Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(Ququte @ 2011 10 19, 17:03)
o kaip oda i ta rosex reagavo? man tai sake kad turi nusilupti oda, parausti ir t.t...ir net gali alergizuoti sad.gif

man pasausina odą, šiek tiek pleiskanoja, nealergizavo, išbėrimus apramino. Šiek tiek pagerina odos būklę, bet nepanaikino erkutės.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 10 19, 16:10)
man pasausina odą, šiek tiek pleiskanoja, nealergizavo, išbėrimus apramino. Šiek tiek pagerina odos būklę, bet nepanaikino erkutės.

supratau, o tu tepei visa veida ar tik ten kur spuogeliai? nes as neisivaizduoju kaip issiversti be kremo, pameginau pora dienu, oda pasidare kaip popierius, tempia, kaista, rausta... bijau kad per ta gydyma susigadinsiu oda sad.gif

apie Vitella http://www.efarma.lt...ai-su-ichtiolu/
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2011 10 19, 17:14)
supratau, o tu tepei visa veida ar tik ten kur spuogeliai? nes as neisivaizduoju kaip issiversti be kremo, pameginau pora dienu, oda pasidare kaip popierius, tempia, kaista, rausta... bijau kad per ta gydyma susigadinsiu oda sad.gif

man erkutė yra kaktoj ir skruostuose. Ten ir tepu. Nors šiuo metu visai nieko nebetepu, nes rezultato nematau. O šiaip veido jokiais kremais ar pudrom daugiau nei metus nebetepu. Reiktu padrėkintit odą, bet bijau kad erkė dar labiau išlįs.
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2011 10 19, 13:10)
Pasiskaiciau as apie tuos kremukus, tas su cinku ir siera man primena gydytojos skirta Vittela (su cinku ir ichtiolu) nakciai, o dienai krema su metrodinazolu Rosex ar kaip jis vadinasi. Klausimelis butu toks, ar meginai gydyti veida tuo Rosex kremu? Nes kaip as suprantu, jei netinka Rosex, tai netiks ir kitas su ta sudetimi.
Pvz. man Kvapu namu aliejus netiko, pasikankinau kelias dienas ir meciau, nes oda buvo labai raudona, deganti, gal kas noretu perpirkti uz simboline kaina? smile.gif

Sveikutes, as dabr bandziau ieskotis internete informacijos apie ichtiola ir atrodo, kad tai visiskai skirtinas dalykas negu sublimed sulphur. Dar klausiau tetos, kuri yra gydytoja, tai sake, kad ichtiolas yra ta derva, is kurios asfalta daro (nepamenu pavadinimo). Siaip net jei sudetis panasi, manau svarbu ir proporcijos, kiek kurio ingrediento yra. Be to, kinietiskuose kremuose yra ir daug specialiu kinieciu zoleliu.

Del Rosex, pati nebandziau, bet mano mama pries tris mama turejo ta pacia erkuciu problema ir jai buvo israse milijonus tepaliuku, tame tarpe ir Rosex. Baisiai keikesi, nes velniskai daug sumokejo, o poveikio jokio. Galiausiai issigyde su ciko tepalu, baltushka ir antibiotiku tepalu.

Siaip man atrodo, jei jau norite leisti brangiam tepalui kaip Rosex, kodel gi nepabandzius kinietisku, jei tiek zmoniu pasaulyje padejo. Ir man tikrai padejo. Jau 5 savaites kaip gydausi ir toliau dziaugiuosi oda, ir toliau neatkrinta.

Del aliejuko is kvapu namu, tai man valantis su Bioderma, buvo labai gerai. Bet kai keleta kartu issiploviau veida su rugstiniu plovikliu, tai labai uzgrauze. Manau, jei tik oda truputi pasausejus ar sudirginta, tas aliejukas iskart labai grauzia.
Papildyta:
QUOTE(Ququte @ 2011 10 19, 16:14)

apie Vitella http://www.efarma.lt...ai-su-ichtiolu/

Man tai kazkaip atrodo, kad reiketu tepti visa veida. Nes jei patepsite tik tas vietas, kur yra, jos paprasciausios pereis i kita vieta. Sakau ir patirties, nes mano mamai taip atsitiko. As ja apkreciau erkutem (jau antra karta) ir dabar gydosi kartu su manim, bet as tepuosi visa veida ir man viskas super, o jinai tepasi tik ten, kur spuogai, ir zinokit kiekviena ryta atsikelia su vis naujais spuogais po visa veida. Net idomu ziuret kaip jie migruoja. Manau, jei jau naikint, tai tik kompleksiskai. Sekmes!
Papildyta:
Atsiprasau uz visokias praleistas raides ir rasybos klaidas, rasiau pusiau miegodama. smile.gif Ten, kur apie mama, tai turejau galvoj pries tris metus ji turejo problema su erkem, o ne pries "tris mamas". Ir dar jai israse cinko tepala, ne ciko. Gal jau geriau man laikas i lovyte, o ne rasineti ir jus siurpinti klaidom. smile.gif
Atsakyti
Na, as pagooglinau apie ichtiola, tai radau tokia info:

