Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

Pamaciau kad yra daugybe moteru susidurianciu su sia problema, taigi nusprendziau prasyt pagalbos... cry.gif
Atsakyti
na nera taip blogai, tik reikia laiku susirupinti. beje daug nerasysiu, nes paieskok yra cia uzvesta tema "veido erkute", cia jau yra daug pasisakiusiu kas turi sia liga. parasyta ir vaistu pavadinimu ir kaip kovoti su ja. ar tu tikrai esi isitikines kad tau veido erkute? turetum neuiti pas dermatologa, jis paims tau tyrimus ir jei ja ras, paskirs tau gydyma. as pati ta erkute turiu ir kovoju su ja jau 8metai.
Atsakyti
Aš turėjau šią problemą ir greitai padėjo atsikratyti tepaliukas "Rozex". Jis, tiesa, nepigus - bet tikrai veiksmingas.
Atsakyti
O man jokiu tyrimu nedare, is akies nustate kad erkute, israse rozex tepaliuko ir antibiotiku, ziuresim ar pageres unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingare @ 2005 09 02, 12:36)
Aš turėjau šią problemą ir greitai padėjo atsikratyti tepaliukas "Rozex". Jis, tiesa, nepigus - bet tikrai veiksmingas.

O kaip tavo veidelis atrode?Ar buvo paraudes? Mano tai ne, taip tik kazkokie mazi spuogeliai. O per kiek laiko padejo tas rozex?
Atsakyti
O kurioje vietoje jums atsirado tas paraudimas? Jau labai sunerimau: prieš kelias savaites atsirado rausvų dėmelių lopinėlis dešinėje skamro pusėje. Yra keli ir kairėje. Šiandien gerai įsižiūrėjus pamačiau ir mažytes baltas galūnėles. Ar tai gali būti veido erkutė? Gydytoja tik išrašė vaistų, bet jų man dar nepagamino. Labai bijau, kad tas bėrimas neplistų. Aišku dabar jau intensyviai su gydytoja bendrausiu.
Et, pradžioj maniau, kad paprasta alergija, o kai niek nepadėjo - susirūpinau.
Atsakyti
sveikutes ir as prie jusu prisijungsiu man tai israse antibijotiku Dotur ir tepaliuka Vitella, bet man zinokit atvirksciai veidas yra ne riebus o supper sausas, o ir ant smakro sonuose po lupa yra 2 vietos tokios lyg pleiskanu sankaupa. ir veido man visai neniezti ir ner jokiu spuogeliu. g.gif
bet padare tyrima ir pasake kad tai erkute
Atsakyti
Po paskutinio apsilankymo pas dermatologą likau visai pasmetus. Kai prieš porą metų darė tyrimą-sakė erkutė, prirašė antibiotikų, tepaliukų kažkokių... Praeitą savaitę buvau pas kitą gydytoją taj iškart pasakė, kad jokia čia erkutė, o kapliarų susirgimas (sory, u-krito pavadinimas) ir šiaip oda sausa, o gydytojai kai nežino kuo žmogus serga sako "negerk, nerūkyk ir į kairę nevaikščiok"... Išrašė gelį (naudoti vakare), tepaliuką (ryte) ir lipolosjoną viso kūo odai... Negalima labai karšto,aštraus ir pan, žodžiu visko, kas skatina kraujagyslių plėtimąsi.. Kaip ir geriau veidelis jaučiasi, bet pati tai net nežinau ką galvoti...
Atsakyti
pries pora dienu man isbere visa kakta, gal 200 mazu spuogeliu doh.gif nepasakyciau,kad ypatingai niezti ir neraudona as.. ar tai galetu buti erkute? nuo ko? tiesiog gyvenime nesu turejus problemu su oda, o dabar nei is sio nei is to visa kakta kaip tarka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 02 08, 21:36)
pries pora dienu man isbere visa kakta, gal 200 mazu spuogeliu  doh.gif  nepasakyciau,kad ypatingai niezti ir neraudona as.. ar tai galetu buti erkute? nuo ko? tiesiog gyvenime nesu turejus problemu su oda, o dabar nei is sio nei is to visa kakta kaip tarka doh.gif

Na, kad nelabai cia panasu i erkute...
Siaip, isberia visa veida smulkiais mazyciais spuogeliais, atsiranda tokios raudonos demeles, jos papleiskanoja, paniezti, oda pasidaro nelygi, poreta, kaip apelsinas smile.gif
Na, su tuo veido kaitimu, raudonavimu, perstejimu, tai gal cia kaip kam, net nezinau, man tai buvo viskas, ka cia isvardinau.... kazkoks kosmaras doh.gif
O kad tau isbere tik kakta g.gif hmmmmm... net nezinau, kas cia gali buti, gal kokia kosmetine priemone tau netiko, ar nuo vandens, ar nuo kokio maisto, o gal, siaip, tik kokia alergija g.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2005 04 15, 20:02)
Sveikos visos, norejau pasiguosti. turiu veido erkute, jau tikrai baisus dalykas. oda visada labai blizga, riebaluota, iskyla daug pulingu spuogu.zandai visada raudoni, o kai pasala,net pamelinuoja. sunku nuimti ta blizgesi, jei ir nuvalau su kokiu losjonu tai vistiek greit vel blizga nuo riebalu tas veidas. neina nei normaliai pudros issirinkti, jei is issitepi veida tai dar labiau suriebalina. kartais net niezti ta oda. kartais gelbeja soliariumai, pasausina oda, panaikina tuos spuogelius, bet nejaugi cia tik viena iseitis? Gal ir kas turit veido erkute? Kaip tvarkotes su ja?

Labas, man antro nėštumo metu išlindo erkutės iš pradžių nežinojau ką daryti. Nuvažiavau į Kauno g. ir išrašė Rozex kremą geriausia pirkti euro vaistinėje , Meranidazoli 2 proc. plius kažką nakčiai tepti . Reikia pirkti Kauno gt. vaistinėje nes ten buna šviežiai pagaminti veido negalima plauti su vandeniu reikia nusipirkti spec. kremą nuvalymui, nedėti pudrų ir gydytis 3 mėn . be perstojo ir po to visalaika turėti meranidazolį šaldytuve jei kartais vėl išlystų erkutės. O pirčių tikrai negalima, nebent eisi ledukų užsidėjusi ant veido, kavos taip pat negalima ir nevalgyti jokio aštraus ir karšto maisto. Pamatysi po 3 mėn bus labai gražus veidas. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2006 04 07, 11:02)
Labas, man antro nėštumo metu išlindo erkutės iš pradžių nežinojau ką daryti. Nuvažiavau į Kauno g. ir išrašė Rozex kremą geriausia pirkti euro vaistinėje , Meranidazoli 2 proc. plius kažką nakčiai tepti . Reikia pirkti Kauno gt. vaistinėje nes ten buna šviežiai pagaminti veido negalima plauti su vandeniu reikia nusipirkti spec. kremą nuvalymui, nedėti pudrų ir gydytis 3 mėn . be perstojo ir po to visalaika turėti meranidazolį šaldytuve jei kartais vėl išlystų erkutės. O pirčių tikrai negalima, nebent eisi ledukų užsidėjusi ant veido, kavos taip pat negalima ir nevalgyti jokio aštraus ir karšto maisto. Pamatysi po 3 mėn bus labai gražus veidas. Sėkmės
Sveikute ,tai Kauno g.37,Vilniuje isgyde tavo veiduka?nes as ten buvau neseniai ir dabar vel vaziuosiu,tai vat galvuoju ar ten vaziouti ar pas privatu gydytoja,kaip tu manai?
g.gif
Atsakyti