Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(svaraine @ 2010 03 17, 18:15)
Taip, Akne BP5 parduodamas be recepto. Šiaip jis skirtas paprastiesiems spuogams gydyti, bet pasirodo puikiai tinka ir erkutės spuogelius naikinti  thumbup.gif
Rozex tiek ilgai tepti negalima, bet gal nieko neatsitiks jei dabar derinsi jį su Akne BP5. O aš juos vartojau taip: Rozex tepiau ryte, o Akne BP5 - vakare. Ir stengiausi nešlapinti tos vietos, kartais net pleistriuką užsiklijuodavau, bet mažai gelbėdavo...  rolleyes.gif Na ir ant tų vietų netepdavau kremų, bet vat pudrą sau tepti leidau, nors negalima, bet pamaskuoti tai reikėdavo kažkaip, juk į darbą neisiu žmonių gąsdinti...

O kiek laiko tepei Rozex ir Akne? o antibiotiku negeriei? O kaip dabar veidas atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 17, 22:50)
O kiek laiko tepei Rozex ir Akne? o antibiotiku negeriei? O kaip dabar veidas atrodo? 4u.gif

Dabar bijau pameluoti, bet gal kokius porą mėnesių Rozex tepiau... Ilgai, bet stengdavausi tepti tik kartą dienoj, be to čia tas mano tepliojimasis gavosi iki pat išgijimo ir gal net šiek tiek ilgiau, kad "užtvirtinti" viską blush2.gif O Akne BP5 naudojau truputį trumpiau, nes pasibaigus pačiam blogumui, kai liko atsikratyti tik raudonumo, nebuvo tikslo jo tepti ir deginti jau beveik sveiką odą.
O gerti tai šįkart negeriau jokių antibiotikų, gydžiausi tik išoriškai. Dabar veidukas atrodo taip pat kaip ir prieš pasirodant tai bjaurybei - kas nežino, kad turiu tokia bėdą, net nepasakytų kad kažkada oda atrodė baisiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaraine: 17 kovo 2010 - 22:29
QUOTE(svaraine @ 2010 03 17, 22:28)
Dabar bijau pameluoti, bet gal kokius porą mėnesių Rozex tepiau... Ilgai, bet stengdavausi tepti tik kartą dienoj, be to čia tas mano tepliojimasis gavosi iki pat išgijimo ir gal net šiek tiek ilgiau, kad "užtvirtinti" viską  blush2.gif O Akne BP5 naudojau truputį trumpiau, nes pasibaigus pačiam blogumui, kai liko atsikratyti tik raudonumo, nebuvo tikslo jo tepti ir deginti jau beveik sveiką odą.
O gerti tai šįkart negeriau jokių antibiotikų, gydžiausi tik išoriškai. Dabar veidukas atrodo taip pat kaip ir prieš pasirodant tai bjaurybei - kas nežino, kad turiu tokia bėdą, net nepasakytų kad kažkada oda atrodė baisiai  smile.gif

Sveikos 4u.gif
na jau 4 dienas veida tepu Akne BP5 ir baisiai lupasi visa veido oda doh.gif , veidas sausas, sausas pasidare (kai tepiau vien Rozex, man taip nebuvo). Tai dabar noriu paklausti, ar galima koki krema uztepti ant tos sausos odos?, nes labai jau sausas veidas g.gif ar reikai kentet ir toliau kankinti erke?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 22, 12:41)
Sveikos 4u.gif
na jau 4 dienas veida tepu Akne BP5 ir baisiai lupasi visa veido oda doh.gif , veidas sausas, sausas pasidare (kai tepiau vien Rozex, man taip nebuvo). Tai dabar noriu paklausti, ar galima koki krema uztepti ant tos sausos odos?, nes labai jau sausas veidas g.gif ar reikai kentet ir toliau kankinti erke?

