Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(oxypoxy @ 2011 05 12, 17:10)
saimona, gal gali tiksliai nurodyti kurioj vietoj pirkai ir ko prasyti nuejus?.. 4u.gif
man gi uzvakar tepasiule du menesius tepti skinoren kremu ir jeigu nepades, tuomet dar ten kazkoki super stipru duos. visi antibiotikai beveik jokio poveikio nepadare, na gal kakta kiek grazesne pasidare, bet vienas skruostas tragiskas sad.gif

pirkau Čiurlionio gatvėje esančiuose Kvapų namuose, taip ir vadinasi Aliejų mišinys veidui nuo erkutės, 15 ml kainuoja 23 Lt, atrodo, kad jo toms trims savaitėms ir užteks. Prieš tai pasiskambinau, pasakė, kad turi. O rūgštiniai kremai bent jau man nieko nepadėjo, dvi savaites tepiau, jokio poveikio be graužimo pasitepus nepajutau, šitas mišinys man kur kas efektyvesnis thumbup.gif
Atsakyti
As jau seniai pastebejau, kad daktaru rasomi receptiniai vaistai dazniausiai yra gryna komercija.... puse problemu galima issigydyti tokiomis priemonemis, kaip zoleles, darzoves, vaisiai, pieno produktai, vandenilio peroksidas (ir panasus dalykiukai)... O visa kita tik pramones kurejams "serti" ph34r.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prisijungiu ir as su sita beda prie jusu:(
Atsakyti
siandien pasyre gydyma sitos bedeles, tai gavau toki spiritini tirpaliuka patepimui ir paskui geli Rozex, bet perskaicius instrukcija issigandau, nes ten parasyta kad rozes gydymui tai skirta. Ar dar kam nors tokiu geliu gyde? aciu
Atsakyti
QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 05 13, 21:40)
siandien pasyre gydyma sitos bedeles, tai gavau toki spiritini tirpaliuka patepimui ir paskui geli Rozex, bet perskaicius instrukcija issigandau, nes ten parasyta kad rozes gydymui tai skirta. Ar dar kam nors tokiu geliu gyde? aciu

Temoj anksciau parasyta, kad daug kam Rozex skyre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 13 gegužės 2011 - 20:47
QUOTE(Gladness @ 2011 05 13, 20:45)
Temoj anksciau parasyta, kad daug kam Rozex skyre.