Veiklioji medžiaga yra – Ichtamolis Tai skalūnų distiliacijos produktas, kurio veiklioji medžiaga - tiofenas (organinis sieros junginys). Tiofeno formule - C4H4S, daugiau nesigilinau smile.gif Bet kokiu atveju siera i ta jungini ieina smile.gif tai tik tiek smile.gif

Dabar del erkuciu, jos tikrai neuzkreciamos, nes tai yra visu musu odoje gyvenantis padaras, siaip tai niekas normaliai ir nezino kodel jos staiga ima daugintis ir sukelti uzdegimus, spuogus, man pvz aiskino kad kalti issiplete kapiliarai, ir kad joms patinka juose gyventi. Tik man tada toks retorinis klausimas iskyla, jei tos erkutes gyvena pas mus visus, tai bet kokiu atveju darant tyrimus, ju turetu rasti... Gal dermatologai tiesiog visa kalte suvercia joms ir nebeiesko kitu priezasciu? nes kiek skaitau, tai dazniausiai dermatologu skirti gydymo budai neveiksmingi... nu bet as siaip, garsiai pasvarsciau smile.gif

kremu is kinijos as irgi gundausi, bet noretusi daugiau atsiliepimu, nes jau ismeciau i bala pinigus pirkdama ta kvapu namu alieju...sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ququte: 19 spalio 2011 - 23:24
QUOTE(Ququte @ 2011 10 20, 00:19)
Na, as pagooglinau apie ichtiola, tai radau tokia info:

Veiklioji medžiaga yra – Ichtamolis Tai skalūnų distiliacijos produktas, kurio veiklioji medžiaga - tiofenas (organinis sieros junginys). Tiofeno formule - C4H4S, daugiau nesigilinau smile.gif Bet kokiu atveju siera i ta jungini ieina smile.gif tai tik tiek smile.gif

Dabar del erkuciu, jos tikrai neuzkreciamos, nes tai yra visu musu odoje gyvenantis padaras, siaip tai niekas normaliai ir nezino kodel jos staiga ima daugintis ir sukelti uzdegimus, spuogus, man pvz aiskino kad kalti issiplete kapiliarai, ir kad joms patinka juose gyventi. Tik man tada toks retorinis klausimas iskyla, jei tos erkutes gyvena pas mus visus, tai bet kokiu atveju darant tyrimus, ju turetu rasti... Gal dermatologai tiesiog visa kalte suvercia joms ir nebeiesko kitu priezasciu? nes kiek skaitau, tai dazniausiai dermatologu skirti gydymo budai neveiksmingi... nu bet as siaip, garsiai pasvarsciau smile.gif

kremu is kinijos as irgi gundausi, bet noretusi daugiau atsiliepimu, nes jau ismeciau i bala pinigus pirkdama ta kvapu namu alieju...sad.gif

Del uzkreciamumo, tai yra dvi nuomones. Vakaru medicina teigia, kad jos neuzkreciamos ir apskritai truputi ta problema ignoruoja, o rytu medicina (t.y. kinu ir rusu) teigia, kad uzkreciama. Labai daug atveju aprasyta internete forumuose, kai zmones isgyja ir pvz pasibuciuoja su spuoguotu zmogumi i skruosta ir toj vietoj vel atsiranda erkutes. Gal ir crazy skamba, bet taip yra. Juk tos erkutes, kurios yra mumyse yra musu naturali flora fauna. Tos, su kuriomis susiduriam is isores yra jau mums svetimos, galbut su tam tikrom genu mutacijom ir t.t.

Ir kaip paaiskinti tai, kad mano mama jau du kartus nuo manes uzsikrete ir dabar net teciui isdygo pulinukas ant nosies, kai gyvenime nera buve tokiu dalyku? Nezinau, as asmeniskai labai skeptiskai ziuriu i vakaru medicina. Jie gydo pasekmes, o ne priezastis. T.y. gydo spuogus ir alergija, o ne juos sukeliancias priezastis, t.y. erkes. O taip yra del to, kad vakaruose kosmetikos pramone varo milijardus. Jiems nenaudinga, kad mes zinotumem, kad yra ir kitu budu. Juk naudingiau mums is metu i metus kisti vis naujus produktus spuogams gydyti ir jiems maskuoti. Pamastykit apie tai.

