O kur Kaune galėčiau kreiptis, nes ir mane kamuoja ta liga?
mane taippat buvo aplankiusi ta bėda tai ir pas dermatologą kreipiausi ir gydžiausi pusę metų bet padėjo naminiai vaistai pas mus čia bobulė vaistus naminius gamina tai dvi savaitės ir nebėra.
QUOTE(HONDIKĖ @ 2007 01 31, 20:23)
mane taippat buvo aplankiusi ta bėda tai ir pas dermatologą kreipiausi ir gydžiausi pusę metų bet padėjo naminiai vaistai pas mus čia bobulė vaistus naminius gamina tai dvi savaitės ir nebėra.
O tai kokiam čia mieste, ir kaip pas ją patekti
Sveikos!
Pries gera pusmeti turejau tokia problema, kad nezinojau kur lysti, vaziavau ir i Kauno gatve, pas dvejus dermatologus lankiausi, o jie nei tyrimus dare, nei kazkokius normalius vaistus israse, net nepaziurejo normaliai kas man yra, tai taip nusivyliau... Truputuka padejo kosmetologe, is jos pirkausi gydomuosius kremus ir kaukes(nemazas sumeles suplojau uz profesionales priemones ), apgijo, bet dabar ziuriu islenda problema, tokie skausmingi, labai gilus, vos ne melini pulingi spuogai ant skruostu, paausiuose, prie smakro, neserpetoja kol kas ptiu ptiu ptiu, tai nezinau ka daryti, vel i Kauno gatve? Gal kuri galite parekomenduoti gydytoja?
Beje, kas per kremas Rozex ir ka jis daro? Kokiu dar veiksmingu priemoniu galite patarti? Mano veidas blizda istisai, jokio makiazo pasidaryti negaliu.
Pries gera pusmeti turejau tokia problema, kad nezinojau kur lysti, vaziavau ir i Kauno gatve, pas dvejus dermatologus lankiausi, o jie nei tyrimus dare, nei kazkokius normalius vaistus israse, net nepaziurejo normaliai kas man yra, tai taip nusivyliau... Truputuka padejo kosmetologe, is jos pirkausi gydomuosius kremus ir kaukes(nemazas sumeles suplojau uz profesionales priemones ), apgijo, bet dabar ziuriu islenda problema, tokie skausmingi, labai gilus, vos ne melini pulingi spuogai ant skruostu, paausiuose, prie smakro, neserpetoja kol kas ptiu ptiu ptiu, tai nezinau ka daryti, vel i Kauno gatve? Gal kuri galite parekomenduoti gydytoja?
Beje, kas per kremas Rozex ir ka jis daro? Kokiu dar veiksmingu priemoniu galite patarti? Mano veidas blizda istisai, jokio makiazo pasidaryti negaliu.
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2007 02 01, 13:57)
Sioje temoje dalyvauja kas nors?
Aš tai tik vakar atradau tą temą, skaitydavau temą apie spuogus,klausiau klausimą, bet atsakymo negavau,
Todėl šiandien nutariau nueiti pas gydytoją, tai ji tik pažiūrėjo ir pasakė, kad tai dermatitas kažkoks.Pasakiau, kad anksčiau buvo rasta erkutė,o ji atsakė, kad pas kiekvieną žmogų yra ta erkutė,tik ne kiekviena oda į ją reguoja. Dar bėrimas gali kilti dėl skrandžio sutrikimų.
Man išrašė gerti antibiotikų, losjono su levomicinu ir tepalo su antibiotku.
Žiūrėsiu kaip dabar bus,ir dar neleido valyti dantų su pasta, kurioje yra fluoro...tai tiek
aš tai iš Plungės čia tai yra moteriškė kuri daro vaistus,o dėl dermatito tai arbatmedžio aliejus padėjo kai turėjau ant kojų.
QUOTE(HONDIKĖ @ 2007 02 01, 19:03)
aš tai iš Plungės čia tai yra moteriškė kuri daro vaistus,o dėl dermatito tai arbatmedžio aliejus padėjo kai turėjau ant kojų.
Aš tai naudoju arbatmedžio prausiklį,bet tik kelias dienas, tai apie efektą nieko negaliu parašyti.
Tai kaip aš supratau iš daktarės, tai ar erkutė,ar spuogai,tas pats...
O tai tu su tomis žolelėlis ilgai tapei veidą, ir ar ji visas priima.Man iki Plungės netoli.
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2007 02 01, 19:45)
Taip ir negaunu atsakymo, kas per priemone Rozex ir kuo ji veiksminga, kada naudoti?
Čia beveik niekas neužeina,bandyk paklausti kitoje temoje (apie veido spuogus),gal ten kas žinos.Aš tai nežinau kas tai per daiktas...
O gal tu esi bandžiusi arbatmežzio prausiklį? Ar padėjo?
QUOTE(jutute @ 2007 02 01, 18:34)
ir dar neleido valyti dantų su pasta, kurioje yra fluoro...tai tiek
o nepasakė kodėl?
QUOTE(jutute @ 2007 02 01, 18:23)
Tai kaip aš supratau iš daktarės, tai ar erkutė,ar spuogai,tas pats...
Spuogai ir erkutė- visiškai skirtingi dalykai
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2007 02 01, 18:45)
Taip ir negaunu atsakymo, kas per priemone Rozex ir kuo ji veiksminga, kada naudoti?
Rozex- tai vaistas, nuo bakterinės odos infekcijos. Jis naikina odos ligas sukeliančias jautrias bakterijas. Paprastai vartojamas kartu su atitinkamai parinktais antibiotikais.
Šiaip yra daug keliskart pigesnių ir nei kiek neprastesnių šios grupės vaistų nei Rozex.
padėjo naminiai vaistai pas mus čia bobulė vaistus naminius gamina tai dvi savaitės ir nebėra.
Kokios to vaisto sudedamosios dalys?