Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

QUOTE(JurgaS @ 2009 10 23, 13:32)
Mergičkos, o kokį kremą po to naudojate, kai baigiat gyditis?

Man tai labai tinka Barbados (Anna Lotan) bigsmile.gif
Atsakyti
Man gydytojas sakė, kad po viso gydymo kurso duos meginėlių Iwostin firmos, Capillin kremas.
Atsakyti
Aš ir vasarą naudojau Ivostin Capillin SP 15, bet atėjus šaltiems orams, jis per liesas verysad.gif ir nežinau kokį dabar pirkti, nes Ivostin su lipidais (tipo žieminis) man schmoll.gif , visas veidas pradėjo kasytis ir vėl keli spuogeliai atsirado verysad.gif
Atsakyti
Merginos, kurios geriate Doxicikliną, ar jūsų nepykina? Šiandien aštunta diena geriu, bet po išgėrimo praėjus pusvalandžiui pradeda siaubingai pykinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 24, 21:25)
Merginos, kurios geriate Doxicikliną, ar jūsų nepykina?  Šiandien aštunta diena geriu, bet po išgėrimo praėjus pusvalandžiui pradeda siaubingai pykinti doh.gif

Mane irgi pikina, vieną kartą net vėmiau. Bet ne kasdien pikina. Ar padeda antibiotikas tau ? Man liko iš 20 tabliečių viena. Lyg tai neberia, bet nežinau kas bus kai nebegersiu vaistų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 25 spalio 2009 - 11:11
QUOTE(Packa @ 2009 10 25, 12:09)
Mane irgi pikina, vieną kartą net vėmiau. Bet ne kasdien pikina. Ar padeda antibiotikas tau ? Man liko iš 20 tabliečių viena. Lyg tai neberia, bet nežinau kas bus kai nebegersiu vaistų g.gif

Na kolkas pagerėjimas mano akimis toks pat kaip ir tepant tik kremu su antibiotiku(dabar ir geriu ir kremu tepu). Man išrašyta 30-čiai dienų, tai šiandien 9 diena, labai viliuosi, kad sugėrus visą kursą oda akivaizdžiai pasveiks 4u.gif

Labai džiaugiuosi už tave, tikėkime, kad išgijai nuo to uždegimo ir visada turėsi sveiką odelę 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif verysad.gif doh.gif ir nieko man nepavyko isgydyti su antibiotikais. Geriau 20 dienu,jau savaite praejo po vaistu ir vel pradejo berti. Dar tepu vaida Rozex, net nezinau ka toliau daryti g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2009 11 04, 22:17)
lotuliukas.gif  verysad.gif  doh.gif ir nieko man nepavyko isgydyti su antibiotikais. Geriau 20 dienu,jau savaite praejo po vaistu ir vel pradejo berti. Dar tepu vaida Rozex, net nezinau ka toliau daryti g.gif  verysad.gif

O siaubeli unsure.gif O pas gydytoją buvai?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 05, 00:42)
O siaubeli unsure.gif O pas gydytoją buvai?

Ne, nebuvau. Neeisiu, dar lauksiu, tepsiu baltushka ir rozexu. Dar zadejo vyro sesuo (gydytoja) pasikonsultuoti su dermatologais Lenkijoj, gal ka naujo pasakys, gal kitais vaistais gydo jie g.gif
O kaip tau sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 05 lapkričio 2009 - 17:44
QUOTE(Packa @ 2009 11 05, 17:43)
Ne, nebuvau. Neeisiu, dar lauksiu, tepsiu baltushka ir rozexu. Dar zadejo vyro sesuo (gydytoja) pasikonsultuoti su dermatologais Lenkijoj, gal ka naujo pasakys, gal kitais vaistais gydo jie g.gif
O kaip tau sekasi?

Šiandien jau 20 dienų kaip geriu Doxicikliną ir nusipirkau antrą pakuotę Fucidin kremo su antibiotiku. Pradingo tie smulkūs berimai veide, bet dažniau kelia giluminius, ir labai nubėrė dekolte, tai dabar ir su ja kovoju blush2.gif Sako jei infekcija tapusi lėtine, tai ne taip greitai gyjama, dėl to neprarandu vilties.
Beje kaip tau Rozex? Lauksiu atsiliepimų iš tavęs, apie konsultaciją su kitais dermatologais, bet tavo vietoje bent foto duočiau, nes gydytojai turi matyti problemą, iš pasakojimų diagnozuoti yra sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 05, 22:47)
Šiandien jau 20 dienų kaip geriu Doxicikliną ir nusipirkau antrą pakuotę  Fucidin kremo su antibiotiku. Pradingo tie smulkūs berimai veide, bet dažniau kelia giluminius, ir labai nubėrė dekolte, tai dabar ir su ja kovoju blush2.gif Sako jei infekcija tapusi lėtine, tai ne taip greitai gyjama, dėl to neprarandu vilties.
Beje kaip tau Rozex? Lauksiu atsiliepimų iš tavęs, apie konsultaciją su kitais dermatologais, bet tavo vietoje bent foto duočiau, nes gydytojai turi matyti problemą, iš pasakojimų diagnozuoti yra sunku 4u.gif

Deja man irgi dekolte beria, nors pries tai nebuvo, tai gyd. israse oxycort tepaliuka tepti, nieko irgi nepadeda. O Rozex tai kai pradejau tai buvo visai nieko (gal antibiotikai dar veike), o dabar vis tiek beria. Manau kad gydytojams uteks pasakyti diagnoze, jie jau zino kaip gydyti. Parasysiu kai kazka zinosiu. Kol kas tepsiu toliau Baltushka ir Rozexu. O kaip su dekolte kovoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 06 lapkričio 2009 - 11:59
QUOTE(Packa @ 2009 11 06, 11:58)
Deja man irgi dekolte beria, nors pries tai nebuvo, tai gyd. israse oxycort tepaliuka tepti, nieko irgi nepadeda. O Rozex tai kai pradejau tai buvo visai nieko (gal antibiotikai dar veike), o dabar vis tiek beria. Manau kad gydytojams uteks pasakyti diagnoze, jie jau zino kaip gydyti. Parasysiu kai kazka zinosiu. Kol kas tepsiu toliau Baltushka ir Rozexu. O kaip su dekolte kovoji?

Man tas kremas su antibijotiku, tai netgi labai padeda, tai dabar ir dekolte juo pradėjau tepti, per naktį pasimato rezultatai akivaizdūs, tiesiog nenoriu pastoviai tuo antibiotiku teptis, o kai tik padarau pertrauką, taip ir atsiranda tokių negražių ax.gif
Atsakyti