Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(Amatevi @ 2010 01 08, 15:58)
O kaip ištiria ar erkutės ar ne?

Nuo veido paima truputi odos ir istiria ax.gif .Neskauda.Man veida niezejo,tai liepe nekasyti.Reikejo i vena leisti vaistus,kad maziau niezetu.Dar vartojau kazkoki tepala ir tabletes.Bet menesi nenaudojau,praejo.Veliau teko pasitikrint skrandi.
Papildyta:
[quote=Packa,2010 01 06, 23:11]
[quote=Ciocia Polia,2010 01 06, 19:44]
blink.gif NE-GA-LI-MA!!! doh.gif Ilgiausiai- 2 savaites.

Jei nepraeina per 14 dienu, reikia gerti 3 men. jau ne vienas gyd. pasake. Nuo Laimo ligos irgi 3 men reikia gerti. Tiki mano atveju ir 3 men. nepadejo doh.gif doh.gif doh.gif
[/quote]
Sirgau laimo liga,bet vaistus vartojau dvi savaites.Deme pranyko.
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 08, 15:03)
Sveikute  4u.gif
Taip jau atsitiko kad skranduke rado bakterija ir skyre Lekoklar ir Efloran derini, tai gana stiprus antibijotikai, todel dermatologe tikisi nauda ir sei problemelei, skirti dar papildomai netikslinga ir pavojinga..  doh.gif  blush2.gif

O kas cia per tyrimas, kaip cia ta bakterija iesko? Nes as irgi girdejau kad tos bakrerijos gali sukelti veido raudoni. Pries menesi dariau irgi daug visokiu tyrimu, nieko man nerado. Papasakok apie si tyrima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimuselis @ 2010 01 08, 15:23)
Nuo veido paima truputi odos ir istiria ax.gif .Neskauda.Man veida niezejo,tai liepe nekasyti.Reikejo i vena leisti vaistus,kad maziau niezetu.Dar vartojau kazkoki tepala ir tabletes.Bet menesi nenaudojau,praejo.Veliau teko pasitikrint skrandi.
Papildyta:

Sirgau laimo liga,bet vaistus vartojau dvi savaites.Deme pranyko.

Nu matot, kiek gydytoju-tiek nuomoniu doh.gif Karta geriau 10 dienu- nepraejo, po 2 men geriau 20 dienu -nepraejo, po 2 menesiu skyre 3 men gerti. Kol gerai jauciuosi tai ir geriu (kol kas kepenys normoj).Cia jau paskutine vitys doh.gif verysad.gif O Rozex tepu jau puse metu verysad.gif
O del laimo lygos pazistama irgi 3 men gere verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 01 08, 19:31)
O kas cia per tyrimas, kaip cia ta bakterija iesko? Nes as irgi girdejau kad tos bakrerijos gali sukelti veido raudoni. Pries menesi dariau irgi daug visokiu tyrimu, nieko man nerado. Papasakok apie si tyrima 4u.gif

Bakterija nustatoma kraujo tyrimu arba imant is skrandzio meginuka, bet cia tai ne i tema.. blush2.gif Man yra stemples, skranduko uzdegimas ir del to ji buvo tirta, ligu puokste doh.gif . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 08, 18:52)
Bakterija nustatoma kraujo tyrimu arba imant is skrandzio meginuka, bet cia tai ne i tema..  blush2.gif  Man yra stemples, skranduko uzdegimas ir del to ji buvo tirta, ligu puokste  doh.gifmirksiukas.gif

Man dare kraujo visokius tyrimus, dare pilvo organu echoskopa, zonda, bet nieko nerado. Nors reikia pasitikslynti kaip ten, kokie atsakymai del kraujo, bet gal butu praneses jei koki s... parodytu g.gif
O jums tik kraujo tyrimas parode ta bakterija, ar ir pati kazka jauciat?
Atsimenu, kai dare zonda, tai pasake kad skrandyje yra paraudymas, gal cia ir yra bakterija g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 08 sausio 2010 - 20:58
QUOTE(Packa @ 2010 01 08, 21:56)
Man dare kraujo visokius tyrimus, dare pilvo organu echoskopa, zonda, bet nieko nerado. Nors reikia pasitikslynti kaip ten, kokie atsakymai del kraujo, bet gal butu praneses jei koki s... parodytu g.gif
O jums tik kraujo tyrimas parode ta bakterija, ar ir pati kazka jauciat?
Atsimenu, kai dare zonda, tai pasake kad skrandyje yra paraudymas, gal cia ir yra bakterija g.gif  schmoll.gif

