QUOTE(Magnieska @ 2011 10 20, 20:24)
Kaina kazkaip skiriasi, esu maciusi kainorastyje nuo 600 Lt, man sake kainuotu viena procedura 350 iki 390 Lt. Reiketu 3 proceduru, karta i menesi.
Si procedura kaip ir gerai veido rozinei, sprendziant pagal tai kaip gydomos erkutes su rozex'u ir pan. taip pat kaip ir rozine, pagalvojau gal taikoma ir erkutem.
Kaip man viena gydytoja sake jeigu yra nustatyta erkute dar nereiskia kad yra rozine, jeigu yra rozine tai yra ir erkute.
Papildyta:
O gal galit daugiau papasakoti. Po proceduru labai nemalonu buvo pora dienu? Negalvojat pakartoti?
As dariausi Sugiharoj, kadangi plotas buvo nedidelis, kainavo apie 150 viena procedura. Po jos lieka paraudimas, kita diena jo jau nesimato, tie kapilarai kurie matesi, atrode kaip sukepe
paskui nusilupo, kaip sasiukai, po men pakartojau ir viskas. Tiesa, apie erke tuo metu nieko nezinojau, tik visada turejau beda su tuo raudoniu ir kapiliarais. Dabar jau ir raudonu spuogeliu yra. as ir mastau apie toki gydyma, bet turiu luktelt, nes turi buti veidas neideges, o as kaip tik po atostogu pietuose. Tai manau kad teks iki sausio pakentet. Parasyk jei darysi procedura. Ir kaip tas tas Rosex, padeda kiek? As del atostogu negalejau jo naudot, nes negalima i saule, o pasiskaicius komentarus, isvis suabejojau jo veiksmingumu.