Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(Packa @ 2010 07 12, 13:36)
Be recepto 4u.gif

Tepu baltusha,ziuresiu,jei nepades akne B5 nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
O Acne B5 tai čia losjonas ar kremukas? ir gal galima naudoti ir baltuška ir Acne B5 pvz: viena vakarą baltuška, kitą vakarą AcneB5?
Atsakyti
tikriauisiai eisiu rytoj nussipirkti acne B5, bet vasarą jį galima teptis, kai taip saulė plieskia? ir Packa po kiek laiko tepliojant acne B5 tau erkė išnyko?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 18, 19:03)
tikriauisiai eisiu rytoj nussipirkti acne B5, bet vasarą jį galima teptis, kai taip saulė plieskia? ir Packa po kiek laiko tepliojant acne B5 tau erkė išnyko?

tepiau veida apie 3 savaites, pirmom dienom akne BP5 tepiau ir ryte ir vakare, o po to ryte acne, vakare rozex. Na manau apie menesi truko, bet rezultatas jau matiesi po keliu dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 07 18, 23:29)
tepiau veida apie 3 savaites, pirmom dienom akne BP5 tepiau ir ryte ir vakare, o po to ryte acne, vakare rozex. Na manau apie menesi truko, bet rezultatas jau matiesi po keliu dienu 4u.gif

Bet jaučiu baisiai atrodys ta besilupanti oda, ir dar vasara g.gif

Ir kaip dabar tavo veido oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 20 liepos 2010 - 21:55
Šiandien nusipirkau,bet dar galvoju ar pradėti jau nuadoti.Baisoka,nes neaišku kaip atrodysiu su besilupančia oda, o dar atostogos,nesinori vasarą baisiai atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 21, 20:12)
Šiandien nusipirkau,bet dar galvoju ar pradėti jau nuadoti.Baisoka,nes neaišku kaip atrodysiu su besilupančia oda, o dar atostogos,nesinori vasarą baisiai atrodyti.

na gal dabar netepk, nes ta akne labai degina oda, o daba dar ir saule labai degins. Gal palauk kol atsals biski. Nebenl saulej nebuni g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 21, 20:12)

na gal dabar netepk, nes ta akne labai degina oda, o daba dar ir saule labai degins. Gal palauk kol atsals biski. Nebenl saulej nebuni g.gif

Dabar visai padoriau atrodau, buna kad atsiranda vienas kitas spuogas, bet cia jau irnesakyk.gif
raudonio irgi nesimato, nes veidas ideges smile.gif
Atsakyti
Na kolkas galiu pasidziaugti kad laidies medicina padejo ja man atsikratyti jau 5m. kaip jos nebliko, dekinga senai moteriskei kuri gamina naminius vaistus 4u.gif O jokie cheminiai vaistai nepadejo jauciausi kaip raupsuota.
Atsakyti
Šiandien buvau vėl pas dermatologą, tas baltuska visai man jokio poveikio neduoda. Tai dabar išrašė finacea tepaliuka, gal kas bandėt? ir kita suplaktine: ichtiol 1.0,zinci oxydi, talci aa 7.5, ol.olivari ad 50.0. Sakė nakčiai suplaktinę patepti,rytą ir dieną finacea.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 26, 23:01)
Šiandien buvau vėl pas dermatologą, tas baltuska visai man jokio poveikio neduoda. Tai dabar išrašė finacea tepaliuka, gal kas bandėt? ir kita suplaktine: ichtiol 1.0,zinci oxydi, talci aa 7.5, ol.olivari ad 50.0. Sakė nakčiai suplaktinę patepti,rytą ir dieną finacea.

man nei viena, nei kita nepadejo schmoll.gif , bet jai tepi acne, tai su Finacea netepk, nes jos sudetije yra rugsties, labai veida griauz
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 07 27, 00:08)
man nei viena, nei kita nepadejo schmoll.gif , bet jai tepi acne, tai su Finacea netepk, nes jos sudetije yra rugsties, labai veida griauz

Okoks tau buvo poveikis nuo finacea,luposi oda? aš galvoju pamėginti su finacea skruostus tepti ir su acne B5 kakta, žiūrėsiu poveikį.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2010 07 26, 23:12)
Okoks tau buvo poveikis nuo finacea,luposi oda? aš galvoju pamėginti su finacea skruostus tepti ir su acne B5 kakta, žiūrėsiu poveikį.

Finacea tepiau kai geriau antibiotikus, pagerejimas buvo tik nezinau nuo ko. Baigus gerti antibiotikus vel viskas atsinaujino.
manau pradek nuo acne, nes pigesne nei finacea g.gif
Atsakyti