Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(svaraine @ 2010 03 22, 15:20)
Va Jezau kiek ilgai  doh.gif  Bet ir man kažkada taip buvo - atrodė pasaka be galo...  verysad.gif Atsimenu tik, kad labai ilgai tepiau su hormoniniu tepaliuku, o juk jį vartoti galima tik trumpą laiką  doh.gif Bet galiausiai kai mečiau visas hormonines nesąmones į šalį, viskas susitvarkė vos ne savaime. Antibiotikų irgi gėriau tada, bet žymiai trumpiau.
Priminei dėl alkoholio - kas liečia erkę, tai ojojoj kaip ji į tai reaguoja, turbūt žinai... Baisu kas darydavosi kitą dieną jei nors taurę vyno išgerdavau...  doh.gif Tai žodžiu bent jau gydantis - nei lašo  smile.gif  Čia aš tik tarp kitko pasakiau  mirksiukas.gif

Jo zinau del alkoholio, irgi kita diena grazeju smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atejau pasakyt kad patinka man mano veidas bigsmile.gif Jau 2 savaites tepu veida AKNE 5 BP, nors oda visa pleiskanoja, paraudusi, bet spuogu kol kas niera thumbup.gif (tfiu, tfiu, tfiu) Visa savaite tepiau Rozex -ryte, Akne - vakare, o dabar jau ryte tepu A-Derma EXOMEGA kremu sausai odai, o nakciai Akne.
Tik galvoju, kiek laiko man dar tepti Akne g.gif , gal dar kokia savaite patepsiu, nes labai oda issasejo, bet bijau kai nustosiu, kad vel spuogu neatsirastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 30, 14:49)
Sveikos 4u.gif
Atejau pasakyt kad patinka man mano veidas bigsmile.gif ...

Sveika! Džiugu girdėti, kad padėtis taisosi mirksiukas.gif thumbup.gif Jei spuogelių nebėra, ir likęs tik raudonumas, tai gal tada tepk tik su Rozex ir stebėk situaciją. Jei matysi, kad vėl lenda tie bjaurybės, tai patepk dar su Akne BP5.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 31, 09:40)
Sveika! Džiugu girdėti, kad padėtis taisosi  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Jei spuogelių nebėra, ir likęs tik raudonumas, tai gal tada tepk tik su Rozex ir stebėk situaciją. Jei matysi, kad vėl lenda tie bjaurybės, tai patepk dar su Akne BP5.

Sveika 4u.gif
O kaip tavo veidas dabar, ar neislenda koks spuogas retkarciais (tfiu, tfiu)?
O kaip ta raudoni panaikinti, nes spuogu nera o raudonis liko g.gif (rozex nenaikina)
o kas tau pasiule toki gydyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 31 kovo 2010 - 14:47
QUOTE(Packa @ 2010 03 31, 15:46)
Sveika 4u.gif
O kaip tavo veidas dabar, ar neislenda koks spuogas retkarciais (tfiu, tfiu)?
O kaip ta raudoni panaikinti, nes spuogu nera o raudonis liko g.gif (rozex nenaikina)
o kas tau pasiule toki gydyma?

Pas mane viskas ok, tik šiaip mane karts nuo karto paberia, bet tik paprastaisiais spuogeliais. O erkutė nebeišlindo daugiau, tfu tfu tfu smile.gif
Dėl raudonio, tai turėk kantrybės wink.gif Jis tikrai nepranyks per dieną ar dvi. Aš irgi ilgokai laukiau kol sulaukiau kada jis pamažu nurims. Toks tas gijimas mirksiukas.gif Jau daug nuveikta, jei nebėra spuogelių smile.gif
O pasiūlyti tai niekas nepasiūlė - aš pati kai turėjau didelių bėdų, tai ieškojau visur info kaip galėčiau tą erkę nugalabyti rolleyes.gif Ir kažkur buvau skaičiusi, kad kažkas ją išsigydė būtent benzoilo peroksidu. Pamėginau ir aš, tai po to karto atradau sau geriausią gydymą - turbūt jau ir be daktarų apsieičiau, tik kad kažkas turi išrašyti Rozex bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 31, 18:28)
Pas mane viskas ok, tik šiaip mane karts nuo karto paberia, bet tik paprastaisiais spuogeliais. O erkutė nebeišlindo daugiau, tfu tfu tfu  smile.gif
Dėl raudonio, tai turėk kantrybės wink.gif Jis tikrai nepranyks per dieną ar dvi. Aš irgi ilgokai laukiau kol sulaukiau kada jis pamažu nurims. Toks tas gijimas  mirksiukas.gif Jau daug nuveikta, jei nebėra spuogelių  smile.gif
O pasiūlyti tai niekas nepasiūlė - aš pati kai turėjau didelių bėdų, tai ieškojau visur info kaip galėčiau tą erkę nugalabyti  rolleyes.gif Ir kažkur buvau skaičiusi, kad kažkas ją išsigydė būtent benzoilo peroksidu. Pamėginau ir aš, tai po to karto atradau sau geriausią gydymą - turbūt jau ir be daktarų apsieičiau, tik kad kažkas turi išrašyti Rozex  bigsmile.gif

O kaip tie spuogeliai dabar atrodo, ne pulingi, ar raudoni?
Na man tai dabar jei matau kad raudonuoja kokioj vietoj tai patepu Akne, ryte atsikeliu ir nieko neliko. Matyt uzmusa visas baisybes mirksiukas.gif
Tik va pastebejau, kad labai vakarais veidas dega visas, raudonas toks pasidaro, ikaista. vein zodzio labai greit raudonoju g.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip Jūs įtariate erkutę: supratau, kad spuogai atsiranda - o kokie jie, pleiskanoja veidas, pas Jus čia skaičiau, kad "erkutė išlenda" - ji ką - matoma?
Na,gal kas galėtų apšviesti?
Ačiū
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2010 04 01, 08:58)
Mergaitės, o kaip Jūs įtariate erkutę: supratau, kad spuogai atsiranda - o kokie jie, pleiskanoja veidas, pas Jus čia skaičiau, kad "erkutė išlenda" - ji ką - matoma?
Na,gal kas galėtų apšviesti?
Ačiū
smile.gif

lotuliukas.gif ne erkute nematoma, mes tesiog daremes tyrimus ir parode, kad yra erkute. Veidas yra isbertas smulkias spuogeliais, nezti paraudes. Paskaitik tema, surasi visa info mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Išsityriau Kauno gatvėje dėl erkutės, tai rado 2. Tada nuvažiavau pas savo dermatologę, tai ji man sako nekreipk dėmesio blink.gif . Bet kadangi pasakiau, kad man labai niežti ir noriu išsigydyti, tai išrašė rozex gelį. Kadangi ji pas mane nemato klinikos, tai geriamųjų neskyrė, tik tepti gelį 2 mėnesius. Žiūrėsiu ar padės, jei ne, tai nueisiu vėl į Kauno g pas dermatologą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 13 balandžio 2010 - 11:48
Sveikos tylu taip ilgai gal jau jūs erkutes nugalabijot? O as tokia grazi nuo tos erkutes Kad apsaugok viespate Po antibu gal buvo ir apsiraminusi ir vel apiat dideli spuogai ant skruostu raudoni niesti veida man rodos kad pleciasi ISPROTETI GALIMA Kaip jus isigydete? verysad.gif verysad.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš dar vis gydausisu Rozex. Kaktoje jau spuogeliai apsitvarkė, nebeniežti, tik skruostuose raudonis vis pasirodo.Bet šiaip po truputį tvarkosi veidas. smile.gif
Atsakyti