QUOTE(jegaliuta @ 2011 01 16, 01:01)
Sveikos, na as cia sakitau, kad dazniausiai jus isberia puliningais spuogeliais, blizga oda...man buvo visiskai ne taip, o vistiek nustate erkute, nors tyrimu niekas taip ir nedare man buvo kaktos oda nelygi pasidariusi, kazkas panasaus i apelsino zievele su tokiais vos matomais spuogeliais ir sakyciau vandeningais.... ant skruostu buvo keletas raudonu demeliu ale spuogu, bet pati oda sausa, pleiskanojanti na ir aisku niezulys kazkos buvo, bet pakenciamas... vartojau rozex kremuka ir antibiotikus...na ir buvo praeje, bet va po puses metu as vel pastebiu, kad kakta vel nebelygi darosi
kiek skaiciau tai ta erkute nepagydoma tik apraminama, tai taip man jau ir teks vargt visa gyvenima?
ir dar klausimas dermatologes neklausiau, nes bijojau, kad pavadins neprotinga... bet jusu paklausiu, gal kurios atsakys: ar galima eiti i soliariuma arba degintis sauleje turint veido erkute? Negi dabar negalesiu pasilepinti sauleje kur nors siltuose krastuose ? Siaip senai nebuvau soliariume ir vasara prisisaugau tokiu labai atviru saules spinduliu, bet jau nebenoriu but suris...sakykit dabar turincios sia problema ar einate i soliariuma ir kaip reaguoja oda i tai?
QUOTE(JurgaS @ 2011 01 24, 00:01)
O tą metrinadazolio kremą gamina tik pagal receptą? Kažl
kokia neviltis, viskas buvo čiki piki, bet prieš pora dienų naktį prabudau nuo to, kad veidą nors draskyk
praėjo vėl berti, kasytis, tik neįsivaizduoju dėl ko?
Jokios saules GRIESTAI O jei dar yra problemyte su kapilerais tai tuo labiau jokios saules + Vasara turi kas diena naudoti apsaugini krema nuo saules Saleriumams irgi NE
Mano situacija labai panasi kaip tavo ,tik ne ant kaktos o zandams
Taip pat kapileru problema tai yra ROZACEJA
Veidas ypatingai sausas Patepus kremu net nesugeria ir kartais atrodo kad tuoi iplis
Kremas ratilais laikosi keleta min ant veido Vargstu nezmoniskai tik siemet kiek geriau nei pernai Laukiu kuo greiciau pavasario /vasaros Padetis bus gera
Ir vel gyvensim kaip zmones nors keleta menesiuku Cia beveik visiems pagerejimas vasara
Metranidazolio kremas gaminamas vaistineja pagal recepta
Man vel pablogejo ,bet nera taip blogai kaip buvo
Labai sausa oda ir tu kapileru pariskejimas didesnis
Man rodos kad ju daugeja ir nebezinau ka pirkti ir kuo tepti
Kaskas rase kad lupos labai sausos? Man taip buvo net skeldejo vazelinas atminkit nepadeda Gydziausi net 3savaites nieko tik blogiau nuo vazelino Nusipirkau naturalu EKO balzama po 3dienu kaip nebuvo problemos
Dabar jieskau naturaliu tepalu ir losijonu ir t.t gal jie pades Tik beda kad nerandu niekur isipletusiems kapilerams Gal kas matet?????
Erkute savo as bandziu gydyti su veterinariskais rusu vaistais
vadinasi JAM nezinau ar nuo ju, siemet jos neturejau Tik va beda kad dar yra ir kitokiu problemu odos
Manau dabar kaip tik jos tokiu laiku suaktyveja bjaurybes
Papildyta:
QUOTE(Nifertiti @ 2011 02 14, 22:54)
Paskaiciau ir susimasciau
negirdejau apie tokia problema
Oi geriau nei girdeti nei tureti ja
BEDA