Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

dėjau kiekvieną vakarą prieš miegą smile.gif 4u.gif nes pabąla nuo dribsių ir nenuplaudavau. blush2.gif tik ryte likučius pašalindavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saules23 @ 2011 11 30, 13:05)
o man jau veido erkute praeitis!!!  4u.gif  jau savaite kai dinges raudonis ir veidas kaip naujas  lotuliukas.gif  thumbup.gif  ir galiu padekoti TIK AVIZU DRIBSNIAM  thumbup.gif

Na na ar dar dziaugiesi tuo pagerejimu smile.gif tikriausei mazai zinai apie ta liga rolleyes.gif
Jei padetu avizu drybsniai tai gydytojai nevargtu su ligoniais kurie stovi uz duru kas menesi ar puse metu smile.gif Ziurek kad dar daugiau ta erke neislystu smile.gif As ir isbandziu pradzioje liaudiskus metodus smile.gif Bet deja neuzilgo teko nusivylti O gal tau cia ne erkute visai ???? Ar buvai pas gyd ? darei tyrimus ? Geriau mnau neklaidinkime viena kitos su actais dripsniais grietinemis ir sviestais Nieko nebus tai yra infekcija ir jokie valgomi produktai nepades smile.gif As po vaistu kurso jauciuosi neblogai bet tai vaistu doze kaskiek apramino ta erkute ir kazin ar visiskai ja uzmigde ?Eisiu pas yd kita savaite paziuresim sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Ququte @ 2011 10 20, 13:17)
na, kaip man aiskino gydytoja, kad privalo visi tie spuogeliai nusilupti, ir ispejo kad bus blogiau, tiesa as taip ir nepradejau jos skirto gydymo Rosex'u  biggrin.gif

Ne visiems tinka tas Rozex O jis ir brangus dar Is baltarusijos yra toks metrogil Jis tokios pat sudieties kaip Rozex tik kaina skiresi labai Aisku pas mus LT vaistineje nera reik pas baltarusius jieskoti Bet pav man gelis netinka jis labai sausina oda O geriau metranidazolio kremas kuri gamina vaistines As nuo gelio pasidarau raudona labai lyg uzdektu veidas o nuo kremo nieko wink.gif

QUOTE(Ququte @ 2011 10 21, 10:54)
turi buti veidas neideges, o as kaip tik po atostogu pietuose. Tai manau kad teks iki sausio pakentet.

Na jei problemas turite kapileru tai jums negalima buti sauleje pirtije valgyti astraus maisto ,karsto taip pat alkoholio vartoti Jei situ dalyku nesilaikysite pagerejimo niekomet nesulauksite smile.gif As vasara su skeciu einu jei imanoma smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2011 12 07, 22:47)
Na jei problemas turite kapileru tai jums negalima buti sauleje pirtije valgyti astraus maisto ,karsto taip pat alkoholio vartoti Jei situ dalyku nesilaikysite pagerejimo niekomet nesulauksite smile.gif As vasara su skeciu einu jei imanoma smile.gif smile.gif smile.gif

O man vasarą, kai veidas gauna saulės erkė nekankina. Aišku aš nesideginu atsigulusi ir jei ilgai būnu saulėje deduosi kepurę.
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 12 07, 22:58)
O man vasarą, kai veidas gauna saulės erkė nekankina. Aišku aš nesideginu atsigulusi ir jei ilgai būnu saulėje deduosi kepurę.