Ir dar, ar kada nors matet kiniete ar japone su negrazia oda? As asmeniskai ne. Manau, taip yra del to, kad jie zino kazka, ko mes nezinom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitav99 @ 2011 10 20, 00:52)
Del uzkreciamumo, tai yra dvi nuomones. Vakaru medicina teigia, kad jos neuzkreciamos ir apskritai truputi ta problema ignoruoja, o rytu medicina (t.y. kinu ir rusu) teigia, kad uzkreciama. Labai daug atveju aprasyta internete forumuose, kai zmones isgyja ir pvz pasibuciuoja su spuoguotu zmogumi i skruosta ir toj vietoj vel atsiranda erkutes. Gal ir crazy skamba, bet taip yra. Juk tos erkutes, kurios yra mumyse yra musu naturali flora fauna. Tos, su kuriomis susiduriam is isores yra jau mums svetimos, galbut su tam tikrom genu mutacijom ir t.t.

Ir kaip paaiskinti tai, kad mano mama jau du kartus nuo manes uzsikrete ir dabar net teciui isdygo pulinukas ant nosies, kai gyvenime nera buve tokiu dalyku? Nezinau, as asmeniskai labai skeptiskai ziuriu i vakaru medicina. Jie gydo pasekmes, o ne priezastis. T.y. gydo spuogus ir alergija, o ne juos sukeliancias priezastis, t.y. erkes. O taip yra del to, kad vakaruose kosmetikos pramone varo milijardus. Jiems nenaudinga, kad mes zinotumem, kad yra ir kitu budu. Juk naudingiau mums is metu i metus kisti vis naujus produktus spuogams gydyti ir jiems maskuoti. Pamastykit apie tai.

Ir dar, ar kada nors matet kiniete ar japone su negrazia oda? As asmeniskai ne. Manau, taip yra del to, kad jie zino kazka, ko mes nezinom. smile.gif

Dėl mūsų medikų požiūrio į ligonį tai net tingiu kalbėti doh.gif verysad.gif , o dėl užkrečiamumo, tai net nežinau, nes nei mano vyras nei vaikai tikrai šitos problemos neturi, o bučiuojamės tai tikrai kasdien ir ne po kartą biggrin.gif

Gal kartais iš naujo užsisakinėsite kremuką? tai gal bendrą užsakymą darom, pigesnis siuntimas gautusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 10 20, 09:58)
Dėl mūsų medikų požiūrio į ligonį tai net tingiu kalbėti  doh.gif  verysad.gif  , o dėl užkrečiamumo, tai net nežinau, nes nei mano vyras nei vaikai tikrai šitos problemos neturi, o bučiuojamės tai tikrai kasdien ir ne po kartą  biggrin.gif

Gal kartais iš naujo užsisakinėsite kremuką? tai gal bendrą užsakymą darom, pigesnis siuntimas gautusi  ax.gif

Labas,

as mastau apie uzsakyma, tik dar noriu daugiau informacijos susirinkti, tikrai butu galima daryti bendra, nes siuntimas vienodai kainuoja, nesvarbu kiek tu kremu uzsakai, tiesa, per http://demodex.farvi.ru/ biski pigiau gaunasi. Dar rekomenduoju paskaityti informacija apie gydymo eiga, jie raso kad antroj-trecioj savaitej buna pablogejimas smile.gif
http://www.demodex.info/treatment.php
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2011 10 20, 10:22)
Labas,

as mastau apie uzsakyma, tik dar noriu daugiau informacijos susirinkti, tikrai butu galima daryti bendra, nes siuntimas vienodai kainuoja, nesvarbu kiek tu kremu uzsakai, tiesa, per http://demodex.farvi.ru/ biski pigiau gaunasi. Dar rekomenduoju paskaityti informacija apie gydymo eiga, jie raso kad antroj-trecioj savaitej buna pablogejimas smile.gif
http://www.demodex.info/treatment.php

Na iš rusų aš nelabai linkusi pirkti, jei jau siūstis, tai tiesiai iš tikrojo gamintojo. Kad nebūtų kaip su visom pastom, šampūnais ir tt, kai parsisiunti iš vokietijos vienokios, o kur lenkijoje pilstyta kitokios, nors tas pats pvz Arielis ar blendametas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 10 20, 09:58)
Dėl mūsų medikų požiūrio į ligonį tai net tingiu kalbėti  doh.gif  verysad.gif  , o dėl užkrečiamumo, tai net nežinau, nes nei mano vyras nei vaikai tikrai šitos problemos neturi, o bučiuojamės tai tikrai kasdien ir ne po kartą  biggrin.gif

Gal kartais iš naujo užsisakinėsite kremuką? tai gal bendrą užsakymą darom, pigesnis siuntimas gautusi  ax.gif

Aha, mano vyras irgi neturi sitos problemos, bet tevai jo. smile.gif Skaiciau, kad kai kurie zmones paveldi jautruma erkem. Kas ten zino. Be to, juk ir nuo imuniteto zmogaus tuo metu priklauso ir t.t.

