Sveikos
noriu ir as papasakot savo istorija. Taigim visada buvau patenkinta savo veido oda, kol praeita vasara neisvaziavau padirbet i uzsieni, kadangi dirbau gan sunkiai, ir karstame ora, tai manau man atsirado erkute. Grizus is ten, po 3dienu is kart isvaziavau paatostogaut i turkija, ten buvo labai karsta gal 47 silumos, ir 80% dregmes, grizus, pamaciau kad mano veido oda yra isberta, nuejus pas dermatologe ji israse gana brangiu vaistu ir pasake kad tai yra alergija, nepasitikejau ja, ir pradejau gydytis pati. Ji buvo prirasius hormoniniu vaistu, taigi nusipirkau FLUCINAR tepaliuka, jis irgi hormoninis, buvau labai patenkinta nes per nakti viskas isnykdavo , bet po keliu dienu vel atsirasdavo. taigi taip tepiau iki praeitos savaites, nes nebeiskentejau, sakau reik issigydyt. beto tada ir pussesere pasake kad gali buti man veido erkute, pradejau dometis, ir supratau kad tai ji. nuejus pas dermatlogo vilniuje kauno gatveje, jis nepadare tyrimo ir nepasake tiksliai kad tai veido erkute, tik pasake kad labai blogai padariau kad naudojau flucinar. Taigi, jis prirase vaistu : misinuko (ichthioli, zinci oxydi, talci, ol.olvaro), ir tebleciu geriamu, jei prades niezteti. Sake pirma oda nuvalyt su pirmo spaudim aliejumi (nesvarbu kokiu) ir tada tepti si misini nakciai. Negalima plauti vandeniiu veido taip pat, nuo toniku mane beria, tai planu su birutes mineraliniu vandeniu. taigi pora nakciu pasitepus, mane taip isbere, kaip dar niekad nebuvo, negalejau ziuret i veidrodi, dienom naktim verkiau, beto nakti taip nieztejo kad negalejau miegoti ir tie vaistai nuo nieztejimo nepadejo.dienom, visa veido persti, niezti, degina. net isivaizduoju kaip tos erkutes vaiksto, jauciu jas
Kadanig, truputi daugiau nei po 2savaiciu isvaziuoju atostogu vel i siltus krastus, sumaniau pati issigydyt paskaicius jusu komentarus. atsirinkau tuos vaistus kurie daugumai padejo ir naturaliausius. Toliau gydausi nakciai su tu misinuku, ryte diena plaunu su birute ir tepu clotrimazolum kremu (jis skirtas nuo grybelio, bet taip apt naikina ir parazitinius mikrobus) ir zinot ka, veikia
dingo spuogeliai, liko tik tokie didesni iskilimai, aisku turiu ir raudona veida.taip pat saltalankiu aliejumi patepu, raudonumas atslugsta. Ketinu antradieni pirkti to misinuko is kvapu namu. Tada naudosiu vietoj to kremo. Taip pat antibiotikus geriu. beto mama turi pazistama kuri daznai vazineja i baltarusija, tai kaip kazka cia minejo apie superini tepliuka JAM, ar kaip, paprasiau jos kad kai vaziuos atveztu, jei nepades. bet tikiuosi kad viskas greitai praeis. nes tikrai nebelinksma. kaip tik vaziuoju susitikti su vaikinu savo, kurio nemaciau jau puse metu, tad NORIU buti grazi
((
jei man sita mano procedura pades, parasysiu kaip sekesi
Papildyta:beto, pamirsau paminet. Darau kiekviena diena kompresus lakisiu zoles arbatos. Kazkaip man atrodo kad ji labiausiai ir padeda. nusipirkau ir ceylono, darysiu viena diena ceylono, kita lakisiu, ir t.t.