Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(oxypoxy @ 2011 04 19, 21:52)
va va va...metranidazolis ir man keistai veikia. kazkas netaip. visas rausvas pasidares, demetas toks sausom demem...nesamone zodziu... o pas daktare dar tik po geru dvieju savaiciu :/

ir man panašiai "nesuveikė" metronidazolis blink.gif kokias porą savaičių sažiningai gydžiausi tepalais ir antibais, o paskui susibiesinus šveičiau viską kanalizacijon doh.gif iškart pagerėjo.
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2011 04 19, 21:52)
va va va...metranidazolis ir man keistai veikia. kazkas netaip. visas rausvas pasidares, demetas toks sausom demem...nesamone zodziu... o pas daktare dar tik po geru dvieju savaiciu :/

jai nuo metronidazolio pasidaro dar blogiau parausta veidas, degina ir t.t Tai jokiu budu nebenaudokit. Reiskia netinka kazkokia medziagos sudetis. Man didele pamoka, daktare nesake, kad gali buti blogiau. Tai vakar teko vaziuoti i logonines prijimaji. Nes veidas visas degte dege, patines vienu zodziu saves nebeatpazinau. Daktare sake sukele man alergija tas metronidazolis. verysad.gif
Atsakyti
Va man jau irgi ketvirtą dieną kažkas baisaus veiduo darosi, ko nėra buvę... Sualergizuoti lyg ir neturėjau nuo ko, jaučiu kažkokį bėsą.. tikiuos ne erkutę tą nelemtą... Bandysiu patekt pradžiai pas savo daktarę, jei nepraeis iki pirmadienio.
Galėčiau įdėti nuotrauką, kaip mano veidas šiuo metu atrodo, bet gaila nemoku :/

O požymiai tokie - sausas, patines, pleiskanoja, šiurkštus visas veidas, skruostai raudoni ir peršti, o žemiau link smakro niešti....
Jokio riebumo, jokio blizgesio, kaip kad kitos čia rašė...

cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 04 30, 15:33)
Va man jau irgi ketvirtą dieną kažkas baisaus veiduo darosi, ko nėra buvę... Sualergizuoti lyg ir neturėjau nuo ko, jaučiu kažkokį bėsą.. tikiuos ne erkutę tą nelemtą... Bandysiu patekt pradžiai pas savo daktarę, jei nepraeis iki pirmadienio.
Galėčiau įdėti nuotrauką, kaip mano veidas šiuo metu atrodo, bet gaila nemoku :/

O požymiai tokie - sausas, patines, pleiskanoja, šiurkštus visas veidas, skruostai raudoni ir peršti, o žemiau link smakro niešti....
Jokio riebumo, jokio blizgesio, kaip kad kitos čia rašė...

cray.gif

Man panašiai buvo... Pasidariau visokiausius tyrimus, nieko neparodė... Pasak gyd.labai jautri oda.... Ji buvo liepusi nusipirkti kremuką NOreva Duoskin, iš pradžių nepirkau, bet dabar be jo negaliu.... Tik tepu keliais sluoksniais ( T zonos netepu), niežėjimas praėjo, sausumas kontroliuojamas, spuogučių sumažėję...
Pabandykit pakeisti pagalvės užvalkalus į l. švelnius, nes man net nuo patalynės išberdavo....nuo prisilietimo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 04 30, 15:52)
Man panašiai buvo... Pasidariau visokiausius tyrimus, nieko neparodė... Pasak gyd.labai jautri oda.... Ji buvo liepusi nusipirkti kremuką NOreva Duoskin, iš pradžių nepirkau, bet dabar be jo negaliu.... Tik tepu keliais sluoksniais ( T zonos netepu), niežėjimas praėjo, sausumas kontroliuojamas, spuogučių sumažėję...
Pabandykit pakeisti pagalvės užvalkalus į l. švelnius, nes man net nuo patalynės išberdavo....nuo prisilietimo....  doh.gif

Man tik įdomu, ar gali staigiai per naktį oda imti ir nuspręsti, kad jai nebetinka tie dalykai, kurie buvo naudajami ilga laiką? g.gif man tai kažkaip nelogiška... neturiu aš dabar iš kur gauti tų švelnių užvalkalų, viskas kainuoja doh.gif
Dabar per savaitgalį tai tik bandysiu įvairias prevencines priemones, kad jų dar labiau neerzinti (je netyčia jos yra) - pradėjau gerti daug vandens su trupučiu druskos, veido neprausiu vandeniu ir panašiai.
O pirmadienį pėdinsiu pas daktarę, na nabent praeitų taip, kad nebebūtų ko daktarei rodyti lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir dar akis šiek tiek niežti...
Atsakyti
Gal tai neatsirado per vieną naktį? Gal oda pradėjo sausėti, jautrėti daug anksčiau? Gal prieš pablogėjant po kokiu karštu dušu maudėtės?
Gal koks spuogutis niežtintis ir atsirasdavo, bet nekreipdavote dėmesio?
Soliariumas?
Karštis, šaltis?

