Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(laukinukai @ 2011 09 28, 15:02)
Sveiko,

As naudojau aliejuka nuo erkutes taip:

Ryte, vakare nuvalydavau micerialiniu skysciu (Bioderma, Iwosin) veida, tada vatos gabaleli suvilgydavau tuo paciu toniku ir uzlasindavau kokius 4-5 lasus aliejuko ir vel nuvalydavau veida (vanduo padeda aliejui isigerti i oda). po keliu minuciu tas geltonumas susigerdavo.

jokiu kremu (ypac maitinanciu, nuo ko ir atsirado tos erkutes), krempudru nenaudojau. tiesiog 3 savaites tuo aliejum ir micerialiniu skysciu (net su vandeniu veido neprausiau). Tikrai padejo man. rezultatas matesi po savaites

O pries alieju, naudojau dermatologo paskirtus antibijotikus ir tepala, paskui perejau prie Finacea (kuri man is vis issausino oda), taip kankinausi su antibiotikais 3 menesius, kol neatradau aliejuko

Dabar oda susitvarkius, naudoju toliau tik arganu alieju (is tu paciu kvapu namu)

Labas, as irgi nusipirkau ta aliejuka, tik jo kaina jau nebe 23, o 33Lt smile.gif Norėjau paklausti, ar tas aliejus nedirgindavo odos?
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2011 10 07, 12:24)
Labas, as irgi nusipirkau ta aliejuka, tik jo kaina jau nebe 23, o 33Lt smile.gif Norėjau paklausti, ar tas aliejus nedirgindavo odos?

Sveika,

Man nedirgindavo visai, nors visada skundziausi jautria oda. Po keliu kartu naudojimo raudonis sumazejo ir spuogeliai isnyko. Bet sakau, oda mano tokia jautri budavo, kad tik alergiskai odai skirtus produktus naudoju...

Atsakyti
Sveikos visos, norejau ir as pasidalinti savo patirtimi. Keturiolika metu kentejau del erkuciu (spuogai, jautri dehidratuota oda ir t.t.) ir tik visai neseniai pagaliau kosmetologe pasake, kad gali buti erkutes. Iskart parejus namo uzmeciau i google ir kaip ant delno pasidare aisku, kad ji teisi. Tada pradejau ieskoti gydymo budu.

Perskaicius, kad dauguma dermatologu kisa geriamus antibiotikus, nusprendziau gydytis pati naturaliais budais. Pirmiausiai nusipirkau Kvapu Namu aliejuka nuo erkuciu - jis padejo ir net labai, bet net ir po 3 sav vis dar atsiradinejo nauji pulingi ir cistiniai spuogeliai. As laikiausi dietos (jokio sokolado, alkoholio), veida valiau tik su Bioderma skysciu, jokio prausimo vandeniu, jokio makiazo ir t.t., bet galutinai erkutes nedingo. Be to, pradejo labai niezteti ir pleiskanoti galva, plaukai pradejo slinkti, ant krutines ir peciu atsirado spuogu daug tokiom grupelem, ko niekada nebuvo. Manau, kad aliejukas erkutes vare nuo veido i kitas naujas zonas, kur palankesne terpe, bet ju neuzmuse.

Tada nusprendziau imtis kito brangesnio, bet garantuoto varianto is www.demodexsolutions.com. Nusipirkau ju ZZ ointment ir Fumanling krema ir naudoju pakaitom ryte ir vakare. Jie yra naturalus, be jokiu hormonu ar steroidu. Jau po poros dienu pradejo matytis rezultatai. Cistiniai spuogai po smakru ir ant smilkiniu visiskai isnyko. Nauju pulinuku nebesidaro. Siandien lygiai menuo, kaip pradejau gydyma (visa gydymo trukme 3 menesiai) ir galiu atvirai pasakyti, kad tokio grazaus ir lygaus veido neturejau nuo vaikystes. Per menesi neliko ne vieno aktyvaus spuogo, tik seni randeliai. Veidas niekada nebeniezti, nereaguoja i temperaturos pokycius, stresa, sokolada ir t.t. Jauciuosi kaip naujai gimus. Net neisivaizduoju, kaip gerai jausiuos po dar 2 menesiu. Pagaliau pirma karta per sitiek metu iseinu i miesta be makiazo ir jauciuos puikiai. Sitas gydymas galbut nera pats pigiausias, bet tikrai pats efektyviausias. Erkutes uzmusa visam laikui, paskui tik profilaktiskai karta per 2 ar 3 savaites reikia pasitepti, kad nesugriztu. Sitie du kremukai man kainavo apie 80 doleriu su siuntimu is Honk Kongo. Ju turetu uztekti visiems 3 menesiams, manau tikrai nebloga kaina pagalvojus, kiek tukstanciu isleidau per tuos 14 metu ieskodama kazko, kas pagaliau padetu.