Na nesakau kad privalai šitiek kankintis, jei jau nebeištveri biggrin.gif Šiaip daktarė man irgi patarė teptis ir kremu, kad padrėkinti išsausėjusias vietas, bet aš jo nenaudojau. Leidau viskam nupleiskanoti. Jei matai, kad jau labai riesta, tai patepk kokiu kremuku jautriai odai, bet, deja, erkei tai tik dar labiau patiks (čia mano asmeninė patirtis)... Beje, o tu visą veidą tepi Akne BP5??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaraine: 22 kovo 2010 - 13:06
QUOTE(svaraine @ 2010 03 22, 13:01)
Na nesakau kad privalai šitiek kankintis, jei jau nebeištveri biggrin.gif Šiaip daktarė man irgi patarė teptis ir kremu, kad padrėkinti išsausėjusias vietas, bet aš jo nenaudojau. Leidau viskam nupleiskanoti. Jei matai, kad jau labai riesta, tai patepk kokiu kremuku jautriai odai, bet, deja, erkei tai tik dar labiau patiks (čia mano asmeninė patirtis)... Beje, o tu visą veidą tepi Akne BP5???  blink.gif

Tepu tik zandus ir barzda, na tas vietas kurias man beria. Na jo zinau, kad erkei tai patiks jet kremo uztepsiu g.gif , kentet tai aisku kad galiu, tik yra toks tempimo jausmas g.gif O vakar dar vakare uztepiau vietoj Rozex (nes jau baigiau) Skinoren doh.gif , tai galvojau kad isprotiesiu, tiek griauze, dege veidas doh.gif Kazkai pagalvojau didesni smugi padaryt, bet pasirodo netinka situ dvieju vaistu dierinis....
Pradejau Akne tepti nuo penktadienio, bet vat dar vakar 2 spuogai vistiek islindo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 22, 14:19)
Tepu tik zandus ir barzda, na tas vietas kurias man beria. Na jo zinau, kad erkei tai patiks jet kremo uztepsiu g.gif , ...

Jo, tempimo jausmas buvo ir man, nes juk oda sausa... Jei gali kentėt, tai dar kentėk mirksiukas.gif Nors Skinoren nesu naudojusi ir nežinau jo poveikio, bet gal nesitepk su juo jei taip griaužia... Blyn, dabar aš jau bijau čia 'piršti' jums savo gydymo ypatumus, nes tų Rosacea ir erkutės formų gal būna visokių, bet man toks būdas buvo efektyviausias. O naudojant Akne BP5 man irgi išlysdavo tų nenaudėlių, bet vis mažiau.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 22, 13:37)
Jo, tempimo jausmas buvo ir man, nes juk oda sausa... Jei gali kentėt, tai dar kentėk  mirksiukas.gif  Nors Skinoren nesu naudojusi ir nežinau jo poveikio, bet gal nesitepk su juo jei taip griaužia... Blyn, dabar aš jau bijau čia 'piršti' jums savo gydymo ypatumus, nes tų Rosacea ir erkutės formų gal būna visokių, bet man toks būdas buvo efektyviausias. O naudojant Akne BP5 man irgi išlysdavo tų nenaudėlių, bet vis mažiau.

Ne, tikrai jus savo gydymo man nepirsot mirksiukas.gif Jau esu isbandzius visko sociai ir nieks nebepadeda, isgerta kruva antibiotiku, pritepta nnnn tepaliuku, aplankyta nnn gydytoju, juk jie irgi su mumis eksperimentuoja, jei vienam tinka vienas vaistas, kitam jis ne tinka....Manau jei kazkam kazkas padejo, kodel ir man to neisbandyt, jog mes cia ir esam SM forume, kad pasidalinti savo isradimais... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 22, 14:53)
Ne, tikrai jus savo gydymo man nepirsot mirksiukas.gif Jau esu isbandzius visko sociai ir nieks nebepadeda, isgerta kruva antibiotiku, pritepta nnnn tepaliuku, aplankyta nnn gydytoju, juk jie irgi su mumis eksperimentuoja, jei vienam tinka vienas vaistas, kitam jis ne tinka....Manau jei kazkam kazkas padejo, kodel ir man to neisbandyt, jog mes cia ir esam SM forume, kad pasidalinti savo isradimais... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tuomet džiaugiuosi galėdama padėti, kad tik pasveiktų odelė! 4u.gif Seksiu temą ir lauksiu žinių, kaip toliau sekasi kovoti su ta bjaurybe... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 22, 13:59)
Tuomet džiaugiuosi galėdama padėti, kad tik pasveiktų odelė! 4u.gif  Seksiu temą ir lauksiu žinių, kaip toliau sekasi kovoti su ta bjaurybe...  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Dar pamirsau pasakyt...., veidas daugiau paraudo, bet manau kad taip ir turi but, juk tie vaistai kaip ir degina oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 22, 15:07)
drinks_cheers.gif  4u.gif
Dar pamirsau pasakyt...., veidas daugiau paraudo, bet manau kad taip ir turi but, juk tie vaistai kaip ir degina oda g.gif

