 2 savaites IKI PASIMATYMO!
Atsakyti
sveikos, supermamos smile.gif

kaip tik del sios temos prisijungiau prie forumo, nors, tikiuosi, cia bus ir daugiau ka nuveiki smile.gif
noriu pasidalinti savo vargais kovojant su sia bjaurybe. mano veidelis ju jau "vagojamas" gana ilga laika. is pradziu gydziausi Gydomosios kosmetologijos centre, ten man paskyre kazkoki purskiama antibiotika, nuo kurio, maniau, nusilups oda iki kaulu. zodziu, nepadejo. paskui lankiausi viename laaaabai brangiame grozio centre, ten liepe teptis jau minetu Rozex'u. vargau metus, bet jokiu rezultatu. nusiunte i kazkokia privacia laboratorija, kur man ispesiojo puse blakstienu, bet erkutes "nerado". o pries naujuosius jau visai praradusi vilti, nuvariau i odos ligu dispanceri Kauno gatveje. padare tyrima, ir stai - pasirodo tu padaru su kaupu sad.gif taip pat uzdraude praustis, naudoti maitinamuosius kremus ir dantu pasta su fluoru, neleido gerti jokiu B grupes vitaminu ir alaus mieliu tableciu. israse vaistineje gaminamu tepliuku-smirduku, ir liepe pasitikrinti krauja, ar skrandyje nera kazkokios bjaurios bakterijos. tai va, jei kam neranda erkutes, o i save pasiziureti baisu, siulau pasitikrinti skrandi. ne karta girdejau, kad jei ten randa ta bakterija (pamirsau kaip vadinasi), tai savaite antibiotiku ir viskas susitvarko. i kova uz grozi ir sveikata!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GaBu @ 2008 01 07, 14:49)
sveikos, supermamos smile.gif

kaip tik del sios temos prisijungiau prie forumo, nors, tikiuosi, cia bus ir daugiau ka nuveiki smile.gif
noriu pasidalinti savo vargais kovojant su sia bjaurybe. mano veidelis ju jau "vagojamas" gana ilga laika. is pradziu gydziausi Gydomosios kosmetologijos centre, ten man paskyre kazkoki purskiama antibiotika, nuo kurio, maniau, nusilups oda iki kaulu. zodziu, nepadejo. paskui lankiausi viename laaaabai brangiame grozio centre, ten liepe teptis jau minetu Rozex'u. vargau metus, bet jokiu rezultatu. nusiunte i kazkokia privacia laboratorija, kur man ispesiojo puse blakstienu, bet erkutes "nerado". o pries naujuosius jau visai praradusi vilti, nuvariau i odos ligu dispanceri Kauno gatveje. padare tyrima, ir stai - pasirodo tu padaru su kaupu sad.gif taip pat uzdraude praustis, naudoti maitinamuosius kremus ir dantu pasta su fluoru, neleido gerti jokiu B grupes vitaminu ir alaus mieliu tableciu. israse vaistineje gaminamu tepliuku-smirduku, ir liepe pasitikrinti krauja, ar skrandyje nera kazkokios bjaurios bakterijos. tai va, jei kam neranda erkutes, o i save pasiziureti baisu, siulau pasitikrinti skrandi. ne karta girdejau, kad jei ten randa ta bakterija (pamirsau kaip vadinasi), tai savaite antibiotiku ir viskas susitvarko. i kova uz grozi ir sveikata!!!! smile.gif

Skrandžio tyrimas dar irgi ne viskas. Dariausi, bet nieko nerado. Liepė darytis tyrimus iš ginekologinės pusės, irgi nieko blogo. Taip ir neaišku nuo ko ir iš ko jos atsiranda.
Atsakyti
Man buvo erkute,bet as galvojau,kad pavasaris ,vitaminu trukumas... .Sasuota nuejau i salona,valiausi veida.Po savaites kai nemaciau rezultatu nuejau i odos dispanseri .Ten iskart paklause,ar nera problemu su skrandziu.O buvo ,kad skrandi skauda ir nezinau nuoko.Na man padare tyrius,veida salde,tepalu kruva israse.Po savaites man sasu atsirado ant pilvo,nugaros ir pilvo apacioje blush2.gif .Gyd.tada israse kazkokiu vaistu i vena.ir pakeite vaistus.Po to man viskas isgyjo ax.gif Dabar viskas gerai.
Atsakyti
Mergaites, o ta erkute uzkreciama ar ne? Zinau, kad daugelis ju turi, bet is kur jos atsiranda???
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 01 23, 00:15)
Mergaites, o ta erkute uzkreciama ar ne? Zinau, kad daugelis ju turi, bet is kur jos atsiranda???

Nepergyvenk, tikrai neužkrečiama. Mes jau visi gimstam su ta erkute, tik pas vienus ramiai gyvena ir žmogus vargo nemato, o vat kitus karts nuo karto pakankina biggrin.gif Sako, kad jas iššaukia pirmiausiai nervai, o paskui jau skrandžio problemos verysad.gif
Vat ir mane jau 3 kartą per 8 metus jos aplankė, bet šį kartą jokių spuogelių, nieko nieko, tik bebrotiškas kaktos niežėjimas. Nuvariau į Kauno gatvę, išrašė gan brangaus tepalo "Metrosa",prigrasino su vandeniu nesiprausti, bo labai tos erkės jo nemėgsta, geriau toniku veidą valyti. 10 dienų tepiausi žymiai pagerėjo,niežulys galima sakyt išnyko nu ir palindau vakar po dušu, kaktos aišku nebesaugojau...ir vėl kasytis pradėjau verysad.gif
Atsakyti