Daug veiksnių galėjo "eiti" iki to.....
Man visi tokie "faktoriai" susidėjo per ilgą laiką ir rezultatas - labai jautri oda.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 30 balandžio 2011 - 16:29
Kisantra, tikrai niekas nebuvo, su spuogais problemų neturėjau, neniežėdavo, oda sausa būdavo man nuo vaikystės. bet ne žiauriai sausa, o tokia, kad užtekdavo kremo ryte pasitepti, ir visada vienodai - nei labiau, nei mažiau tas sausumas. Va dėl karščio, tai nebent ta pavasarinė saulė, kur jau pusantros savaitės šviečia.
Vienintelis mano makijažas veido kremas ir tušas (ne kasdien), ir tai tušą gal jau nuo gruodžio mėn tą patį naudoju, o veido kremą gal nuo lapkričio ir šiaip tą patį naudoju beveik visą laiką. Soliariume paskutinį kartą buvau prieš metus. Paskutinius kartus maudžiausiu vėsesnioje vonioje, nes ir taip gan karšta buvo. Nieko "keisto", nekasdieniško taip pats nevalgiau mažiausiai keletą dienų kiek pamenu prieš visą tai.

Prieš kokias 4val nusivaliau veidą tamponėliu drėkintu vandenilio peroksidu ir pasitepiau ESSEX kremuku/losjonu, žiauriai degino, skaudėjo, perštėjo. Bet dabar jaučiu lyg ir sumažėjo šiurkščios odos teritorija. Buvo ištisai visas veidas, o dabar liko skruostai ir kakta (skruostai aišku dar plius ir raudoni bei peršti).
O tos vietos kur žemiau skruostų, einant link smakro, kaip ir normalio jau. g.gif

Baisu, kas tik nevyksta su mūsų organizmais ir veidukais doh.gif doh.gif
Papildyta:
Dabar čiupinėju, kad net nosis visa grublėta...
Atsakyti
Bet kokiu atveju-tiesiai pas gydytoją... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 04 30, 20:55)
Bet kokiu atveju-tiesiai pas gydytoją...  4u.gif

tai vat, ir laukiu dbr pirmadienio smile.gif kazkaip dar tikejausi kad praeis, nes treciadieni prasidejo smile.gif
Atsakyti
Va zadejau eiti pas daktare, bet ziuriu kad nebebuvo ka jai rodyti, veidas nebepersti, neberaudonuoja, nebeskauda.
Valiau kas dien, po viena du kartus vandenilio peroksidu, po to uzsitepdadavu essex losjonu ir dar kas pora dienu juodosios arbatos kompresus dariausi smile.gif
nezinau kuris is dalyku padejo, bet kazkuris arba visas kompleksas tikrai padejo smile.gif
nezinau ar tai buvo erkutes, bet pozymiai panasus smile.gif
Atsakyti
aš irgi turiu veido erkutę schmoll.gif buvau pas dermatologą, išrašė antibiotikus, prieš juos gerdama nutariau tą Kvapų namų mišinį nuo erkutės išbandyti - ten įvairių eterinių aliejų mišinys. Jau nuo penktadienio tepu ryte ir vakare ant drėgno veido, pati sunkiai galiu patikėti, bet rezultatas kur kas geresnis nei tepant visokiais rūgštiniais kremais bigsmile.gif toks specifinis, stiprokas kvapas, iš pradžių šiek tiek dilgsi, bet jau matau, kad tas raudonumas tikrai mažėja, oda lygėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tą mišinį reikia 3 savaites vartoti, tikiuosi, kad tų antibiotikų net neprireiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2011 05 11, 19:27)
aš irgi turiu veido erkutę  schmoll.gif  buvau pas dermatologą, išrašė antibiotikus, prieš juos gerdama nutariau tą Kvapų namų mišinį nuo erkutės išbandyti - ten įvairių eterinių aliejų mišinys. Jau nuo penktadienio tepu ryte ir vakare ant drėgno veido, pati sunkiai galiu patikėti, bet rezultatas kur kas geresnis nei tepant visokiais rūgštiniais kremais  bigsmile.gif toks specifinis, stiprokas kvapas, iš pradžių šiek tiek dilgsi, bet jau matau, kad tas raudonumas tikrai mažėja, oda lygėja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tą mišinį reikia 3 savaites vartoti, tikiuosi, kad tų antibiotikų net neprireiks  bigsmile.gif

saimona, gal gali tiksliai nurodyti kurioj vietoj pirkai ir ko prasyti nuejus?.. 4u.gif
man gi uzvakar tepasiule du menesius tepti skinoren kremu ir jeigu nepades, tuomet dar ten kazkoki super stipru duos. visi antibiotikai beveik jokio poveikio nepadare, na gal kakta kiek grazesne pasidare, bet vienas skruostas tragiskas sad.gif
Atsakyti