Ryjant zarna biggrin.gif nustate kad stemple ir skrandis su erozijom, itare kad viso to gali but kaltininkas H pylori ir dave pasidaryt kraujo tyrimuka. Galima si tyrima nuejus i labaratorija pasidaryt paciam nes jis tik mokamas, taip ir vadinasi H Pylori bakterijai nustatyti mirksiukas.gif (kainuoja 15,60) Bet cia tema geriau dometis temoje-''skrandzio erozijos ir gastritas'' Nes cia su dermo erkute nelabai risasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2010 01 08, 21:08)
Ryjant zarna  biggrin.gif  nustate kad stemple ir skrandis su erozijom, itare kad viso to gali but kaltininkas H pylori ir dave pasidaryt kraujo tyrimuka. Galima si tyrima nuejus i labaratorija pasidaryt paciam nes jis tik mokamas, taip ir vadinasi H Pylori bakterijai nustatyti  mirksiukas.gif (kainuoja 15,60) Bet cia tema geriau dometis temoje-''skrandzio erozijos ir gastritas'' Nes cia su dermo erkute nelabai risasi  doh.gif

Aciu uz atsakyma, zinosiu. Tai tame ir reikalas, kad sia bakterija ir gali sukelti visokius berimus, man jau ne vienas gydytojas siule "ieskoti problemu viduje". 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas gydytoją, tai sakė nekreipk dėmesio, nieko čia nėra. Tai jokių vaistų ir nepaskyrė... Iš tikrųjų tai man jau pamažėjęs tas bėrimas, tik vienoje vietoje dar ryškiai matosi ir niežti, bet gal praeis. O erkutė gali savaime pranykti?
Atsakyti
Manau,kad savaime ji nepraeina.
Kaip tik prasidėjo ta nesąmonė iš pradžių patarė išsitirti virškimą,pasidaryti visų organų echoskopiją,kraujo tyrimai ir šlapimą ir t.t.Pasidariau tyrimus-viskas gerai.Vėliau keičiau visą patalynę,bet irgi nieko.Šiuo metu planuoju pasikeisti vėl,bet įskaičiau,kad geriausiai yra apsisaugoti nuo erkių- sintetinės pagalvė ir koldra:) Taigi bandysiu keisti..............
Šiuo metu ryte geriu-efloran,vakare-supplin.Tepuosi rosex-ryte ir rudą tepalą vakare.................ir laukiu pagerėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NASA @ 2010 01 09, 18:58)
Manau,kad savaime ji nepraeina.
Kaip tik prasidėjo ta nesąmonė iš pradžių patarė išsitirti virškimą,pasidaryti visų organų echoskopiją,kraujo tyrimai ir šlapimą ir t.t.Pasidariau tyrimus-viskas gerai.Vėliau keičiau visą patalynę,bet irgi nieko.Šiuo metu planuoju pasikeisti vėl,bet įskaičiau,kad geriausiai yra apsisaugoti nuo erkių- sintetinės pagalvė ir koldra:) Taigi bandysiu keisti..............
Šiuo metu ryte geriu-efloran,vakare-supplin.Tepuosi rosex-ryte ir rudą tepalą vakare.................ir laukiu pagerėjimo biggrin.gif

Mes pasikeitem patalyne i sintetine, labai liuks, bet tai nepadeda schmoll.gif , nes ju yra visur.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanita: 09 sausio 2010 - 18:43
Vis tiek pabandysiu dar karta,gal ...........jau kartais nezinau ko griebtis g.gif
Atsakyti
Mane taip smakre tais niežtinčiais spuogeliais vėl pabėrė, atrodo baisiai, kaip surambėjusi senės oda verysad.gif Jaučiu reikia man išsitirti ar čia erkė ar ne. Man dėl to tyrimo reikia pas dermatologę eiti? ar pas šeimos gydytoją galiu nueiti ir pasakyti, kad noriu išsitirti dėl erkutės?
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2005 07 12, 19:26)
Man veido erkutę išgydė tepalu, kurį pagal receptą pgamino EUROVAISTINĖJ. Sudėtis buvo tokia: Trichopoli 0,15, Erytromycini 0,1, Bepantheni 20,0. Gavosi toks riebus riebus kremas, kurį reikėjo tepti 2 kartus dienoj. Gydytoja dermatologė mėnesį nerekomendavo veido prausti vandeniu- buvo galima valyti nealkoholiniais valikliais, liepė nevartoti alkoholio, neitį į pirtį, atsisakyti aštrių, riebių patiekalų, karštų ir atšaldytų gėrimų irpatiekalų. Tiesa, apie 2 savaites dar reikėjo gerti antibiotikus. Tpfu tpfu tpfu, erkė neišlenda jau 1,5 metų  thumbup.gif  clap.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif

O kokius antibiotikus gėrei?
Atsakyti