perskaiciau nuo puses tai matyt praleidau. atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif noriu ir as papasakot savo istorija. Taigim visada buvau patenkinta savo veido oda, kol praeita vasara neisvaziavau padirbet i uzsieni, kadangi dirbau gan sunkiai, ir karstame ora, tai manau man atsirado erkute. Grizus is ten, po 3dienu is kart isvaziavau paatostogaut i turkija, ten buvo labai karsta gal 47 silumos, ir 80% dregmes, grizus, pamaciau kad mano veido oda yra isberta, nuejus pas dermatologe ji israse gana brangiu vaistu ir pasake kad tai yra alergija, nepasitikejau ja, ir pradejau gydytis pati. Ji buvo prirasius hormoniniu vaistu, taigi nusipirkau FLUCINAR tepaliuka, jis irgi hormoninis, buvau labai patenkinta nes per nakti viskas isnykdavo , bet po keliu dienu vel atsirasdavo. taigi taip tepiau iki praeitos savaites, nes nebeiskentejau, sakau reik issigydyt. beto tada ir pussesere pasake kad gali buti man veido erkute, pradejau dometis, ir supratau kad tai ji. nuejus pas dermatlogo vilniuje kauno gatveje, jis nepadare tyrimo ir nepasake tiksliai kad tai veido erkute, tik pasake kad labai blogai padariau kad naudojau flucinar. Taigi, jis prirase vaistu : misinuko (ichthioli, zinci oxydi, talci, ol.olvaro), ir tebleciu geriamu, jei prades niezteti. Sake pirma oda nuvalyt su pirmo spaudim aliejumi (nesvarbu kokiu) ir tada tepti si misini nakciai. Negalima plauti vandeniiu veido taip pat, nuo toniku mane beria, tai planu su birutes mineraliniu vandeniu. taigi pora nakciu pasitepus, mane taip isbere, kaip dar niekad nebuvo, negalejau ziuret i veidrodi, dienom naktim verkiau, beto nakti taip nieztejo kad negalejau miegoti ir tie vaistai nuo nieztejimo nepadejo.dienom, visa veido persti, niezti, degina. net isivaizduoju kaip tos erkutes vaiksto, jauciu jas verysad.gif Kadanig, truputi daugiau nei po 2savaiciu isvaziuoju atostogu vel i siltus krastus, sumaniau pati issigydyt paskaicius jusu komentarus. atsirinkau tuos vaistus kurie daugumai padejo ir naturaliausius. Toliau gydausi nakciai su tu misinuku, ryte diena plaunu su birute ir tepu clotrimazolum kremu (jis skirtas nuo grybelio, bet taip apt naikina ir parazitinius mikrobus) ir zinot ka, veikia 4u.gif dingo spuogeliai, liko tik tokie didesni iskilimai, aisku turiu ir raudona veida.taip pat saltalankiu aliejumi patepu, raudonumas atslugsta. Ketinu antradieni pirkti to misinuko is kvapu namu. Tada naudosiu vietoj to kremo. Taip pat antibiotikus geriu. beto mama turi pazistama kuri daznai vazineja i baltarusija, tai kaip kazka cia minejo apie superini tepliuka JAM, ar kaip, paprasiau jos kad kai vaziuos atveztu, jei nepades. bet tikiuosi kad viskas greitai praeis. nes tikrai nebelinksma. kaip tik vaziuoju susitikti su vaikinu savo, kurio nemaciau jau puse metu, tad NORIU buti grazi sad.gif((

jei man sita mano procedura pades, parasysiu kaip sekesi smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
beto, pamirsau paminet. Darau kiekviena diena kompresus lakisiu zoles arbatos. Kazkaip man atrodo kad ji labiausiai ir padeda. nusipirkau ir ceylono, darysiu viena diena ceylono, kita lakisiu, ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Mavi-deniz, dziaugiuosi, kad gereja wink.gif drinks_cheers.gif
ir tu dar karta patvirtinai mano issakyta nuomone, kad vis tiek geriausiai padeda "pigusis" varintas, nei kruvos vaistu brangiausiu tepalu biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, per kiek laiko jums pavyko issigydyti veido erkute tepant rozex geliu? As tepu 2 sav bet kazkaip jokio pagerejimo:(
Atsakyti
QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 05 23, 15:06)
sakykit, per kiek laiko jums pavyko issigydyti veido erkute tepant rozex geliu? As tepu 2 sav bet kazkaip jokio pagerejimo:(

Vien tik Rozex nepadės. Reikia viso kompleksinio gydymo.
Jau labai daug rašyta kas ką naudojo. Vienoms padėjo vienos priemonės, kitoms kitos.
Atsakyti
QUOTE(Nerijura @ 2011 05 23, 14:44)
Vien tik Rozex nepadės. Reikia viso kompleksinio gydymo.
Jau labai daug rašyta kas ką naudojo. Vienoms padėjo vienos priemonės, kitoms kitos.

esiu paskaitinesiu, man gyd tai tik ji prirase:(
Atsakyti
dar norejau pamineti, as pas dermatologa buvau pries savaite t.y.antradieni smile.gif panaudojus ji misini, mane dar labiau isbere kai sakiau, nuo tada pradejau gydytis, iki penktadienio vaiksciojau ziauriai baisi, pabaisa tiesiog, bet kai pradejau naturaliai gydytis pati, jusu patarimais, jau siandien nebeturiu spuogu liko tik raudonis, tju tju tju smile.gif tikiuosi neatsinaujins wink.gif vis dar tesiu procedura savo sukurta, rytoj perku alieju ir kvapu namu smile.gif labai dziaugiuosi kad nyksta ta bjaurybe thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti