Kisantra, tikrai niekas nebuvo, su spuogais problemų neturėjau, neniežėdavo, oda sausa būdavo man nuo vaikystės. bet ne žiauriai sausa, o tokia, kad užtekdavo kremo ryte pasitepti, ir visada vienodai - nei labiau, nei mažiau tas sausumas. Va dėl karščio, tai nebent ta pavasarinė saulė, kur jau pusantros savaitės šviečia.
Vienintelis mano makijažas veido kremas ir tušas (ne kasdien), ir tai tušą gal jau nuo gruodžio mėn tą patį naudoju, o veido kremą gal nuo lapkričio ir šiaip tą patį naudoju beveik visą laiką. Soliariume paskutinį kartą buvau prieš metus. Paskutinius kartus maudžiausiu vėsesnioje vonioje, nes ir taip gan karšta buvo. Nieko "keisto", nekasdieniško taip pats nevalgiau mažiausiai keletą dienų kiek pamenu prieš visą tai.
Prieš kokias 4val nusivaliau veidą tamponėliu drėkintu vandenilio peroksidu ir pasitepiau ESSEX kremuku/losjonu, žiauriai degino, skaudėjo, perštėjo. Bet dabar jaučiu lyg ir sumažėjo šiurkščios odos teritorija. Buvo ištisai visas veidas, o dabar liko skruostai ir kakta (skruostai aišku dar plius ir raudoni bei peršti).
O tos vietos kur žemiau skruostų, einant link smakro, kaip ir normalio jau.
Baisu, kas tik nevyksta su mūsų organizmais ir veidukais
Papildyta:Dabar čiupinėju, kad net nosis visa grublėta...