sveikos, taigi ir gerai kad nedejau tos avizu koses, pasirodo avizos vienas is 7 dazniausiu alergenu, padarius tyrima, paaiskejo kad jam ir esu alergiska... arbata kelias dienas pavaliau,nieko nepajauciau ir padejau salin, nezinau
ar apsimoka ja valyt veida jei jau naudoju kvapu namu alieju... ar nebus sviestas sviestuotas?ir
po keik laiko turetu pasijusti efektas po tos arbatos?turiu dar kelis klausimelius...
po kiek laiko pagerejantis efektas turetu pasijausti po kvapu namu aliejuko? nes as naudoju 5 dienas jau , oda luptis pradejo! grauzia, sausa ir tt... tad padejau salin kolkas ir atstatineju su riebalu,nes neimanoma,kaip suskilinejus... tokiu atveju,
man mesti salin ta alieju ar cia apgydyti ir toliau tepti? cia taip padeda gal? beje mano oda taip reguoja kolkas i visus tepalus gydomuosius kur bandziau kolkas...
kitas klausimelis
kaip su odos riebalinimu... dermatologai sako netept jokiu riebalu, kremu , baziu ir pan, nes jie maitina erkes,bet juk kitaip iki zaizdu suskilineja, o nepetepsi tepalo ant zaizdos...sako gali tept po apacia ka pamaitinimui , o ant virsaus gydomaji tepala. tai nesuprantu, tept kas maitina oda , bet negerai,nes erkes maitina??
aciu uz atsakymus kazka zinanciom ir pasidalinusiom
Papildyta:apie kremus is demodex... is nares sioje temoje nusipirkau juos(dienini ir naktini), bandysiu gydyt su jais veliau,kai kiek apgydysiu su kitom priemonem, nes man per daug isesta oda tiem kremam ir neina istvert grauzimo tu kremo... aplink akis ju tept negalima, taigi jei kas siustusi dar tuos kremus, galetume susimesti ant siuntimo, nes aplink akis negalima ju tepti, o man aplink akis isberta normaliai ir krenta blakstienos, tad uzsisakyciau arba is ko nors nupirkciau eyelash ,ty akim skirta ,krema.