Man irgi parausdavo, kai pasitepdavau Akne BP5. Bet žiūrėk, jei jau labai graužia ir degina, tai gal mažiau/rečiau tepk ir stebėk kaip kas. Kai pagalvoju apie Akne BP5 tepimą ant skruostų, tai nukrečia šiurpas unsure.gif Nes mano erkutės pažeistos vietos paskutiniu metu buvo daugmaž tik smakro sritis, o kažkada kai turėjau bėdos su beveik visu veidu, tai nepamenu tiksliai kaip, bet gydžiausi tikrai kitaip ir, deja, labai ilgai.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2010 03 22, 14:26)
Man irgi parausdavo, kai pasitepdavau Akne BP5. Bet žiūrėk, jei jau labai graužia ir degina, tai gal mažiau/rečiau tepk ir stebėk kaip kas. Kai pagalvoju apie Akne BP5 tepimą ant skruostų, tai nukrečia šiurpas  unsure.gif  Nes mano erkutės pažeistos vietos paskutiniu metu buvo daugmaž tik smakro sritis, o kažkada kai turėjau bėdos su beveik visu veidu, tai nepamenu tiksliai kaip, bet gydžiausi tikrai kitaip ir, deja, labai ilgai.

As gydausi nuo p.m. liepos men. per ta laikotarpi tai geriau 3 kursus Doksiciklino: liepos men 14 dienu, spali 20 dienu, ir nuo lapkricio 3 men, apart vaistu tepiau Elidel, Eritromicin, Metronidazol, "Baltushka" is UV vaistines, Finacea, Skinoren, paskutinius 4 men tepiau Rozex. (vel pasikartojau, pries tai rasiau jau savo isorija)
Paliginus su vasara, tai atrodau dabar daug graziau, nes vasara kai pamate mane vienas pazistamas, tai issigando doh.gif , o po to klause brolenes ar as ne vartoju alkoholio doh.gif
Gal padejo antibiotikai nuraminti ta erke, bet vis tiek atsiranda spuogai, ne tiek ju daug, bet yra... Tai va ir noriu griebtis uz siaudo, o gal padies..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 22, 15:54)
As gydausi nuo p.m. liepos men. per ta laikotarpi tai geriau 3 kursus Doksiciklino: liepos men 14 dienu, ...

Va Jezau kiek ilgai doh.gif Bet ir man kažkada taip buvo - atrodė pasaka be galo... verysad.gif Atsimenu tik, kad labai ilgai tepiau su hormoniniu tepaliuku, o juk jį vartoti galima tik trumpą laiką doh.gif Bet galiausiai kai mečiau visas hormonines nesąmones į šalį, viskas susitvarkė vos ne savaime. Antibiotikų irgi gėriau tada, bet žymiai trumpiau.
Priminei dėl alkoholio - kas liečia erkę, tai ojojoj kaip ji į tai reaguoja, turbūt žinai... Baisu kas darydavosi kitą dieną jei nors taurę vyno išgerdavau... doh.gif Tai žodžiu bent jau gydantis - nei lašo smile.gif Čia aš tik tarp kitko pasakiau mirksiukas.gif
Atsakyti