Uzsisakineti dar kremuku planavau uz kokio menesio, nes dar turiu daug ir manau, kad gali uztekti visiems 3 menesiams ir gal net 4 menesiams vieno indelio. Bet paskui butinai uzsisakinesiu profilaktiskai. Siaip paklausiu mamos, gal jinai sau nori, nes ja irgi baisiai apnyko. sad.gif Bet manau, kad uzsisakyciau kuno prausikli nuo erkiu is ju, tai galiu prisidet prie bendro uzsakymo. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(raganieška @ 2011 10 20, 10:31)
Na iš rusų aš nelabai linkusi pirkti, jei jau siūstis, tai tiesiai iš tikrojo gamintojo. Kad nebūtų kaip su visom pastom, šampūnais ir tt, kai parsisiunti iš vokietijos vienokios, o kur lenkijoje pilstyta kitokios, nors tas pats pvz Arielis ar blendametas  mirksiukas.gif

Del sito as irgi pritariu. Gyvenau daug metu Londone, dabar laikinai Lietuvoj ir tikrai pastebiu kaip tu paciu produktu kokybe skiriasi cia Lt. Net siurpas ima kartais. Ar irgi uz uzsakinejima tiktai is originalaus puslapio Honk Konge.
Atsakyti
QUOTE(vitav99 @ 2011 10 20, 10:43)

Del sito as irgi pritariu. Gyvenau daug metu Londone, dabar laikinai Lietuvoj ir tikrai pastebiu kaip tu paciu produktu kokybe skiriasi cia Lt. Net siurpas ima kartais. Ar irgi uz uzsakinejima tiktai is originalaus puslapio Honk Konge.

man tai atrodo kad tiek vienas, tiek kitas puslapis yra rusu ax.gif na, bet kokiu atveju, jei darysit uzsakyma, parasykit AZ. Beje, kuriam laikui tau uztenka vieno indelio? ir kaip to Xin Fumanling Cream kvapas? nes man tai labai svarbu, daug produktu negaliu naudot del intensyvaus kvapo.

Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2011 10 20, 11:08)
man tai atrodo kad tiek vienas, tiek kitas puslapis yra rusu  ax.gif na, bet kokiu atveju, jei darysit uzsakyma, parasykit AZ. Beje, kuriam laikui tau uztenka vieno indelio? ir kaip to Xin Fumanling Cream kvapas? nes man tai labai svarbu, daug produktu negaliu naudot del intensyvaus kvapo.

Na as uzsisakinejau is demodexsolutions.com, tai ten buvo tiesiai is honk kongo, bet to puslapio savininkas reziduoja Belgijoj. Dabar jau praejo truputi virs 5 savaiciu ir isnaudojau kazkur apie ketvirtadali indelio, tai vieno turetu uztekti 3-4 menesiams tikrai. Reikia naudoti labai labai mazai.Jo reikia tik kazkur zirnio dydzio, ZZ kremo dar maziau, isvis ant menteles galo. Kvapas man asmeniskai labai malonus, jis tikrai nera bekvapis, bet tas kvapas toks kaip malonaus kremo. Kazkas sake, kad primena makiazo kvapa, bet man tikrai ne. smile.gif Siaip tas kvapas labai greitai dingsta, praktiskai iskart jo nebesijaucia, tik kol tepi. Tiesa pasakius to rytinio kremo tepimas man dabar pats maloniausias dienos ritualas, nes toookia svelni oda jauciasi juo tepantis. Beje, reikia butinai ant dar dregno veido visus tept, tada daug maziau reikia ir geriau susigeria.

Beje, pamirsau pamineti, kad dar labai svarbu nenaudoti ranksluoscio daugiau nei viena karta (as isvis naudoju popierinius virtuves ranksluoscius) ir pagalves uzvalkalus keisti kas diena. smile.gif Daug vargo su tom erkutem, bet vera pasistengti vardan grozio.
Atsakyti