Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 11:06)
Kurioje vietoje vaikštai pas dermatologę? 4u.gif

Aš esu iš pajūrio... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 11 17, 10:12)
Aš esu iš pajūrio... smile.gif

Viskas aišku, na gal dar geriau, nes Vilniuje čia visoms tą patį skiria biggrin.gif
Linkiu, kad nustatytų tau patį efektyviausią būdą, leisiantį išgyti visiems laikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 12:01)
Viskas aišku, na gal dar geriau, nes Vilniuje čia visoms tą patį skiria biggrin.gif
Linkiu, kad nustatytų tau patį efektyviausią būdą, leisiantį išgyti visiems laikams 4u.gif

Ačiū ačiū mirksiukas.gif Bet numanau kad skirs tuos pačius vaistus kaip ir anksčiau (kuriuos pirmai išvardinau). Kažkodėl tikiu, kad kaip vakar pradėjo padėtis taisytis, taip taisysis ir toliau - pas dermatologę jau gražesnė pasirodysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 11 17, 09:47)
Spirig benzoilo peroksido emulsijos

Jei nesunku ir turi informacinį lapelį, ar galėtum sudėtį parašyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 12:13)
Jei nesunku ir turi informacinį lapelį, ar galėtum sudėtį parašyti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dabar esu darbe, todėl negaliu pažiūrėti, bet internete radau aprašymą, tik sudėties tikslios nėra. Namie grįžusi pažiūrėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaraine: 17 lapkričio 2009 - 11:26
QUOTE(svaraine @ 2009 11 17, 11:25)
Dabar esu darbe, todėl negaliu pažiūrėti, bet internete radau aprašymą, tik sudėties tikslios nėra. Namie grįžusi pažiūrėčiau  mirksiukas.gif

Būtų gerai, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 11 17, 11:25)
Namie grįžusi pažiūrėčiau  mirksiukas.gif

svaraine, tikiuosi nepamiršai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
O man antibiotikai napadejo verysad.gif isgeriau 20 tablieciu ir nieko. Kol dar veike apie savaite beveik nebere, o dabar vel. Turejau svecia is Lenkijos (gydytoja), tai jinai pasidomejo savo dermatologu apie gydyma. Pasake kad doksiciklina reikia gerti maziausia 3 menesius, tepti rozex (ten jis kainuoja 30 zl), tepti baltuska, gerti vitamina PP, veida prausti tik virintu ar mineraliniu vandeniu. Ar kas nors gerete toki ilga laikotarpi antibiotikus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 18 lapkričio 2009 - 22:19
Aš 30 dienų gėriau ir taip jaučiau šalutinį poveikį, kad jau negalėjau sulaukti pabaigos, o tris mėnesius net nenorėčiau įsivaizduoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 18, 18:08)
svaraine, tikiuosi nepamiršai mirksiukas.gif  4u.gif

Nepamiršau, tiesiog neturėjau galimybės prieiti prie interneto mirksiukas.gif Dabar prieš akis turiu Spirig Akne BP5 emulsiją, bet sudėtyje, deja, nieko daugiau ir neparašyta - "1 ml emulsijos yra 50 mg benzoilperoksido ir pagalbinių medžiagų"... Ir viskas. Keista, kad informacijos apie sudėtį tik tiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2009 11 19, 08:14)
Nepamiršau, tiesiog neturėjau galimybės prieiti prie interneto mirksiukas.gif Dabar prieš akis turiu Spirig Akne BP5 emulsiją, bet sudėtyje, deja, nieko daugiau ir neparašyta - "1 ml emulsijos yra 50 mg benzoilperoksido ir pagalbinių medžiagų"... Ir viskas. Keista, kad informacijos apie sudėtį tik tiek  blink.gif

Čia informaciniame lapelyje kuris būna dėžutėje taip parašyta? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 12:13)
Jei nesunku ir turi informacinį lapelį, ar galėtum sudėtį parašyti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mano oda sausa, poreta daznai iskelia giluminius kurie neislenda ir palieka viduje, kazin ar si emulsija tinka sausai odai, pries etus buvau Vilniuje pas dermovenerologe tai kiek pamenu ji man itare erkute ir israse vaistukus bet tuo metu vaistineje ju nebuvo ir as pameciau lapelius tai dabar negaliu pasakyti kokie vaistai ten buvo o i Vilniu vaziuoti dabar negaliu, tai gaudausi info is visu jusu patirties
dekui uz atsakymus iskarto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2009 11 19, 14:53)
mano oda sausa, poreta daznai iskelia giluminius kurie neislenda ir palieka viduje, kazin ar si emulsija tinka sausai odai, pries etus buvau Vilniuje pas dermovenerologe tai kiek pamenu ji man itare erkute ir israse vaistukus  bet tuo metu vaistineje ju nebuvo ir as pameciau lapelius tai dabar negaliu pasakyti kokie vaistai ten buvo o i Vilniu vaziuoti dabar negaliu, tai gaudausi info is visu jusu patirties
dekui uz atsakymus iskarto  4u.gif

ups as cia klausiau apie ta spring acne ar jis tiktu sausai odai
Atsakyti