Įkraunama...
Įkraunama...

AVENT firmos gaminiai

QUOTE(Ksesanko @ 2010 06 05, 10:50)
Mano drauge turi ir elektrini ir rankini. Elektrinis anot jos siurbia greiciau, taciau skaudaziau (aisku dabar tas naujas Avent elektrinis turi atminti ir galima nustatyti tau tinkanti rezima, tai gal tada maziau skaudes). O su rankiniu tu pati regulioji siurbimo procesa ir del to nera skausmo, bet siurbia ilgiau apie 40 min. Su elektriniu drauge per 20 min. prisiurbia.

40min? blink.gif Ko taip ilgai? Per 10-15 minučių nusitraukdavau g.gif Pačius pirmus kartus kiek ilgiau truko, kol įpratau, o paskui tai greitai... (nusitraukinėdavau tada, kai dukrytė sugalvodavo nevalgyti, šiaip maitinau ir tebemaitinu pati).
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 05, 13:25)
40min? blink.gif Ko taip ilgai? Per 10-15 minučių nusitraukdavau g.gif Pačius pirmus kartus kiek ilgiau truko, kol įpratau, o paskui tai greitai... (nusitraukinėdavau tada, kai dukrytė sugalvodavo nevalgyti, šiaip maitinau ir tebemaitinu pati).

cia kalbat apie rankini?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 05, 12:25)

Pati dar nebandziau, tai negaliu komentuoti. Gal cia viskas individualu? Priklauso nuo pieno lataku ir pan. Faktas vienas: su elektriniu greiciau, bet skaudziau. Beje, kaina tikrai kandziojasi smile.gif As visa Avent produkcija dvigubai ir net trigubai pigiau isigyjau Anglijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 05, 12:49)
cia kalbat apie rankini?

Taip, apie rankinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 05 04, 18:19)
As nupirkau daug is Avent gaminiu ir labai esu patenkinta!!! 100balu! Gera firma!  thumbup.gif

Ir as viska Avento pirkausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi turejau Avent viska, Super produkcija,o kas del pientraukio,tai siaip rankinis yra geriau... nei elektrinis...
Atsakyti
Kalbant apie buteliukus ir soskes, tai manau dar daug kas priklauso ir nuo pačio leliuko, nes mano broliui buvo viskas supirktra AVENT firmos, bet jis spjaudavo juos lauk, o kai bandydavo gert iš buteliuko, ta soskytė tikriausiai buvo per kieta ar kaip, nes nepavykdavo jam pavalgyt biggrin.gif teko pereiti prie NUK soskyčių ir buteliukų... tik apie pientraukį ANEVT visos draugės ir pažįstamos, kurios juos išbandė, tai sakė, kad supper thumbup.gif
Atsakyti
Kitam vaikui rinkciausi tik AVENT neeksperimentuociau smile.gif
Atsakyti
As tai pat naudoju AVENT kremuka nuo striju smile.gif Esu patenkinta, nes labai gerai susigeria ir kvapas neerzina smile.gif O ar veiksmingas dar negaliu pasakyti.
Atsakyti
Labai patogūs buteliukai, lengva išplauti nereikia papildomų šepetėlių thumbup.gif
Pirmą kai auginau (prieš 6 metus) turėjau Avent produkciją ir dabar tik ją naudosiu mirksiukas.gif ties, dar įsigijau rankinį pientraukį, tikuosi nenuvils ax.gif
Atsakyti
jo, buteliukai tikrai patogus plovimui, zemi ir placiais kaklais thumbup.gif pientraukis man irgi geras buvo smile.gif
Atsakyti
Deja nuo striju man nieks nepadejo verysad.gif
Bet rankinis Avent pientraukis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man procedura uztrukdavo 10-15 min blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 07 lapkričio 2010 - 08:49