Dar idomiausia tas, kad manau, kad erkutes buvo ir mano nosyje, nes pastoviai atsibusdavau su uzsikimsusia nosim ir labai daug ciaudedavau. Vyras skundesim kad labai garsiai snopuoju nakti. smile.gif Dabar tepdama veida nuo erkuciu, patepu ir nosies vidu - problemu jokiu neliko ir vyras pagaliau gali ramiai miegoti.

Tikrai rekomenduoju, nebutina klausytis musu dermatologu, pirkti simtus nauju priemoniu ir amzinai kenteti. Erkutes tikrai isgydomos ir be to naturaliais budais. Sekmes visoms!
Atsakyti
Tada nusprendziau imtis kito brangesnio, bet garantuoto varianto is www.demodexsolutions.com. Nusipirkau ju ZZ ointment ir Fumanling krema ir naudoju pakaitom ryte ir vakare. Jie yra naturalus, be jokiu hormonu ar steroidu. Jau po poros dienu pradejo matytis rezultatai. Cistiniai spuogai po smakru ir ant smilkiniu visiskai isnyko. Nauju pulinuku nebesidaro. Siandien lygiai menuo, kaip pradejau gydyma (visa gydymo trukme 3 menesiai) ir galiu atvirai pasakyti, kad tokio grazaus ir lygaus veido neturejau nuo vaikystes. Per menesi neliko ne vieno aktyvaus spuogo, tik seni randeliai. Veidas niekada nebeniezti, nereaguoja i temperaturos pokycius, stresa, sokolada ir t.t. Jauciuosi kaip naujai gimus. Net neisivaizduoju, kaip gerai jausiuos po dar 2 menesiu. Pagaliau pirma karta per sitiek metu iseinu i miesta be makiazo ir jauciuos puikiai. Sitas gydymas galbut nera pats pigiausias, bet tikrai pats efektyviausias. Erkutes uzmusa visam laikui, paskui tik profilaktiskai karta per 2 ar 3 savaites reikia pasitepti, kad nesugriztu. Sitie du kremukai man kainavo apie 80 doleriu su siuntimu is Honk Kongo. Ju turetu uztekti visiems 3 menesiams, manau tikrai nebloga kaina pagalvojus, kiek tukstanciu isleidau per tuos 14 metu ieskodama kazko, kas pagaliau padetu.

Dar idomiausia tas, kad manau, kad erkutes buvo ir mano nosyje, nes pastoviai atsibusdavau su uzsikimsusia nosim ir labai daug ciaudedavau. Vyras skundesim kad labai garsiai snopuoju nakti. smile.gif Dabar tepdama veida nuo erkuciu, patepu ir nosies vidu - problemu jokiu neliko ir vyras pagaliau gali ramiai miegoti.

Laba, vat nuo to kvapų namų aliejuku buvo praėję, bet vis atsinaujina. Šiaip labai džiaugiausi kai jį atradau, tai su visomis forume tuo džiaugsmu pasidalinau, bet norisi kažką kito dar išbandyti, nes iki galo aliejukas neišgydo, nebent pastoviai naudoti. O kaip jūs atradote šituos kremukus? O kodėl reikia dviejų rūšių? nes abu reikia tepti po 2k per dieną, tai kaip jūs naudojote?
Tai jūs pirkote šitą http://www.demodexso...opexd.asp?id=25
ir http://www.demodexso...opexd.asp?id=33 ar su metronidazolu?
O tas kremas su siera negraužė veido?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 14 spalio 2011 - 10:50
QUOTE(raganieška @ 2011 10 14, 11:49)
[color=purple]
Laba, vat nuo to kvapų namų aliejuku buvo praėję, bet vis atsinaujina. Šiaip labai džiaugiausi kai jį atradau, tai su visomis forume tuo džiaugsmu pasidalinau, bet norisi kažką kito dar išbandyti, nes iki galo aliejukas neišgydo, nebent pastoviai naudoti. O kaip jūs atradote šituos kremukus? O kodėl reikia dviejų rūšių? nes abu reikia tepti po 2k per dieną, tai kaip jūs naudojote?
Tai jūs pirkote šitą http://www.demodexso...opexd.asp?id=25
ir http://www.demodexso...opexd.asp?id=33 ar su  metronidazolu?
O tas kremas su siera negraužė veido?

