Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė

Pasirodo ir as turi sita ššš. verysad.gif Gydė mane nuo perioralinio dermatito, nepadėjo. Po to ėjau į privačia klinika, nustatė rosacea( rožinė, veido raudinis). Mėnesi gydžiausi tepaliukais ir nepadėjo. Šiandien nuėjau į savo poliklinika dermatologas patvirtino diagnozė, bet paprašiau kad išsiustu mane tyrimams. Kauno gatvėj rado erkutė. tai išrašė man atrodo ta "baltushka" jos sudėtyje yra ichthioli 1,0,Zinci oxydi, Talci 7,5, Ol. Olivari 50. tepti veidą vakare ir ryte tepli Gel. Finacea. Antibiotiku Dokxicikliną pasake negerti nes pries 2 mėn. geriau. Kai geriai buvo gerai, po to vėl tas pats. Matyt ju tai dažnai negalima vartoti. Lauksiu rezultatu.
Atsakyti
O man yra blakstienu erke. Prasidejo viskas pries 1.5m, ir tik dabar nustate kad tai blastienu erke, nors tam tyrima dariausia tik tam reikalui prasidejus - bet tada nerado. O vaizdas toks: beria mazais raudonais neissispaudzianciais spuogeliais,padeda tik hormoninis tepalas ADVANTAN, o kad jis hormoninis suzinojau tik po metu kasdienio tepliojimo, tai jau kaip suprantu senatvej ar po 10metu liksiu be odos, o padeda jis ir tai tik vienai parai. Ir taip kasryt su raudonais nieztinciais taskeliais kiekviena ryta verysad.gif
dabar kai po 1.5m vel padare erkiu tyrima ir rado blastienose ju tai israse spiritini tepala tept palei blakstienu augimo linija tepti ir minkstinanti tepaliuka ir lasiuku i akis kad nepatektu to spirito i akis, kaip apsauginis sluoksnis, gydytis reiks taip menesi du kart dienoj tepliotis, nei dazausi nei ka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 08 spalio 2009 - 19:29
Na bet svarbiausia, kad padėtų juk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 10 08, 20:24)
O man yra blakstienu erke. Prasidejo viskas pries 1.5m, ir tik dabar nustate kad tai blastienu erke, nors tam tyrima dariausia tik tam reikalui prasidejus - bet tada nerado. O vaizdas toks: beria mazais raudonais neissispaudzianciais spuogeliais,padeda tik hormoninis tepalas ADVANTAN, o kad jis hormoninis suzinojau tik po metu kasdienio tepliojimo, tai jau kaip suprantu senatvej ar po 10metu liksiu be odos, o padeda jis  ir tai tik vienai parai. Ir taip kasryt su raudonais nieztinciais taskeliais kiekviena ryta  verysad.gif 
dabar kai po 1.5m vel padare erkiu tyrima ir rado blastienose ju tai israse spiritini tepala tept palei blakstienu augimo linija tepti ir minkstinanti tepaliuka ir lasiuku i akis kad nepatektu to spirito i akis, kaip apsauginis sluoksnis, gydytis reiks taip menesi du kart dienoj tepliotis, nei dazausi nei ka  verysad.gif

ir dar...
Del vandens tai rytais atsikelus ir pasiziurejus i veidrodi kartais tie raudoni taskeliai ne tokie ryskus, o kai nusiprausiu vandeniu - baisu kaip isryskeja... Beto man dermatologe nustate kad erke, bet gydymo nusiunte pas akiu gydytoja kuris israse gaminamu skyscio ir tepalo, bet nieko apie vandeni, dantu pasta ir pan. ka jus cia rasot nesake verysad.gif gal vertetu ir man pasta be flouro naudot, vandeniu nesipraust ir pan., bet be jo irgi neatsibundu rytais ir kazkaip nesijauciu svari gaivi be vandens nes tie pieneliai jauciu kaip plevele palieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 10 08, 20:50)
ir dar...
Del vandens tai rytais atsikelus ir pasiziurejus i veidrodi kartais tie raudoni taskeliai ne tokie ryskus, o kai nusiprausiu vandeniu - baisu kaip isryskeja... Beto man dermatologe nustate kad erke, bet gydymo nusiunte pas akiu gydytoja kuris israse gaminamu skyscio ir tepalo, bet nieko apie vandeni, dantu pasta ir pan. ka jus cia rasot nesake  verysad.gif  gal vertetu ir man pasta be flouro naudot, vandeniu nesipraust ir pan., bet be jo irgi neatsibundu rytais ir kazkaip nesijauciu svari gaivi be vandens nes tie pieneliai jauciu kaip plevele palieka  verysad.gif

