Įkraunama...
Įkraunama...

AVENT firmos gaminiai

QUOTE(Veja Feja @ 2010 08 27, 18:26)
Kalbant apie buteliukus ir soskes, tai manau dar daug kas priklauso ir nuo pačio leliuko, nes mano broliui buvo viskas supirktra AVENT firmos, bet jis spjaudavo juos lauk, o kai bandydavo gert iš buteliuko, ta soskytė tikriausiai buvo per kieta ar kaip, nes nepavykdavo jam pavalgyt  biggrin.gif  teko pereiti prie NUK soskyčių ir buteliukų... tik apie pientraukį ANEVT visos draugės ir pažįstamos, kurios juos išbandė, tai sakė, kad supper  thumbup.gif

Buteliukai Avent musu berniukui taip pat netiko drinks_cheers.gif Siuokart isigijau Tomee Tipee, ziuresim, ar tiks...
O kremas nuo striju irgi nieko nepadejo, atsirado striju verysad.gif
Dabar naudoju Neroli ekologiska aliejuka thumbup.gif
Atsakyti
Na mano ponaičiui avent buteliukai irgi netiko schmoll.gif Naudojom kažkokius paprastesnius wink.gif Tik va avent buteliuką privalumas tas, kad juos labai patogu išplauti wink.gif Ko nepasakyčiau apie kitus wink.gif
Tačiau man AVENT pientraukis labai tiko thumbup.gif
Ką mes ten dar turėjom iš AVENT firmos, ai va čiultpukai, tai super buvo AVENTO thumbup.gif
Atsakyti
AVENT firmos kremukas nuo strijų man irgi visai nepadeda, tų strijų kaip daugėja taip daugėja doh.gif Taip kad tikrai įsitikinau, kad kremai čia niekuo dėti ir niekaip nepagelbės nuo strijų, jei oda tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 11 08, 12:39)
AVENT firmos kremukas nuo strijų man irgi visai nepadeda, tų strijų kaip daugėja taip daugėja  doh.gif Taip kad tikrai įsitikinau, kad kremai čia niekuo dėti ir niekaip nepagelbės nuo strijų, jei oda tokia  rolleyes.gif

Man irgi nepadėjo, tai atradau Wiledos aliejų nuo strijų, labai patiko
Atsakyti
Sveikos,

aš norėčiau patarimų blush2.gif kadangi dar tik laukiuos pirmo lialiuko, tai dar nieko nežinau doh.gif nei kiek susipirkt reikia, nei ką lotuliukas.gif apie sterilizatorius prisiskaičiau, kažkaip susidomėjau, katras gi iš jų geriausias? unsure.gif kiekvienas su savais pliusais, kaip ir šildyklės maistui ir pan., bet vis dėl to, ką geriau rinktis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dingiux @ 2010 12 01, 20:24)
Sveikos,

aš norėčiau patarimų blush2.gif kadangi dar tik laukiuos pirmo lialiuko, tai dar nieko nežinau doh.gif nei kiek susipirkt reikia, nei ką lotuliukas.gif apie sterilizatorius prisiskaičiau, kažkaip susidomėjau, katras gi iš jų geriausias? unsure.gif kiekvienas su savais pliusais, kaip ir šildyklės maistui ir pan., bet vis dėl to, ką geriau rinktis? doh.gif

Ir dar kai kas lotuliukas.gif man zaliai nestuke.gif , suteikit info kuo daugiau doh.gif isvis, apsimoka tie sildytuvai? skaiciau, kad nelabai palaiko siluma, ilgai syla ir pan. g.gif nenoriu prisipirkti nereikalingu daiktu blink.gif wub.gif
Atsakyti
Aš puikiai išsiverčiau ir be sterilizatoriaus ar šildytuvo smile.gif Maitinau MP, tad buteliukų daug kaip ir neturėjom, nelabai buvo ką sterilizuoti. Na, o jei vis tik atsirasdavo vienas kitas daiktas, tai tą darydavau su verdančiu vandeniu ir viskas.
Kai pradėjau primtaitinti, maistelio šildytuvo irgi nepasigedau - košeles šildydavau inde su karštu vandeniu. Vėliau nupirkau lėkštutę, į kurios dugną karšto vandens galima pripilti ir taip maistelis ilgiau išlieka šiltas.
Mano draugė turėjo šildytuvą, bet jo praktiškai nenaudojo.
Atsakyti
na va, pagaliau atkeliavo ir mano leliukas, tad ir pati turėjau galimybę išmėgint AVENT buteliuką, bet ir mano mažyliui šios firmos buteliukai netiko... schmoll.gif nepajėga mažiukas iš to buteliuko traukti pieniuką, nesuprantu, atrodo tokia garsi ir gera firma, bet nesugeba padaryti normalių soskių buteliukam, daro kažkokias kietas, kurių vaikai nepatraukia...
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2010 12 02, 21:15)
na va, pagaliau atkeliavo ir mano leliukas, tad ir pati turėjau galimybę išmėgint AVENT buteliuką, bet ir mano mažyliui šios firmos buteliukai netiko...  schmoll.gif  nepajėga mažiukas iš to buteliuko traukti pieniuką, nesuprantu, atrodo tokia garsi ir gera firma, bet nesugeba padaryti normalių soskių buteliukam, daro kažkokias kietas, kurių vaikai nepatraukia...

nezinau kodel jums taip g.gif mes anksciau gimem ir jau gimdymo namuose is avent trauke ir viskas labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos mamytės...gal kuri naudojate Avent kremą nuo strijų (AVENT FUTURE MOTHER 200 ml (1/272)) Labai domina išsami jo sudėtis, gal kuri galite ją parašyti arba aiškią foto atsiųsti...labai norėčiau ją pasinagrinėti, vėliau jei kam smalsu galėsiu pakomentuot.
Atsakyti
[quote=Veja Feja,2010 12 02, 21:15]
na va, pagaliau atkeliavo ir mano leliukas, tad ir pati turėjau galimybę išmėgint AVENT buteliuką, bet ir mano mažyliui šios firmos buteliukai netiko... schmoll.gif nepajėga mažiukas iš to buteliuko traukti pieniuką, nesuprantu, atrodo tokia garsi ir gera firma, bet nesugeba padaryti normalių soskių buteliukam, daro kažkokias kietas, kurių vaikai nepatraukia...
[/quomes
nuo pat gimimo naudojam AVENT buteliukus, ciulptukus, pientrauki ir sterilizatoriu, kas liecia buteliuku ciulptukus, tai galima parinkti su 2 ar 3 skylutem arba su ipjovimu, nuo kietumo cia niekas nepriklauso smile.gif sterilizatoriu naudoju kur i mikrobangine isideda, labai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksinyte: 25 gruodžio 2010 - 15:41
Tiko: avent aliejukas nuo strijų (neintesyvus kvapas, gerai susigeria, gerai drėkina), čiulptukai ir buteliukas (kūdikis čiulptuką ėmmė nuo trečio mėn, buteliuką sugirdyt bakterijompanaudojau ketvirtą mėn - viskas normaliai buvo). Ypač patiko tepalas speneliams.

Netiko: šampūnas vaikams, nes kvapas baisiai intesyvus. Nu naudoju aš jį, bet ypač retai, kartą permėnesį, nes vaiko odelė sausa, tai dažnai plaunu tik vandenuku.

Netiko ir skystas talkas užpakaliukui. Oda sualergizavo, kvapas aštrus, nors geriasi gerai ir skystį sugeria puikiai.

Atsakyti