Laba, as pirkau ta zz ointment su siera ir Fumanling su metranidazoliu, nes tas be jo yra tik kosmetinis kremukas palaikymui geros bukles, bet ne gydymui. Zodziu ji rekomenduojama naudoti po gydymo pabaigos prevencijai. Arba galima naudoti ta ointment su siera karta per pora savaiciu vakare.

Bet jei jau kalbam apie gydyma, tai as suradau situs kremukus tiesiog ieskodama informacijos internete. Praleidau kokias dvi savaites skaitydama ivairius straipsnius, visus rosacea forumus anglu kalba ir t.t. ir sitie kremukai tikrai gavo pacius geriausius atsiliepimus. Praktiskai vieninteliai, kurie garantuotai isgydo. Kai kam uztrunka net iki metu, jei labai uzleista, bet galiausiai uzgydo viska. Man pvz per menesi dingo.

Siaip as ryte ir vakare nusivalau veida su Bioderma Sensibio valomuoju skysciu. Kokius 2 ar 3 kartus per savaite vakare nusiplaunu veida su putom, kurios turi glikolio rugsti, tai labai gerai man sviesina randelius. Po valymo uzsipurskiu arbatmedzio vandens tiesiai ant odos (tiks bet koks hidrolatas). Tada nelaukus kol nudzius iskart tepu kremukus: ryte tik Fumanling, o vakare tik ZZ Ointment. Ypatingai su ZZ labai svarbu, kad ir veidas ir ranku pirstai butu dregni, nes tada daug geriau ant veido pasiskirsto, jis toks gana kietas, kaip vaskas. Jausmas uzsitepus nerealus, visiskai negrauzia, tik nerealiai maloniai saldo. Po keliu minuciu oda pasidaro aksomine. Jo privalumas tas, kad ta siera yra kazkokia sublimuota, ne paprasta, todel negrauzia ir nedegina odos. Sitas ZZ truputi sausina oda, todel ryte reikia naudoti Fumanling, kuris labai fainai sudrekina ir suminkstina oda. Galima butu aisku ir tik ZZ naudoti ir ryte ir vakare, bet skaiciau kad daug kam per daug issausina oda. Be to, ant jo nelabai uzsidesi makiaza, del to galbut nelabai tinkama toms, kas eina i darba. Su Fumanling as retkarciais pasidazau ir viskas buna super.

Beje, jei kam idomu, suradau super makiazo pagrinda, kuris visiskai nedirgina mano odos, kol gydausi. Extra Virgin Minerals biri mineraline pudra is Body Shopo, super atrodo ir labai gerai nesiojasi. Jie dabar berods turi 15Lt nuolaida jai, tai gaunasi apie 70LT uz nemaza indeli.

Tikiuosi, kad pades si informacija. Noriu visam pasauliui trimituoti apie situos nuostabius produktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitav99 @ 2011 10 14, 17:46)

Tikiuosi, kad pades si informacija. Noriu visam pasauliui trimituoti apie situos nuostabius produktus smile.gif

Ačiū, na dar pastudijuosiu apie tuos kremukus, bet jau gundausi ax.gif
Atsakyti
Gal dar kas išbandėt šituos kremukus? aš jau nuleidus rankas verysad.gif Beto dar ir plaukai labai slinkt pradėjo...Gal tikrai kaip kažkuri čia minėjo kad erkė į galvos odą "perėjo" g.gif Nebežinau ką begalvoti, kaip gydytis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitav99 @ 2011 10 14, 17:46)
Laba, as pirkau ta zz ointment su siera ir Fumanling su metranidazoliu, nes tas be jo yra tik kosmetinis kremukas palaikymui geros bukles, bet ne gydymui. Zodziu ji rekomenduojama naudoti po gydymo pabaigos prevencijai. Arba galima naudoti ta ointment su siera karta per pora savaiciu vakare.

