Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(Nordveg @ 2009 12 08, 00:36)
Sveikos,
As irgi sita "dziaugsma" turiu. Buvau siandien pas gydytoja, israse metronidazolio tepaliuko. Klausimas toms, kurios naudojot toki tepaliuka: po kiek laiko pagerejo ir ar ilgam? ar neissausino, nesudirgino odos (skaiciau, kad gali taip atsitikti)?

Pagerėjimo greitai nesitikėk - tokia jau ta liga, kad reikia laiko ir kantrybės verysad.gif Tiesiog sąžiningai tepkis tuo tepaliuku, stenkis mažiau šlapinti tą vietą, venk pirčių, karšto, aštraus maisto, alkoholio, šokolado, naudok dantų pastą be fluoro, miegok ant sintetinės pagalvės ir t.t.
Aš tepuosi Rozex geliu, ten irgi veiklioji medžiaga yra metronidazolis, tai odą šiek tiek sausina, bet aš to visai nebijau, dar ir AKNE PB5 naudoju - žinau kad su visom pleiskanom nueis ir ta bjaurybė.
O apie gydymą actu, kaip Nokyte sakė, niekada negirdėjau. Reikės pasidomėti.
Beje, atsiprašau kad vis dar neparašau AKNE BP5 sudėties pagalbinių medžiagų - visai užmiršau atsinešti pakuotę į darbą doh.gif Kitą savaitę pažadu tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nokyte @ 2009 12 08, 23:12)
sveikos, mano drauge turejo tokia broblema, tai jai nieks nepadejo apsigydo ir vel po kurio laiko tas pats na ir mano bobule sako tepk actu veida ir jokiu budu neduok erkutem gert, nu tipo nesiprausk, ir ka gi turi vel sveika veiduka...

Kaip suprantu nesiprausti reikia tik tą vakarą, kai tepamas veidas actu?
Atsakyti
kiek pamenu tai ji pagarindavo veida garais arba vonioje pasedejus ,tada tos bjaurybes buna labai aktyvios na ir pradeda procedura.Tepa atsargiai is leto.Pirmiausiai tai ji po keliu kartu pajaute tai, kad nustojo niezet o po to susitvarke visa kita.Actas buvo 9%
Atsakyti
QUOTE(Nokyte @ 2009 12 09, 12:09)
kiek pamenu tai ji pagarindavo veida garais arba vonioje pasedejus ,tada tos bjaurybes buna labai aktyvios na ir pradeda procedura.Tepa atsargiai is leto.Pirmiausiai tai ji po keliu kartu pajaute tai, kad nustojo niezet o po to susitvarke visa kita.Actas buvo 9%

Procedūrą supratau, bet noriu išsiaiškinti, po kiek laiko galima veidą prausti vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 13:19)
Procedūrą supratau, bet noriu išsiaiškinti, po kiek laiko galima veidą prausti vandeniu mirksiukas.gif

Aš kiek žinau, negalima prausti vandeniu tol kol gydaisi... unsure.gif Na, skamba nekaip, bet tikrai pastebėjau, kad gyja greičiau kai nešlapinu tų vietų. Nors aš aišku negaliu visai neprausti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 12 09, 12:30)
Aš kiek žinau, negalima prausti vandeniu tol kol gydaisi...  unsure.gif  Na, skamba nekaip, bet tikrai pastebėjau, kad gyja greičiau kai nešlapinu tų vietų. Nors aš aišku negaliu visai neprausti...  :rolleyes

Tai kaip tu nuvalai veidą? Juk net tonikas su vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 09, 13:32)
Tai kaip tu nuvalai veidą? Juk net tonikas su vandeniu.

Tai ir sakau kad be vandens vistiek negaliu mirksiukas.gif Kartais vakare tiesiog tos vietos pasistengiu nesušlapinti ir tiek, bet ryte jau prausiu visą veidą. O kažkada nei vakare, nei ryte nešlapinau, tai jautėsi kad geriau, oda nesuerzinama.
Atsakyti
na va paskambinau podruskei tai gerai pasijuokem ji buvo visa tai pamirsusi ir visas kas turi sia beda uzjaucia.kai dare tas proceduras ji atostogavo ir jai vienodai sviete kad nesiprausia po acto. Tai dare kas antra diena ir dar ismete savo senas pagalves isivirino patalyne.Kauno odos ir veneriniu ligu dispanseryj jai pasake kad sifilis, si pradejo planuot skirybas,bet kai atvyko atsakymo su mot viskas ok tada nusiunte pas odos ir ten pasake kas yra, kad jomis galima usikresti bet apie gydima buvo mazai kalbama,apie puse metu tepesi tais tepaliukais ir nieko ir jai buvo visiskai vienodai ka daryt kad tik pasveiktu.Ir dar sake jokiu budu nespaudineti, netepti jokiais kremais o acto kvapas pats isgaruoja
Atsakyti
Niekuo nevalai, o tik tepi ir tepi. Aš dar ir suplaktinį (iš UV vaistinės) naudojau vakarui. Veidas buvo toks pasišiaušias visas. Antibų negėriau. Buvau apsigydžiusi (prieš metus), bet dabar vėl išlindo, tai kvapų namuose nusipirkau Foraha aliejų. Jis labai gerai nuramino veidą, sumažino raudonį bet nebegaliu naudoti, nes niekaip nepriprantu prie jo kvapo, jau net tampyti pradeda jį užuodus verysad.gif Jis kvepia panašiai kaip salierai, o nuo jų man net skrandis sustoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 12 09, 13:17)
O kažkada nei vakare, nei ryte nešlapinau, tai jautėsi kad geriau, oda nesuerzinama.
Tai visiškai nesipraususi būdavai? Kiek dienų? Juk oda nuo aplinkos dulkių ir savo riebalų teršiasi g.gif
QUOTE(JurgaS @ 2009 12 09, 13:22)
Niekuo nevalai, o tik tepi ir tepi.

Nokyte tai būtent to ir noriu paklausti, ar ji aplamai tarkim porą savaičių visai neprausė veido, tik valė actu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 gruodžio 2009 - 13:44
Visai niekuo nevaliau, tik akis su vandaniu pirštu ar vatos tamponėliu prakrapštydavau lotuliukas.gif pradžioj buvo sunku, o po to pripratau būti murze, nes mačiau, kad veidas tvarkosi, mažiau tų spuogelių, mažiau kasosi. Riebalų ant odos nebuvo rasta, ji visa lupėsi tokiomis kaip pleiskanytėmis, tai manau ir aplinkos dulkės kartu nusilupė biggrin.gif
tik dabar vėl užpuolė ta ERKĖ ir nežinau ar vėl tais pačiais vaistais gyditis ar aliejais bandyti, o gal actu g.gif Gal naturalūs produktai būtų veiksmingesni, rezultatai atsirastu iš lėto, bet gal ilgesniam laikui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaS: 09 gruodžio 2009 - 14:23
QUOTE(JurgaS @ 2009 12 09, 14:19)
Visai niekuo nevaliau, tik akis su vandaniu pirštu ar vatos tamponėliu prakrapštydavau lotuliukas.gif pradžioj buvo sunku, o po to pripratau būti murze, nes mačiau, kad veidas tvarkosi, mažiau tų spuogelių, mažiau kasosi. Riebalų ant odos nebuvo rasta, ji visa lupėsi tokiomis kaip pleiskanytėmis,  tai manau ir aplinkos dulkės kartu nusilupė  biggrin.gif

Tai ir tu esi bandžiusi actą?
Atsakyti