Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(Detra @ 2009 11 19, 17:40)
bet man nera erkutes kaip itariu, o organizmo alergine reakacija i tam tikra produkta ar medziaga, kurios dar neissiaiskinau  biggrin.gif bandau maitintis pagal visus sveikatos kanonus, gal pasitaisys mano oda  bigsmile.gif pagerejimas labai ryskus, bet neaisku nuo ko  doh.gif

Vat būtent, kad labai sunku nustatyti nuo ko būna tie pagerėjimai ir pablogėjimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 19, 18:47)
Vat  būtent, kad labai sunku nustatyti nuo ko būna tie pagerėjimai ir pablogėjimai rolleyes.gif

as tai jau darau 10 metu doh.gif ir taip neatradau priezasties bet itariu bus kalti nerviukais stresiukai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na va, buvau pas dermatologę, tai prisakė teptis Akne BP5 (vakarais), ir Rozex (rytais). Jokių geriamų antibiotikų, nieko daugiau neišrašė, nes kaip jau sakiau odelė buvo pradėjusi tvarkytis. BUVO PRADĖJUSI, bet dabar žiūriu kad vėl tai paūmėja, tai pagerėja... Atrodo, lyg pati odelė lygėja (na, dar atsiranda vienas kitas spuogeliukas), bet tas raudonumas plečiasi... verysad.gif Nu žiūrėsiu kaip bus po kelių dienų, po savaitės...
O kaip juokiukui sekėsi pas daktarą? Ką nustatė? Kokių vaistų išrašė?
Atsakyti
Merginos, o jūs kažkaip mitybą kontroliuojate? na ar viską valgote, ar kažko stengiatės mažiau ar net visai atsisakote? Turiu įtarimų jog man pieno produktai "dadeda" rolleyes.gif o aš taip juos mėgstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 23, 18:15)
Merginos, o jūs kažkaip mitybą kontroliuojate? na ar viską valgote, ar kažko stengiatės mažiau ar net visai atsisakote? Turiu įtarimų jog man pieno produktai "dadeda" rolleyes.gif  o aš taip juos mėgstu verysad.gif

Aš tai nekontroliuoju mitybos visai, nors labai reikėtų... unsure.gif Ir išvis reiktų kada išsitirti ar nesu kam alergiška, nes be erkutės, dar turiu problemą dėl spuogelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 11 24, 09:11)
Aš tai nekontroliuoju mitybos visai, nors labai reikėtų...  unsure.gif Ir išvis reiktų kada išsitirti ar nesu kam alergiška, nes be erkutės, dar turiu problemą dėl spuogelių verysad.gif

Aš tyriausi, niekam nesu alergiška. Jei per daug valgoma šokolado ar saldumynų ir nuo to beria, tai nereiškia jog tai alergija šokoladui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 10:26)
Aš tyriausi, niekam nesu alergiška. Jei per daug valgoma šokolado ar saldumynų ir nuo to beria, tai nereiškia jog tai alergija šokoladui mirksiukas.gif

Na, šokolado per daug nevalgau ir tuo labiau nesu jam alergiška, bet beria. Kartais mažiau, kartais daugiau. Norėčiau sužinoti kokie produktai tai įtakoja. O šiaip tai pas mane pagrinde dėl hormonų disbalanso turbūt, nes didžiausios bėdos prasidėjo kai mečiau gerti KT. Nors berdavo ir anksčiau. Todėl manau kad ir iš maisto kažkas netinka, arba esu alergiška pvz. dulkėms, vandeniui ar dar bala žino kam rolleyes.gif Na, bet tema apie veido erkutę, tad grįžkim prie jos mirksiukas.gif Tai kur gi juokiukas dingo?
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 11 24, 09:36)
Na, šokolado per daug nevalgau ir tuo labiau nesu jam alergiška, bet beria. Kartais mažiau, kartais daugiau. Norėčiau sužinoti kokie produktai tai įtakoja. O šiaip tai pas mane pagrinde dėl hormonų disbalanso turbūt, nes didžiausios bėdos prasidėjo kai mečiau gerti KT. Nors berdavo ir anksčiau. Todėl manau kad ir iš maisto kažkas netinka, arba esu alergiška pvz. dulkėms, vandeniui ar dar bala žino kam  rolleyes.gif 

Jei beria, tai nereiškia kad kažkam esi alergiška, alergijos visai kitokie simptomai. Toleravimo testas brangiai kainuoja, kuris taip pat neįrodytas, draugei tik pradžioje kaip ir nuo visų vaistų buvo veiksminga. Pas mane taip pat metus KT prasidėjo visos bėdos ir tai tęsiasi jau porą metų, manau kol visas š.. per tiek metų susikaupęs organizme neišsivalys, mažai kokios stebuklingos priemonės bepadės ax.gif
Tiesą sakai, ne ta tema čia, kad tai diskutuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 24 lapkričio 2009 - 10:07
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 10:06)
Jei beria, tai nereiškia kad kažkam esi alergiška, alergijos visai kitokie simptomai. Toleravimo testas brangiai kainuoja, kuris taip pat neįrodytas, draugei tik pradžioje kaip ir nuo visų vaistų buvo veiksminga. Pas mane taip pat metus KT prasidėjo visos bėdos ir tai tęsiasi jau porą metų, manau kol visas š.. per tiek metų susikaupęs organizme neišsivalys, mažai kokios stebuklingos priemonės bepadės ax.gif
Tiesą sakai, ne ta tema čia, kad tai diskutuoti 4u.gif

Sveiki,

Ernesin, kaip tau sekasi kovoti su erkute, kaip veidas, ar padeda visos tos priemones apie kurias rasei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 24 lapkričio 2009 - 16:08
QUOTE(Packa @ 2009 11 24, 16:07)
Sveiki,

Ernesin, kaip tau sekasi kovoti su erkute, kaip veidas, ar padeda visos tos priemones apie kurias rasei?

Man pagal gydytojos diagnozę ir visus požymius ne erkutė, o kažkoks hormonų disbalansas. Susitvarkiusi odelė, bet baigus antibiotikus gerti, karts nuo karto tokie giluminiai pakyla. Jau žiūrėk vienas apsitvarko, tai kitoj vietoj išdygsta doh.gif Kremų taip ir nebenaudoju, odos drėkinimui įsigijau dar alavijų gelį.
O kaip tavo reikaliukai?
Atsakyti
sakykit,o kaip ja galima užsikrėsti? iš kur atsiranda ant veido tas "grožis" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 24, 16:15)
Man pagal gydytojos diagnozę ir visus požymius ne erkutė, o kažkoks hormonų disbalansas. Susitvarkiusi odelė, bet baigus antibiotikus gerti, karts nuo karto tokie giluminiai pakyla. Jau žiūrėk vienas apsitvarko, tai kitoj vietoj išdygsta doh.gif Kremų taip ir nebenaudoju, odos drėkinimui įsigijau dar alavijų gelį.
O kaip tavo reikaliukai?

O tu darei tyrimus del erkes ar ne?
O as geriu vel antibiotikus verysad.gif nes spogu vis yra, geriu dar Linex ir nuo grybelio vartoju zvakutes. Paziuriesiu kiek manes uzteks g.gif Nes kol kas kitos iseities nematau. Vel pastebejau kad nuo antibiotiku pagerejo veidas, bet uz tat vel biaria dekolte.
Ar tu naudoji visa ta kosmetika dar ar jau nebe?
Atsakyti