Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(Ququte @ 2011 10 20, 11:22)
Labas,
kad antroj-trecioj savaitej buna pablogejimas smile.gif
http://www.demodex.info/treatment.php

Aš ir galvoju gal verta pabandyt, bet dabar tas pablogėjimas g.gif visai nenoriu pablogejimo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 10 20, 11:39)
Aš ir galvoju gal verta  pabandyt, bet dabar  tas pablogėjimas  g.gif  visai nenoriu pablogejimo  schmoll.gif

Be pablogėjimo nebus ir pagerėjimo mirksiukas.gif va kaip sueiliavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir galvoju gal verta  pabandyt, bet dabar  tas pablogėjimas  g.gif  visai nenoriu pablogejimo  schmoll.gif

Tikrai be pablogejimo nebus pagerejimo. Bet is tikro tai per tas pirmas 2-3 savaites bus nerealus pagerejimas. Jei po to ir bus pablogejimas, jis tikrai nebus toks blogas kaip buvo pries pradzia gydymo. O be to pablogejimas buna del to, kad po oda buna pilna lavoneliu erkiu, tai iskyla milijonai pulinuku. Kai erkes mirsta, jis isleidzia labai daug toksinu, del ko ir buna pablogejimas. As tiesa pasakius dziaugiausi kiekvienu tuo pulinuku, nes zinojau, kad ten erkes lavonelis. Kuo daugiau, tuo geriau smile.gif Svarbiausia pozityvus mastymas, ar ne? smile.gif Be to, juk tas pablogejimas tesiasi max. savaite, po to pradeda gereti vel.
Atsakyti

na, kaip man aiskino gydytoja, kad privalo visi tie spuogeliai nusilupti, ir ispejo kad bus blogiau, tiesa as taip ir nepradejau jos skirto gydymo Rosex'u biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2011 10 20, 13:17)
na, kaip man aiskino gydytoja, kad privalo visi tie spuogeliai nusilupti, ir ispejo kad bus blogiau, tiesa as taip ir nepradejau jos skirto gydymo Rosex'u  biggrin.gif

Man tai nesilupo ne trupucio. Taip kazkaip raudonis pranykdavo ir jie tiesiog isnykdavo. Tikrai be jokiu dramu. smile.gif
Atsakyti
Merginos, o jums dermatologai nesiule gydyma intensyvia pulsine sviesa (IPS)? Man siulo gydytis erkute, ar kaip gydytoja diagnozavo rozine, IPS'u. Jau isgeriau antibiotiku kursa, tepuosi nakciai Vitela, diena rozex'u. Nezinau net ka daryt, nelabai ka zinau apie sia procedura. Niekas nebandet?
Atsakyti
Pas mane kaip ir I stadijos rozine, issipletusiu kapiliaru nera, tiesiog veido raudonis, kaitimas, nedidelis niezejimas ir eme megineli del veido erkutes - rasta. Dermatologe sake kad IPS labai pegerintu situacija. Galvoju gal kas bandete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnieska: 20 spalio 2011 - 15:53
QUOTE(Magnieska @ 2011 10 20, 16:52)
Pas mane kaip ir I stadijos rozine, issipletusiu kapiliaru nera, tiesiog veido raudonis, kaitimas, nedidelis niezejimas ir eme megineli del veido erkutes - rasta. Dermatologe sake kad IPS labai pegerintu situacija. Galvoju gal kas bandete?

As tai nieko apie tai negirdejau ir nesu bandzius. Bet kaip isivaizduoju tikriausiai labai brangus malonumas?
Atsakyti
QUOTE(Magnieska @ 2011 10 20, 16:52)

Esu gydziusi kapiliarus, pora proceduru uzteko, kokiems metams padejo, paskui atsirado nauju. Ta sviesa gerai jei matosi kapiliaru tinklas, bet abejoju ar veikia erkute. Man irgi nustate rosacea, kuria atseit sukele tos erkes wink.gif
Atsakyti
Kaina kazkaip skiriasi, esu maciusi kainorastyje nuo 600 Lt, man sake kainuotu viena procedura 350 iki 390 Lt. Reiketu 3 proceduru, karta i menesi.
Si procedura kaip ir gerai veido rozinei, sprendziant pagal tai kaip gydomos erkutes su rozex'u ir pan. taip pat kaip ir rozine, pagalvojau gal taikoma ir erkutem.
Kaip man viena gydytoja sake jeigu yra nustatyta erkute dar nereiskia kad yra rozine, jeigu yra rozine tai yra ir erkute.
Papildyta:
QUOTE(Ququte @ 2011 10 20, 18:13)
Esu gydziusi kapiliarus, pora proceduru uzteko, kokiems metams padejo, paskui atsirado nauju. Ta sviesa gerai jei matosi kapiliaru tinklas, bet abejoju ar veikia erkute. Man irgi nustate rosacea, kuria atseit sukele tos erkes wink.gif

O gal galit daugiau papasakoti. Po proceduru labai nemalonu buvo pora dienu? Negalvojat pakartoti?
Atsakyti
QUOTE(Magnieska @ 2011 10 20, 20:24)
Kaina kazkaip skiriasi, esu maciusi kainorastyje nuo 600 Lt, man sake kainuotu viena procedura 350 iki 390 Lt. Reiketu 3 proceduru, karta i menesi.
Si procedura kaip ir gerai veido rozinei, sprendziant pagal tai kaip gydomos erkutes su rozex'u ir pan. taip pat kaip ir rozine, pagalvojau gal taikoma ir erkutem.
Kaip man viena gydytoja sake jeigu yra nustatyta erkute dar nereiskia kad yra rozine, jeigu yra rozine tai yra ir erkute.
Papildyta:

O gal galit daugiau papasakoti. Po proceduru labai nemalonu buvo pora dienu? Negalvojat pakartoti?

As dariausi Sugiharoj, kadangi plotas buvo nedidelis, kainavo apie 150 viena procedura. Po jos lieka paraudimas, kita diena jo jau nesimato, tie kapilarai kurie matesi, atrode kaip sukepe wink.gif paskui nusilupo, kaip sasiukai, po men pakartojau ir viskas. Tiesa, apie erke tuo metu nieko nezinojau, tik visada turejau beda su tuo raudoniu ir kapiliarais. Dabar jau ir raudonu spuogeliu yra. as ir mastau apie toki gydyma, bet turiu luktelt, nes turi buti veidas neideges, o as kaip tik po atostogu pietuose. Tai manau kad teks iki sausio pakentet. Parasyk jei darysi procedura. Ir kaip tas tas Rosex, padeda kiek? As del atostogu negalejau jo naudot, nes negalima i saule, o pasiskaicius komentarus, isvis suabejojau jo veiksmingumu.
Atsakyti
Turiu klausima "patyrusioms" smile.gif Kaip jus sprendziate odos sausumo problema gydymo metu? ka darote esant saltam orui ar minusinei temperaturai? ar nenusala oda be kremo? Gal vistik galima kazkuom pasitepti... g.gif
Atsakyti