Bet jei jau kalbam apie gydyma, tai as suradau situs kremukus tiesiog ieskodama informacijos internete. Praleidau kokias dvi savaites skaitydama ivairius straipsnius, visus rosacea forumus anglu kalba ir t.t. ir sitie kremukai tikrai gavo pacius geriausius atsiliepimus. Praktiskai vieninteliai, kurie garantuotai isgydo. Kai kam uztrunka net iki metu, jei labai uzleista, bet galiausiai uzgydo viska. Man pvz per menesi dingo.

Siaip as ryte ir vakare nusivalau veida su Bioderma Sensibio valomuoju skysciu. Kokius 2 ar 3 kartus per savaite vakare nusiplaunu veida su putom, kurios turi glikolio rugsti, tai labai gerai man sviesina randelius. Po valymo uzsipurskiu arbatmedzio vandens tiesiai ant odos (tiks bet koks hidrolatas). Tada nelaukus kol nudzius iskart tepu kremukus: ryte tik Fumanling, o vakare tik ZZ Ointment. Ypatingai su ZZ labai svarbu, kad ir veidas ir ranku pirstai butu dregni, nes tada daug geriau ant veido pasiskirsto, jis toks gana kietas, kaip vaskas. Jausmas uzsitepus nerealus, visiskai negrauzia, tik nerealiai maloniai saldo. Po keliu minuciu oda pasidaro aksomine. Jo privalumas tas, kad ta siera yra kazkokia sublimuota, ne paprasta, todel negrauzia ir nedegina odos. Sitas ZZ truputi sausina oda, todel ryte reikia naudoti Fumanling, kuris labai fainai sudrekina ir suminkstina oda. Galima butu aisku ir tik ZZ naudoti ir ryte ir vakare, bet skaiciau kad daug kam per daug issausina oda. Be to, ant jo nelabai uzsidesi makiaza, del to galbut nelabai tinkama toms, kas eina i darba. Su Fumanling as retkarciais pasidazau ir viskas buna super.

Beje, jei kam idomu, suradau super makiazo pagrinda, kuris visiskai nedirgina mano odos, kol gydausi. Extra Virgin Minerals biri mineraline pudra is Body Shopo, super atrodo ir labai gerai nesiojasi. Jie dabar berods turi 15Lt nuolaida jai, tai gaunasi apie 70LT uz nemaza indeli.

Pasiskaiciau as apie tuos kremukus, tas su cinku ir siera man primena gydytojos skirta Vittela (su cinku ir ichtiolu) nakciai, o dienai krema su metrodinazolu Rosex ar kaip jis vadinasi. Klausimelis butu toks, ar meginai gydyti veida tuo Rosex kremu? Nes kaip as suprantu, jei netinka Rosex, tai netiks ir kitas su ta sudetimi.
Pvz. man Kvapu namu aliejus netiko, pasikankinau kelias dienas ir meciau, nes oda buvo labai raudona, deganti, gal kas noretu perpirkti uz simboline kaina? smile.gif
Atsakyti
o vittela galima be recepto nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 19 spalio 2011 - 13:27
QUOTE(Amatevi @ 2011 10 19, 14:27)
o vittela galima be recepto nusipirkti?

Vitella parduodamas be recepto, buna vaistinese, kaina apie 23-25Lt, man ji skyre nakciai, nes gan baltas tas kremas, tai matosi ant odos kai uztepi. Sudetyje yra cinko ir ichtiolo (kas ir reiskia sublimuota ar kokia ten siera, kiek issiaiskinau), bet vien jo neuztenka, reikia tepalo su metrodinazolu, kuri as bijau naudot, nes atsiliepimai tai nekokie.
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2011 10 19, 16:52)
Vitella parduodamas be recepto, buna vaistinese, kaina apie 23-25Lt, man ji skyre nakciai, nes gan baltas tas kremas, tai matosi ant odos kai uztepi. Sudetyje yra cinko ir ichtiolo (kas ir reiskia sublimuota  ar kokia ten siera, kiek issiaiskinau), bet vien jo neuztenka, reikia tepalo su metrodinazolu, kuri as bijau naudot, nes atsiliepimai tai nekokie.

Turiu su metronidazoliu Rozex, tai nepadėjo jis man panaikint erkutę. Vittela nebandžiau, reiks nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 10 19, 16:01)
Turiu su metronidazoliu Rozex, tai nepadėjo jis man panaikint erkutę. Vittela nebandžiau, reiks nusipirkti.

o kaip oda i ta rosex reagavo? man tai sake kad turi nusilupti oda, parausti ir t.t...ir net gali alergizuoti sad.gif

Atsakyti