QUOTE(Ququte @ 2011 10 19, 13:10)
Pasiskaiciau as apie tuos kremukus, tas su cinku ir siera man primena gydytojos skirta Vittela (su cinku ir ichtiolu) nakciai, o dienai krema su metrodinazolu Rosex ar kaip jis vadinasi. Klausimelis butu toks, ar meginai gydyti veida tuo Rosex kremu? Nes kaip as suprantu, jei netinka Rosex, tai netiks ir kitas su ta sudetimi.
Pvz. man Kvapu namu aliejus netiko, pasikankinau kelias dienas ir meciau, nes oda buvo labai raudona, deganti, gal kas noretu perpirkti uz simboline kaina?
Sveikutes, as dabr bandziau ieskotis internete informacijos apie ichtiola ir atrodo, kad tai visiskai skirtinas dalykas negu sublimed sulphur. Dar klausiau tetos, kuri yra gydytoja, tai sake, kad ichtiolas yra ta derva, is kurios asfalta daro (nepamenu pavadinimo). Siaip net jei sudetis panasi, manau svarbu ir proporcijos, kiek kurio ingrediento yra. Be to, kinietiskuose kremuose yra ir daug specialiu kinieciu zoleliu.
Del Rosex, pati nebandziau, bet mano mama pries tris mama turejo ta pacia erkuciu problema ir jai buvo israse milijonus tepaliuku, tame tarpe ir Rosex. Baisiai keikesi, nes velniskai daug sumokejo, o poveikio jokio. Galiausiai issigyde su ciko tepalu, baltushka ir antibiotiku tepalu.
Siaip man atrodo, jei jau norite leisti brangiam tepalui kaip Rosex, kodel gi nepabandzius kinietisku, jei tiek zmoniu pasaulyje padejo. Ir man tikrai padejo. Jau 5 savaites kaip gydausi ir toliau dziaugiuosi oda, ir toliau neatkrinta.
Del aliejuko is kvapu namu, tai man valantis su Bioderma, buvo labai gerai. Bet kai keleta kartu issiploviau veida su rugstiniu plovikliu, tai labai uzgrauze. Manau, jei tik oda truputi pasausejus ar sudirginta, tas aliejukas iskart labai grauzia.
Papildyta:
QUOTE(Ququte @ 2011 10 19, 16:14)
supratau, o tu tepei visa veida ar tik ten kur spuogeliai? nes as neisivaizduoju kaip issiversti be kremo, pameginau pora dienu, oda pasidare kaip popierius, tempia, kaista, rausta... bijau kad per ta gydyma susigadinsiu oda
apie Vitella
http://www.efarma.lt...ai-su-ichtiolu/
Man tai kazkaip atrodo, kad reiketu tepti visa veida. Nes jei patepsite tik tas vietas, kur yra, jos paprasciausios pereis i kita vieta. Sakau ir patirties, nes mano mamai taip atsitiko. As ja apkreciau erkutem (jau antra karta) ir dabar gydosi kartu su manim, bet as tepuosi visa veida ir man viskas super, o jinai tepasi tik ten, kur spuogai, ir zinokit kiekviena ryta atsikelia su vis naujais spuogais po visa veida. Net idomu ziuret kaip jie migruoja. Manau, jei jau naikint, tai tik kompleksiskai. Sekmes!
Papildyta:
Atsiprasau uz visokias praleistas raides ir rasybos klaidas, rasiau pusiau miegodama.
Ten, kur apie mama, tai turejau galvoj pries tris metus ji turejo problema su erkem, o ne pries "tris mamas". Ir dar jai israse cinko tepala, ne ciko. Gal jau geriau man laikas i lovyte, o ne rasineti ir jus siurpinti klaidom.