Taip vasaros metu erkia turincioms pagereja Saules labai reikia vengti turin kapilerus wink.gif Ta prasme kuperoze ar kitaip Rozaceja mirksiukas.gif
Rudeniop visada pablogeja ta erke wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 09 gruodžio 2011 - 08:16

Pritariu del liaudisku priemoniu, kad reikia maziau blaskytis ir eksperimentuoti. As nusprendziau gydytis taip kaip gydytoja nurode, nusipirkau ta baisuji Rozex, ir ka Jus manot? Padeda! Oda tikrai pagrazejo, spuogeliu beveik nera, paraudimas sumazejo, tiesa, reikia kantrybes, bet po 1,5 men standartinio gydymo tikrai galiu pasakyti kad veikia. Aisku, kapiliaru kremai nepanaikins, juos reiketu tiesiog saugoti arba panaikinti su lazeriu. Mano gydymas toks: nakciai tepu Vittela, ryte Rosex, ant virsaus Biodermos kremas sensibio Forte, valau oda tik su Biodermos vandeniu. Itariu kad sis gydymo metodas labiau tinka toms, kurioms erke sukele rosacea, pulingiems spuogams reikia kazko kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququte: 09 gruodžio 2011 - 13:35
QUOTE(saules23 @ 2011 12 01, 19:58)
dėjau kiekvieną vakarą prieš miegą smile.gif  4u.gif  nes pabąla nuo dribsių ir nenuplaudavau.  blush2.gif  tik ryte likučius pašalindavau  ax.gif

Keleta kartu jau dejau avizinius dribsnius ir galiu pasakyti, kad tikrai oda apramino ir nebetaip isberta. ax.gif Darysiu reguliariai, ziuresiu gal ir man pades.
Atsakyti
Sveikos turiu ir as erkute. Gydausi jau kelinti metai , ne pas viena gydytoja buvau, kol sunadus dantis nuvykau iKauno g. Odos ir veneriniu ligu dispanceri, skamba baisiai bet ten specia dirba.
erkute, tepaliuko israse ju vaistinej nusipirkti galima, su ichtiolu ir cinku, veido jokiu budu neplaut vandenuku tik specialiu vandeniu is vaistines kuris pakainuoja, bet jo kai veidui ilgam uztenka, as buteliuka 4-5 men naudoju.
o dar tepaliukas metronidazol- kaip suprantu gydo tas zarazas.
liaudiskom priemonem kaskada ir as bandziau- tik apgydoma, o jei be gydytojo zinios galima taip "nusigydyt" o juk veidas ne uzpakalis- kaip uzmaskuosi kai atrodai kaip burokas ir per storiausia pudros sluoksni permusa raudonis, po keliu val niezti ir viskas baigisi tuo kad begi valyt makiazo ir kasaisi iki pazalevimo.
po tu tepaliuku, kurios gavau su receptukais- juos parduoda Universiteto vaistinej, jau praejo menesis, veidas svelnus ir raudonis vis maziau musa.
bet svarbiausia- ka man gydytojas pasake- cia yra visa problema zarnyne- kasko netoleruoja organizmas ir tokiu budu iseina alergija i virsu. nieko karsto negerti ir nevalgyti, astraus, maisto vengti, jokiu saunu, pirciu ir baseinu. nuo saules sleptis irgi nesideginti specialiai bet man pavasari pamenu ispanijoj buvau- saule ir juros vanduo padejo, gryzau tokia kaip pries negalavimus buvau- oda lygi, svelni. tik po kiek laiko rudeniop vel viskas prasidejo.
va taip ir vargstu, gal dabar jau nusiramins
sekmes visoms besigydant.
Atsakyti
mazoji 007 - dauguma mūsų šituos kančios kelius praėję ir tuos minėtus marmaliukus naudoję. Mėnuo - labai mažas gydymo laikas, po 3 ir daugiau mėn jais tepamės. Oda pradeda labai sausėti, luptis sluoksniai nuo tų tepalų, tipo pažeista erkės nusilupa. O blogiausia tai, kad čia visam gyvenimui, lyg jau praeina ir vėl išlenda doh.gif
Kad problema žarnyne gali tūnoti visai realu, bet tik ne alergiją schmoll.gif doh.gif alergija yra alergija, o ne erkutė.
Truputis saulė erkutei visai geri, vasarą ji pas mane visada dingsta. O išlenda kai pasilpsat imunitetas šaltuoju metų laiku.
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 12 18, 21:42)
mazoji 007 - dauguma mūsų šituos kančios kelius praėję ir tuos minėtus marmaliukus naudoję. Mėnuo - labai mažas gydymo laikas, po 3 ir daugiau mėn jais tepamės. Oda pradeda labai sausėti, luptis sluoksniai nuo tų tepalų, tipo pažeista erkės nusilupa. O blogiausia tai, kad čia visam gyvenimui, lyg jau praeina ir vėl išlenda  doh.gif
Kad problema žarnyne gali tūnoti visai realu, bet tik ne alergiją  schmoll.gif  doh.gif  alergija yra alergija, o ne erkutė.
Truputis saulė erkutei visai geri, vasarą ji pas mane visada dingsta. O išlenda kai pasilpsat imunitetas šaltuoju metų laiku.

