Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

Sveika
Reikalai geri kol kas labai pfu pfu oda super neatsimenu kada tokia turejau thumbup.gif
Klausiau ji pasiule dabar tepti IWOSTIN ta zalia krema stiprinti kraujagyslem Tai dabar su juo ir pasiteplioju Sake ustenka jo ir apsaugai nuo salcio o jei beria raudonais spuogais tai gali rozex patepti ar metronidazolio kremu sako kad rozex gerai bet man jis prastai schmoll.gif geriau buvo lietuviskas metrinadazolio kremas gaminamas vaistineje
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 12 14, 21:13)
Sveika
Reikalai geri kol kas labai pfu pfu oda super neatsimenu kada tokia turejau  thumbup.gif
Klausiau ji pasiule dabar tepti IWOSTIN ta zalia krema stiprinti kraujagyslem Tai dabar su juo ir pasiteplioju Sake ustenka jo ir apsaugai nuo salcio  o jei beria raudonais spuogais tai gali rozex patepti ar metronidazolio kremu sako kad rozex gerai bet man jis prastai  schmoll.gif geriau buvo lietuviskas metrinadazolio kremas gaminamas vaistineje

aisku, aciu, atrodo Iwostin kremams Eurowaistinej 20 proc. nuolaida 4u.gif
Atsakyti
merginos ar galit ikelt foto kaip atrodo ta erkute? itariu jog ji man,nes veida labai niezti,ir itariu jog ne akne man kaip akd gyd sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2010 12 19, 22:04)
merginos ar galit ikelt foto kaip atrodo ta erkute? itariu jog ji man,nes veida labai niezti,ir itariu jog ne akne man kaip akd gyd sake g.gif

pagooglink internete, tik pasirink vaizdai ir moksliskai erke vadinas demodex atrodo g.gif
Atsakyti
Mergaites, tai ar radote Vilniuje koki gera dermatologa, kuris profesionaliai dirbtu ir neplesikautu pernelyg?

Buciau dekinga, jei parekomenduotumete i AZ, nes man kazkokie nesusipratimai odoje tesiasi nuo vasaraos, maniau erke, bet tik ant nosies raudonos demes, aplink poras ir lupasi tos demeles/iskilimai. Nei niezti, nei skauda, tik visad pasisiause ir lupasi.
Atsakyti
Erkute niesti ,bet gali niesteti ir elerginius berimus Pavasari paeme megineli laboratorijoje sake erke Gyde nuo erkes Vasara praejo o lapkriti buvo labai panasu bet tai buvo jau elerginio pobudzio ir teko nuo elergijos gydytis
Taip kad be gydytojos paciom sunku ka nustatyti geriau kreiptis i dermotologa Ir jokiu budu nesigydyti pacioms nes tikrai galime nusigydyti doh.gif
Atsakyti
merginos padėkite, kaip atrodo veido erkutes?
mane jau koks mėn. berias o snd visa barzda ir nuo nosies ir dilgčioja doh.gif verysad.gif
gal kuri klp darėtės tyrimus?
Atsakyti
Sveika, as dariausi tyrima Klaipedoje - Juros gatveje yra odos dispanseris, ten laboratorijoje daro. Man siuntima dave mano dermatologe, ojei tokios neturi, tai toj paioj Juros g. jie dirba.
Labai rekomenduojama Klaipedoje dermatologe Sidlauskiene, Taikos g. poliklinikoje, reikia registruotis:
Konsultacinė poliklinika, Taikos pr. 103, Klaipėda

Registratūra (8-46) 419 309

O atrodo ivairiai... Mane pradzioj isbere aplink lupas, paskui poodiniai spuogai ant skruostu, voku... Geriau ishsitirk.

sekmes...
Atsakyti
zyzane,am irgi yra prie akių atsiradę snd tokie didesni spuogai, bet iš kur jie doh.gif ? o ar tau niežtėjo arba dilgčiojo? Kaip tik dbr paggoglinau ir galvoju kaip Lornos klinika? g.gif
Atsakyti
pasirodo man ne veido erkutė, nzn net kas nes nei alerginiai tepaliukai, nei šeip visokie vaistinėje prikti tepaliukai nepadeda doh.gif
Atsakyti
Odos erkutę turiu jau gal 8 metus. Suaktyvėja prie nervinio streso, nusilpimo, netinkamo maitinimosi. Kai pirmą kartą nuėjau pas odos gydytoją, pirmas klausimas, ar neturiu problemų su žarnynu, liepė liežuvį parodyti (vadinasi, pirma reikia naikinti erkutės suaktyvėjimo priežastis). Laikas nuo laiko (kai suaktyvėja), lankausi pas gydytoją- kosmetologę (valdiškai), ji turi mano kortelę, žino problemą, kai ateinu, daro kursą (10 kartų) valymo skystu azotu veido odai (jis pašalina viršutinį pažeistą odos sluoksnį su erkute)-tos procedūros nieko nekainuoja, išrašo gaminamą receptinį tepaliuką iš vaistinės. Jokių kremų (kad nemaitinti erkutės) naudoti negalima. Aišku, visą laiką nebus veidas neteptas jokiu kremu, tai po pagerėjimo kremą renkuosi labai atsargiai, jis negali būti riebus, maitinantis. Jau kurį laiką naudoju kremą su negyvosios jūros druska:
http://www.vivasan-v...os-juros-druska
Atsakyti
Norėjau paklausti, tų kurios turi veido erkutę...ar bent spec. progoms naudojate kokią skystą pudrą? Ar negalima išvis tokių dalykų tepti...?
Bet jeigu naudojate tai kokią? Kad neerzintų odos stipriai...mano mama nori tik tam tikroms progoms turėti, prašo kad nupirkčiau o aš net nežinau ką žiūrėt kai tokia odos problema... unsure.gif
Atsakyti