Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(Packa @ 2010 07 27, 23:41)
Finacea tepiau kai geriau antibiotikus, pagerejimas buvo tik nezinau nuo ko. Baigus gerti antibiotikus vel viskas atsinaujino.
manau pradek nuo acne, nes pigesne nei finacea g.gif

Finacea pradžiai nusipirkau tokį mažą induką,jei padės,galėsiu normalia pakuotę nusiprkt. Jau išbandžiau finacea šiandien,tai patiko tai,kad tie spuogiukai nebeblizgėjo.Žiūrėsiu kaip toliau bus smile.gif Jei matysiu, kad nenaikina erkės,tai jau pradėsiu acne. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(VOLVIKE @ 2010 07 24, 20:50)
Na kolkas galiu pasidziaugti kad laidies medicina padejo ja man atsikratyti jau 5m. kaip jos nebliko, dekinga senai moteriskei kuri gamina naminius vaistus  4u.gif O jokie cheminiai vaistai nepadejo jauciausi kaip raupsuota.

O kas per naminiai vaistai? kas į sudėtį įeina?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 27, 23:50)
Papildyta:

Mane irgi domintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 27, 23:50)
Finacea pradžiai nusipirkau tokį mažą induką,jei padės,galėsiu normalia pakuotę nusiprkt. Jau išbandžiau finacea šiandien,tai patiko tai,kad tie spuogiukai nebeblizgėjo.Žiūrėsiu kaip toliau bus smile.gif Jei matysiu, kad nenaikina erkės,tai jau pradėsiu acne. 4u.gif

Papildyta:

Zinokit sudeties nezinau bet nuvaziavau pas moteriske ji gamina vaistus naminius tai pasakiau kas man yra ji dar paziurejo ir atnese buteliuka skyscio sukuriuo turejau patepti palaukti kol nudzius ir dar dave tepaliuko su juom patepti.Ir ka per dvi savaites to dziaugsmo nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VOLVIKE @ 2010 07 29, 21:27)
Zinokit sudeties nezinau bet nuvaziavau pas moteriske ji gamina vaistus naminius tai pasakiau kas man yra ji dar paziurejo ir atnese buteliuka skyscio sukuriuo turejau patepti palaukti kol nudzius ir dar dave tepaliuko su juom patepti.Ir ka per dvi savaites to dziaugsmo nebeliko  thumbup.gif

O kokia kaina? ir kur tą moteriškę galima rasti?
Atsakyti
Ta moteriske gyvena zemaitijoje Plungeje Medingenu gatveja
O kaina tai man juokinga palyginus su vaistais kuriuos pirkdavau tik 8lt. kainavo.
Atsakyti
QUOTE(VOLVIKE @ 2010 07 31, 10:08)
Ta moteriske gyvena zemaitijoje Plungeje Medingenu gatveja
O kaina tai man juokinga palyginus su vaistais kuriuos pirkdavau tik 8lt. kainavo.

tai gal jus turite galimybe su ja susitikti ir nupirkti daugiau tu vaistuku, o po mums isdalintumet ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 08 01, 10:30)
tai gal jus turite galimybe su ja susitikti ir nupirkti daugiau tu vaistuku, o po mums isdalintumet ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai,gal būtų galimybė taip padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 01 rugpjūčio 2010 - 18:22
Dėl tos erkės man jau baisu darosi, kad greičiau raukšlių atsiras kaktoje,nes jokių kremukų negaliu naudoti tik gydytojo paskirtus nuo erkės, nors jie man niekaip erkės nepanaikina. Nežinau kaip čia jos atsikračius doh.gif Kurios išsigydė, kokį kremą veidui naudojat?
Atsakyti
Packa kaip tavo veidas? Aš vis dar gydausi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

visa vasara buvo thumbup.gif , bet dabar vel vienas kitas atsiranda, daugeja ju kazkodel g.gif
Atsakyti
Man kaip ir Packai vasarą viskas buvo thumbup.gif , o dabar vėl lysti pradėjo doh.gif O taip džiaugiausi jų atsikračiusi.
Gal dar kas išbandė Volvikės minėtus naminius vaistukus? Nebežinau ko griebtis, nes tie visi tepalai iš vaistinės padeda tik tol kol nuadoju verysad.gif
Atsakyti
Galvoju reikia foraha aliejų išbandyti. Kur galima rasti "kvapų namai"?
Atsakyti