labai teisingai pasakyta. man gydytoja kiekvienąkart pas ją apsilankius sako, kad žiūrėčiau ką valgau..kai vartojau antibiotikus,tai net pieno produktus buvo uždraudusi,dėl netoleravimo. dėl saulės, jo,ji naudinga, bet tik labai blogas derinys saulė+vanduo. ypač šiltuoju metų laiku..nusibodo ta erkutė negyvai..bandžiau ir tą aliejuką iš kvapų namų, gan neblogai padėjo, bet kitose vietose tas riebalas iškėlė kelis didelius baltus/inkštyrinius spuogus..
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 12 01, 16:20)
Dar kuri nors gal isbande tuos kremus?

Naudoju ir as, tai vos tik pradejau naudot, is karto buvo pablogejimas....bet po dvieju savaiciu po biski pradejo geret....dabar naudoju jau men. su trupuciu, antakiu zonoj, nosis atrodo gerai, nebera spuogeliu....
tiesa,pries naudojant tuos kremukus, mano smakras atrode siaubingai, visas baisiausiai skaudejo, buvo net ne raudonos demeles, bet jau nese i melynuma...o spuogu kylimas,tai buvo nezmoniskas....dabar jau nebekyla spuogeliai, oda nebesilupa...po truputi po truputi nyksta raudonumas, ir visiskai nebeskauda...
Tiesa, is pradziu kreipiaus i gydytoja,bet jos paskirti vaistai man visiskai nepadejo, man ta erkute net i blakstienas nukeliavo,ko deka kiekvienoj akyje po keturis saltuosius miezius isdygo, buvo numatyta operacija,bet kadangi turejau vos menesiuko leliuka,tai tam nesiryzau, ir nusipirkau zoleliu tepaliukus (Adeles) ir kagi jais tepiau, ir saltieji mieziai isnyko, bei erkute is blakstienu...tepdavau ir veida,tai is pradziu tepaliukai koki pusmeti labai gerai veike, bet laiks nuo laiko pakeisdavau kitu....bet va si rudeni,tai labai pablogejo..............spuogeliu kilimas jau vede i nevilti...
tad ziuresiu,gal visgi pavyks su tais kremukais issigydyt visiskai...
Atsakyti
nezinau ar cia pataikiau, bet mano vienai pazystamai pripazino akiu blakstienu erkute. jau daug naudojo vaistu, ivairius lasiukus, proceduras, bet akys paraudusios, vokai paburke. Gal zinot kokiu kitu ,naturaliu, gydymo metodu. Dekoju
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 10, 20:23)
nezinau ar cia pataikiau, bet mano vienai pazystamai pripazino akiu blakstienu erkute. jau daug naudojo vaistu, ivairius lasiukus, proceduras, bet akys paraudusios, vokai paburke. Gal zinot kokiu kitu ,naturaliu, gydymo metodu. Dekoju

gal suveiktu tu mirkytu avizu laikymas?...
Atsakyti