Veidui nusipirk negazuoto mineralinio vandens ir su vatos diskeliu valyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2009 10 06, 21:17)
tai išrašė man atrodo ta "baltushka" jos sudėtyje yra ichthioli 1,0,Zinci oxydi, Talci 7,5, Ol. Olivari 50. tepti veidą vakare ir  ryte tepli

As tik ja issigydziau 4u.gif Nebuvau tikra, ar tebegamina. Juk cia vyresnio amziaus gydytoju vaistas. Bent buvo anksciau unsure.gif
Kokio amziaus gydytojas tau ja israse?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 10 08, 23:25)
As tik ja issigydziau 4u.gif Nebuvau tikra, ar tebegamina. Juk cia vyresnio amziaus gydytoju vaistas. Bent buvo anksciau unsure.gif
Kokio amziaus gydytojas tau ja israse?

Gydytojai apie 50 metų. Bet ant buteliuko neparašyta "Baltushka", čia aš pati pagalvojai kad ji, nes į sudetį įeina daig vaistų ir prieš naudojima reikia stipriai suplakti. O gal tu atsimeni kas į jos sudeti įėina?

Vis dėl to dar geriu antibiotikus Doksicikliną, mano gydytojas pasakė, kad be jų neapsieisime. Po 10 dienų vėl ėisiu į konsultaciją. Pagerėjimas lyg tai ir yra, veidas toks švesesnis ir spuogelių bevek nauju neatsiranda (nu vienas kitas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2009 10 11, 13:29)
Gydytojai apie 50 metų. Bet ant buteliuko neparašyta "Baltushka", čia aš pati pagalvojai kad ji, nes į sudetį įeina daig vaistų ir prieš naudojima reikia stipriai suplakti. O gal tu atsimeni kas į jos sudeti įėina?

Vis dėl to dar geriu antibiotikus Doksicikliną, mano gydytojas pasakė, kad be jų neapsieisime. Po 10 dienų vėl ėisiu į konsultaciją. Pagerėjimas lyg tai ir yra, veidas toks švesesnis ir spuogelių bevek nauju neatsiranda (nu vienas kitas) smile.gif

O tau pripažino, kad turi būtent erkutę?
Nes man panašų gydymą paskyrė, tik vietoje "Baltuškos" išrašė Fucidin kremą su antibiotiku ir taip pat Dksicikliną mėnesiui, bet pasiūlė jo pradžioje nesipirkti, nes gal ir tas kremukas viską padės sutvarkyti.
Bet, kai paklausiau gydytojos ar man erkutė, atsakė, kad tikrai ne schmoll.gif
Pagerėjimas matau, gal ne tokį staigų kaip norėtųsi, bet džiugina, tik vis neapsisprendžiu dėl Doksiciklino ką daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2009 10 11, 12:29)
Bet ant buteliuko neparašyta "Baltushka", čia aš pati pagalvojai kad ji, nes į sudetį įeina daig vaistų ir prieš naudojima reikia stipriai suplakti. O gal tu atsimeni kas į jos sudeti įėina?

Ir anksciau nerasydavo. Cia, matyt, toks buitinis pavadinimas g.gif Sudeties tai nepamenu, bet cinkas ir ichtiolas budavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 10 11, 17:35)
Ir anksciau nerasydavo. Cia, matyt, toks buitinis pavadinimas g.gif Sudeties tai nepamenu, bet cinkas ir ichtiolas budavo rolleyes.gif

Bet apie tai ką jūs abi kalbate ir šiuo metu gydytojai rašo, tik tai ne nuo erkutės, bet nuo spuogų 4u.gif Dar yra spiritinis tirpalas su ichtiolu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 11, 16:46)
Bet apie tai ką jūs abi kalbate ir šiuo metu gydytojai rašo, tik tai ne nuo erkutės, bet nuo spuogų 4u.gif  Dar yra spiritinis tirpalas su ichtiolu mirksiukas.gif

Spiritinis tirpalas nuo erkutes? Tai gi tik sudirgins dar labiau...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 10 11, 22:37)
Spiritinis tirpalas nuo erkutes? Tai gi tik sudirgins dar labiau...

Norėjau pasasyti, kad nei aliejinis(Baltuška), nei spiritinis nei vienas ne nuo erkutės - jie nuo odos uždegimo 4u.gif
Atsakyti